karasu hava durumu / Sakarya Karasu Hava Durumu 15 Günlük

Karasu Hava Durumu

karasu hava durumu

Karasu hava durumu

Bu hava durumu web sitesi sayesinde, her gün ve gece için Karasu hava durumunu her zaman öğrenebilirsiniz. Kullanışlı widget'lar hem gerçek Karasu hava durumunu hem de bugünün hava durumu tahminini ve ayrıca mevcut gün veya gece, sonraki 6 saat ve gelecek hafta için hava durumunu gösterir. Karasu hava durumu tahmini, bazı değerli hava parametrelerini içerir. Yağış olasılığı, hava sıcaklığı, hissedilen sıcaklık, rüzgar hızı, rüzgar yönü, hava basıncı, bağıl nem ve orijinal hava durumu simgeleriyle hava durumu açıklamaları gibi. Su sıcaklığı da kıyı bölgeleri için öne çıkıyor. Bir haftalık, 10 günlük veya 14 günlük doğru Karasu hava durumu tahminini görmek için hava widget'larından birine tıklayın.

Meteodays.com, kendi sözde Hibrit Tahmin Teknolojisine (HTT) dayalı olarak dünya çapında son derece doğru yerel hava durumu tahminleri sunar. En gelişmiş hava tahmini modelleri, yüksek doğruluk sağlamak için derinlemesine istatistiksel analiz ve makine öğrenimi veri işleme ile birleştirilmiştir.

meteoblue

Karasu 15 Günlük Hava Durumu, Sakarya Karasu Hava Tahmini

Sakarya Karasu ilçesi için güncel 15 günlükhava durumu tahmini değerlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. 15 günlük Karasu ilçesinin hava durumu tahminine göre günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı, gece en düşük ve gündüz en yüksek kaç derece olduğunu ayrıca o günkü havanın hissedilen sıcaklığı kaç derece olacak, o günün nem oranı ve beklenen hava durumu açıklamasını öğrenebilirsiniz.

Şu Andaki Mevcut Hava Koşulları - Karasu

19 Haziran 2023 Pazartesi
20 ° C
Hafif sağnak yağışlı
Hafif sağnak yağışlı
Hissedilen Sıcaklık : 20 ° C
Nem Oranı : % 89
Basınç : 1013 mb
Rüzgar Hızı : 8 km/saat NW
Görüş : 10 km
Yağış : 0.9 mm
Bulut Olasılık (%) : 69

Karasu Bugün, Yarın ve 2 Haftalık Hava Durumu Tahminleri

Karasu Ayrıntılı Saatlik 14 Günlük Hava Durumu Tahmini

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır