güzel günler oyuncuları / 'Güzel Günler' zengin kadrosunda usta oyuncuları buluşturuyor

Güzel Günler Oyuncuları

güzel günler oyuncuları

kaynağı değiştir]

Güzel Günler Oyuncuları (Tam Liste Oyuncu Kadrosu)

Show TV&#;nin yeni dizisi Güzel Günler&#;in oyuncu kadrosu belli oldu. Güzel Günler oyuncuları Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Burak Dadak, Olgun Toker, Mert Denizmen, Binnur Kaya ve Ecem Erkek olacak. Yapımcılığını TMC Film&#;in üstleneceği Güzel Günler dizisinin senaryosunu Selin Tunç yazacak. Güzel Günler  dizisinin ilk  bölüm çekimleri Van&#;da yapılacak daha sonra dizi seti İstanbul&#;a taşınacaktır.

Güzel Günler dizisi 6 Kasım pazar akşamı yayın hayatına başlayacak.

Güzel Günler Oyuncuları

Binnur Kaya (Kıymet)

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde fırtınalar koparan Binnur Kaya Güzel Günler oyuncuları arasında yer almak için imzayı attı. Binnur Kaya Ankara doğumludur. Elazığlı olan Binnur Kaya 50 yaşındadır. Bilkent Üniversitesinde tiyatro bölümü mezunu olan Binnur Kaya özellikle Türk Malı ve Avrupa Yakası dizileri ile tiyatro sahnelerinden sonra ekranların sultanı olmuştur.  Aramızda Kalsın, Zengin ve Yoksul Binnur Kaya&#;nın en önemli dizileridir. Binnur Kaya cm botunda  57 kg ağırlığındadır ve bekardır.

Kıymet; Atakan, Ayşim ve Füsun&#;un annesi Mihran’ında teyzesidir. Hayatı boyunca yaşadığı acı tecrübelere rağmen neşe dolu bir karakterdir. Çevresinde yaşanan kavgalarda hemen arayı bulur. Kıymet&#;in kocası vefat etmiştir. Kocasından kalan menemen dükkanı ile 3 çocuğuyla birlikte mutlu mesut geçinmektedir. Hayattaki gayesi çocuklarının kendi ayakları üzerinde durduğunu görmektir. Kocası vefat ettiğinden sonra evliliği bir daha hiç düşünmeyen Kıymet&#;in kalbini karşı dükkanına menemenci açan Hakim çalacak.

Ecem Erkek (Füsun)

Hem oyunculuğu hem de sesi ile Türkiye&#;yi büyüleyen Ecem Erkek Güzel Günler oyuncularında biri olacak. 24 Haziran doğumlu olan Ecem Erkek Ankara Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Güldür Güldür Show da oyunculuk yeteneklerini sergileme fırsatı yakalayan Ecem Erkek son olarak Sen Hiç Ateş Böceği Gördün filminde ve Aşk Kumardır  dizisinde başrolde yer almıştır.

Kıymet&#;in en büyük kızı olan Füsun Mihriban&#;ın kuzenidir. Dobra bir karakter olan Füsun evlenecekken damat çekip gider. Dünyası başına yıkılan Füsun&#;un ağzını bıçak açmaz. Sonradan kendine gelen ama çok büyük bir değişime uğrayan Füsun artık lafını esirgemeyen, her lafa karışan, her kararda söz hakkı olduğunu düşünen bir kız olmuştur. Füsun evlenemediği için annesinin dilinden kurtulamaz. 

Olgun Toker (Atakan)

Olgun Toker de Güzel Günler dizisi oyuncu kadrosunda yer alacak. Son dönemde Mezarlık ve Annenin Sırrıdır Çocuk dizilerinde yer alan Olgun Toker daha önce de Son Yaz ve  Arıza dizilerinde başarı ile yer almıştır. 12 Mart Mersin doğumlu olan Olgun Toker 36 yaşındadır.  Olgun Toker&#;in ilk tanınması ise Hayat Şarkısı dizisi ile olmuştur. Olgun Toker metre boyunda ve 77 kilo ağırlığındadır ve bekardır. Olgun Toker ilk kez Güzel Günler dizisinde Zeynep Çamcı ile partner olacaktır.

Atakan, Mihran&#;ın kuzenidir. Her zaman Mihran ile kıyaslanan Atakan Mihran&#;ın tersi olmayı seçmiştir. Mihran&#;ın tersine hiç plan yapmayan hayatı geldiği gibi yaşayan, neşeli, komik, çok hesap kitap yapmayan; kadere inan bir adamdır. Atakan Beyoğlu&#;nda yeni nesil bir kahve dükkanı açmıştır. Atakan Selma&#;nın Van&#;dan yakın arkadaşıdır. Atakan&#;ın yanında çalışan Altan&#;da Atakan&#;a aşıktır ama Atakan&#;ın haberi yoktur. 

Dora Dalgıç (Ayşim)

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan çocuk oyuncu Dora Dalgıç daha önce de BKM Güldüy Güldüy show programında Bizim Köyün Şarkısı ve Can Dostlar filmlerinde kamera önü oyunculuk dersleri almıştır. Dora Dalgıç Güzel Günler oyuncusu olan Dora Dalgıç İstanbul doğumludur ve 15 yaşındadır.

Ayşim Kıymet&#;in en küçük kızıdır. Çalışkan karakteri ile çok sevilen Ayşim&#;i herkes abisine değil kuzeni Mihran&#;a benzetmektedir. Mihran Ayşim&#;de potansiyel görür o yüzden Ayşim&#;i özel okula yazdırır. Özel okula zengin olmadan gittiği için sorun yaşayan Ayşim gerçek sevgiyi Alya&#;nın erkek kardeşi Derin&#;de bulacak. 

Leyla Tanlar (Selma)

Leyla Tanlar Güzel Günler oyuncuları arasında kadın başrol olarak yer alacak. Son olarak Disney Plus&#;ın Kaçış dizisinde başarı ile yer alan Leyla Tanlar daha önce de Ferhat İle Şirin, Şahin Tepesi ve Paramparça  dizilerinde başarı ile yer almıştır. Leyla Tanlar yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir ve 24 yaşının içindedir. Akademi 35,5  da oyunculuk eğitimini tamamlayan Leyla Tanlar m boyunda ve 48 kilo ağırlığındadır. Leyla Tanlar ve Genco Özak&#;ın aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Yirmili yaşlarını dolduran Selma Vanlıdır. Komik, kimsenin kötülüğünü istemeyen, her şeyin İstanbul&#;da düzeleceğini hayal eden Selma hayatına İstanbul&#;da devam etme kararı alır; çünkü çocukluktan kalma bir hayalin peşine düşer. Hikayeye göre Selma ile Mihran aynı gün doğmuştur. Onları beşik kertmesi yapan Setrak amca Selma ile Mihran&#;ın çok büyük aşk yaşayacağını sonra da büyük bir felaket ile ayrılacaklarını yazmıştır. Selma Setrak Amcanın kendisine bıraktığı miras için İstanbul&#;a gelmiştir. Çocukluğunda yaşadığı yangın felaketinden sonra hayatı alt üst olan Selma mirası alıp düze çıkma peşindedir ancak Miras ancak Mihran yanında olursa ona açıklanacaktır. Selma kardeşi Alya ile birlikte yapayalnız kalır hiç bilmediği İstanbul&#;da. Aş evlerinden karnını doyurur ve sığınma evlerinde yatar. Atakan&#;ın kahvesinde işe başladıktan sonra hayatı birden yoluna girer.

Duygu Köse (Leylim)

Duygu Köse çocuk oyuncu olarak Güzel Günler dizisi oyuncu kadrosunda yer alacak. 

Leylim Selma&#;nın kız kardeşidir. Öğrenme güçlüğü olan Leylim harfleri karıştırmaktadır Disleksi hastasıdır. Bu nedenle de ablası onun iyi bir eğitim almasını istemektedir. Hayalperest bir karakter olan Leylim Van&#;da ablasının yönlendirmesi ile Tekvando kursuna katılmış çok severek kırmızı kuşak almıştır. Leylim okul arkadaşları tarafından farklı bulunan ve dışlanan bir çocuktur.

Burak Dakak (Mihran)

Burak Dakak Güzel Günler oyuncuları arasında erkek başrol oyuncusu olarak yer alacak. 8 haziran Ankara doğumlu olan Burak Dakak 24 yaşındadır. Son olarak Gülperi ve Çukur dizilerinde yer alan ve çok sevilen Burak Dakak Ezel, Geniş Aile ve Benim Adım Gültepe gibi diziler ile tanındıktan sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem, Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Diriliş: Ertuğrul gibi dizilerde yıldız olmuştur. Burak Dakak 59 Kilo ağırlığında ve Cm boyundadır

Güzel Günler dizisinde Mihran Selma&#;nın beşik kertmesidir; Selma ile aynı günde doğmuştur. Van&#;da doğan Mihran şimdilerde mücevher ustasıdır. Mihran üniversite eğitimini İstanbul&#;da tamamlamış çok çalışmış ve başarılı olmuştur. Babasını küçük yaşlarda kaybetmesinden ötürü ailesinin geçimini tek başına sağlayan Mihran sadece ailesine değil teyzesine ve teyzesinin çocuklarına bile bakmıştır. Selma&#;yla yıllar önce aşk yaşayan ancak İstanbul&#;a geldikten sonra Selma&#;dan ayrılmak zorunda kalan Mihran şimdilerde Alya ile nişanlanmak üzeredir. Hiç kaybetmeyi bilmeyen Mihran ilk kez kaybetmeyi göze alarak Selma&#;ya aşık olacaktır. 

Seray Gözler (Saliha)

Elimi Bırakma dizisi ile çok sevilen Seray Gözler Adana doğumludur ve 61 yaşının içindedir. Seray Gözler Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü bitirmiştir. Hayat Şarkısı ve Yabancı Damat Seray Gözler&#;in diğer önemli dizileridir.

Evin en büyüğü, olan Saliha, Mihran&#;ın annesidir. Evde kendi lafını geçirir, üstüne söz söylenmez. Mihran&#;ın başarıları kendisi için gurur kaynağıdır. Oğluna Selma&#;yı yakıştırmaz.

Oya İloğulları (Alya)

Gönül Dağı dizisinin Elvan&#;ı Oya İloğulları Güzel Günler oyuncuları arasında yer alacak. Oya İloğulları İstanbul doğumludur ve 23 yaşının içindedir. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde oyunculuk eğitimleri bölümü mezunu olan Oya İloğulları Gönül Dağı dizisi ile oyunculuğa başlamış ve çok sevilmiştir.

Alya Üniversite yıllarında sevgili olduğu Mihran ile nişanlanmıştır. Mihran&#;ın en çok güzel yüreğine aşık olmuştur. Annesine bağlı olan Alya Selma ile çıkarları için arkadaş olacaktır.  

Doğan Can Sarıkaya (Derin)

Sadakatsiz dizisinin Demir&#;i olarak tanınan Doğan Can Sarıkaya Güzel Günler oyuncu kadrosunda yer alacak. İstanbul doğumlu olan Doğan Can Sarıkaya 18 yaşındadır. Çukur, Yeter ve Tek Yürek dizileri Doğan Can Sarıkaya&#;nın yer aldığı önemli dizi projeleridir.

Derin Alya&#;nın kardeşidir. Mihran&#;ın kuzeni Ayşim ile aşk yaşayacaktır. İngilitere&#;de eğitim almıştır. 3 yıl Londra&#;da yaşamıştır. 

Zeynep Çamcı (Altan)

Zeynep Çamcı Güzel Günler oyuncu kadrosunda kadın başrol olarak yer alacak. Zeynep Çamcı 11 Aralık Muğla doğumludur. İstanbul Üniversitesinde Radyo ve Televizyon eğitimi alan Zeynep Çamcı Recep İvedik 2 ve Recep İvedik 3 filmlerinde yer alarak tanınmıştır. Leyla ile Mecnun, Emir&#;in Yolu, Seviyor Sevmiyor ve Terapist gibi dizilerde başrolde yer almıştır. Zeynep Çamcı Serhat Bayram ile evlidir ve 36 yaşının içindedir. metre boyunda olan Zeynep Çamcı 55 kg ağırlığındadır.

Altan, Atakan&#;ın bistro kahvesinde garson olarak çalışmaktadır. Atakan&#;a platonik olarak aşıktır. Sürekli eşofman giyer, rahat bir tiptir. Akşamları işten çıkınca Kağıthanede yazıldığı spor salonunda boks yapmaya gider. Hayattaki en büyük amaçlarından birisi de sadece kızlardan oluşan bir Boks okulu açmaktır. Hayalleri peşinde koşan Altan sürekli birikim yapar. Altan&#;ın boks aşkı da küçüklüğünde yaşadığı babasının annesine uyguladığı şiddet olayıdır. Annesini o yaşlarda koruyamadığı için kendisine çok kızgındır.

Orkuncan İzan (Feyyaz)

Genç oyuncu Orkuncan İzan Güzel Günler oyuncu kadrosunda yer alacak. Bilkent Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan Orkuncan İzan daha snra Müjdat Gezen Sanat Merkezi&#;nde de dersler almıştır. Orkuncan İzan Güzel Günler oyuncu kadrosunda Feyyaz karakterine hayat verecektir. 

Kıymet&#;in sahip olduğu menemencide çalışmaktadır. Kıymet&#;in eli ayağı olmuştur. Adanalı olan Feyyaz komik bir karakterdir. Sevdiği insanlar için ucunda ölüm bile olsa gözünü kırpmadan yapar. En büyük hayali platonik olarak aşık olduğu Kıymet&#;in kızı Füsun&#;la sevgili olmaktır. 

Yıldıray Şahinler (Hakim)

Yıldıray Şahinler&#;de Güzel Günler oyuncusu olacak. Son olarak Akıncı dizisinde Cevdet karakteri ile yer alan Yıldıray Şahinler son dönemde ise Ufak Tefek Cinayetler ve İçerde dizilerinde yer almış ve çok sevilmiştir. Ferhat İle Şirin ve Yedinci Koğuştaki Mucize projeleri Yıldıray Şahinler&#;in yıldızlaştığı başka projelerdir. 7 Şubat doğumlu olan Yıldıray Şahinler 54 yaşının içindedir.

Hakim İzmir, Menemenlidir. Kıymet&#;in dükkanının karşısına menemenci dukanı açar. Dışarıdan işi gücü yerinde gibi gözükse de kimseyle paylaşamadığı sırları vardır. Hakim Kıymet&#;e tekrar kadın olduğunu hatırlatacaktır. 

Edip Saner (Çetin)

Ankara doğumlu olan Edip Saner Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur ve 54 yaşındadır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar dizisinde hayat verdiği Köksal karakteri ile tanınan Edip Saner Güzel Günler oyuncuları arasında Çetin karakteri ile yer alacaktır.

Çetin zengin bir adamdır. Alya ile Derin&#;in babasıdır. 

Enginay Gültekin (Dilşat )

Son olarak Gül Masalı dizisinde konuk oyuncu olarak yer alacak Enginay Gültekin doğumludur ve 48 yaşının içindedir.

Dilşat Çetin&#;in eşi Derin ile Alya&#;nın da annesidir. Zengin bir aileden gelen Dilşat Saliha il Kıymet&#;ten çok farklı bir hayat yapısına sahiptir. Bu nedenle de dünürleri ile pek anlaşamaz. 

Mert Denizmen

Mert Denizmen Güzel Günler oyuncuları arasında Feyyaz karakteri ile yer alacak. Son olarak Tövbeler Olsun ve Dünya Hali dizilerinde başarı ile yer alan Mert Denizmen İstanbul doğumludur. Haliç Üniversitesinde oyunculuk eğitimini bitiren Mert Denizmen özellikle  Vatanım Sensin ve Cinayet Süsü filmi ile çok sevilmiştir. Mert Denizmen cm boyunda ve 76 kg ağırlığındadır.

Mert Yavuzcan

Mert Yavuzcan da Güzel Günler oyuncusu oldu. 4 Nisan da Almanya da dünyaya gelen Mert Yavuzcan 43 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatlarını bitiren Mert Yavuzcan İstanbul Şehir Tiyatroları&#;ndan sonra Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Dolunay, Baş Belası ve Çukur dizilerinde yer almıştır.

Ali Yağcı

Ali Yağcı Güzel Günler oyuncu kadrosuna yeni gelen oyuncu olarak dahil olacak. Adını Sen Koy’un Kerem’i olarak tanınan Ali Yağcı son olarak Erkeci Kuş dizisinde önemli bir başarıya imza atmıştı. Ali Yağcı Balıkesir doğumludur ve 33 yaşının içindedir. Her Yerde Sen de Ali Yağcı&#;nın yer aldığı önemli dizilerdir.

Enes Demirkapı (Cemre)

Güzel Günler Oyuncuları arasına yeni katılan Enes Demirkapı İstanbul doğumludur. Radyo Televizyon Ve Sinema Bölümünden mezun olmuştur. cm boyundaki oyuncu Kardeşlerim dizisinde gösterdiği performans ile beğeni toplamıştır. Kariyerine dansçılık ile başlayan Enes Demirkapı Gülperi, Masumlar Apartmanı gibi dizilerde rol almıştır.

Enes Demirkapı Güzel Günler oyuncu kadrosunda Altan&#;dan hoşlanan Cemre isminde bir genç olarak yer alacak. Atakan ise sevdiği kız Altan&#;ı Cemre&#;den kıskanacak. 

Güzel Günler Miran Kimdir? Güzel Günler dizisinde Miran Selma&#;nın beşik kertmesidir. 

Güzel Günler Alya Kimdir? Güzel Günler dizisinde Miran&#;ın nişanlısıdır Alya.

Güzel Günler Tanıtım Fragmanı