ordu mimarlık ofisleri / BF Tasarım – Fatsa, Ordu, Türkiye: İç Mimarlar | homify

Ordu Mimarlık Ofisleri

ordu mimarlık ofisleri

Altınordu, OrduYakınlarındaki 74 iç mimarlar

Bir iç mimarlık hizmeti kullanarak, mekanınızın daha iyi bir düzenlemesine sahip olabilir ve böylece görüntünüze ve ihtiyaçlarınıza uygun sıcak bir iç mekan elde edebilirsiniz. İç dekoratör, iç mimarın aksine büyük işler yapmaz. Ana hedefleri, müşterilerine danışmanlık yapmak ve hacimler, malzemeler, ışık ve mobilya ile oynayarak iç mekanlarını optimize etmek ve uyumlu hale getirmektir. Daha fazla göster

1. Cenker Oktav Mi̇mari̇ Tasarim 3D Modelleme Ani̇masyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Proje ve 3d tasarıma hakim olan arkadaşımıza ekstra yardım ve yönlendirmelerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum
1.

2. Dicleli Yapı İnşaat

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Dicleli Yapı İnşaat; İstanbul Ataşehir de Kalıp, Demir, Duvar, mermer, Mebran, Alçıpan, Boya, İzolasyon, Epoksi, şap, ve ince inşaat alanlarında proje odaklı hizmet vermektedir.

3. Fikr-I Harika İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Eksiksiz bir proje ve imalat sürecinin kalite bir ekip ve işini seven kişilerin ellerinden çıkacağı düşüncesi ile uygulama ekiplerini bünyesinde bulunduran Fikr-i Harika, bu düşüncesinden ödün vermeden iş ortaklarına uzun yıllar hizmet vermeyi kendisine yol olarak seçmiştir.

4. Dekorbella İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Dekorbella İç Mimarlık & Mobilya destek hizmetleriyle bir çok alanda hızlı çözüm, uygun fiyat avantajları ile en kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerine sunmaktadır.

5. Elif Nar İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Çalışma Alanları, Villa & Konut, Örnek daire & Satış Ofisi, Mağaza, Restorant & Cafe & Bar, Ofis, Otel & Turizm Yapıları, Kongre Merkezi, AVM, Okulalanlarında hizmet vermektedir.

6. Dogan Yapı Dekorasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

İÇ MİMARLIK PEYZAJ MİMARLIĞI (ÇEVRE ve BAHÇE DÜZENLEME) ONARIM-TASARIM-PROJE-UYGULAMA alanlarında hizmet vermektedir.

7. Dekoryapı İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Dekor Yapı deneyimi ve birikimiyle, söz verilen zamanda kaliteli ürün ve eksiksiz üretim yapmaktadır. Sizlerin yaşam alanlarını size özgü olan ve sizi mutluyum dedirten alanlar üretmektedir.

8. Yapıfon Yapı Ürünleri

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

YAPIFON YAPI ÜRÜNLERİ İÇ MİMARİ DEKORASYON DAN BU YANA HİZMET VERMEKTEDİR. BUNUN YANI SIRA YENİLİKÇİ BİR ANLAYIŞA SAHİPTİR.

9. Profashion Tasarım

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Profashion Tasarım ve Proje Merkezi, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir.

Nergis İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Bakırköy&#;de bulunan Nergis İç Mimarlık müşterilerine profesyonel bir hizmet sağlayarak istedikleri projelerin hayata geçirilmesine yardımcı olmaktadır.

Poyraz İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Firma,mağaza raf sistemleri ve vitrin aksesuarları üfunduszeue.infoı zamanda mimari hizmet,iç mimari,ev tasarımı,mağaza tasarımı,eczane tasarımı,mutfak tasarımı ve dolap imalatı,ayakkabı rafı,orta vitrin,orta stand,vitrin mankeni,mağaza konsepti,market rafı,elbise askısı,elbise standı,kanallı pano,jeans dükkanı,jeans rafı ve her türlü dekorasyon işleri yapmaktadır.

Hera Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Hizmetleri;Mimari projeler.İç mimari ve dekorasyon projeleri,Konsept tasarımlar,3d görsel tasarım , sunum ve katalog çalışmaları,Uygulama kontrollüğü , proje ve uygulama yönetim,Mimari ve iç mimari danışmanlık hizmetleri,Restorasyon projeleri,Mekanik - elektrik - statik- peysaj gibi farklı disiplinlerin proje ve uygulamasını sağlamaktır.

Küp İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Küp İç Mimarlık, Sardur Gruba ait bir firmadır. Küp İç Mimarlık, dünyadaki yeni trendleri yakından takip ederek yaratıcı çizgiler ile farklı iç mekanlar tasarlamaya çalışmaktadıfunduszeue.info hizmet iç mimarlık şirketi olarak Küp İç Mimarlık; projelendirilme aşamasından, komple uygulama ve danışmanlığa kadar yapılacak olan tüm hizmetleri kendi bünyesindeki ekiplerle eksiksiz yapar.

Net Yapı Dekorasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Net Yapı Dekorasyon; Alçıpan, Asma Tavan, Metal Asma Tavan, Taşyünü Tavan, Bölme Duvar, Hazır Kartonpiyer, Dış Cephe Kaplama, İzalasyon, Komple Tadilat alanlarında faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda malzeme satışı da yapmaktadır.

Rtm İç Mimarlık & Dekorasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Tekyapı dekorasyon da herturlü duvar kağıdı , laminat parke,lamine parke, sistre cila ,taş duvar ,duvardan duvara ,halı cami halıları , badana boya,alçı tavan ,alçıpan ,mobilya , ve amerikan kapı 1, sınıf işçilik ve malzemeyle hizmet vermektedir.

Gold Yapi - İç Mimarlık Ve Dekorasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Mutfak & Banyo Dolapları Ray Dolap Tüm Ahşap Mobilya İşleri Amerikan ve Mobilya İç Kapılar Küvetler, Kabinler Çelik Kapı Sistemleri Elektrik & Doğalgaz Tesisatı Her Tür Boya İşleri Laminant Parke - Kalebodur - Fayans Kartonpiyer ve Alçıpan İşleri Dış Cephe Mantolama Çatı Aktarma ve Yapım İşleri alanlarında hizmet vermektedir.

Bal İnşaat & İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Kalite ve güven esaslı vizyonuyla ve en iyi hizmeti müşterilerine sağlamaya yönelik misyonu ile güveninizi kazanmaya ve iş ortağınız olmaya taliptir.

Emel Öztürk İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Üretmek ve deneyimlemek için yılından itibaren çıktığımız iç mimari ve tasarım yolculuğumuza, Emel Öztürk İç Mimarlık konusunda uzman ekibimizle yurt içinde ve yurt dışında farklı ölçekli projeler ile devam etmekteyiz. Hayallerle gerçekleri birleştiren, yenilikçi, teknoloji ile sanatı tasarıma katan, estetik ve işlevsel, insan ölçeğine uygun mekanlar tasarlamayı benimsiyoruz. Tasarladığımız bu projeleri yaşam kolaylığı ve kullanıcı deneyimini göz önünde bulundurarak hayata geçiriyoruz.

İç Yapi Mi̇marlik

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Mimari Uygulama & Konsept Projeleri, anahtar teslim mimari proje, dekor tasarım ve uygulama hizmetleri, ofis tasarımı ve uygulaması, mimari ve iç mimari danışmanlık hizmetleri, Mobilya Tasarım Uygulama Projeleri, Uygulama Projeleri üzerine hizmet vermektedir.

Tepeli İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Tepeli Mimarlık ev, kurumsal ve ticari işletme dekorasyonu, otel, showroom, örnek evler, sosyal tesisler, satış ofisleri, yönetim binaları, restoranlar yapmaktadır. TEPELİ özel tasarım, uygulama ve satış sonrası hizmetlerini kendi bünyesinde veren bireysel ve kurumsal müşterilerine tasarım anlayışı ve kaliteyi arttırmayı hedefleyerek hizmet vermeye devam edecektir.

Ar-Al İnşaat

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Malatya&#;da İnşaat sektörü üzerine çalışmalar yapan Ar-Al İnşaat İstanbul Bakırköy&#;de inşaat,gayrimenkul,iç mimarlık hizmetleri vermektedir.

Bormer İç Mimarlık / Ahşap Dekorasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Bağcılar&#;da daha kapsamlı bir atölye olarak kurulmuştur. Özellikle İstanbul&#;da bin in üzerinde okul , emniyet , askeriye , hastane gibi resmi kurumlara hizmet vermiştir.

Inan Aydogan /Ia Interior Design Office ( İstanbul / Milano/Bursa )

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Mesaisine yılında Bursa’da başlayan İnan AYDOĞAN Tasarım Stüdyosu’nun ana felsefesi “İç Mimarlık mesleğini tüm gereklerini en iyi eve en doğru biçimde, kendi üslubuyla yerine getirmek” oldu yıldan fazladır en iyi zanaatkârlarve sanatçılarla işbirliği yapıyor. Rönesans’taki gibi, artistik ve yaratıcı disiplinler arasında tasarımlarımızla hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Felsefemiz Moda, sanat, mimari ve lüks birleştiripyeni bir vizyon getirerek, alışıldık olandan farklı bir bakış açısı sunuyoruz. Bu anlayışla yoluna devam eden firmamız, ilerleyen yıllar boyunca disiplinli ve özgün çalışmaları ile sürekli kendini geliştirmeye çalışan tasarım çizgisi ve kaliteden ödün vermeyen iş ahlakıyla sektörde iyi tanınan ve tercih edilen bir firma olarak öne çıkmayı hedeflemektedir.

Onno Home

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Kişiye özel butik üretim,en iyi kaliteyi en uygun fiyata çıkarabilme çabası

Feza Mutfak Banyo Dekarasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

İstanbul içi tüm ilçelerde, komple mutfak banyo, ofis ve ev dekorasyonu yapmaktayız. Evinizle ilgili aklınıza gelebilecek her türlü tadilat ve dekorasyon işlerinizi tek elden hallediyoruz. Her bir kalem iş için ayrı ayrı ustalarla uğraşmanıza son veriyoruz. Bünyemizde imalatını yaptığımız mutfak dolabı, banyo dolabı, ray dolap, portmanto, tv ünitesi ve iç kapıların dışında, çelik kapı, pimapen gibi diğer kalemleri de fason olarak dışarıdan temin yoluyla yapmaktayız. Özellikle mutfak banyo dolapları ve ray dolap imalat ve tasarımında çok iddialı olduğumuzu söyleyebiliriz. İstanbul&#;da en güzel mutfak dolaplarını, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, İhtiyaç ve zevkinize yönelik bir tasarımla, kaliteli malzeme, fonksiyonel aksesuar ve bol renk seçeneği ile bizde bulabilirsiniz. Birbirinden şık kantri ve modern ankastre mutfak dolaplarımız la evinize değer katıyoruz.

Nou İç Mimarlık Ofisi

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Mekanlarınız da yenilikçi ve yaratıcı çizgiler oluşturuyoruz.Müşteri memnuniyetini ve sanat ilkesini benimseyen NOU DESİNG İç mimarlık olarak hayallerinizi mekanlara yansıtıyoruz. Ofislerinizde,evinizde ve işyeri gibi mekanlarınızda kültür, estetik ve işleyiş terimleriyle size en uygun tasarımı hayata geçiriyoruz. Öncelikli iş anlayışımız önce sizi dinleyip anlamak sonra proje boyutuna geçerek bütün birikimlerimizi mekana dönüştürmektir. Sanat kaygısı taşıyarak yapılan her projemiz birbirinden farklı olup adeta sizi anlatan mekanlara dönüşüyor.

Albiente Ev Dekorasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Perde sektöründeki uzun yılların verdiği iş tecrübesiyle Albiente Home Concept, müşterilerine daha farklı ve kaliteli hizmet verebilmek için, ürünlerini dünyaca ünlü markalar arasından seçmektedir. PERDE, DUVAR KAĞIDI, 3D WALL PANEL, LAMİNAT VE LAMİNE kategorisindeki zengin çeşitleri ile müşterilerine hızlı ve sorunsuz bir şekilde hizmet etmeyi ilke edinmiştir. Günümüz koşullarında sürekli gelişime inanan firmamız, kendi alanında geliştirdiği tasarım ve uygulamalar ile sektördeki yerini farklı hale getirmiştir. “ Siz hayal edin, biz gerçekleştirelim..”

funduszeue.info

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Animasiyon - İç mekan tasarımları - Dış mekan ve cephe tasarımları

Arki̇tölye İç Mi̇marlik Ti̇c Ltd Şti̇

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Eskiyen ve yenilenmesi gereken evimin a&#;dan z&#;ye yenilendi. Dekorasyondan, tadilatına, tesisatından, camlarıma kadar her şey yenilendi. Eksiksiz ve kusursuz hayalimdeki eve kavuştum. Furkan Beye ve ekibine sonsuz teşekkürler.

Koltukcu Ev Ve Ofis Mobilyaları

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

İç mimari ile ilgili herşey furniture desing ev ve ofis mobilyası

Murat Oral Tasarım Ve İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Mimar Sinan Üniversitesi mezunu ve 20 yıllık tecrübeye sahip bir iç mimarım. Kalite benim için en ön plandadır. Tasarım, imalat projesi ve uygulama yapıyorum. Müşterinin isteğine göre herhangi biri ve ya hepsiyle ilgili destek verebilirim.

Ebru Dağ

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Tasarım kurallarına uygun sizlerin kimliğini yansıtacak ve kendinizi içinde uyumlu , huzurlu hissedebileceğiniz alanlar tasarlıyoruz.

İç Mimar, Danışmanlık ,Proje Ve Uygulama

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Her bütçeye uygun tasarımlar yapıyoruz freelance çalışmaktayız. Bu sayede ek masraflara ekleme yapmıyoruz.

Melis Yavuz

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Karadeniz Teknik üniversitesi Mimarlık fakültesi İç mimarlık mezunuyum. Ahşap sistemleri firmasının açtığı kapı tasarımı yarışmasında derece sahibiyim. Kurumsal mağaza projelerinde çalışıyorum ağırlıklı olarak. Restoran, otel / lobi, konut projelerinde de yer aldım

Tadilat Mimari

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Ev ve işyeriniz için a&#;dan z&#;ye tüm tadilat işlerini yapıyoruz. İç mimari proje eşliğinde kaliteli ürün ve işçilik ile İstanbul içi hizmet veriyoruz.

Kurtköy Dekorasyon

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Yılların vermiş olduğu tecrübe , işimizde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini doğurmuştur . Bizler firma olarak en iyisini yapmak için varız

Çevreli Mobilya

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

mobilya tasarımı ve imalatı ayrıca anahtar teslimi tadilat işleri kırım döküm elektrik su doğalgaz tesisatı boya badana seramikdöşeme laminat parke döşemesi iç kapıların yapılması mutfak banyo dolapları vestiyer yerine göre gardroplar sürgülü kapak veya menteşeli kapaklı her türlü mobilya işleri projeleri çizilip müşteri onayından sonra yapılır ve teslim edilir

İç Mimar Melis Yavuz

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

KTÜ İç Mimarlık Lisans Mezunuyum. İç mimarlık plan çiziminden tekstil seçimine kadar detaylandırma gerektiren bir meslek ve tasarımlarımda bunu önemsiyorum.

Arch38

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

sınırsız memnuniyet sorunsuz teslimat mutlu müşteri

Sönmez Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

vuevaiefvcfiecviecğagcüıoüoıüğıüağıağgağıağıağıagğagea

Derya Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Anahtar teslim tadilat dekorasyon işleri yapmaktayız

Armesa Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Mimarlardan oluşan kadromuz sayesinde küçük ve büyük ölçekli her türlü inşaat projesini hayata geçirmekteyiz. Projelerimizi anahtar teslim olarak bitiriyoruz. Size gelip yerleşmek kalıyor.

Çizgisel İç Mimarlık Ve Ahşap Atölyesi

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Ürün yelpazesinde; mutfak, banyo, yatak odası takımı, salon, çocuk-genç odaları, kitaplık, kapı-pencere, pergola; zekâ geliştiren çocuk oyuncakları; ahşaptan üretilen aksesuar ve hediyelik eşyalar bulunmaktadır.

İmart Iç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

İstanbul Avrupa yakası Çağlayan Kağıthane Caddesi ve bilahare Çağlayan Hürriyet Mahallesindeki m2 dekorasyon imalat, cila lake, polyester uygulamaları ile Cihangir Defterdar Yokuşundaki iç mimarlık bürosunda dizayn etmiş olduğu projeleri, 32 yıldır kaliteli ve güvenilir hizmet vermeyi prensip etmiştir.

Eşik Tasarım

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

Eşik Tasarım, mimari ve içmimari projelendirme, uygulama, ürün tasarımı ve danışmanlık yapmaktadır. &#;Eşik&#; anlam olarak değişimi, farklılaşmayı temsil eder.

Teka İç Mimarlık

iç mimar - Altınordu'dan km mesafede

İş ve yaşam alanlarında modern çağın gereksinimlerini uygun kalite ve estetikten teviz vermeden müşterinin isteklerini karşılar nitelikte çözümler üretmesi ve görsel olarak zenginleştirilmesi hizmetleri verilmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası