iyilik son bölüm izle 18 bölüm full izle / İyilik Dizisi - Bölümleri | FOX

Iyilik Son Bölüm Izle 18 Bölüm Full Izle

iyilik son bölüm izle 18 bölüm full izle

İyilik bölüm fragmanı yayınlandı! Murat baba oluyor!

İyilik bölüm fragmanı yayınlandı! Murat baba oluyor!

Medyapım imzalı, ilk bölümü 29 Haziran tarihinde yayınlanan İyilik dizisi her cuma FOX TV’de yayınlanıyor.

Yeni sezona damga vuran dizilerden İyilik, yeni bölümleriyle izleyicileri adeta ekrana kilitliyor.

Başrollerinde Hatice Şendil, Perihan Savaş, Sera Kutlubey, İsmail Demirci gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, heyecan yaratmaya devam ediyor.

İyilik dizisi, 11 Kasım Cuma günü izleyicileriyle buluşacak. Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü.

İzleyiciler tarafından heyecanla izlenen İyilik dizisi, gün geçtikçe daha da ilgi çekici hale gelmeye başladı. Yeni bölüm fragmanı ise olay yarattı.

Yeni bölüm fragmanında Murat, hastanede Melis’le görünüyor. Melis herkese Murat’tan hamile olduğunu açıklıyor.

Damla ise Murat’tan hamile olduğunu ve kızlarının bebeğini öldürdüğünü itiraf ediyor. Şahika, çocukları da alıp evden gidiyor. İşte merakla beklenen yeni fragman…

İyilik bölüm fragmanı İZLE

İyilik bölüm fragmanı yayınlandı! Murat baba oluyor!

FragmanDizioyuncuFox Tvtanıtım

Google News ile Takip Et

İyilik bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İyilik yeni bölümde neler olacak?

İyilik, Medyapım imzalı, ilk bölümü 29 Nisan tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Murat Öztürk'ün üstlendiği, başrollerini Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in paylaştığı dram türündeki Türk televizyon dizisi. İyilik bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İyilik yeni bölümde neler olacak?

İyilik her Cuma saat 'da Fox TV'de ekranlara geliyor.

İyilik bölümünün ardından bölüm fragmanı henüz çıkmadı. Fragman yayınlandığında paylaşacağız.

İYİLİK BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Neslihan'ı Poyraz'dan uzak tutmayı kafaya koyan Damla, tehdidin boyutunu iyice büyütür ve Nehir ile Batu için bir "hediye" gönderir. Murat'ın gerçek kimliğini öğrenen Melis, kanama geçirir. Önce Damla'nın yolladığı hediye sonra Eda'nın söyledikleri derken Şahika, Koray'ı arar ve artık o evde kalmak istemediğini söyler. Koray Neslihan'la son bir defa konuşacaktır. Neslihan, Koray, Şahika ve Damla arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır.

Neslihan, Poyraz'a Damla ile ilgili bütün gerçekleri sonunda anlatır. Poyraz, Damla'yı terk eder. Bir yandan Poyraz'ın onu terk etmesi, bir yandan Neslihan'ın her yerde Koray'ı araması arasında sıkışan Damla, Neslihan'ın Koray'a ulaştığını zannetmesinin bir yolunu bulur. Koray'ın cep telefonundan Neslihan'a mesaj göndererek annesinin hastalandığını ve bir süre yurt dışına onun yanına gitmek zorunda olduğunu yazar. Murat, Damla'nın evine gizlice girer ve Koray'ı öldürenin Damla olduğunu bildiğini ve Koray'ın gömülmesi görüntülerini Damla'ya yollayanın kendisi olduğunu söyler. Ya Damla Murat'a parasını geri verecektir ya da Murat elindeki görüntüleri polise verecektir. Murat'ın bir açığını bulmaya çalışan Damla, Melis ile yakınlaşmanın bir yolunu bulur ve Melis'in hamile olduğunu öğrenir. Damla, Handan'a Poyraz ile kendisinin arasını bozanın Neslihan olduğunu söyler ve Handan'ı Neslihan'a karşı doldurur. Handan Neslihan'ın işine son verir ve Neslihan'ı evinden kovar. Finalde Neslihan'ı büyük bir sürpriz beklemektedir.

İyilik bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyilik yeni bölüm fragmanı çıktı mı? İyilik yeni bölümde neler olacak?

"İyilik" dizisinde; Neslihan'ın ( Hatice Şendil ) dışardan bakıldığında muhteşem, gıpta edilen bir hayatı vardır. Neslihan da bu ilüzyona inanmış, kusursuz bir yaşam sürdüğünü zannederken hayatta en güvendiği insanın, kocasının (İsmail Demirci) onu uzun zamandır aldattığını öğrenir. Üstelik de kardeşi yerine koyduğu Damla'yla (Sera Kutlubey). Üstüne bastığı bütün taşlar yerinden oynar ve Neslihan doğruyu yanlışı, iyiyi kötüyü yeniden sorgulamak, yeniden anlamlandırmak zorunda kalır ki yeniden ayağa kalkıp, kendi için, ailesi için, çocukları için mücadele edebilsin…

Hatice Şendil : Neslihan Arkun Yücesoy

İsmail Demirci : Murat Yücesoy

Sera Kutlubey : Damla Dinçer

Perihan Savaş : Şahika Arkun

Özgür Çevik : Koray Demirağ

Fox TvİyilikDiziGündemMagazinHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası