kulpsuz mutfak dolabı aparatları / Dolap içi Aksesuarları | Dolap içi aksesuar Çeşitleri | Dolap içi aksesuar Fiyatları

Kulpsuz Mutfak Dolabı Aparatları

kulpsuz mutfak dolabı aparatları

Dolap Kilidi

Dolap kilidi, uygun mobilyalara takılan ve güvenlik için kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir sistemdir. Bu kilit sistemini dolap ve çekmecelerde kullanmak için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dolap kilidi çeşitleri, yaşam alanlarınızın hemen hemen hepsinde kullandığınız mobilyalar için üretilmiş olan ek parçalar olarak adlandırılabilir. Bu ürün modelleri sayesinde dolap içerisindeki eşyalarınızı son derece kolay bir biçimde koruyabilme imkânınız bulunur. Sahip olduğu özellikler ve işlevsel fonksiyonları sayesinde dolap kilitleri, özel eşyalarınızı muhafaza etmenizi sağlar. Dolap kilidi modellerini; ev, okul, yurt ve ofis gibi pek çok farklı alanda kullanabilirsiniz.

Dolap kilitleri, birden fazla çeşide ve kullanım alanına sahiptir. Fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan ürün grubu hem güvenlik hem de düzen için sıklıkla tercih edilir. Kilitler sayesinde çanta, cüzdan ve takı gibi kıymetli eşyalarınızı dolapta rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Bu ürün grubu, ayrıca dolap içerisindeki eşyaların düzenli durmasına yardımcı olur. Özellikle evde meraklı ve küçük bir çocuğunuz varsa dolap kilidi sayesinde eşyalarınızı güvenli bir şekilde saklayabilme imkânına sahip olursunuz. İhtiyacınıza göre dolap kilitlerini gömülü ya da asma olarak satın almayı tercih edebilirsiniz. Doğru kararı verebilmek ve üründen maksimum verim alabilmek için dolap kilidi hakkında bilgiler edinmeniz önerilir.

En Pratik Güvenlik Önlemi Dolap Kilidi Çeşitleri Nelerdir?

En Pratik Güvenlik Önlemi Dolap Kilidi Çeşitleri Nelerdir?

Dolap kapağı kilidi, değerli ve önem verilen çeşitli eşyaların güven içerisinde muhafaza edilebilmesi için son derece elzem bir üründür. Sahip olduğunuz eşyalar maddi ya da manevi olarak sizin için anlam ifade ediyorsa, bu objeleri kilit altında tutmak istemeniz gayet doğaldır. Dolap kilidi satın alırken ürünün fonksiyonunu ve muhafaza etmek istediğiniz nesnelerin değerini göz önünde bulundurarak seçim yapmanız mümkündür. Temelde aynı amaca sahip olan dolap kilitleri; tasarım, materyal ve fonksiyonlarına göre farklı gruplara ayrılır. Eşyalarınızı kilit altında sorunsuz bir şekilde saklayabilmek için dolap kilidi çeşitlerini iyice araştırmanız tavsiye edilir. Böylelikle ihtiyacınız olan kilit türüne hızlı ve pratik bir şekilde erişebilirsiniz.

Dolap kilidi çeşitleri, sahip oldukları yapıya göre kategorize edilir. İlk olarak istediğiniz kilidin, sabit özellikte olup olmadığına dikkat etmeniz önerilir. Sabit olanlara, kartlı ve parmak izli dolap kilidi örnek olarak gösterilebilir. Bu ürünler, takıldıkları yere direkt olarak sabitlenir. Böylece eşyalarınızı hep aynı dolapta güvenli bir şekilde saklayabilmeniz mümkün hâle gelir. Seçtiğiniz kilit sistemine göre eşyalarınıza erişebilmek için bir kart okutmanız ya da parmak izinizi taratmanız da gerekebilir. Sabit özellikte olmayan sistemlere verilebilecek basit örneklerden biri asma kilittir. Anahtarlı dolap kilidi olarak da bilinen bu ürünler, yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz ve gittiğiniz yerde eşyalarınızı güvene alabileceğiniz pratik bir çalışma prensibine sahiptir.

Şifreli dolap kilidi ise hem sabit hem de taşınabilir özelliğe sahip olabilir. Bu tarzdaki ürünleri tuşlu asma kilit tarzında tercih etmeniz mümkündür. Böylece kilit sistemini istediğiniz dolaba monte edebilir ve önceden belirlediğiniz şifreyi girerek eşyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra elektronik şifreli dolap kilidini de tercih edebilirsiniz. Elektronik dolap kilidi, tuş kısmı dış yüzeye bakacak şekilde monte edilir. Şifreyi tuşladıktan sonra dolap kilidinin açılmasını sağlayabilirsiniz. Tüm bu kilit sistemi çeşitlerine ek olarak satın alabileceğiniz pek çok farklı model bulunur. Bunlar; kollu, bas çek, mıknatıslı, mandallı ve basmalı dolap kilidi olarak sıralanabilir. Dolap kulp kilidi de farklı yapısıyla öne çıkan ürünlerden biridir. Bu kilit sistemi, direkt olarak dolap kulplarına takılır. Ürünün yapısına göre anahtar gibi ek bir aparat eşyalara erişmek için gerekli olabilir.

Kullanım Amacınıza Göre Seçebileceğiniz Dolap Kilidi Çeşitleri Nelerdir?

Kullanım Amacınıza Göre Seçebileceğiniz Dolap Kilidi Çeşitleri Nelerdir?

Dolap kilitleri, konfor ve güvenlik bakımından yaşam alanlarının farklı noktalarında sıklıkla tercih edilir. Dolayısıyla kilit sistemlerini kullanım alanlarına göre de kategorilere ayırabilmek mümkündür. Dolap kilidiyle sıkça karşılaşılan yerlerden biri soyunma odasıdır. Yüzme havuzu ve spor salonu gibi çok sayıda kişiye hizmet veren işletmelerin soyunma odaları bulunur. Bu odalarda kıyafet ve cüzdan gibi önemli eşyalarınızı saklayabilmeniz için dolaplar vardır. Siz yüzerken ya da spor yaparken eşyalarınızı güvenle muhafaza edebilmeniz için soyunma dolabı kilidini kullanabilirsiniz. Benzer bir sistem, okul dolaplarında da mevcuttur. Okul dolabı kilidi sayesinde ders sırasında önemli eşyalarınızı güvende tutabilirsiniz.

Mutfak dolabı kilidi gibi modeller de günlük hayatta kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu tarzdaki kilit sistemleri, kiler ve mutfak benzeri alanlar için son derece idealdir. Satın almayı düşündüğünüz kilit modeli, şifreli olabileceği gibi anahtarla da açılabilir. Anahtarlı sistemler, ofis dolap kilidi başta olmak üzere pek çok alanda kullanır. İhtiyaç duyduğunuz alana göre basit sistemlerin yanı sıra daha karmaşık olan endüstriyel dolap kilidi modellerini de tercih edebilirsiniz. Güvenlik için üretilmiş olan ürünlerin arasında kendine yer bulan dolap emniyet kilidi, günlük hayatınızı çok daha basit ve rahat bir hâle getirir. Çocuk ve bebek dolap kilidi kullanarak ise miniklerin eşyalarınıza erişimini kısıtlayabilirsiniz. Nesnelerle oynamayı seven çocukların ve eşyaların güvenliğinden bu sayede emin olursunuz.

Çocuklar, dolap kapaklarını açmaya çalışırken güçleri ve boyları tam olarak yetmediği için başarısız olabilirler. Bu sebeple ellerinin dolaba sıkışması son derece muhtemeldir. Bu gibi bir aksilik yaşamamak adına bebekler için dolap kilidinden faydalanabilirsiniz. Farklı alanlar için kullanılabilecek olan başka ürünler de mevcuttur. Elbise dolabı kilidi, bu sistemlerden birine örnek olarak gösterilebilir. Bu ürün sayesinde kıyafetlerinizi dolabın içerisinde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Tüm bunların haricinde yangın dolabı kilidi gibi hayati önem taşıyan modeller de bulunur. Yangın dolabı için kilit satın alarak yanlış ve gereksiz kullanımların önüne geçebilirsiniz. Meydana gelebilecek olan yangınlara da bu sistem sayesinde kısa sürede müdahale edebilirsiniz.

Dayanıklı ve İşlevsel Mekanik Dolap Kilitlerinin Özellikleri Nelerdir?

Dayanıklı ve İşlevsel Mekanik Dolap Kilitlerinin Özellikleri Nelerdir?

Dolap kilitleri, fonksiyonel yapıları sayesinde endişesiz bir gün sürmenize yardımcı olur. Dolaplarınız için tercih edebileceğiniz pek çok farklı kilit sistemi vardır. Dolap kilitleri; yuvasına, şekline, tabanına ve kullanım biçimine göre çeşitlenir. Taban yapılarına göre bu ürünler, yuvarlak ve kare dolap kilidi olarak iki başlık altında incelenebilir. Bu ürünlerin dolap içinde kalan taban kısmı, farklı şekillere sahip olabilir. Bunların yanı sıra daha basit bir mekanizmaya sahip zincirli dolap kilidi de tercih edilebilir. Bu tarzdaki ürünler, dolap kulplarından zincir geçirilerek kullanılır. Zincirin ucundaki asma kilidi, anahtar yardımıyla kolayca açabilirsiniz.

Anahtarla açılan bir diğer ürün de kollu çelik dolap kilididir. Materyal olarak çeliğin kullanıldığı bu ürün, dolabın dış kısmına kol gibi gözükecek şekilde yerleştirilir. Kolun hemen üzerinde anahtar yuvası bulunur. Anahtarı yuvaya yerleştirip kolu çevirerek dolabın kilidini basit bir şekilde açabilirsiniz. Anahtar yerine farklı bir yöntemle dolap kilidini açabilmeniz de mümkündür. Bunu mümkün hâle getiren farklı kilit çeşitlerine son derece kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Kulpsuz dolap kilidi, bunlardan birine örnek olarak gösterilebilir. Pratik kullanım sunmasıyla bilinen gizli dolap kilidi de sıkça tercih edilir. Bu tarz ürünler, manyetik dolap kilidi olarak da bilinir. Mıknatıslı bir mekanizması bulunan sistemler, dolabın iç kısmına yerleştirilir. Dolabı açmak için gereken diğer mıknatıslı parçayı tıpkı bir anahtar gibi kullanabilirsiniz. Aparatı kilidin olduğu yere yaklaştırıp taktığınızda sistem, otomatik olarak açılır.

Bazı ürünlerin taban kısmı ise ince ve uzun bir yapıya sahiptir. Bu kısmın orta bölümünde anahtar yuvası yer alır. Bu yapıya sahip dolap kilitleri, sürgülü olarak bilinir. Sürgülü dolap kapağı kilidi, daha farklı bir mekanizmaya sahiptir. Anahtarı yuvada çevirdikten sonra ince uzun plaka, kilidin içinde bir yöne doğru kayarak açılır. Bu sıradaki hareket sebebiyle söz konusu ürün, sürgülü olarak adlandırılır. Görüldüğü üzere tercih edilebilecek olan birbirinden farklı pek çok dolap kilidi çeşidi bulunur. Bu sebeple, ilk olarak ihtiyacınızı belirleyip nasıl bir kilit istediğinizi netleştirmeniz önem arz eder.

Dolap Kilitlerini Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Dolap Kilitlerini Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Dolap ve çekmece kilidi, yaşamınızı çok daha konforlu bir hâle getirir. Uzun yıllardan beri insanlar için güvenlik ihtiyacı, son derece önemli ve es geçilmemesi gereken bir unsurdur. Dolaplarda muhafaza etmek istediğiniz eşyaların güvenliği için kilitlerden faydalanmanız tavsiye edilir. Dolap kilidi, kullanıcılarına birçok avantaj sunar. Tüm kilit modelleri, yapısının nasıl olduğu fark etmeksizin tek bir amaç taşır. Söz konusu ürünler, uzun ömürlü bir kullanım imkânı tanır. Bu nedenle dolap kilitlerinin önemli ortak özelliklerinden biri, kullanıcılarına güvenli bir ortam sunmalarıdır. Siz de çalınmasını, kaybolmasını ve deforme olmasını istemediğiniz kıymetli eşyalarınızı dolabın içerisine kilitleyerek işinizi sağlama alabilirsiniz.

Dolap kilitleri, kullanım şekilleri ve yapılarına göre de birbirinden farklı avantajlara sahiptir. Ürünlerin sunduğu faydalar, kilitlerin biçimine göre değişkenlik gösterir. Nasıl bir avantaja sahip olmak istediğinize karar vererek dolap kilidi seçiminizi yapabilirsiniz. Örneğin, asma ve zincirli kilitler, daha basit bir sisteme sahiptir. Bu tarz ürünler, çok yüksek güvenlik sağlamasa da ihtiyacınızı karşılayacak niteliklere sahiptir. Bu kilit sistemleri, basit mekanizmaları sayesinde kolay kullanım olanağı sunar. Yüksek güvenlikli ürünler arıyorsanız, ileri teknoloji kullanılarak geliştirilmiş olan elektronik mekanizmalı kilitlerden faydalanabilirsiniz. Elektronik mekanizmalı dolap kilidi, üst düzey güvenlik sağlamanın yanı sıra pratik bir kullanım da vadeder.

Dolap kilidi ürünlerinin hemen hemen hepsi, kaliteli materyallerden üretilerek gün içerisinde herhangi bir aksilik yaşamamanıza katkıda bulunur. Ürünlerin kullanışlı ve güvenilir fonksiyonları sayesinde günlük işlerinizi içiniz son derece rahat bir şekilde halledebilirsiniz. Siz işlerinizi yaparken kıymet verdiğiniz eşyalarınız dolap içerisinde güvende olur. Dolap kilidi, muhafaza edilen eşyaların güvenliğini sağlamanın yanı sıra yaşam alanlarını daha konforlu bir hâle de getirir. Özellikle evde küçük çocuklar bulunuyorsa bu kilitler size büyük oranda rahatlık sağlar. Çocuğunuz söz konusu ürünler sayesinde onun için zararlı olabilecek nesnelerden uzak durur. Bu kilitler, çocuğunuzun dolaplara elini sıkıştırmasını da önler.

Farklı Yüzeylere ve Formlara Sahip Dolaplarınıza Kilit Seçmenin Önemli Noktaları Nelerdir?

Farklı Yüzeylere ve Formlara Sahip Dolaplarınıza Kilit Seçmenin Önemli Noktaları Nelerdir?

Çekmece dolap kilidi, birbirinden oldukça farklı model ve tasarımlarla kullanıcıların takdirine sunulur. Ürünlerin bu denli farklılık göstermesi, sundukları fonksiyonlar açısından kilitlerin kendi aralarında birbirlerinden ayrılmasına yol açar. Dolap kilidi çeşitlerinin farklılıkları, ürünleri son derece kullanışlı hâle getirir. Bu sayede dolabınızın yapısına tam olarak uyum sağlayacak kilitleri kolayca bulabilirsiniz. Kullanımınız için uygun olan ürünü bulmak adına dikkat etmeniz gereken bazı noktalar mevcuttur. Bu noktalara önem gösterdiğiniz takdirde ihtiyacınızı tam olarak karşılayacak dolap kilidine hızlıca ulaşabilmeniz mümkün hâle gelir. Kilit sistemleri, dolap türlerine göre farklı kategorilere ayrılır.

Eşyalarınızı güven içerisinde saklamadan önce dolabınızın yapısını göz önünde bulundurmanız gerekir. İlk olarak sahip olduğunuz dolabın yapımında kullanılan materyalleri incelemeniz önem arz eder. Genel olarak dolaplar; demir, çelik, metal, ahşap ve cam gibi malzemelerden üretilir. Seçtiğiniz modelin dolabın yapısına zarar vermemesi için materyallere uygun olan kilitleri araştırmanız tavsiye edilir. Malzemeye dikkat ederek satın alabileceğiniz kilit modelleri, ürünün çok daha işlevsel şekilde kullanılmasına yardımcı olur. Bu modeller; demir, çelik, metal, ahşap ve cam dolap kilidi olarak sıralanabilir. Bu materyallere uygun ürünler seçildiğinde hem dolap hem de kilitler uzun süre boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Bu tür bir ürünü satın alırken dikkat etmeniz gereken temel noktalardan biri de ilgili kilidin uzun süreli kullanım vadetmesidir. Paslanmaz dolap kilidi, bu noktada öne çıkar.

Dolap kilidi satın almadan önce materyallerin yanı sıra mobilyanın boyutlarına da dikkat etmeniz tavsiye edilir. Ölçülerinden emin olduğunuz dolaba uygun kilit bulmanız daha kolay hâle gelir. Mobilyanın sahip olduğu ebatlara göre küçük ve mini dolap kilidi satın alabilirsiniz. Böylece seçtiğiniz dolap kilidi modeli, mobilyayla kusursuz bir şekilde uyum sağlar ve kolay kullanım imkânı sunar. Dolabın tasarımı da uygun kilidi bulabilmeniz için dikkat etmeniz gereken unsurlardan biridir. Örneğin, raylı sisteme sahip olan sürgülü dolapların herhangi bir kulbu bulunmaz. Bu mobilyalar için özenle üretilmiş ve geliştirilmiş olan bazı dolap kilidi modelleri mevcuttur. Bunlar; raylı ve sürgülü dolap kilidi olarak adlandırılır. Tasarım açısından dolaplar, kapı sayılarına bağlı olarak da çeşitlenir. Tekli modellerin yanı sıra çift kapılı mobilyalar da kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu tür bir mobilyanın iki kapağını da kilitli tutmanız gerekir. Bu noktada çift kapaklı dolap kilidinden faydalanabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Seçenekleriyle Dolap Kilidi Fiyat Aralıkları Nasıldır?

Her Bütçeye Uygun Seçenekleriyle Dolap Kilidi Fiyat Aralıkları Nasıldır?

Dolap kilidi fiyatları ürünlerin; kalitesine, yapısına, fonksiyonlarına ve sahip oldukları özelliklere göre farklılaşır. Ürünün fiyatı, satın almayı tercih ettiğiniz kilit sisteminin yapısal özelliklerine göre de değişiklik gösterir. Ürünün sabit ya da taşınabilir oluşundan boyutlarına kadar pek çok faktör, dolap kilidinin fiyatı üzerinde belirleyici bir rol oynar. Ürünler birbirlerinden farklı özelliklere sahip olduğu için piyasadaki fiyat aralığı da son derece geniştir. Fonksiyonları daha gelişmiş olan ürünlerin fiyatları, standart modellere nazaran yukarı yönlü bir grafik çizebilir. Dolap kilidinin kullanım alanları ve sahip olduğu özellikler, fiyatlandırma aşamasında pay sahibidir.

Kilidin kullanılacağı mobilyanın tasarımı da seçeceğiniz ürünün özelliklerini belirler. Bu nedenle dolabınızın görünümü, dolaylı yoldan fiyata etki eden unsurlardan biridir. Örneğin, çift kapılı dolaplar için uygun olan modeller, tekli mobilyalarla uyumlu olanlara nazaran daha farklı fiyatlara sahiptir. Dolap kilidinin fiyat havuzunun bu denli geniş olması, piyasada bulunan seçenek fazlalığından kaynaklanır. Mobilyanın üretim materyali de dolaylı olarak bu ürünlerin fiyatlarına etki eder. Cam ve çelik dolap kilidi fiyatları, standart modellerin ücretlerinden farklıdır.

Şifreli dolap kilidi fiyatları ise asmalı modellerin ücretlerine nazaran daha yüksek olabilir. Bunun başlıca sebepleri, ürünün sahip olduğu mekanizmanın karmaşık, yapım aşamasının uğraştırıcı olmasıdır. Yangın dolabı kilidi fiyatları ise ofis ve okulda kullanılan modellerin ücretlerine kıyasla daha yüksek olabilir. Herhangi bir fiyat araştırması yapmadan evvel beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanız önerilir. Birtakım noktaları göz önünde bulundurarak mobilyanız için uygun olan modeli bulabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol üzerinden birkaç adımda kolayca satın alabilirsiniz.

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            Son yılların mutfak trendi modern duruşu nedeniyle Kulpsuz mutfak dolap modelleri olmuştur. Evin en alıcı ve göz dolduran yerlerinde biri özellikle kadınlar için mutfaklar dır. Zamanının büyük bir bölümünü mutfakta geçiren bayanlar için mutfak stili büyük önem taşıyor. Son yılların trendi ise kulplu modellerin yerini alan kulpsuz modeller oluyor.

            Sade Görünüm

            Özellikle mutfaklarında sadelikten yana olan bayanlar mutfak dolaplarında sadeliği ön plana çıkardığı için kulpsuz modelleri tercih ediyor. Eskisi gibi büyük kulpların yerine düşünülen kulpsuz modellerin daha kullanışlı olduğu da düşünülmekte. Çok fazla tercih edilmesinin nedeni mutfakta sade bir görüntü oluşturması ve göz yormaması. Kalabalık görüntünün aksine mutfağı daha büyük ve modern gösteren bu modeller her türlü mutfak için uygun oluyor.

            Kulpsuz Modeller

            Kulplu mutfak dolapları yerini artık kulpsuz mutfak dolaplarına bırakmış durumda. Kulplu modellerdeki en büyük sıkıntı zamanla kulpların eskimesi, bozulması ve kopması. Bu gibi durumlarda aynı kulpu bulmak oldukça zor oluyor ve mutfağın uyumu bozuluyor. Kulpsuz modellerde ise bu durum tamamen ortadan kalkıyor.

            Riski daha az ve daha kullanışlı bir model haline gelen kulpsuz dolap modelleri vaktinin çoğunu mutfakta geçiren bayanların gözdesi haline geliyor. Bayanlar için mutfak hem göze hitap etmeli hem de pratik olmalı. Kendi kişiliğini mutfağına yansıtmak isteyen bayanlar pratik oluşları ve mutfaklarına ahenk kattığı için kulpsuz modellere yönelmektedir.

            Gizli Kulplu Modeller

            Kulpsuz mutfak dolabı denilince akla tamamen kulpsuz modeller gelmesin. Bu modellerde var olan kulplar tamamen gizleniyor. Dolap içlerinde olan mekanizmalar sayesinde dışarıdan kulp görünümü olmuyor.

            Kullanımı oldukça kolay olan bu dolaplarda kulpların gizlenmesi kullanılan renklerin daha fazla ortaya çıkmasını sağlıyor. Kulp konusunda seçim yapmakta zorlanan ve uyum sorunu endişesi yaşana bayanlar için bu modeller en gözde modeller haline gelmiş durumda. Mutfakları olduğundan daha büyük göstermesi de bu dolap modellerine olan ilgiyi artırmış durumda.

            Çoğumuz gizli olan kupların kullanımının zor olduğunu düşünebilir. Aslında kullanımı düşünüldüğü gibi zor değil, oldukça basit. Tek yapmanız gereken parmaklarınızla dolap içerisine yerleştirilen mekanizmayı ileri doğru itmek. Kulpsuz modellerde dolabın alt yada üst tarafına itildiğinde açılmasını sağlayan mekanizmalar yerleştirilir. Bu oyuntular dışarıdan hiçbir şekilde belli olmaz ve kullanımı çok rahattır.

            Yüksek Hareket Konforu

            Özellikle dar alanlarda alt dolaplarda sorun yaratan kulplu modellerin yerine kulpsuz modeller daha uygun bir tasarım olmaktadır. Sade tasarımları ile göz dolduran modellerde dört hareket teknolojisi ile yüksek hareket konforu bir araya getirilmektedir.

            Mutfağınızda özgürce hareket etmek elinizde, açmak istediğiniz kapağı içeri doğru itmeniz yeterli oluyor. Bu dolap modellerini açmak için kendinize doğru çekmenize gerek kalmıyor. Elinizde herhangi bir şey olsa bile kapağı hafifçe içe doğru ittirmeniz halinde kapak direk olarak açılacaktır.

            Pratik ve Konforlu

            Mutfaklarının modern ve kullanışlı olmasını isteyen bayanların en çok tercih ettiği seçenek haline gelen kulpsuz modeller pratik oluşları ile dikkat çekiyor

            • Dar alanlar için kullanışlı olması
            • Kolay kullanım imkânı
            • Kolay temizlik avantajı
            • Mutfakta özgürlük
            • Geniş tasarım ve renk avantajı

            Kulpsuz mobilyaların sunduğu avantajlar oldukça fazla, geniş ve tasarım özgürlüğü ile birlikte çok cazip hala gelmiş durumda. Özellikle kapak açmayı kolay hale getiren modeller el, kalça, diz ile hafifçe bastırmanız halinde açılabilir şekilde dizayn edilmiştir. Eliniz dolu olsa bile kolunuz ya da diziniz ile hafif bastırmanız halinde kapaklar kendiliğinden hemen açılacaktır.

            Dolap içine gömme kulpsuz model mutfak dolabı

            Kendinden kulplu lake mutfak dolabı

            Alüminyum boy kulplu mutfak dolabı

             

            Facebook Twitter Google

            nest...

            çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası