güldür güldür nebati bakan / Güldür Güldür'den 'epistemolojik kopuş' skeci: Kim yazdı bunu?

Güldür Güldür Nebati Bakan

güldür güldür nebati bakan

Güldür Güldür bu kez yer kapma skeciyle kırdı geçirdi! Bakan Nebati ve Erdoğan&#;ın bakışması

Güldür Güldür bu kez yer kapma skeciyle kırdı geçirdi! Bakan Nebati ve Erdoğan&#;ın bakışmasımask

Haber albümü için resme tıklayın

Gündeme dair skeç yapan Güldür Güldür Show bu kez 'yer kapma' skeciyle herkesi güldürdü. CumhurbaşkanıErdoğan'ın bir konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Cumhurbaşkanı'nın yanına gelebilmek için büyük çaba sarf ederken o görüntüler naklen televizyon ekranlarına yansıdı. 

Şimdi ise Güldür Güldür Show o anları skece çevirdi. Güldür Güldür Show'un skeci, "Önde yer kapma sanatı" notuyla paylaşıldı ve sosyal medyada gündem oldu.

#güldür güldür show, güldür güldür yer kapma, güldür güldür yer kapma skeci, güldür güldür bakan nebati, Güldür Güldür izle, güldür güldür bölüm izle, güldür güldür son bölüm izle, güldür güldür yer kapma skeci izle, erdoğan, cumhurbaşkanı

Nebati&#;nin &#;TL dibini gördü ya&#; skeci olay olmuştu! Güldür Güldür&#;deki gerçeği Fatih Altaylı duyurdu

Show TV'nin fenomen program&#; Güldür Güldür Show'un geçti&#;imiz hafta yay&#;nlanan tan&#;t&#;m&#;nda Hazine ve Maliye Bakan&#; Nureddin Nebati ile ilgili skeç yeni bölümde ekrana gelmeyince, sansür iddialar&#; ortaya at&#;lm&#;&#;t&#;.

Konuyu Habertürk'teki kö&#;esine ta&#;&#;yan Fatih Altayl&#;, Show TV üst yönetiminden ald&#;&#;&#; bilgileri, okurlar&#;yla payla&#;t&#;. Altayl&#;, söz konusu skecin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümde izleyiciyle bulu&#;aca&#;&#;n&#; söyledi.

&#;&#;te Fatih Altayl&#;'n&#;n 'Sansür mü?' ba&#;l&#;kl&#; kö&#;e yaz&#;s&#;n&#;n o k&#;sm&#;

“Show TV’den Güldür Güldür’e sansür” iddialar&#;n&#; okuyunca kan beynime ç&#;kt&#;.

Yaz&#;lanlara çizilenlere göre, Güldür Güldür Show’da Hazine ve Maliye Bakan&#; Nebati’yi ele alan bir skeç, program tan&#;t&#;m&#;nda geni&#; biçimde yer ald&#;&#;&#; halde, program s&#;ras&#;nda yay&#;nlanmam&#;&#;, sansür uygulanm&#;&#;t&#;.

Do&#;rusu hem &#;a&#;&#;rd&#;m hem üzüldüm.

&#;a&#;&#;rd&#;m çünkü aylardan beri Güldür Güldür Show'da pek çok siyasi mizah yap&#;lm&#;&#;, hiçbir yerde yap&#;lmayan siyasi ele&#;tiriler ve hicivler sergilenmi&#; ve hepsi de ekrana gelmi&#;ti.

1-TEok_cover

Kimse aksini iddia edemezdi.

Peki ne olmu&#;tu da, böyle bir sansür uygulanm&#;&#;t&#;.

Aç&#;kças&#; biraz da &#;ahsi kayg&#;larla Show TV üst yönetimini arad&#;m.

Bir yetkim oldu&#;undan de&#;il ama y&#;llard&#;r grupta çal&#;&#;man&#;n verdi&#;ini dü&#;ündü&#;üm hakla.

Yan&#;t&#; duyunca &#;a&#;&#;rd&#;m ve sizinle de payla&#;mak istedim.

Kanal&#;n en üst yöneticisi, sansür iddialar&#;n&#; &#;a&#;k&#;nl&#;kla izliyordu.

Çünkü ortada bir sansür yoktu.

“Bir &#;eyi sansürleyecek olsak, neredeyse yar&#;s&#;n&#; tan&#;t&#;mda yay&#;nlad&#;&#;&#;m&#;z bir skeci sansürlemezdik. En ba&#;&#;ndan tan&#;t&#;ma koymazd&#;k” dedi.

Sonra meseleyi anlatt&#;.
show-tv-den-guldur-guldur-show-un-nureddin-nebati-skecine-sansur

"S&#;YAS&#; SKEÇLER OLMASINDAN"

“Bunu Güldür Güldür’ün yap&#;mc&#;lar&#;ndan da teyit edebilirsiniz, bu program içinde siyasi skeçler olmas&#;ndan da rahats&#;zl&#;k duymad&#;k. Tam aksine, siyasi hicivin unutuldu&#;u bir ülkede bu gelene&#;in sürmesini istedik. Bugüne kadar da bir tekine bile dokunmad&#;k. Bir tekini bile ç&#;karmad&#;k. Sizin de tan&#;d&#;klar&#;n&#;z aray&#;p sorabilirsiniz.

Bu kez de aynen öyle oldu.

"SEBEB&#; BAYRAM HAFTASI OLMASI"

Ancak tan&#;t&#;m&#; yay&#;nlad&#;&#;&#;m&#;z skeç bu hafta yay&#;nlanmad&#;. Do&#;ru. Ama bu sansürden de&#;il. Tek nedeni bayram haftas&#; olmas&#;. Bayram haftas&#; oldu&#;u için ratingler genel olarak dü&#;üktü ve biz de iyi bir skeci ratinglerin ve buna ba&#;l&#; olarak reklam gelirlerinin daha yüksek olaca&#;&#; önümüzdeki hafta yay&#;nlanmas&#;n&#; do&#;ru bulduk.

Bugüne kadar çok da a&#;&#;r ele&#;tiri içeren skeçleri yay&#;nlam&#;&#; bir kanal olarak, ad&#; geçen bakan&#;n bile gülece&#;i kadar komik olan bir skeci yay&#;nlamamak akl&#;m&#;zdan bile geçmedi.

E&#;er böyle bir &#;eyden çekinse idik, siyasi skeç ba&#;tan istemez, bu skecin de bu kadar uzun bir tan&#;t&#;m&#;n&#; yay&#;nlamazd&#;k. Hem bu kadar geni&#; bir tan&#;t&#;m yap&#;p hem de sansür uygulayacak kadar da &#;uursuz de&#;iliz.”

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası