aslında özgürsün oyuncuları / Aslında Özgürsün Dizi | Konusu | Oyuncuları | Gain - Yorum Güncel

Aslında Özgürsün Oyuncuları

aslında özgürsün oyuncuları

Oyuncuları

Gain Aslında Özgürsün dizi konusu ve oyuncuları

Aslında Özgürsün adlı dizi yazar Duygu Asena'nın aynı adlı romanında uyarlanırken dizinin yapımcılığını ise WitchCraft üstleniyor. Gain'de yayınlanacak olan dizinin ilk tanıtım fragmanı izleyiciye sunuldu. Uzun zamandır konuşulan bu orijinal içeriğin ne zaman yayınlanacağı ise merak ediliyor.

aslında özgürsün

Gain'in yeni projesi Aslında Özgürsün

Kadrosunda başarılı isimlerin yer aldığı dizi büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini Ali Kemal Güven üstlenirken senaryosunu ise yine Ali Kemal Güven yazıyor. Kadınların sorunlarını anlatan ve farklı bir bakış açısıyla kadınların sorunlarına değinen Aslında Özgürsün dizisinin başrolünde ise Deniz Çakır yer alıyor. Çakır, bu dizide Berna karakterine hayat veriyor.

Aslında Özgürsün çok yakında!

Ali Kemal Güven'in yazıp yönettiği ve WitchCraft'ın yapımcılığını üstlendiği Aslında Özgürsün çok yakında Gain'de izleyici karşısına çıkacak. Başarılı yazar Duygu Asena'nın romanından uyarlanan bu dizi, “Sen sensin. Devam et, ara, senliğini, mutluluğunu, özgürlüğünü ara. Güçlü olduğuna inan. Bizim durumumuzun çözümü bu, güçlü olduğuna inan” sözleri ile dikkat çekiyor.

Dizinin ilk tanıtımı izleyiciler tarafından oldukça beğenildi ve ilgi gördü. Dizinin ana konusunda ise 40'lı yaşlarında olan Berna ve Belgin'in hayat hikayesi yatıyor. Birbirinden farklı olan bu iki karakterin aile yaşamları, sorunları, arkadaş çevreleri diziye konu oluyor. Çocukluk arkadaşı olan bu iki kadının farklı çevreleri olsa da aslında aynı sorunla baş etmek zorunda kalışları aktarılıyor. Dizinin önemli iki karakterinden biri olan Berna güçlü, dediğim dedik, inatçı, aşka aşık ama hayatta sadece kendisine dayanan yönleri ile göreceğiz. Berna'yı canlandıracak isim de Deniz Çakır olacak. Belgin ise tüm hayatını iki çocuğuna ve eşine adamış, tem amacının bu olduğunu düşünen ama yeni tanıştığı özgür ruhlu bir adama aşık olan bir karakterdir. Belgin karakterini ise Bade İşçil canlandıracak.

Başarılı oyuncular bir arada!

Geçtiğimiz haftalarda sete çıkan oyuncular şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizinin merak edilen oyuncu kadrosunda ise Deniz Çakır, Bade İşcil, Alican Yücesoy, Burak Yamantürek, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Sergen Deveci, Ecrin Bolkar, Perihan Savaş, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru gibi isimler yer alıyor. Bunun yanı sıra Zuhal Olcay'da konuk oyuncu olarak dizide boy gösterecek. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası