arçelik aspiratör / Aspiratör Modelleri ve Fiyatları | Arçelik

Arçelik Aspiratör

arçelik aspiratör

Arçelik Aspiratör

Her mutfağın vazgeçilmez parçası olan aspiratörler yemeğe bağlı oluşan kötü kokuların dışarıya atılmasını sağlar. Fanlı bir sistemden oluşan aspiratörler kullanıldıkları alanın havasının temizlenmesini sağlar. Mutfakta çoğu zaman yoğun kokulara neden olan yemekler pişirilmesi gerekir. Yemeğin pişme esnasında oluşan buhar kokunun tüm eve yayılmasına neden olur. Pencere yoluyla havalandırılan mutfaklarda koku her zaman tam anlamıyla yok olmaz. Herhangi bir parfüm ise kokuyu yok etmek yerine sadece maskeler. Parfümün etkisi bittiğinde ise koku tekrar meydana çıkar. Yemek kokularının tüm eve yayılmasını önlemek için Arçelik aspiratör sizin için tasarlanmıştır. Arçelik aspiratör modelleri kullanılan mutfaklarda yemek kokuları tüm eve yayılması önlenir. Fitresi sayesinde kötü kokuları emerek dışarıya atılmasını sağlar. Aspiratörler kullanılan filtrelerine, emiş güçlerine ve tasarımlarına göre farklılık gösterebilir. Yemek kokularından ne oranda kurtulmak istediğinizi belirleyerek buna uygun aspiratör tercih etmelisiniz. Emiş gücü düşük olan aspiratörler yemek kokularını yok etse de çok yoğun kokuların üstesinden gelemeyebilir. Bu gibi durumları yaşamamak için almak istediğiniz aspiratörün emiş gücüne dikkat etmelisiniz. Aspiratörler kullanılan ocağın üzerine monte edilir. Dolap kapakları ile saklanabilen modelleri olduğu gibi cam ya da inox modelleri de bulunur. Genellikle ocak ile birlikte satışa sunulan aspiratörler tek olarak da satın alınabilir. Ocağınızın renk ve modeline uygun olarak satın alacağınız aspiratör mutfağınıza şıklık katmanın yanı sıra kötü kokuları emer.

Arçelik Aspiratör Çeşitleri

Arçelik Aspiratör Çeşitleri

Evlerin vazgeçilmez bir parçası olan Arçelik aspiratörlerin farklı renk ve çeşitleri bulunuyor. Evinize ve zevkinize en uygun aspiratörü seçerek yemek pişirmenin keyfine varabilirsiniz. Arçelik cam aspiratör cam ocaklarınız ile mükemmel uyum sağlarken tasarımı ile mutfağınıza şıklık katar. Arçelik p s aspiratör sürgülü tasarımı sayesinde oluşan kokuların neredeyse tamamını yok eder. 3 kademe olarak ayarlanabilen emiş gücü kokunun yoğunluk durumuna göre ayarlanabilir. Tek motorlu olan bu modelin filtreleri ise bulaşık makinasında yıkanabilir. Beyaz renk severlerin tercih ettiği Arçelik aspiratör p b 60 cm genişliğindedir. Standart büyüklükte olan Arçelik aspiratör birçok kullanıcının sıklıkla tercih ettiği modeller arasında. Temelde baca sistemi ile çalışan aspiratör modellerinin yanı sıra Arçelik aspiratör bacasız olarak da bulunmaktadır. Bacasız tasarlanan aspiratör modelleri mutfağında baca girişi olmayan kişilerin imdadına yetişiyor. Baca sistemi olmayan yerlerde kullanılan bacasız davlumbazlar kötü kokuyu filtreleyerek temiz hava şeklinde ortama tekrar veriyor. Aspiratörler kullanıldıkları filtre çeşidi, emiş gücü ve tasarımları ile birbirinden ayrılmaktadır. Karbon filtre ya da elektrostatik filtre çeşitleri kullanılan modellerin tasarımları farklı olabilir. Elektrostatik filtre genelde bacasız aspiratör çeşitlerinde kullanılmaktadır. Bacasız aspiratör elektrostatik filtre sayesinde kötü kokuları emerek filtreler ve havaya tekrar verir. Karbon filtre ise standart bacalı aspiratörlerde kullanılmaktadır. Kullanılmayan aspiratör çeşitlerinde ise opsiyonel olarak tercih edilebilir. Aspiratörlerin filtreden sonra en önemli parçası motorlarıdır. Tek veya çift motorlu olabilen modeller cihazın emiş gücünü belirler. Çift motorlu olan modellerin emiş gücü m³/s’ye kadar yükselebilmektedir. Arçelik aspiratör ölçüleri farklı olabilir. Farklı ocak tiplerine uygun olarak üretilen modeller ocağı tam kaplayarak kokuları çekme oranını arttırır. Standart olan 60 cm ölçüsünün yanı sıra daha büyük ocaklarda kullanılabilmesi için tasarlanan 80 cm modelleri de bulunmaktadır. 80 cm genişliğindeki modellerde 3 filtre bulunur. Farklı renk seçenekleri ile geniş bir seçim imkanı sunar. 3 kademe olarak ayarlanması kullanıcıya kolaylık sağlar. Çalıştırıldığı her kademede ses ayarı farklılık gösterebilir.

Arçelik Aspiratör Özellikleri

Arçelik Aspiratör Özellikleri

Mutfakta oluşan kötü kokuların filtrelenmesini sağlayan aspiratörler farklı özelliklere sahip olabilir. Arçelik aspiratör davlumbaz tasarlanan farklı modelleri ile kullanıcılara geniş seçim hacmi sunuyor. Mutfağınıza en uygun Arçelik aspiratör karbon filtre seçeneklerini de kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Karbon filtre seçeneği sayesinde havada kötü kokulardan kaynaklı oluşan gaz moleküllerini yakalar. Yüzeyinde bulunan milyonlarca gözenekte bu gaz molekküllerini hapseder. Absorpsiyon sistemi Arçelik aspiratör eski tip ve yeni tip modellerinde de bulunmaktadır. Gelişen teknolojiye uygun olarak tasarlanan yeni tip aspiratörler Arçelik eski tip aspiratörlerin yerini almaya başladı. Cam ya da inox şeklinde tasarlanan Arçelik aspiratör temizliği oldukça kolay. İnox malzeme olarak kullanıldığı yüzeylerde leke oluşmasını önlemektedir. Bu yüzden kullanımı oldukça kolaydır. Nemli bir bez yardımıyla silinerek kolayca temizlenir. Cam davlumbazlar ise bulundukları mutfakların havasını değiştirir. Cam davlumbazların temizliğinin ise cam bezlerle yapılması önerilir. Cam bezleri kullanıldığı takdirde herhangi bir leke kalmayacaktır. Aspiratör yüzeyleri mutfakta en sık toz ve yağ kalıntılarını üzerine çeken yerlerdir. Fanlı bir sistemle çalışması havada uçuşan tozların üzerine kolaylıkla yapışmasını sağlar. Özellikle siyah modellerde oluşan bu tozlanmanın önüne geçebilmek için Arçelik gömme aspiratörleri tercih edebilirsiniz. Gömme aspiratörler dolabın içine gizlenir. Bu sayede daha hızlı kirlenmesinin önüne geçilmiş olur. Mutfak dolaplarının aspiratör görüntüsü ile bölünmemesini isteyenler için de harika bir çözüm sunuyor. Herkes mutfakta maksimum depolama alanına sahip olmak ister. Aspiratör kullanımları bu depolama alanlarını bir miktar azaltmaktadır. Gömme aspiratör tercih edenler ise aspiratörden kaynaklı yaşanan depolama eksikliğini çok aza indirirler. Dolabın içerisine yerleştirilen aspiratörün boş kalan kısımları depolama alanı olarak kolaylıkla kullanılabilir.

Arçelik Aspiratör Fiyatları

Arçelik Aspiratör Fiyatları

Yıllardır beyaz eşya kategorisinde ürettiğini elektsronik ürünler ile kalitesini kanıtlayan Arçelik markası farklı renk ve modeldeki aspiratör seçenekleri ile Trendyol’da sizleri bekliyor. Alacağınız aspiratörün ihtiyaçlarınızı tam karşılaması oldukça önemlidir. Örneğin, mutfağınızda aspiratör için herhangi bir baca bölümü yoksa bacasız aspiratör modellerini tercih edebilirsiniz. Bacasız aspiratörler kirli havayı filtreleyerek temiz bir şekilde tekrar havaya salınmasını sağlar. Seçeceğiniz aspiratörün boyutları önemlidir. Kokuları maksimum düzeyde çekebilmesi için ocağınızla aynı boyutta olması gerekir. Ayrıca ocağınız ile arasında gazlı ocaklarda 65 cm, elektrikli ocaklarda ise 55 cm olmalıdır. Ölçüm yapılırken gazlı ocaklarda ızgaranın en üst noktası referans alınmalıdır. Aspiratörde bulunan filtrelerin düzenli temizlenmesi emiş gücünün azalmaması için önemlidir. Yemek yapma oranına göre temizlik sıklığını kendiniz belirleyebilirsiniz. Filtrelerin zarar görmemesi için yoğun kimyasal içeren temizleyicilerden kaçınılmalıdır. Sıcak su ve karbonat gibi doğal temizleyicilerin kullanılmadı önerilmektedir. Filtreler minimum 6 ay maksimum 1 yıl içerisinde değiştirilmelidir. Zamanında değiştirilmeyen filtreler aspiratörün emiş gücünü olumsuz yönde etkileyebilir. Arçelik P aspiratör kullanıcı yorumları sayesinde kendinize en uygun aspiratörü seçebilirsiniz. Arçelik aspiratör fiyatları farklı renk ve seçenekleri ile her bütçeye uygun olarak tasarlanmıştır. Bacalı ya da bacasız modellerden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Arçelik bacasız aspiratör yorumları ile en doğru kararı verebilirsiniz. Tasarımında bulunan led lambalar sayesinde daha aydınlık bir alanda yemek pişirmenin keyfine varabilirsiniz. Kademeli olarak ayarlanabilmesi sayesinde ise ihtiyacınıza uygun olan ayarda çalıştırabilirsiniz. Filtrelerin bulaşık makinasında yıkanabilir oluşu sizin zamandan kazanmanıza yardımcı olur.

Aspiratör

ARÇELIK KISISEL VERILERIN KORUNMASI VE ISLENMESI MÜSTERI AYDINLATMA METNI

Kisisel verileriniz; sayili Kisisel Verilerin Korunmasi Kanunu ("Kanun") uyarinca veri sorumlusu olarak Arçelik Pazarlama A.S. ve Arçelik A.S. ("Arçelik" veya "Sirket") tarafindan asagida açiklanan kapsamda islenebilecektir.

Kisisel verilerinizin islenme amaçlari konusunda detayli bilgilere; funduszeue.info adresinden Arçelik Sirketler Grubu Kisisel Verilerin Korunmasi ve Islenmesi Politikasi’ndan ulasabilirsiniz.

Kisisel Verileriniz Hangi Amaçla Islenmektedir?

  • Ürün ve hizmetler ile satis sonrasi destek hizmetlerinin sunulmasi,
  • Hizmetlerin saglanmasi kapsaminda müsteri karti olusturulmasi,
  • Üye olmayi tercih etmeniz halinde üyelik kayit islemlerinin yürütülmesi ve üyelik hesabinizin isletilmesi, Müsteri iliskileri süreçlerinin yürütülmesi,
  • Iletisim kanallarinin yönetimi,
  • Randevu, yerinde tanitim ve satis süreçlerinin gerçeklestirilmesi,
  • Kampanya, çekilis ve yarismalarin gerçeklestirilmesi,
  • Talep ve sikayetlerinizin degerlendirilmesi,
  • Etkinlik ve egitimlerin düzenlenmesi ve katilimcilarin belirlenmesi,
  • Yetkili servis süreçlerinin yürütülmesi,
  • Müsteri memnuniyetinin arttirilmasi, marka algisinin ölçülmesi ve iyilestirilmesi,
  • Sirketimiz tarafindan yürütülen ticari faaliyetlerin gerçeklestirilmesi için ilgili is birimlerimiz tarafindan gerekli çalismalarin yapilmasi ve buna bagli is süreçlerinin yürütülmesi,

Amaçlari ile Kanun’un 5. maddesinde belirtilen hukuki sebepler kapsaminda islenecektir.

Açik Rizanizin Varligi Halinde Kisisel Verileriniz Hangi Amaçla Islenmektedir?

Toplanan kimlik, iletisim, müsteri islem ve finans verileriniz ; açik rizanizi vermeniz halinde kampanya, çekilis ve yarismalarin gerçeklestirilmesi, müsteri memnuniyetinin arttirilmasi, marka algisinin ölçülmesi ve iyilestirilmesi, pazar arastirmasi ve anket süreçlerinin gerçeklestirilmesi, Sirket tarafindan sunulan ürün ve hizmetlerin begenilerinize, kullanim aliskanliklariniza ve ihtiyaçlariniza göre özellestirilmesi ve bu kapsamda sizin iletisim kurulmasini tercih ettiginiz paylastiginiz iletisim kanalina reklam, promosyon, kampanya ve benzeri iletiler gönderilmesi ve bu amaçla hizmet aldigimiz üçüncü kisilerle paylasilmasi amaçlariyla ilgili açik rizaniz kapsaminda islenebilecektir.

Açik rizanizi vermeniz halinde, ad, soyad, telefon numarasi, e-mail adresiniz pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müsteri memnuniyeti süreçlerinin yürütülmesi amaci ile yurt disinda mukim olan Salesforce Inc., SAP AG., Usabilla B.V., Okta Inc., Hotjar Ltd. ve Acquia Inc.’ye açik rizaniza dayali olarak aktarilacaktir.

Kisisel Verileriniz Kimlere Hangi Amaçlarla Aktarilabilir?

Toplanan kisisel verileriniz; yukarida belirtilen amaçlarin gerçeklestirilmesi dogrultusunda bayilerimize, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumlarina ve özel kisilere Kanun’un 8. maddesinde belirtilen kisisel veri isleme sartlari çerçevesinde aktarilabilecektir.

Açik rizanizi vermeniz halinde, ad, soyad, telefon numarasi, e-mail adresiniz, pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, müsteri memnuniyeti süreçlerinin yürütülmesi amaci ile yurt disinda mukim olan Salesforce Inc., SAP AG., Usabilla B.V., Okta Inc., Hotjar Ltd. ve Acquia Inc. ’ye açik rizaniza dayali olarak aktarilacaktir.

Kisisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi Nedir?

Kisisel verileriniz Sirketimiz ile temas edeceginiz; elektronik ortamda internet sitesi, çagri merkezi, mobil uygulama, sosyal medya, telefon, Sirket içi sistemlerden ve fiziki ortamda bayi ve yetkili servis kanaliyla asagidaki hukuki sebepler ile toplanmakta ve islenmektedir;

Ürün ve hizmetler ile satis sonrasi destek hizmetlerinin sunulmasi ve hizmetlerin saglanmasi, müsteri karti olusturulmasi ile randevu, yerinde tanitim ve satis süreçlerinin gerçeklestirilmesi amaçlari ile sözlesmenin ifasi hukuki sebebine dayali olarak,

Talep ve sikayetlerinizin degerlendirilmesi amaciyla bir hakkin tesisi, kullanilmasi veya korunmasi için veri islemenin zorunlu olmasi hukuki sebebine dayali olarak,

Üye olmayi tercih etmeniz halinde üyelik kayit islemlerinin yürütülmesi ve üyelik hesabinizin isletilmesi, müsteri memnuniyetinin arttirilmasi, müsteri iliskileri süreçlerinin yürütülmesi ile Sirketimiz tarafindan yürütülen ticari faaliyetlerin gerçeklestirilmesi için ilgili is birimlerimiz tarafindan gerekli çalismalarin yapilmasi ve buna bagli is süreçlerinin yürütülmesi, iletisim kanallarinin yönetimi amaçlari ile ilgili kisinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydiyla, veri sorumlusunun mesru menfaatleri için veri islenmesinin zorunlu olmasi hukuki sebebine dayali olarak,

Açik riza vermeniz halinde ise kampanya, çekilis ve yarismalarin gerçeklestirilmesi, etkinlik ve egitimlerin düzenlenmesi ve katilimcilarin belirlenmesi, marka algisinin ölçülmesi ve iyilestirilmesi, pazar arastirmasi ve anket süreçlerinin gerçeklestirilmesi, referans ile hediyeler saglanmasi, Sirket tarafindan sunulan ürün ve hizmetlerin begenilerinize, kullanim aliskanliklariniza ve ihtiyaçlariniza göre özellestirilmesi ve bu kapsamda sizin iletisim kurulmasini tercih ettiginiz paylastiginiz iletisim kanalina reklam, promosyon, kampanya ve benzeri iletiler gönderilmesi amaçlari ile ilgili açik riza hukuki sebebine dayali olarak islenebilmektedir.

Ilgili Kisi Olarak Haklariniz Nelerdir?

Ilgili kisi olarak Kanun’un maddesi uyarinca asagidaki haklara sahip oldugunuzu bildiririz:

  1. Kisisel veri islenip islenmedigini ögrenme,
  2. Kisisel verileri islenmisse buna iliskin bilgi talep etme,
  3. Kisisel verilerin islenme amacini ve bunlarin amacina uygun kullanilip kullanilmadigini ögrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt disinda kisisel verilerin aktarildigi üçüncü kisileri bilme,
  5. Kisisel verilerin eksik veya yanlis islenmis olmasi hâlinde bunlarin düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapilan islemin kisisel verilerin aktarildigi üçüncü kisilere bildirilmesini isteme,
  6. Kanun ve ilgili diger kanun hükümlerine uygun olarak islenmis olmasina ragmen, islenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkmasi hâlinde kisisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapilan islemin kisisel verilerin aktarildigi üçüncü kisilere bildirilmesini isteme,
  7. Islenen verilerin münhasiran otomatik sistemler vasitasiyla analiz edilmesi suretiyle kisinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çikmasina itiraz etme,
  8. Kisisel verilerin kanuna aykiri olarak islenmesi sebebiyle zarara ugramasi hâlinde zararin giderilmesini talep etme.

Yukarida siralanan haklariniza yönelik basvurularinizi, funduszeue.info den ulasabileceginiz Arçelik Veri Sahibi Basvuru Formu’nu doldurarak Sirketimize iletebilirsiniz. Talebinizin niteligine göre en kisa sürede ve en geç otuz gün içinde basvurulariniz ücretsiz olarak sonuçlandirilacaktir; ancak islemin ayrica bir maliyet gerektirmesi halinde Kisisel Verileri Koruma Kurulu tarafindan belirlenecek tarifeye göre tarafinizdan ücret talep edilebilecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası