kırşehir boztepe haber / KIRŞEHİR / BOZTEPE - Boztepe Ortaokulu

Kırşehir Boztepe Haber

kırşehir boztepe haber

Son Dakika Boztepe Haberleri

  • DünDün Prof. Dr. Özden: Sedef, artık tedavisi olan bir hastalıkProf. Dr. Özden: Sedef, artık tedavisi olan bir hastalık

    Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Müge Güler Özden, Türkiye'de çok sayıda sedef hastanın 'hastalığının tedavisinin olmadığını' zannettiğini belirterek, 'Sedef, artık tedavisi mümkün olan bir hastalık' dedi. Ordu'da düzenlenen '5. Karadeniz Dermatolojide Yenilikler Sempozyumu'nda 'ün üzerinde bilim insanı bir araya geldi. Sempozyumda sedef hastalığının tedavisi, atopik dermatitin tedavisi ve vitiligonun tedavisi gibi konular tartışılacak. Ayrıca dermato kozmetoloji alanındaki gelişmeler de paylaşılacak.

  • Haz Besiciyi iple boğarak öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı: Köpeğimin talimatı üzerine öldürdümBesiciyi iple boğarak öldüren sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı: Köpeğimin talimatı üzerine öldürdüm

    Kırşehir'de bir besiciyi iple boğarak öldüren Bayram Erdoğdu, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemedeki savunmasında Aydoğan, "Köpeğimin bana, 'Bence öldürmelisin, yoksa o seni öldürecek' demesi üzerine eşeğimin boğazındaki iple boğarak öldürdüm" dedi. Karara itiraz eden Erdoğdu, "Köpeğin talimatı üzerine öldürdüğüm davada bana verilen cezayı kabul etmiyorum. Ben talimat üzerine kendisini öldürdüm" ifadelerini kullandı

  • May TBMM Başkanı Şentop, 'Türkiye Yüzyılı Sempozyumu'na katıldıTBMM Başkanı Şentop, 'Türkiye Yüzyılı Sempozyumu'na katıldı

    Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Bahçelievler'de düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Sempozyumu'nun açılışına katıldı.

  • May TBMM Başkanı Şentop Bahçelievler'de Türkiye Yüzyılı Sempozyumu'na katıldıTBMM Başkanı Şentop Bahçelievler'de Türkiye Yüzyılı Sempozyumu'na katıldı

    TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Bahçelievler'de düzenlenen 'Türkiye Yüzyılı Sempozyumu'nun açılışına katıldı. Şentop, gençlerin ve kadınların siyasete giremediği dönemlerden bahsederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gençlik yıllarındaki bir anısını da paylaştı.

  • May Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, Seçim Koordinasyon Toplantısına KatıldıKırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, Seçim Koordinasyon Toplantısına Katıldı

    Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bugün CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Millet İttifakı'nın İl Başkanlarıyla birlikte, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın katılımıyla düzenlenen Seçim Koordinasyon Toplantısı'na katıldı.

  • May Vali Buhara muhtarları dinlediVali Buhara muhtarları dinledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara; Boztepe ve Mucur ilçelerinde muhtarları dinledi.

  • May Vali Buhara, Boztepe ve Mucur'da muhtarları dinlediVali Buhara, Boztepe ve Mucur'da muhtarları dinledi

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Boztepe ve Mucur ilçelerinde mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

  • May Kırşehir'de jandarma ekipleri sürücüleri bilgilendirdiKırşehir'de jandarma ekipleri sürücüleri bilgilendirdi

    Kırşehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

  • May Ordu'da Yamaç Paraşütüne İlgi ArtıyorOrdu'da Yamaç Paraşütüne İlgi Artıyor

    Ordu'da kumsal yamaç paraşütü kursiyerlerin eğitim sahası oldu. Kursiyerler plaj eğitimlerinde denizle eğitim sahası arasında rüzgarı bozacak alan olmadığı ve sporcuların yere düştüğünde kum olduğu için herhangi bir sakatlık yaşanmıyor. Ordu Sportif Havacılık Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Şahin, yamaç paraşütü konusunda ilerleme kaydedildiğini ve katılımın arttığını belirtti.

  • May Ordu'da Yamaç Paraşütüne İlgi ArtıyorOrdu'da Yamaç Paraşütüne İlgi Artıyor

    Ordu'da yamaç paraşütüne ilgi her geçen gün artıyor. Kursiyerler ilk olarak kumsalda çeşitli eğitimlerden geçiyor lisans alanlar rakımlı Boztepede yamaç paraşütü yapmanın keyfini yaşıyor. Ordu Sportif Havacılık Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Şahin, yamaç paraşütü konusunda ilerleme kaydedildiğini ve katılımın arttığını belirtti.

  • May Erdoğan, Ordu'da: 'Bay Bay Kemal'e Oy Vermek Hangi Partiye Gönül Vermiş Olursa Olsun Kimseye Vacip Kılınmış Bir Görev Değil'Erdoğan, Ordu'da: "Bay Bay Kemal'e Oy Vermek Hangi Partiye Gönül Vermiş Olursa Olsun Kimseye Vacip Kılınmış Bir Görev Değil"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ordu’da, “Ya benim hemşerilerim işini biliyor da. Kandil’den talimat alanlarla bir yere varılır mı? Biz talimatımızı önce Allah’tan, sonra milletten alıyoruz” dedi. Erdoğan ayrıca, “Bay bay Kemal'e oy vermek hangi partiye gönül vermiş olursa olsun kimseye vacip kılınmış bir görev değil. Gelin bu seçimde tercihimizi hep beraber Türkiye Yüzyıl’ından yana kullanalım” diye konuştu.

  • May Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin Ordu mitinginde konuştu: (3)Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin Ordu mitinginde konuştu: (3)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birileri önce altılı, sonra yedili, sonra dokuzlu, ardından on birli, şimdi artık sayılarının kaça çıktığını bilmediğimiz bir masaya meze yapmak için uğraşıyor, biz Türkiye Yüzyılı'yla devletimizi güçlendirmenin,

  • May Trabzonspor Gazetecisi Alaattin Kazancı'nın Cenazesi Toprağa VerildiTrabzonspor Gazetecisi Alaattin Kazancı'nın Cenazesi Toprağa Verildi

    Trabzonspor Kulübü medya merkezinde görevli gazeteci Alaattin Kazancının cenazesi, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Törene, Kazancının ailesi ve yakınlarının yanı sıra birçok siyasi, sporcu, gazeteci ve vatandaş katıldı.

  • Nis Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye'nin dört bir tarafında tam 5 bin şantiyede bin çalışma arkadaşımızla ülkemizin geleceği için ter döküyoruz'Bakan Karaismailoğlu: "Türkiye'nin dört bir tarafında tam 5 bin şantiyede bin çalışma arkadaşımızla ülkemizin geleceği için ter döküyoruz"

    Bakan Karaismailoğlu: "Türkiye'nin dört bir tarafında tam 5 bin şantiyede bin çalışma arkadaşımızla ülkemizin geleceği için ter döküyoruz" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu: "Bayramın üçüncü günü ayrı bir rekor daha kırıldı;

  • Nis Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'nin dört bir tarafında tam 5 bin şantiyede bin çalışma arkadaşımızla ülkemizin geleceği için ter döküyoruz'Bakan Karaismailoğlu: Türkiye'nin dört bir tarafında tam 5 bin şantiyede bin çalışma arkadaşımızla ülkemizin geleceği için ter döküyoruz"

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin dört bir yanında 5 bin şantiyede bin çalışma arkadaşıyla ülkenin geleceği için çalıştıklarını söyledi.

  • Nis Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Kanuni Bulvarının açılışında konuştuUlaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Kanuni Bulvarının açılışında konuştu

    Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'nin dört bir yanında 5 bin şantiyede bin çalışma arkadaşıyla ülkenin geleceği için çalıştıklarını söyledi. Kanuni Bulvarı'nın önemine değinen bakan, Trabzon'da devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi ve Güney Çevre Yolu Projesi'nin takipçisi olacaklarını belirtti. Ayrıca, ülkenin dört bir yanında yapılan mega projelerden bahseden bakan, Osmangazi Köprüsü'nde rekor kırıldığını da açıkladı.

  • Nis Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Dışişleri Bakanlığı Trabzon'da temsilcilik açacakUlaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Dışişleri Bakanlığı Trabzon'da temsilcilik açacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon'da yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanlığı'nın Trabzon'da temsilcilik açacağını söyledi. Karaismailoğlu ayrıca, Trabzon'da yapılan yatırımlar ve turizmin gelişimi hakkında bilgi verdi.

  • Nis Alacak-verecek meselesinde arkadaşının canına kıyan katil zanlısından akıllara durgunluk veren savunma: Köpeğim 'Öldürmelisin' dediAlacak-verecek meselesinde arkadaşının canına kıyan katil zanlısından akıllara durgunluk veren savunma: Köpeğim 'Öldürmelisin' dedi

    Kırşehir'de besici Hamdi Aydoğan'ı öldüren Bayram Erdoğdu, mahkemedeki savunmasında, "Borcum olan Hamdi'nin kafasına baltayla vurdum. Amacım öldürmek değildi. Fakat köpeğim, 'Bence öldürmelisin, yoksa o seni öldürecek' dediği için eşeğimin ipiyle boğarak öldürdüm" ifadelerini kullandı. Duruşma, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair araştırma yapılmasını istedi.

  • Nis Firari katil zanlısı 20 yıl sonra Aydın'da yakalandıFirari katil zanlısı 20 yıl sonra Aydın'da yakalandı

    Malatya'da yılında kardeşleriyle birlikte akrabalarının evine düzenledikleri baskınla 3 kişiyi öldüren ve 20 yıldır firari olan şahıs Aydın'ın Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalandı.

  • Mar Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, CHP'nin Kırşehir Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısına KatıldıKırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, CHP'nin Kırşehir Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısına Katıldı

    Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, CHP’nin Kırşehir milletvekili aday adayı tanıtım toplantısına katılarak “Her kim aday olursa olsun hep birlikte bu ülkeyi karanlıktan kurtaracağız. Unutulmasın ki verilen mücadele AKP’li kadınlar ve onların gelecekleri için de verilen mücadeledir” dedi.

  • Mar Mart sonunda kar keyfiMart sonunda kar keyfi

    Mart sonunda kar keyfi Şehrin seyir terası Boztepe, beyaz gelinliğini giydiORDU Ordu'nun yüksek kesimli ilçelerinde mart ayının son günlerinde kar yağışı etkili olurken, metre yüksekliğindeki Boztepe'ye çıkan vatandaşlar ise karın keyfini yaşadı.

  • Mar Manavgat hükümet konağı, Haziran ayında hizmete açılacakManavgat hükümet konağı, Haziran ayında hizmete açılacak

    ANTALYA (İHA) –Antalya Manavgat'ta yapımı bütün hızıyla devam eden hükümet konağının 2 ay sonra Haziran ayında tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.

  • Mar Sakarya kent merkezi ve ilçelerinde kar etkili oluyorSakarya kent merkezi ve ilçelerinde kar etkili oluyor

    Sakarya'da kent merkezi, ilçeler ve yüksek kesimlerde kar yağışı etkisini gösteriyor.

  • Mar 'Her Caminin Bir Depremzede Ailesi Olsun''Her Caminin Bir Depremzede Ailesi Olsun'

    'Asrın felaketinin' yaraları sarılmaya devam ederken Kayseri İl Müftülüğü koordinesinde Kocasinan İlçe Müftülüğü de tüm imkanları ile depremzedelere hem maddi hem de manevi desteğini sürdürüyor.

  • Mar Bahçelievler Belediyesi olası İstanbul depremi ve hazırlıklara ilişkin panel düzenlediBahçelievler Belediyesi olası İstanbul depremi ve hazırlıklara ilişkin panel düzenledi

    Bahçelievler Belediyesince düzenlenen panelde, İstanbul depreminde yaşanabilecekler, tsunami riski, depreme karşı alınabilecek en önemli tedbirlerden biri olan kentsel dönüşüm ve deprem sonrası hayati önem taşıyan afet yönetimi konuları ele alındı.

  • Mar Malatya'da güvenlik kamerası görüntüleri ve telsiz anonsları depremin şiddetini yansıttıMalatya'da güvenlik kamerası görüntüleri ve telsiz anonsları depremin şiddetini yansıttı

    "Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin şiddeti, güvenlik kamerası görüntüleri ve polis telsizinden yapılan anonslarına yansıdı.

  • Mar Yurt dışından gelen yardımlar Bahçelievler'de toplanıp bölgeye ulaştırılıyorYurt dışından gelen yardımlar Bahçelievler'de toplanıp bölgeye ulaştırılıyor

    Yurt dışından gelen yardımlar Bahçelievler'de toplanıp bölgeye ulaştırılıyor Bahçelievler Kaymakamı Dr.

  • Şub Keşan'da köylüler yağmur duasına çıktıKeşan'da köylüler yağmur duasına çıktı

    Kış mevsiminin sonlarına gelinmesine rağmen yağışın beklenenin çok altında kalması nedeniyle Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı köylerinde yağmur duası düzenlendi.

  • Şub Enuygun'dan Sevgililer Günü için seyahat rotası önerisiEnuygun'dan Sevgililer Günü için seyahat rotası önerisi

    Seyahat sitesi funduszeue.info, 14 Şubat Sevgililer Günü için seyahat etmeyi düşünenlere rota önerisi paylaştı.

  • Şub Ordu'da kar güzelliği Boztepe beyaz gelinliğini giydiOrdu'da kar güzelliği Boztepe beyaz gelinliğini giydi

    Ordu'da kar güzelliği Boztepe beyaz gelinliğini giydi Ordu'nun en önemli turistik mekanlarından birisi olan metre yükseklikteki Boztepe beyaza büründü Ordu'nun yüksek kesimli ilçelerinde kar yağışı etkili olurken, metre yüksekliğindeki Boztepe'ye çıkan vatandaşlar ise karın

  • Şub Ordu'da kar etkili oluyorOrdu'da kar etkili oluyor

    Ordu'nun bazı ilçelerinde kar etkili oluyor.

  • Oca Ordu, yaklaşık 1,5 ayda kruvaziyerle gelen 2 bin turist ağırladıOrdu, yaklaşık 1,5 ayda kruvaziyerle gelen 2 bin turist ağırladı

    Ordu'da, 19 Aralık'tan bu yana 3 kruvaziyer gemisiyle gelen yaklaşık 2 bin turist ağırlandı.

  • Oca Çankaya Belediyesi, Cumhuriyet'in Yılına 4 Projenin Açılışıyla BaşladıÇankaya Belediyesi, Cumhuriyet'in Yılına 4 Projenin Açılışıyla Başladı

    Çankaya Belediyesi, Cumhuriyet’in yılına dört projenin açılışı ile başladı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Birileri rant için çalışırken biz halkımız için çalışıyoruz. Halkın her bir kuruşunu namusumuz bilip çalışıyoruz ve böyle çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

  • Oca Kanuni Sultan Süleyman Yurdu, KYK İstanbul şampiyonu olduKanuni Sultan Süleyman Yurdu, KYK İstanbul şampiyonu oldu

    Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İstanbul İl Futbol Turnuvası, final maçı ve ödül töreniyle tamamlandı.

  • Oca Ortahisar Belediyesi'nin Akoluk Yerleşkesi hizmete girdiOrtahisar Belediyesi'nin Akoluk Yerleşkesi hizmete girdi

    Trabzon'da Ortahisar Belediyesi'nin Akoluk Yerleşkesi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

  • Ara Seydişehir'de ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldıSeydişehir'de ortaokullar arası bilgi yarışması yapıldı

    Seydişehir'de "Haydi Bil Bakalım" ortaokullar arası bilgi yarışması düzenledi.

  • Ara Alper Taşdelen ve CHP Ankara Milletvekilleri, Dilekler Çankaya Evi'nin Temelini AttıAlper Taşdelen ve CHP Ankara Milletvekilleri, Dilekler Çankaya Evi'nin Temelini Attı

    Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP Ankara Milletvekilleri ile birlikte Dilekler Mahallesi’nde yapılacak Çankaya Evi’nin temelini attı. Çankaya Belediyesi'nin hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Taşdelen, “CHP’li belediyeler çalışırken, birileri çıktı, yargı marifetiyle siyaset mühendisliğine soyundu. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Korkunun ecele faydası yok. Siz ne kadar siyasi yasak getirirseniz getirin, yargıyı da siyasi amaçlarınız için kullanın, ne yaparsanız yapın, geliyor gelmekte olan. Bunun önüne geçemeyeceksiniz” dedi.

  • Ara ÖZEL HABER GÜNDEMİ / 17 Aralık ÖZEL HABER GÜNDEMİ / 17 Aralık

    Bakan Yanık, ihtiyaç sahibi ve korunma altındaki başarılı öğrencilere yönelik destekleri açıkladı: " Sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi hanelerdeki öğrenciler ile Sayılı Kanun kapsamında korunma altındaki öğrencileri kapsayan programımızla, kısa

  • Kas Görme engelli Zeynep öğretmenin yamaç paraşütü hayali gerçeğe dönüştürüldüGörme engelli Zeynep öğretmenin yamaç paraşütü hayali gerçeğe dönüştürüldü

    Ordu'da yaşayan doğuştan görme engelli Türkçe öğretmeni Zeynep Yılmaz'ın paraşütle uçuş yapma hayali gerçekleştirildi.

  • Kas Bahçelievler'de ilçenin huzur ve güvenliğine yönelik 'Huzur Toplantısı' yapıldıBahçelievler'de ilçenin huzur ve güvenliğine yönelik "Huzur Toplantısı" yapıldı

    Bahçelievler'de gerçekleştirilen "Huzur Toplantısı"nda, ilçenin güvenliğine ilişkin çözüm önerileri ve görüşler paylaşıldı.

  • Kas Bahçelievler'de Huzur Toplantısı yapıldıBahçelievler'de Huzur Toplantısı yapıldı

    Bahçelievler'de ilçenin huzur ve güvenliğine yönelik Huzur Toplantı yapıldı.

  • Kas Kediyi vahşice fırında yakan sanık kendini savundu: Görüntülerdeki benim ama ben değilimKediyi vahşice fırında yakan sanık kendini savundu: Görüntülerdeki benim ama ben değilim

    Malatya'da sokak kedisini çalıştığı iş yerindeki elektrikli fırında yakarak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında dava açılan tutuklu sanık Barış Boztepe, olay anında kendinde olmadığını iddia ederek, "Görüntüdeki benim ama ben değilim. Bunu neden ve niçin yaptığımı ben de sorguluyorum. O an kendimde değildim" şeklinde konuştu.

  • Kas Kayseri'den kısa kısaKayseri'den kısa kısa

    Kocasinan Belediyesinin 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla başlattığı 2. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası final karşılaşması sona erdi.

  • Kas Başkan Çolakbayrakdar'dan futbol severlere müjdeBaşkan Çolakbayrakdar'dan futbol severlere müjde

    Kocasinan Belediyesi'nin 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla başlattığı 2. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası final karşılaşması renkli görüntüler eşliğinde sona erdi.

  • Kas Bolu'daki trafik kazasında yaşamını yitiren karı-koca yan yana defnedildiBolu'daki trafik kazasında yaşamını yitiren karı-koca yan yana defnedildi

    Bolu'daki trafik kazasında yaşamını yitiren karı-koca yan yana defnedildi Bolu'da dün meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden karı-koca memleketleri Kırşehir'de defnedildi.

  • Kas Bolu'daki kazada hayatını kaybeden çift Kırşehir'de toprağa verildiBolu'daki kazada hayatını kaybeden çift Kırşehir'de toprağa verildi

    Bolu'da otobüs kazasında yaşamını yitiren çiftin cenazesi Kırşehir'de defnedildi.

  • Kas Gümrükçü'den Köyiçi çıkışı: 'Rant çetelerine izin vermeyeceğiz'Gümrükçü'den Köyiçi çıkışı: "Rant çetelerine izin vermeyeceğiz"

    Çiğli Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşiminde, Köyiçi Mahallesi'ndeki imar spekülasyonlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Rant çetelerinin vatandaşlarımızı kandırarak mağdur etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

  • Eki Son dakika haber  <div><h2>Son Dakika <strong>Kırşehir Boztepe</strong> Haberleri</h2><div><div></div><div><div><h3><strong>Boztepe</strong> Videoları / Son Eklenenler (Kırşehir)</h3></div><div><h3><strong>Boztepe</strong> Son Dakika Haberleri (Kırşehir)</h3><div>Kırşehir'de 'Ahi Evran Kardeşlik Ormanı' Oluşturuldu<div>UNESCO ve Cumhurbaşkanlığınca bu yılın &quot;Ahi Evran Yılı&quot; ilan edilmesi nedeniyle Kırşehir'de oluşturulan &quot;Ahi Evran Kardeşlik Ormanı&quot;nda fidan toprakla buluşturuldu</div></div><div>Kırşehir'de 'Ahi Evran Kardeşlik Ormanı' Kuruluyor<div>Kırşehir’de, Ahi Evran Yılı etkinlikleri kapsamında ’Ahi Evran Kardeşlik Ormanı’ kurulacak. 30 Mart tarihinde gerçekleşecek etkinlik Kırşehir-Boztepe yolu üzerinde Orman İşletme Müdürlüğünün hazırlamış olduğu alan üzerinde olacak</div></div><div><div><img src=
  • Kırşehir'de, Mercan Ormanı Oluşturuldu
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde, kadına yönelik şiddete karşı yürütülen mücadeleye dikkat çekmek amacıyla oluşturulan Mercan Ormanına Vali İbrahim Akın’ın eşi tarafından fidan dikildi
    Kırşehir'de 'Mercan Hatıra Ormanı' Oluşturuldu
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemine dikkati çekmek amacıyla başlatılan proje kapsamında Kırşehir'de ''Mercan Hatıra Ormanı'' oluşturuldu
    Bozkırın Topraklarında Her Şehidin Adı Bir Fidanda Yaşatılıyor
    Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan: 'Ormansız bir yurt vatan değildir anlayışıyla şehidimiz için mavi ladin ağacı dikerek mermer üzerine isimlerini yazdırdık. Şehitlerimizin adını yaşatmak adına böyle güzel bir orman alanını
    Milli Ağaçlandırma Gününde Fidanlar Toprakla Buluşturuldu Haberi
    Milli Ağaçlandırma Gününde Fidanlar Toprakla Buluşturuldu
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan "Geleceğe Nefes" kampanyasında Kırşehir’de bu yıl 11 Kasım saat ’de 81 il ve ilçede aynı anda gerçekleştirilen Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 30 bin
    Nadasa Bırakılan Bozkır Arazilerinde Kaba Yem Üretiliyor Haberi
    Kırşehir'de Bocce Müsabakası Yapıldı
    Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yeni tip koronavirüs (Kovid) salgını sonrasında başlayan normalleşme süreci kapsamında bocce müsabakası yapıldı
    Nadas Alanları Hayvan Yemi İçin Ekildi
    Kırşehir'de, besicilerin yem ihtiyacının karşılanması amacıyla üniversiteüretici iş birliğiyle nadas arazilerine ekilen Macar fiği ve tritikale gibi alternatif kaba yem ürünlerinden yüksek verim alındı KAEÜ Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğret
    Köpeklerin Saldırısında Ağır Yaralanan Kadın Taburcu Oldu Haberi
    Şehit Polis, Anısıyla Topluma Rehberlik Etmeyi Sürdürüyor
    Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan ve vasiyeti üzerine ailesince bağışlanan organlarıyla 5 kişiye hayat veren polis memuru Hayrettin Yılmaz, memleketi Kırşehir'de adıla başlatılan organ bağışı seferberliği ile topluma rehberlik ediyor
    Sel Baskını Sonrası Hasar Tespit Çalışmaları Başladı Haberi
    Yılın Hekimleri Ödüllerini Aldı
    Kırşehir'de, &quot;yılın hekimi&quot; seçilen doktorların Ankara'da düzenlenen törenle ödüllerini aldığı belirtildi
    CHP'den İstifa Edip AK Parti'ye Geçtiler
    Kırşehir'de, CHP Boztepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Berten ve beraberindeki 80 partili, AK Parti'ye katıldı Berten ve beraberindeki 80 kişiye rozetlerini, AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz taktı
    Tarımda Modern Sulamaya Geçilecek
    AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, Boztepe bölgesinde devam eden sulama sistemi projeleriyle 2 bin dekar arazinin yağmurlama ve damlama sulama sistemine kavuşacağını bildirdi
    Kırşehir Asri Mezarlık Projesi
    Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehitlik ve hazır mezarın bulunduğu Asri Mezarlık Projesi'nin devam ettiğini bildirdi
    Konya Ovası Projesi Eylem Planı İstişare Toplantısı
    KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Bostancı: 'Gelir düzeyi düşük bölgelerin şartlarını iyileştirerek, ulusal kalkınma sürecine ve rekabet gücüne katkı sağlamaları için projeye dahil edilen illerde yeni projeler üretiyoruz'
    Boztepe'ye Doğalgaz Müjdesi
    AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kaman ve Mucur'un ardından Boztepe ilçesine de doğalgaz verileceğini müjdeledi
    Asri Mezarlık Yapımına Başlandı
    Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, içerisinde morg, taziye evi bulunan asri mezarlık projesinde yapım çalışmalarının başladığını bildirdi
    Yüreği Büyük Çocuktan Hainlere Mesaj Haberi
    Yüreği Büyük Çocuktan Hainlere Mesaj
    Kırşehir’de demokrasi nöbetinin gününde vatan hainlerine okuduğu İstiklal Marşı ile seslenen ve bu sırada ağlamaya başlayan küçük çocuk herkesi duygulandırdı
    Kırşehir'de Asri Mezarlık Projesi
    Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, cenaze işlemlerinin daha modern ve düzenli bir şekilde yapılması için Asri Mezarlık Projesini hayata geçireceklerini belirtti
    Belediye Başkanı Bahçeci'den Şehit İçin Taziye Haberi
    Belediye Başkanı Bahçeci'den Şehit İçin Taziye
    Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı hainlerin yola döşediği patlayıcıların infilak etmesi sonucu şehit düşen Boztepe İlçesi nüfusuna kayıtlı Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Gevrek’ için taziye mesajı yayınladı
    Kızılay Boztepe Şubesi'nden İHA'ya Plaket Haberi
    Kızılay Boztepe Şubesi'nden İHA'ya Plaket
    Kızılay Boztepe Şubesi tarafından İhlas Haber Ajası adına Kırşehir Temsilcisi, Enderhan Öz’e Kızılay’ın yaptığı çalışmala destek verilmesi nedeni ile plaket verildi
    1 Yılda İkinci Kitabını Çıkarttı Haberi
    1 Yılda İkinci Kitabını Çıkarttı
    Yaşadığı bir olay sonrasında bir yılda ikinci kitabını çıkartan yazar, Gamze Boynueğri ‘Vasiyet’ adlı eseri ile edebiyat camiasına girdi
    Öğrenciler Şehitler Anısına Fidan Dikti
    Boztepe İlçesi Osman Gazi Ortaokulu öğrencileri, ‘Her şehid bir fidan her fidana bir genç’ sloganı ile Çanakkale Savaşlarında şehit düşen Boztepe’li 36 şehit için ağaç dikti
    Kırşehir'de Şap Hastalığı İle Mücadele
    Boztepe Kaymakamı Cihan Kayaalp, ilçede bazı büyükbaş hayvanlarda görülen şap hastalığına karşı veteriner ve ziraat mühendislerinin gerekli tedavi çalışmalarını yaptıklarını söyledi
    Kalbine Yenik Düştü Haberi
    Kalbine Yenik Düştü
    Kırşehir’de askere gitmek için hazırlık yapan 23 yaşındaki genç, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti
    Tarla Farelerine Karşı 'Biyolojik' Başarı
    İç Anadolu Bölgesi'nin önemli hububat ekim merkezlerinden Kırşehir'de tarla farelerine karşı yürütülen biyolojik mücadelede leylekler, tilkiler ve yılanlardan istifade edilerek başarı sağlandığı bildirildi
    'Günde 2 Kez 2 Dakika' Projesi
    Boztepe ilçesinde, "Günde 2 Kez 2 Dakika" projesi kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine eğitim verilerek ağız ve diş sağlığı seti dağıtıldı
    Flamingo Yavruları Kuş Cennetine Renk Kattı
    Kırşehir'deki Seyfe Gölü Kuş Cennetinde yaşayan ve yedikleri besinlere göre kanat renkleri şekillenen flamingo yavruları siyah ve beyaz renkleriyle göle güzellik katıyor
    Yağışlar Seyfe Gölü'ne Hayat Verdi
    Kuraklık nedeniyle geçen yıl yok olma tehlikesi geçiren Seyfe Gölü Kuş Cenneti'ndeki doğal yaşam, yağışların etkisiyle canlanmaya başladı.
    Chp Boztepe'de Aşure Dağıtttı
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla Boztepe ilçesinde aşure dağıtıldı
    Kırşehir'den Kısa Kısa
    Göreve yeni başlayan Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam'ı makamında ziyaret etti
    Futbol Sahasında Evlenme Teklifi
    Bölgesel Amatör Lig'de kalma mücadelesi veren Kırşehirspor oyuncularından İbrahim Öz, maçtan önce sahada pankartla kız arkadaşına evlenme teklifi etti
    Boztepe'de Küpokul Projesi Uygulanıyor
    Boztepe Kaymakamı İbrahim Cengiz, Küpokul Projesi kapsamında her okula kütüphane kurarak öğrencilerin daha fazla kitap okumasına katkı yaptıklarını söyledi
    Kentsel Dönüşüm Projesi
    KIRŞEHİR - Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kentsel dönüşümün üçüncü hamlesi kapsamında Kırşehir'in Boztepe ilçesindeki Eski Sağlık Ocağı ve Lojmanı'nın yıkımına başlandı
    'Saklı cennet cehenneme dönüyor' Haberi
    'Saklı cennet cehenneme dönüyor'
    Kırşehir’in Mucur ilçesi ve Boztepe ilçesi sınırları içerisinde yer alan ‘Seyfe Kuş Cenneti’nin göl olma özelliğini kaybederek çölleşme yolunda olduğu belirtildi
    Boztepe'de Orman Yangını Haberi
    Boztepe'de Orman Yangını
    Kırşehir’in Boztepe ilçesinde çöplükte çıktığı iddia edilen yangının, sıçradığı ormanlık alanda geniş bir arazi küle döndü
    Kırşehir'de Engelliler İçin Özel Sınıf Açıldı
    Kırşehir'de engellilerin eğitim gördüğü Vahide Hüseyin Karahan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezinde, Kızılay ve ATV Televizyonunun iş birliğiyle özel sınıf oluşturuldu
    Seyfe Pompaj Sulama Projesi
    AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, 'Yamula Barajı Kalaba-Seyfe Pompaj Sulama Projesi' ile Kırşehir'de 65 bin hektar arazinin suyla buluşacağını bildirdi

    Kırşehir BOZTEPE Seçim Sonuçları - 28 Mayıs Türkiye Cumhurbaşkanlığı Kırşehir BOZTEPE Seçim Sonucu ve Oy Sonuçları

    28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı için mücadele edecek.

    YAYIN YASAĞI NE ZAMAN KALKACAK VE SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Tüm yurtta oy verme işlemi saatleri arasında gerçekleştirilecek. Oy verme işlemlerinin tamamlanması ardından sayım süreci başlayacak. Saat ile arasında ise YSK tarafından seçime ilişkin verilecek haber ve tebliğler yayımlanabilecek. Saat 'den sonra ise bütün yayınlar serbest olacak, YSK bu saati daha erkene alabilecek.

    funduszeue.info 50+1 ŞARTI VAR MI?

    YSK tarafından açıklanan verilere göre, seçimin ikinci turuna, ilk oylamada en çok oy almış bulunan iki aday katılır ve geçerli oyların çoğunluğunu alan aday Cumhurbaşkanı seçilmiş olur.

    Buna göre; Seçimin ikinci turunda 50+1 şartı aranmayacak ve en çok oyu alan aday Cumhurbaşkanı seçilecek.

    KESİN SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Takvime göre, 1 Haziran’da İl seçim kurulu kararlarına ve il birleştirme tutanaklarına karşı yapılan itirazlar YSK tarafından karara bağlanacak. YSK tarafından kesin seçim sonuçları Resmi Gazete ile radyo ve televizyonda ilan edilmek üzere ilgili mercilere gönderilecek.

    CUMHUR VE MİLLET İTTİFAKI’NI OLUŞTURAN PARTİLER

    AK Parti, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi, "Cumhur İttifakı" adıyla seçime katıldı.  Cumhur İttifakı, Cumhurbaşlanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyor. 

    "Millet İttifakı"nı, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) ile Demokrat Parti oluşturdu. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ise Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası