brezilya örgüsü fiyat / Afrika Örgüsü Fiyatları ve Modelleri - Trendyol- Sayfa 4

Brezilya Örgüsü Fiyat

brezilya örgüsü fiyat

AFRO Dalgası Twist Örgü ve Tüm Etnik Saç Modelleri

Kadıköy Afrika Örgüsü Salonumuz açılmıştır. 

MEDUSA Afrika Örgüsü Fiyatları

Afrika Örgüsü ve Afro Dalgası işlem ücretlerimizi inceledikten sonra youtube müşteri videolarımıza ve google yorumlarımıza bakmanızı rica ederiz.

Afrika Örgüsü İşlem Ücretleri

Afrika Örgüsü Fiyatları

Afrika Örgüsü Omuz Hizası – TL
Afrika Örgüsü Göğüs Hizası – TL
Afrika Örgüsü Bel Hizası – TL

Evde hizmet için 57 29’u arayabilirsiniz.

AFRO Dalgası İşlem Ücretleri

AFRO Dalgası Omuz Hizası –  TL
AFRO Dalgası Göğüs Hizası – TL
AFRO Dalgası Bel Hizası – TL

Cornrows İşlem Ücretleri

2 li Cornrows Örgü – TL

Cornrows Saç Modelleri 4/6/8’li Modeller – TL

Geçici Rasta İşlem Ücretleri

Rasta Örgüsü – TL
15/20 cm adet fiyatı – 90 TL
30/40 cm adet fiyatı – TL
60/70 cm adet fiyatı  – TL

Rastalar el yapımıdır. Tekrar kullanıma uygundur.

Medusa Afrika Örgüsü

Afrika Örgüsü Çocuk &#; TL

Erkek Afrika Örgüsü TL (Üst Örgü)

Tüm işlemlerde sınırsız renk saç imkanı vardır. Renk için fiyat farkı alınmaz.

3 şubemiz bulunmaktadır. Fiyatlarımız istanbul şubelerinin için geçerlidir.

Afrika Örgüsü ve Afro Dalgası uygulamalarında kullanılan saç önemlidir. Kanekolon Sentetik Saç kullanmaktayız. Expression ve Sublime marka güvenilir markaları tercih etmekteyiz. Fiyat araştırması yaparken kullanılan saç bilgisinide isteyin.

Dilerseniz Afrikalı ekip arkadaşlarımız adresinizde uygulamayı yapabilir. Eve servis için ortalama TL ek ücret alınmaktadır.

Afrika Örgüsü ince istenilirse + TL şeklinde hesaplanmaktadır. Kalın Afrika örgüsünde ise TL indirim sağlamaktayız. İşlemler sırasında dilediğiniz renklerde Afrika Örgüsü veya Afro Dalgası yaptırabilirsiniz. Renklendirme için extra ücret almıyoruz.

Afrika Örgüsü Fiyatları

Son Güncellenme:

Afrika örgüsü, ilk olarak Afrika kökenli insanlar tarafından yapıldığı ve bu şekilde popüler olduğu için bu ismi almaktadır. Özellikle saçını şekillendirmekte zorlanan kişiler tarafından bu model tercih edilmektedir. Afrika örgüsü genellikle kadınlar tarafından tercih edilse de erkekler tarafından da bu saç modelini kullananlar vardır.

Afrika Örgüsü Nasıl Yapılır?

Afrika Örgüsü yapılırken tutamların örülmesi esnasında ek saç kullanılmaktadır. Bunun sebebi hem örgülerin daha yoğun görünmesi hem de istenilen uzunlukta olmasıdır. Afrika örgüsü yapılırken ek saç kullanılmazsa o zaman yapılan saç çok uzun süre kalıcı olmaz. Jumbo saç kullanılmasının sebebi ise bu saçların gerçek saça tutunarak kaymayı önlemesidir.

Afrika örgüsü yapılırken kullanılan ek saçlar özel olarak üretildikleri için saça herhangi bir zararı bulunmaz. Saçlar normalde çok fazla işleme maruz kaldığı için çok fazla yıpranmaktadır. Ancak Afrika saç örgüsü yaptırmanız halinde saçlarınıza fön, boya, maşa gibi işlemler yapamayacağınızdan saçınız dinlenmeye de fırsat bulacaktır.

Afrika örgüsünde saça eklenen saçlar profesyonel bir şekilde eklenmektedir. Herhangi bir madde kullanımı olmaz. Eğer Afrika örgü yapılırken saçın dip kısmında ek saçlar belli oluyorsa o zaman bu işlemin doğru bir şekilde yapılmadığını göstermektedir.

Afrika Örgüsü Ne Yapılır, Kaç Ay Kullanılır?

Afrika Örgüsü saçlar yaklaşık 3 ya da 4 ay rahatlıkla kullanılabilir. Bu süre saçın uzaması ile de alakalıdır. Bu örgünün yalnızca ana saç ile yapılması mümkün değildir. Kullanılan jumbo saçlar saça tutunarak hem saçın zarar görmesini engeller hem de örgülerin daha uzun süre kalıcı olmasını sağlar.

Afrika örgüsü yaptırabilmeniz için saçın en kısa yerinin yaklaşık 8 cm olması gerekir. Bu uzunluktaki bir saça rahat bir şekilde örgü yapmak mümkündür. Örgüler açık bir şekilde kullanılabileceği gibi, atkuyruğu, yarım toplama, topuz gibi şekillerde de kullanılabilmektedir. Bu tamamen kişinin hayal gücüne bağlıdır.

Afrika Örgüsü Fiyatları

afrika örgüsü

Renk seçenekleri sınırsız ve ücretsiz. İstediğiniz kadar farklı renk kullanabilirsiniz. Afika Saçlarının güncel ve kaliteli fiyatları Marjinal Stüdyoda. Bizden fiyat almadan karar vermeyin.

  • Standart Afrika örgüsü TL (göğüs hizası) + (yapımı saat) + (kullanımı 2 ay)
  • Standart ve Uzun Afrika örgüsü TL ( bel hizası) + (yapımı saat) + (kullanımı 2 ay)
  • NOT: İnce örgü istenmesi durumunda fazladan TL ödemesi bulunmakta. + (yapımı saat) + (kullanımı ay)

AFRİKA SAÇLARI HAKKINDA

Modern Dünya da saçı uzatmak ve renklendirmenin tek doğal yolu Afrika saçlarıdır. Tamamen el işçiliği ile yapılır ve % doğaldır. Afrika saçları sadece Afrika örgüsü ve Afro su dalgasından ibaret değildir. Birçok cornrows, Twist ve Makaron gibi Afrika saç modeli vardır ama güzel ülkemiz Türkiye de en çok bilinen Afika saç modelleri hakkında şunları size anlatmak isterim.

Uzun Afrika Örgüsü
ince afrika örgüsü

Afro Su Dalgasında boy, yoğunluk, renk ve karışım fark etmeksizin fiyat sabittir. (TL)

Marjinal Afrika Saçları

İstediğiniz Marjinal saçı siz tasarlayın biz yapalım. Fiyat konusuna gelecek olursak mutlaka anlaşırız ?

aftika örgüsü

Marjinal bir görünüm kazandıran bu saç modelleri Afrikalılar tarafından zorunlu olarak icat edilmiş bizim içinse bulunmaz bir nimettir. Olay şu ki Afrikalı insanların saçları bizim ki kadar uzamıyor, ortalama 7 cm kadar uzuyor ve saçları koyun yününe benziyor. Fön çekmek taramak düzleştirmek imkansıza çok yakındır.

Bu yüzden Afrikalı insanlar sentetik saç ekleyerek kendi saçlarını uzatıp, süsleyip, şekillendirip ve marjinal bir görüntüye ulaşmayı başarmışlardır.

afrika örgüsü

Hem kullanışlı hem de saçlarınızı dinlendirmek açısından faydalıdır. Hiç bir kimyasal kullanılmaz işlemler tamamen el işçiliğidir. Üstelik bu işlem sonucunda İstediğiniz renk ve uzunlukta saçlara sahip olabilirsiniz.

marjinal saçlar
marjinal saçlar
marjinal saçlar
marjinal saçlar
marjinal saçlar
marjinal saçlar

Afrika örgüsü özellikle son zamanlarda sokak modasına da damga vurmuş durumda. Bizzat Afrika kökenli kadınların maharetli elleriyle işlediği, kökeni çok eski olan bu kültürün, popüler kültürün bir parçası olmaya başlaması, kültürel bir yayılıma verilecek en iyi örneklerden biri. Her bir örgünün ve her bir modelin hatta seçilen renklerin bile kendi kültürlerinde bir karşılığı var.

Kullanımının rahat olması bir yana, kısa saçlarınızı uzatmak ya da uzun olan saçlarınızı kestirmeden kısaltma olanağı da sunuyor. Boya uygulamadan saç rengini değiştirmek ise özellikle kadınlar için hayat kurtarıcı olabiliyor. Krem kullanmadan yıkayabilir, uykudan uyandıktan sonra yalnızca 5 dakika da son derece çekici modeller yapabilir ve en güzeli yağlanma probleminden de kurtulabilirsiniz.

Afrika Örgüsü Dikkat edilmesi gerekenler

Öncelikle bu sektörün lokmacıya dönmesi an meselesi çünkü; Cebinde parası olan ve Afrikalı tanıdığı olan biri hemen masrafsız bir şekilde Afrika salonu açabiliyor. İşi bilmedikleri için müşteri memnun ayrılmıyor ve her yerde bu şekilde olacağını sanıp Afrika saçlarına tövbe ediyor. Şunun bilinmesi gerek ki her Afrikalı profesyonel olarak bu işi yapamaz. Kültürel kökeninden dolayı tabi ki teori olarak fazlasıyla bilgi sahibi olması muhtemel ama pratik de yetersizdir. Çünkü doğru oranda sentetik saç eklenmesi, doğru şekilde ayrılması ve kafa yapınıza uygun biçimde örülmesi elzem. Aksi halde istediğiniz şık görüntüyü elde edemeyebilirsiniz. Kullanım söylenenlerin aksine rahat olmayabilir. İşini profesyonel yapan, doğru saç seçen ve doğru kişilerle çalışan yer bulmak önemli.

Olur da Marjinal Stüdyoyu tercih etmezseniz pişman olmamak için tecrübeli bir salona gittiğinizden emin olun.

Marjinal Stüdyo olarak sizinle neden tanışmalıyız?

 Çünkü;

Bilgi ve Randevu İçin :

Ne zaman isterseniz numaramız veya sosyal medyadan bize ulaşabilirsiniz.

Afro Dalgası modellerimiz için buraya tıklayınız.

Cornrows modellerimiz için buraya tıklayınız.

Rasta modellerimiz için buraya tıklayınız.

Brezilya örgüsü, Afrika örgüsü olarak da bilinen bir saç modelidir. Bu saç modeli siyahi kadınlarda görmeye alışkın olduğumuz ancak pek çok kişinin severek kullandığı bir saç stilidir.

Özellikle son dönemlerde popülerliği yükselmiş olan ve popülerlikle birlikte talebin artmış olduğu bu saç örgüsü modelini hakkında çok fazla yanlış bilinen bilgi vardır. Bu yazıda yanlış bilinen bilgileri düzeltmeye ve brezilya örgüsü hakkında merak edilenlerle ilgili bilgi vereceğiz.

brezilya örgüsü nedir?

Brezilya Örgüsü Nedir?

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki bu örgü modelini pek çok farklı isimde duyabiliriz. Bunlar Brezilya örgüsü, zenci örgüsü ve Afrika örgüsü şeklindedir. Bu isimlerin hepsi aynı örgü modelini ifade eder. Afrika örgüsü, görünüşü ve yapılış şekliyle diğer örgülerden daha farklıdır. Afrika örgüsünün kendi içinde birçok farklı modeli vardır. Bunlar ince örülmüş Afrika örgüsü, kalın örülmüş Afrika örgüsü, yapay saç eklenerek örülmüş Afrika örgüsü gibi örgü çeşitleridir.

brezilya örgüsü (afrika örgüsü) saça zarar verir mi? 

Brezilya Örgüsü (Afrika Örgüsü) Saça Zarar Verir mi?

Birçok kişi bu konu hakkında yanlış bilgiye sahiptir. Bu yanlış bilginin en büyük nedeni de Brezilya örgüsünün rasta ile karıştırılıyor olmasıdır. Saça rasta yapıldıktan sonra, saç eski haline geri döndürülemez. Saçı en dipten kesmek ya da kazıtmak gerekir. Ama Afrika örgüsü yapıldıktan sonra saç örgüler açılarak eski haline geri döndürülebilir.

Aynı zamanda saç uzun süre örgü halinde kaldığı için hiçbir saç düzleştiricisi, fön makinası, maşa, jöle, şekillendirici saç spreyleri gibi saça zarar veren hiçbir şeyin kullanılmasına gerek kalmaz. Bu nedenle saç daha sağlıklı kalır.

Afrika örgüsü yapıldıktan sonra saç görüntüsünün daha hoş olması, örgülerin arasından kırılmış saçların çıkmaması için örgü yapılırken saçtaki kırıklar alınır. Brezilya örgüsü saçta uzun süre kaldığı için bu süre zarfı içinde saçlar daha sağlıklı uzar.

brezilya örgüsü nasıl yapılır? 

Brezilya Örgüsü Nasıl Yapılır?

Afrika örgüsü saçın ince ince örülmesi ile yapılır. İsteğe bağlı olarak saça yapay saç eklenerek de yapılabilir. Saçların daha dolgun ve daha dikkat çekici gözükmesi için genelde yapay saç eklenerek yapılması tercih edilir. Yapay saç eklenerek yapılan Afrika örgüsü kısa saç ya da uzun saç gibi bir ayrım olmadan her saç modeline sahip bireylerin tercih edebileceği bir saç modelidir.

Afrika örgüsü yapılma süreci kişinin isteklerine göre değişkenlik gösterse de ortalama saat aralığında sürmektedir. Bu kadar uzun sürmesinin nedeni ise saçın tek tek ve ince bir şekilde örülmesidir. Yapılırken saça zarar verecek herhangi bir madde kullanılmaz.

kısa saça brezilya örgüsü olur mu?

Kısa Saça Brezilya Örgüsü Olur Mu?

Afrika örgüsünü genellikle uzun saçlılar tercih etse de bu örgünün kısa saça yapılabilmesi de mümkündür. Brezilya örgüsü, yani Afrika örgüsü, saçı 8 cm&#;den uzun kişilere rahatlıkla yapılabilir. Bu örgünün yapılabilmesi için saçın en kısa tutamlarının en az 8 cm olması gereklidir.

Afrika Örgüsü Yapılan Saç Yıkanılabilir mi?

Afrika örgüsü yapılan saç gönül rahatlığıyla yıkanılabilir. Saçı yıkamak örgülerin açılmasına neden olmaz. Sadece saç örgülü olduğu için normal zamana göre daha geç kurur. Aynı zamanda saç örgülüyken normal zamana göre daha az kirlenir. Saçları çok fazla yağlanan bireyler için bu çok rahatlık sağlayabilir. İsteğe bağlı olarak saç yıkanırken şampuan kullanılabilir. Şampuan kullanımı örgülere zarar vermez.

Saçta Afrika örgüsü varken örgüler çok sıkı olduğu için saç temizlenmez diye yanlış bir düşünce vardır. Örgüler sıkı olduğu için saç daha geç kirlenir ama sonuçta kirlenir. Ve kirlenebilen bir saç çok rahatlıkla da temizlenebilir.

brezilya örgüsü saçın dökülmesine neden olur mu? 

Brezilya Örgüsü Saçın Dökülmesine Neden Olur mu?

Afrika örgüsü saç dökülmesine neden olmaz. Normal zamanda ne kadar dökülüyorsa örgülüyken de o kadar dökülür. Fakat örgü saçta çok uzun süre kaldığı için dökülen saçlar örgülerin sıkılığı nedeni ile düşmez. Örgüleri açtığınızda dökülen saçların hepsi aynı anda düşeceği için göze fazla gelebilir.

Hatta Afrika örgüsünü kullanan kişilerin yorumlarına göre örgüler açıldıktan sonra saçın örgüden önceki haline göre daha dolgun ve daha sağlıklı olduğu söylenir. Saç örgülü haldeyken saça zarar verecek aletler kullanılmadığından bu mantıklı ve doğru bir yorumdur.

brezilya örgüsü saçta ne kadar süre kalır? 

Brezilya Örgüsü Saçta Ne Kadar Süre Kalır?

Brezilya örgüsünün saçta en fazla ay durması tavsiye edilir. Örgülerin daha kısa süre içerisinde açılması saça zarar vermez. Ancak ay kullanımdan sonra saç örgüleri açılmalıdır. 

Afrika Örgüsü Fiyatları?

Afrika örgüsünün fiyatları örgüyü yapan kişiye ve örgü modeline göre değişkenlik gösterebilir. Ortalama bir fiyat verilecek olursa TL ile TL arasında değişir. Daha ince olan ve yapay saç eklenen Afrika örgüleri daha pahalı olabilir. Bunun nedeni yapay saç maliyeti ve ince örgünün daha fazla emek gerektirmesidir. 

Brezilya Örgüsü Ne Kadar Sürede Yapılır?

Afrika örgüsü çok emek isteyen bir saç modelidir. Yapımı ortalama saat sürmektedir. Bu süre yapan kişiye ve istenilen saç uzunluğuna göre değişkenlik gösterir.

İlginizi Çekebilir: Perma Nedir? Perma Zararlı Mı?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası