milas islami oteller / Muğla Muhafazakar Oteller, İslami Tatil ve Otel Fiyatları - Neredekal

Milas Islami Oteller

milas islami oteller

Son zamanlarda turizm alanında faaliyet gösteren ve muhafazakar kesimin ihtiyaç ve hassasiyetlerine çözüm sağlamak amacıyla oluşturulan muhafazakar otellerin sayısı giderek artmaktadır. Ülkemizde de muhafazakar otel konseptinde faaliyet gösteren çok sayıda konaklama tesisi bulunmaktadır. Bu içeriğimizde dini hassasiyetleri olan aileler, çiftler ve bireyler için hizmet sunan muhafazakar otellerden söz edilecektir.

Başlıklar

En İyi Muhafazakar Oteller Nerede?

Atlas Beach Hotel – Alanya

Sky Tower Hotel

Plaja oldukça yakın bir konumda yer alan Atlas Beach Hotel, her şey dahil konseptinde hizmet veren bir tesistir. 6 açık yüzme havuzu ve 1 tane de kapalı havuzu vardır. Spor salonu, sauna, buhar odası, otel konuklarına özel plaj, çocuk havuzu, ücretsiz çocuk kulüpleri bulunmaktadır. Her öğün açık büfe şeklindedir. Atlas Beach Otel ile plaj arasında otelin içinden geçen 25 metre uzunluğunda bir alt geçit bulunmaktadır. Kadınlar için de plaj ayrı bir bölümdedir. Antalya Havalimanı&#;na km ve Kleopatra Plajı’na ise 10 km mesafededir. Alanya – Konaklı’da yer alır.

Club Hotel Karaburun – Alanya

Alanya Okurcalar mevkiinde bulunan Club Hotel Karaburun, Gazipaşa Havalimanı’ndan yaklaşık 75 km mesafede yer alır. Antalya Havalimanı’na 90 km ve Alanya terminale ise 30 km uzaklıktadır. Denize sıfır, alkolsüz ve her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Kadınlar için ayrı erkekler için ayrı açık ve kapalı yüzme havuzları vardır. Bunun dışında fitness center, sauna, hamam, SPA merkezi gibi olanaklar da bulunmaktadır. Muhafazakar otel konseptinde hizmet veren bu otelde her akşam canlı eğlence ve animasyon etkinlikleri düzenlenmektedir.

Green Anatolia Club & Hotel – Fethiye

Sky Tower Hotel

Alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet veren bu otel, senesinde Babadağ eteklerinde kurulmuştur. Sadece manzarası ve doğası için bile görülmeye değer bir tesistir. Blok blok bahçeler içerisinde binalar yer alır ve tam olarak ailelerin vakit geçirebileceği bir alandır. Fethiye bölgesinde muhafazakar otel konseptinde yer alan en güzel tesislerden biridir. Sadece kadınlar için özel olarak tesis edilmiş havuzunun olması ise kadınların gözlerden uzak ve daha rahat bir şekilde hareket edebilmesini sağlamaktadır. Otelin bulunduğu alan yaklaşık 15 bin metrekarelik bir arazidir. Toplamda odası bulunur. Dalaman Havalimanı 55 km, Hisarönü merkez metre ve Ölüdeniz Plajı 3 km uzaklıktadır.

Silver Pine Otel – Fethiye

Fethiye bölgesinin Çiftlik beldesinde yer alan ve İslami esaslara uygun hizmet veren bu otel 10 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer almaktadır. Her şey dahil konseptinde işletilen tesis alkolsüzdür. Denize sıfır bir konumu olmasa da araçla 5 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Otelden plaja servis bulunmaktadır. Marketi, ücretsiz otoparkı mevcuttur. Otelin kendine ait özel bir plajı vardır. Kadınlar için ise ayrı, özel açık havuz bulunmaktadır. Ayrıca kadınlara özel güneşlenme alanları da sunulmaktadır.

Papatya Hotel – Kuşadası

Sky Tower Hotel

Kuşadası bölgesinin Davutlar mevkiinde bulunan Papatya Hotel, konumu itibariyle en çok tercih edilen ve en sevilen oteller arasındadır. Kuşadası’nın birçok tarihi ve turistik mekanına yakın olması sebebiyle talep görmektedir. Her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Gün içerisinde pek çok aktivite olanağı sunulmaktadır. Bu sayede tatilinizi dolu dolu geçirmeniz mümkündür. Özellikle muhafazakar bireyler, çocuklu aileler için uygun bir oteldir. Oyun alanları ve çocuk kulüpleri ile ön plana çıkmıştır. Menü seçeneği oldukça zengindir. Kadın ve erkek konuklara ayrı olarak tesis edilmiş havuzları vardır. Kuşadası merkez 17 km, İzmir merkez km, İzmir Havalimanı 90 km, Söke merkez 17 km uzaklıktadır.

Akbük Palace Hotel – Didim

Didim bölgesinde yer alan Altınkum Plajı’na yürüme mesafesinde yer almaktadır. Muhafazakar otel ve her şey dahil alkolsüz konseptinde bir işletmedir. Çocuklu aileler ve kalabalık aileler için uygun olanaklara sahiptir. Kadınlar için ayrı erkekler için ayrı havuzları vardır. Yüzme havuzlarının ikisi kapalı ikisi ise açıktır. Tam donanımlı spa merkezi, sauna ve buhar odaları vardır. Engelli bireylerin kullanımına uygun asansör ve özellikler mevcuttur. Bodrum – Milas Havalimanı 55 dakikalık sürüş mesafesinde, Bodrum merkez 70 dakikalık sürüş mesafesindedir. Havalimanına transfer servisi mevcuttur.

Sarot Termal Park Resort & SPA – Mudurnu

muhafazakar otel

Bolu – Mudurnu bölgesinde bulunan ve eşsiz mimarisiyle göz dolduran bu otel yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulmuştur. Modern tasarımıyla dikkatler çeken tesiste oda + kahvaltı ve yarım pansiyon hizmeti sunulmaktadır. Toplamda odası vardır. Klima, minibar ve termal su gibi olanakları mevcuttur. Kaynağından 70 derecelik ısıyla çıkan termal su şifa dağıtan çamur banyosuyla da meşhurdur. Şok havuzu, kadın ve erkek ayrı termal havuzları ve aile havuzları gibi çeşitli imkanlar sunmaktadır. Bolu merkez 80 km, Sabiha Gökçen Havalimanı km, Ankara merkez km ve Abant merkez 20 km uzaklıktadır.

Wome Deluxe Hotel – Alanya

Alanya – Avsallar mevkii üzerinde yer alan Wome Deluxe Hotel, denize sıfır bir tesistir. Muhafazakar otel kapsamında hizmet vermekle birlikte her şey dahil bir oteldir. Otelin bulunduğu alan yaklaşık bin metrekarelik bir alandır. Alkol servisi bulunmamaktadır. Kadınlara özel plajının olması sebebiyle de özellikle muhafazakar tatil yapmak isteyenler için doğru bir tercih olacaktır. Buna ek olarak kadınlara ve erkeklere özel olarak ayrılmış spa merkezleri, havuzları, hamamları, saunaları ve buhar odaları vardır. Üstelik tüm bunlar için ek ücret alınmamaktadır. Antalya Havalimanı 35 km, Alanya merkez 27 km, Avsallar merkez metre, Gazipaşa Havalimanı 70 km uzaklıktadır.

Xoria Deluxe – Antalya

muhafazakar otel

Konaklı mevkiinde bulunan Xoria Hotel, alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet veren bir muhafazakar oteldir. Kadın ve erkeklerin plajları ve havuzları ayrıdır. Kadınlara özel olarak sundukları sonsuzluk havuzu, buhar ve tuz odaları, saunaları mevcuttur. Çocuklu aileler için özel birçok ayrıcalığı vardır. Çocuk kulüpleri ile çocuklar tatil süresi boyunca eğlenceli vakit geçirmektedir. Denize sıfır bir konumdadır. Antalya Havaalanı’na km, Antalya merkeze km, Alanya merkeze 17 km, Side merkeze 50 km, Konaklı merkeze 1 km, Gazipaşa Havaalanı’na 50 km mesafededir.

Sky Tower Hotel – Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde bulunan bu otel, bölgenin tek mavi bayraklı plajı olan denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Karadenizin harika doğası içinde, manzarası ve mimarisiyle oldukça harika bir tesistir. Kadınlar ve erkekler için ayrı tasarlanmış havuzları ve SPA merkezleri bulunmaktadır. Otelde açık ve kapalı yüzme havuzları, sinema salonları, sauna, fitness merkezi, spor sahaları bulunmaktadır. Bursa şehir merkez, km, Bolu şehir merkezi 45 km, Ankara şehir merkezi km, Sakarya merkez 70 km ve İstanbul km uzaklıktadır.

Bu içeriğimizde muhafazakar otel konseptinde hizmet vermekte olan, ön plana çıkmış otel ve tesislerden söz edilmiştir. Siz de İslami hassasiyetlere uygun bir tatil deneyimi için bu listedeki İslami otelleri tercih edebilirsiniz.

Buna benzer daha birçok seyahat, tatil ve gezi fikirleri için YouTube kanalımızı da ziyaret edebilirsiniz. Didim

Bodrum islami Oteller

Bodrum Tatili Hakkında

Türkiye’nin en ünlü tatil merkezleri arasında ön plana çıkan Muğla’nın Bodrum ilçesinde ilk yerleşimler, M.Ö. yıllarında başlamıştır. Tarihte ‘Halikarnassos’ olarak bilinen Bodrum, mavi pencereli taş evleri, birbirinden güzel koyları, plajları ve tarihi yapılarıyla her yıl yerli ve yabancı olmak üzere bir milyona yakın turiste ev sahipliği yapmaktadır. Türkiye’nin her noktasından gidilebilen Bodrum’a, dünyanın birçok ülkesinden de Milas Havalimanı üzerinden ulaşım sağlanabilmektedir. Havalimanına yakın konaklama önerileri için Muğla otelleri konumunda hizmet veren tesisler tercih edilebilmektedir.

Dünyanın Yedi Harikası’ndan biri olan Halikarnas Mozolesi’nin bulunduğu Bodrum’da gezilecek birçok tarihi yapı yer almaktadır. Bunlar arasında yüzyılda Hristiyan Şövalyeler tarafından yapılmış Bodrum Kalesi, 13 bin kişi kapasiteli Antik Tiyatro ve Halikarnassos’un girişinde bulunan Myndos Kapısı bulunmaktadır.

Akdeniz ikliminin hakim olduğu Bodrum’da ormanlık alan sayısı oldukça fazla olup; bölge doğal güzellikleri bakımından zengindir. Bodrum’un doğal güzellikleri arasında başlıca; berrak deniziyle Mazı Koyu, kıyıdan yürüyerek gidilebilen Tavşan Adası ve uzun doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz Uyku Vadisi yer almaktadır.

Gece hayatının önde gelen tatil merkezlerinden olan Bodrum’da eğlence, sabahın ilk ışıklarına dek sürmektedir. Bodrum’un öne çıkan mekanları; Mandalin, Posh Club ve Club Catamaran olarak sıralanmaktadır.

Turizm alanında, dünya çapında bir üne sahip olan Bodrum, konaklama bakımından sayısız seçenek sunmaktadır. 5 yıldızlı lüks oteller, havuzlu apart daireler, ekonomik pansiyonlar ve bungalow evlere kadar geniş opsiyonlar bulunan Bodrum’da, her bütçeye uygun konaklama tesisi hizmet vermektedir. Bodrum otelleri, erken rezervasyon fırsatlarıyla daha ekonomik olabilmektedir.

Bodrum, sıcak havası, eşsiz koyları, berrak denizi ve plajlarıyla deniz turizminin geliştiği tatil merkezlerindendir. İlçede denizin keyfini çıkarabilecek pek çok plaj ve beach bulunmaktadır. Bodrum’un öne çıkan plajlar arasında; Bodrum Plajı, Bitez Plajı ve Sarnıç Beach Club yer almaktadır.

İslami Tatil Hakkında

“İslami Oteller”, “helal tatil” ve “tesettür hotel/otel” gibi kavramlarla sıkça anılan tatil mekânlarıdır. İslami otel konseptine göre bu oteller, müşterilerin İslam inancına ve inanç kurallarına uygun olacak biçimde tatil yapabilmeleri için tasarlanmış otel işletmeleridir.

İslami yaşam tarzına % şekilde uyumlu olan ve dünyanın çok sayıda ülkesi üzerinden tatil amaçlı gelen misafirlerine hizmet sunan İslami otellerin başlıca özelliği ise İslam dininde öne çıkan “helal” kavramına uyumluluk göstermesidir. En kısa ifadeyle İslami otel ya da Islamic hotels kavramı, helal kılınmış olan yiyecek, içecek, giysi vb. unsurlarla düzenlenmiş mekân tasarımı özelliklerini akla getirir.

İslami otel hizmetleri ise misafirlerin yaşam stiline uyumlu olarak çeşitlenmiştir. Öncelikle bu İslami otel ya da İslami tatil köylerinde yalnızca helal olan yiyecekler ile yine helal olan/alkolsüz içecekler bulunur. Spa merkezleri, sağlık merkezleri ve yüzme havuzları gibi alanlar, erkek ve kadınlar için özel şekilde ayrı ayrı olarak tasarlanmıştır. İslami otellerde yine özelleştirilmiş aile hizmetleri vardır. Bu noktada bazı otel tesislerinde yalnızca kadınlara özel olan ve dışarıdan görünmeyen şekilde düzenlenmiş plajlar bulunur. İslami esaslara uygun olarak tasarlanmış çok sayıda otelde ve tatil köyü içerisinde İslam dini kurallarına uygun olan giyisilerle ailelerin kullanımına sunulmuş karma plajlar da vardır. Ayrıca tatilcilerin ibadetlerini kolay bir şekilde yapabilmeleri amacıyla mescitler yer almaktadır.

Türkiye’nin hemen her bölgesi üzerinde İslami otel işletmelerine rastlayabilirsiniz. Başka bir ifadeyle tatil beldesi olan hemen her bölgede İslami tarzda oteller de mevcuttur. Bu tatil köylerinde ya da tatil beldelerinde bulabileceğiniz İslami otel fırsat ve kampanyaları ile otelin belli kurallarına uyum göstererek ve yasak şeylerden uzak durarak çok güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

İslami otellerin fiyatları ise İslami otellerin özelliklerine göre değişmektedir. Bu noktada denize sıfır İslami otel tesisleri ya da orman tatili sunan İslami oteller gibi farklı özelliklerde oteller vardır. Bu özelliklere ve konseptlerine göre fiyatlar değişir. Ayrıca İslami oteller de belli zamanlarda erken rezervasyon fırsatları sunar. Buna göre erken rezervasyon dönemleri içerisinde bu otellerde tatil yaptığınızda daha uygun fiyatlarla karşılaşırsınız.

Bütün ürünler tamemen helal sertifikalıdır.

Kahvaltı ( ile saatleri arasında)(Ziyafet Ana Restaurant   (Açıkbüfe Servis Edilir))

Akşam Yemeği ( ile saatleri arasında)(Ziyafet Ana Restaurant   (Açıkbüfe Servis Edilir))

Ara Öğün ( ile saatleri arasında)(Sofra Snack Restaurant)

Ara Öğün ( ile saatleri arasında)(Kadınlar Snack Restaurant)

Akşam Yemeği ( ile saatleri arasında)(Sofra A'La Carte Restaurant)

Waffle Meyve Dondurma ( ile saatleri arasında)

Manav ( ile saatleri arasında)

Gözleme( ile saatleri arasında)

İstanbul Tost( ile saatleri arasında)

Patisserie ( ile saatleri arasında)

Lobi Bar (24 saat)

Teras Bar ( ile saatleri arasında)

Havuz Bar ( ile saatleri arasında)

Plaj Bar ( ile saatleri arasında)

Kadınlar Bar ( ile saatleri arasında)

Aqua Bar ( ile saatleri arasında)

Aqua Snack ( ile saatleri arasında)

Event Bar ( ile saatleri arasında)

İçecek Konsepti; Yerli ve ithal ALKOLSÜZ içecekler, Yerli ve Uluslararası Çay & Kahve çeşitleri, Mevsime göre, taze sıkılmış meyve ve sebze suları şeklindedir. Tesiste alkollü içecekler mevcut değildir.

Alışveriş
Muğla tatilinizde kesinlikle yapmanız gereken şeylerden biri yöresel çarşılardan alışveriş yapmak olmalı. Bu çarşılarda alışveriş yapmak sadece para harcamaktan ibaret değil, aynı zamanda Muğla’nın tarihi dokusunu yakından bakma imkanı da bulacaksınız.
- Arasta Çarşısı: Arasta kelime anlamı olarak aynı işi yapan esnafların bir arada olduğu yer demek. Muğla Arasta Çarşısı ise kelime anlamının çok daha fazlası. Tarihi dokusu hala korunan çarşı dar sokakları ile sizi geçmişe götürüyor. Çarşıda bakırcılar, kolonyacılar, kıyafet dükkanları ve birbirinden lezzetli yöresel yemekleri yiyebileceğiniz lokantalar bulunuyor.
- Zahire Pazarı: Arasta Çarşısı’na çok yakın bir konumda bulunan Zahire Pazarı ise geleneksel Muğla turunuzun bir diğer durağı olmalı. Genellikle el işi ürünlerin satıldığı küçük dükkanlarla dolu bu çarşıda sımsıcak bir atmosferle karşılaşacaksınız. Çarşının içindeki kafelerde kumda Türk kahvesinin farklı çeşitlerini tadabilirsiniz.
- Yağcılar Hanı: Muğla’nın meşhur tarihi hanlarından biri olan Yağcılar Hanı’nda halı, kilim ve diğer dokuma ürünlerinin satıldığı dükkanlara gidebilir veya yöresel ürünlerin satıldığı küçük dükkanlardan alışveriş yapabilirsiniz. Hanın avlusunda bulunan çay bahçesi ise çayınızı yudumlarken, tarihi dokunun tadını çıkarmak için muhteşem bir fırsat.

Tekne Turları
Ülkenin en ünlü sahil beldelerine ev sahipliği yapan Muğla, elbette Ege Denizi’ni karış karış keşfedebileceğiniz çok sayıda tekne turu seçeneği de sunuyor. Tekne turuna çıkmak için isterseniz ailenize veya grubunuza özel olarak tekne kiralayabilir ve kadın kaptan tercih ederek gözlerden uzak mavi koylarda denizin tadını çıkarabilirsiniz. Helal konseptli tekne turları ile Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Fethiye, Dalyan, Saklıkent Kanyonu ve daha pek çok yere gidebilir ve ailenizle mahremiyetinizden ödün vermeden Ege Denizi’ni keşfedebilirsiniz.
Ayrıca, dalış yapmak istiyor fakat muhafazakar anlayışa uygun bir dalış turu imkanı bulamıyorsanız Fethiye’de muhafazakar dalış turlarına katılabilirsiniz. Ölüdeniz’de profesyonel eğitmenlerle birlikte metre derinliğe kadar dalış yapabilir ve muhteşem sualtı fotoğrafları ve videoları çekebilirsiniz.

Doğa Sporları
Fethiye'de yamaç paraşütü, Akyaka'da kiteboard, Dalaman Çayı'nda rafting, Marmaris, Bodrum veya Fethiye'nin dünyaca ünlü profesyonel ekiplerle dalış, Marmaris'te yelken, Ula'da kano, Fethiye'den Antalya'ya kadar uzanan antik kentlerle dolu Likya Yolu'nda yürüyüş, Bodrum-Torba arası bisiklet turu, Milas'ta paraşüt, Ortaca'da planör ve parasailing, su jeti, windsurf gibi çok sayıda su sporunu Muğla’nın tüm ilçelerinde yapabilirsiniz.

Muğla Şenlik ve Festivalleri
Muğla’da bitmek tükenmek bilmeyen bir şey varsa o da eğlencedir. Muğla’nın dört bir yanında yılın her ayında muhakkak bir şenlik veya festivale rastlayabilirsiniz. Bu bazen küçük bir köy şenliği bazen de büyük bir organizasyon olabilir.
- Ocak ayında Bodrum Deve Güreşi Festivali
- Nisan ayında Akyaka Uçurtma Şenliği
- Mayıs ayında Marmaris Denizcilik ve Bahar Festivali, Dalaman Kültür Sanat Festivali, Datça Oyuncak Şenliği
- Temmuz ayında Beşkaza Yaylaları Yörük Kültür Şenliği, Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreş Festivali, Gümüşlük Uluslararası Müzik Festivali
- Ağustos ayında Köyceğiz Kaunos Altın Aslan Türk Filmleri Festivali
- Eylül ayında Ula Kültür Sanat Festivali, Altınbadem Sinema ve Kültür Festivali, Muğla Kültür Şenliği
Muğla’ya gittiğinizde o ay hangi festival ve şenliklerin düzenlendiğini kesinlikle araştırmalı ve birkaç tanesine katılmayı ihmal etmemelisiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası