haymana termal otel / 10 EN IYI Haymana Oteli 2023 (₺1.466) - Tripadvisor

Haymana Termal Otel

haymana termal otel

Haymana Termal Otelleri

Haymana Termal Otelleri Hakkında

Termal tatil keyfini yaşayabileceğiniz ve en güzel planları yapabileceğiniz sizi bekleyen birbirinden keyifli termal otelleri inceleyebileceğiniz doğru yerdesiniz.

Termal tatil keyfini yaşayabileceğiniz ve en güzel planları yapabileceğiniz sizi bekleyen birbirinden keyifli termal otelleri inceleyebileceğiniz doğru yerdesiniz.

Gezinomi her türlü tatil planları için size en uygun olanı sunmak ister. Bunlar arasında yer alan termal oteller için fırsatları hemen yakalayabileceğiniz termal otellere gelin beraber göz atalım. Haymana termal oteller konusunda, Ankara’ya olan yakınlığı ile en çok tercih edilenlerdendir.

Termal oteller aslında bulundukları konumlara göre ve kolay ulaşım imkanlarına göre en çok tercih edilenler ile ön plana çıkar. İhtiyacınız olan bu ise ve Ankara civarında oturuyorsanız, tercihlerinizi Haymana otellerinden yana yapabilirsiniz.

Haymana Termal Otelleri arasından birini tercih ettiğiniz zaman hem kendiniz için en güzle olanı seçmiş olursunuz hem de yazı beklemeden tatil planlarınızı hemen yapmış olursunuz. Bunun önemini siz de yaşadığınız zaman anlayacak ve termal tatil keyfini her yıl tekrarlamak isteyeceksiniz.

En uygun fiyatlı Haymana termal otelleri ile tercihlerinizi dilediğiniz gibi yapabilir, bedenen ve ruhen yenilenebileceğiniz hizmeti hemen satın alabilirsiniz.

Armada Grannos'ta Yenilenin... Aileniz ile birlikte termal tatilin keyfini çıkarın.

4 Mevsim
Termal Keyfi
Dünyanın en iyi ikinci termal suyunu ile tanışmaya hazır mısınız?

ARMADA GRANNOS THERMAL HOTELTürkiye’nin En Büyük Termal Spa Merkezi

Grannos Thermal Detox & Well-Being Programları bedeninizin isteklerini yerine getiren temiz, yalın olabildiğince vitamin içeriği korunmuş lif zengini bir beslenme programı. Beraberinde uygulanacak fiziksel aktivite, masaj terapileri, çamur banyosu, lenf drenaj ve ozon uygulamaları ile vücudunuzun toksinlerden arınmasını hedefleyen bir programdır.

OTELİMİZ HAKKINDA
Üstün Hizmet

Otel hizmetinin bir bütün olduğunu, balo ve toplantı salonlarına; gerek iş gerekse kutlama için davet ettiğiniz konuklarınızı, önce sizlerin sonra Grannos’un adına mükemmel şekilde ağırlanması gerektiğini biliyoruz.

Restaurant

Armada Grannos’un alanında ödüllü mutfak ekibi, hem konaklamalı misafirlerine hem de toplantı ve etkinlik için ziyaret eden tüm misafirlerinin damaklarını Türk ve Dünya mutfaklarından özenle seçtikleri tariflerle şenlendiriyor.

Kahvaltıdan başlayarak gün boyunca zengin menü ve leziz yemeklerimiz sizleri bekliyor.

Spa

Ruhunuza huzur verecek eşsiz bir rahatlama deneyimi.

Kendinize biraz zaman ayırmak veya hissettiğiniz yorgunluğu atmak istediğinizde SPA merkezimizi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Saunamızda rahatlayabilir, ardından alanında uzman masör ve masözlerimiz tarafından yapılan masaj ve terapilerle kendinizi zinde hissedebilirsiniz.

Aktiviteler

Çocuklarınız için özel olarak tasarladığımız 12D sinema odasından, play station bölümüne, özel çocuk oyuncakları ve simülatörlerine kadar düzenlenmiş alanda siz de onlarla yeniden çocuk olmak isteyeceksiniz… Ya da, çocuklarınız bize emanetken siz; ATV, doğa yürüyüşü, bilardo, tenis kortu veya farklı oyun aktiviteleri ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.



0312 711 08 13

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır