sun güzellik salonu ankara / SUN VITAL SOLARYUM GÜZELLIK SALONU - Video

Sun Güzellik Salonu Ankara

sun güzellik salonu ankara

ankara&#;da kuaför-güzellik salonu önerileri

8. sevgili (yazar: katharsis) in bahsettiği essanelle kuaförü deneyimlemiş bulunmaktayım süslüler.

*öncelikle oldukça profesyonel bir duruşa sahipler, buradan + puan kazanıyorlar.

*ben saçlarımda küllü sarı tonlarında doğal geçişli bir balyaj istiyordum. ve bu işlem yapılırken de saçım yıpranmasın istiyordum çünkü bununla ilgili kötü anılara sahibim ve saçımın rengi de entrasan bir şekilde zor açılıyor(gizlinot: çok koyu saçlarım da yok bana göre )

istediğim renge ulaşamadılar, her ne kadar gören herkes çok beğense de ben biraz açık buluyorum rengini. zaten istediğim renk de çok zor bir renkti, bunu yapabilecek kuaför bulabilecek miyim bilmiyorum

*saç kesimi de yaptırdım, çok az kesmesini istedim veeee bingo çok az kesti (gizlinot: alkışlarrrr ıslıklarr)

ilk defa bir kuaförün çok az kesilsin talimatına uyduğunu görüyorum. hatta kesime 60 tl verince keşke daha çok kestirseydim dedim çünkü kırık almaya genelde daha az para veriliyor.

toplamda tl vererek salondan ayrıldım. renginin tutmaması dışında memnun kaldım diyebilirim. herkes çok beğendiği için rengine de takılmıyorum artık, sanıyorum bu kuaföre tekrar gitmeyi düşünürüm. saçımın görselini de koyuyorum ve (yazar: katharsis) e tekrar teşekkür ediyorum:)

edit: bahçelievlerde ibrahim aydın kuaför var, çok beyfendi bir adam salonda çok &#;&#;nezih&#;&#; :) kesim+fön tl yani tuzlu diyebiliriz. asimetrik kesimler konusunda çok başarılı, o geçişleri fln çok güzel yapıyor. yalnız ne yazık ki istediğinizden kısa kesiyor, benim de arkadaşımın da saçında aynı şey oldu, gösterdiğimiz boydan parmak kısa kesti. Eğer bu çok takılacağınız birşey değilse deneyebilirsiniz.

Bir daha edit: performanlari nedense gitgide düştü ve ergül bey bugün kardeşimin saçını rezalet bir biçimde kesti. En uzun yeri omzumda olsun demişti kardeşim ama şuan saçının en uzun yeri çenesinin üstünde!!!!! Bir kuaföre daha elveda diyoruz.

20 şubat ekim

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir