hepsiburada hangi kargo firmasıyla çalışıyor / Sıkça Sorulan Sorular - FLO

Hepsiburada Hangi Kargo Firmasıyla Çalışıyor

hepsiburada hangi kargo firmasıyla çalışıyor

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim: 0850 252 40 00

728 90

Başlıklar

Hepsiburada Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşabilirim?

1998 yılından itibaren internet üzerinden müşterilerine hizmet vermeye başlayan Hepsiburada, kısa sürede Türkiye’nin en güvenilir ve en çok tercih edilen E-ticaret sitesi olmayı başarmıştır. 2013 yılında ise, Yılın en iyi E-ticaret sitesi olarak seçilmesiyle de popülerliğini ispatlamıştır.

Türkiye’nin en popüler E-ticaret sitelerinden olan Hepsiburada, neredeyse aylık olarak 100 milyondan fazla ziyaret edilmektedir. Dilediğiniz binlerce ürünü uygun fiyatları ve Hepsiburada’nın müşterilerine sunduğu fırsatlar ile kolayca bulabilir ve alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hespiburada’nın satışını sunduğu;

300 250 4
  • Elektronik
  • Moda
  • Ev, Yaşam,
  • Kırtasiye, Ofis
  • Oto, Bahçe, Yapı Market
  • Anne, Bebek, Oyuncak
  • Spor, Outdoor
  • Kozmetik, Kişisel Bakım
  • Süpermarket, Petshop
  • Kitap, Müzik, Film, Hobi

Gibi başlıklar altında, binlerce ürünü sitede kolaylıkla bulabilirsiniz.

Hepsiburada sitesinden satın alacağınız veya aldığınız bir ürün ile ilgili sıkıntı yaşadığınızda, ulaşacağınız adres Hepsiburada.com ‘un Müşteri Hizmetleri olacaktır. Ürününüz ile ilgili her konuda size yardımcı olacak ve sorununuza çözüm sağlayacak olan Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim: 0850 252 40 00 numarasından ulaşabilirsiniz. Hepsiburada Müşteri Hizmetlerine bağlandığınızda, müşteri temsilcisi ile yaptığınız görüşmeler güvenlik için kayıt altına alınacaktır.

Hepsiburada Müşteri Hizmetlerine, kargonuzun geç geldiği sorununuzu, ürününüzü iade etmek istediğinizi, üründe bir defo veya herhangi bir deformasyon olduğunu, ürün iadenizin ücretinin belirtilen sürede ödenmediği gibi birçok sorununuzu iletebilir ve sorunu çözmelerini sağlayabilirsiniz.

Hepsiburada’nın ürünler hakkında sorunlarınızı belirtmek için size sağladığı bir kolaylık da Whatsapp Deste Hattı’dır. Akıllı telefonlarınızdan kullanacağınız veya hali hazırda kullandığınız Whatsapp uygulaması ile, müşteri temsilcisine bağlanmayı hiç beklemeden Whatsapp üzerinden ürününüz hakkındaki sorununuzu çözüme ulaştırabilirsiniz.

Hepsiburada Müşteri Hizmetleri, 08.00-24.00 saatleri arasında çalışmakta olup, bu saatler dışında mesai dışında olmaktadır. Bu saatler dışında çözmek istediğiniz sorunlar için Hepsiburada Whatsapp Destek Hattı’nı kullanabilirsiniz. 7\24 sorularınıza yardımcı olan bu destek hattı sizi bekletmeden hızlı bir şekilde sorularınızı cevaplar. Whatsapp destek hattından halledemediğiniz işlemleriniz için, Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim: 0850 252 40 00 numarasından mesai saatleri içinde bilgi alabilirsiniz.

HepsiBurada Sitesinden Ürün Satın Almak

Türkiye’nin en güvenilir ve en popüler olan Hepsiburada, çok geniş yelpazeli bir E-ticaret sitesidir. Birçok ihtiyacınızı kolayca bulabileceğiniz ve tek tuşla sahip olabileceğiniz bu sitenin pek çok avantajı da bulunur.

Ürüne göre bazen kargoyu ücretsiz şekilde ulaştırır, bazen ise kullandığınız karta göre size kampanyalar sunar. Aynı zamanda; telefon, beyaz eşya, bilgisayar gibi ürün fiyatı yüksek olduğunda size Hepsiburada Alışveriş kredisi olanağı sağlar. Banka şubelerine gitmeye, başvurular yapmaya gerek kalmadan istediğiniz ürünün miktarı kadar Hepsiburada Alışveriş Kredisi almanızı sağlar. 750-25.000 TL arasında olan alışverişleriniz için bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Hepsiburada’dan satın aldığınız ürünleri birçok ödeme yöntemi sunulması ile dilediğinizi seçerek ödeyebilirsiniz. Kredi kartınızı kullanarak, Banka kartınızı kullanarak, Satıcıya Havale veya EFT yaparak, Google Pay ile, Anında havale ile veya Hepsiburada’nın belirli bankalar dahilinde sunduğu Hepsiburada Alışveriş kredisi ile ödemenizi gerçekleştirebilir, istediğiniz ürüne hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Hepsiburada sitesinden alışveriş yapmak istiyorsanız, izleyeceğiniz adımlar şu şekildedir;

  • com sitesine girerek, üyelik hesabı oluştur.
  • Üyelik hesabın için istenilen bilgiler doğru ve eksiksiz gir.
  • Üye olduktan sonra, sms ile doğrulama için cep telefonuna veya seçimine göre mail adresine gelen doğrulama kodunu gir.

Artık bir hepsiburada sitesi kullanıcısısın!

Hepsiburada, E-ticaret sitesinden beğendiğin bir ürünü satın almak istediğinde ise;

  • Ürünü ve almak istediğin adeti seç.
  • Sepetim yazan sekmeye git.
  • Sepetini incele ve onaylıyorsan onayla butonuna bas.
  • Ödeme seçeneklerini göreceğin sayfada, ödeme yöntemini seç.
  • Kredi kartı veya banka kartı ile ödeme için kartını yanında bulundur.

İstenen kart bilgilerini gir.

İşlem onaylandı yazısını ekranda gördükten sonra işlemin gerçekleşmiş ve istediğin ürün senin için hazırlanmaya başlanacaktır.

Hepsiburada Sitesinden Alışveriş Kredisini Nasıl Kullanabilirim?

En popüler ve en güvenilir Hepsiburada’nın müşterilerine sunduğu birçok avantaj ve kampanya bulunmaktadır. Bunlardan biri de satın almak istediğiniz fakat fiyatı yüksek gelen ürünü, sizi hiç banka şubelerine yollamaya gerek kalmadan tamamen Hepsiburada sitesi üzerinden, anlaşmalı bankaların uygun faiz oranlarıyla kredinizin onaylanması ile satın almanız mümkün olacaktır.

Ertelemek istemediğiniz ihtiyaçlarınız için, müşterilerine sunduğu bu fırsat sayesinde Hepsiburada, birçok müşterinin hem güvenini hem de parasını kazanmayı başarmıştır. Hepsiburada’dan satın almak istediğiniz ürünü, Hepsiburada alışveriş kredisi yöntemi ile ödemesini gerçekleştirmek istiyorsanız bilmeniz gereken birkaç nokta vardır. 750 ila 25.000 TL arasında olan alışverişleriniz için bu krediden faydalanabilirsiniz.

Alışveriş kredisi ile uygun faizlerle taksitli ödeme yapacağınız anlaşmalı bankalar; Garanti BBVA, YapıKredi, Akbank ve Denizbank’tır. Hiçbir banka ile çalışmıyor iseniz, Denizbank kredisini Denizbank müşterisi olarak çekmeniz ve kullanmanız mümkündür.

Hepsiburada’dan satın almak istediğiniz ürünün ödeme sayfasına geldiğinizde, önünüze çıkan sayfada alışveriş kredisi seçeneğine tıklayıp önce örnek tabloyla oluşturulan ödeme planını göreceksiniz. Anlaşmalı bankalardan biri ile çalışıyor iseniz veya Denizbank müşterisi olarak Hepsiburada Alışveriş Kredisi çekmeniz mümkündür.

Hepsiburada Hangi Kargo Firmalarıyla Hizmet Verir?

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen E-ticaret sayfalarından biri olan Hepsiburada, uygun fiyatları ve sunduğu fırsatlar ile online alışverişlerinizde ilk uğrayacağınız adreslerden biri olabilir. Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim: 0850 252 40 00 numarası ile dilediğiniz bilgiyi rahatlıkla alabileceğiniz, müşteri temsilcileri ile iletişime geçme olanağı tanımasıyla beraber 08.00-24.00 saatleri dışında da sorularınız ve çözümleri için Hepsiburada Whatsapp Destek Hattı’nı kullanabilirsiniz.

Hepsiburada’nın ürünü kolay teslim etmesini ve zamanında müşterinin eline geçmesini sağlayan kargo anlaşmaları şu şekildedir; PTT Kargo, Aras Kargo. Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, MNG Kargo, Horoz Lojistik ve Hepsiburada’nın kendine ait olan kargo hizmeti. Kargo firmaları sayesinde, istediğiniz ürünü hızlı ve kolay bir şekilde teslim almanız mümkündür. Kargonuz beklediğiniz ya da belirtilen zamanda teslim edilmediyse, Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim: 0850 252 40 00 numarasından Hepsiburada Müşteri Temsilcisine durumu anlatabilir, kargonuzu durumunu sorgulayabilirsiniz. Aynı zamanda 08.00-24.00 saatleri arasında değilseniz, Müşteri Hizmetleri yerine Hepsiburada Whatsapp Destek Hattı ile 7\24 bilgi alabilirsiniz.

Hepsiburada Sitesinden Satın Aldığım Ürünü Nasıl İade Ederim?

Türkiye’nin en kaliteli ve en güvenilir sitelerinden olan Hepsiburada sitesinden birçok ürünü dilediğiniz zaman bulabilir, indirim fırsatları ile hayalinizi kurduğunuz ürüne sahip olabilirsiniz. Fakat, ürün elinize istediğiniz gibi gelmediğinde veya herhangi bir defosu olduğunda iade etmek isteyebilirsiniz. Hepsiburada’dan aldığınız ürünlerin iadesi için,

  • Hepsiburada sitesine üyelik bilgileriniz ile giriş yapınız.
  • “Hesabım > Siparişlerim” sayfasına giriniz.
  • İptal ve İade butonuna basınız.
  • İade edeceğiniz ürünü seçiniz.
  • Ekranda belirecek ücretsiz kargo gönderi kodunuzu not ediniz.
  • Belirtilen kargoya 7 iş günü içerisinde iade etmek istediğiniz ürünü, kargo gönderi kodunu vererek gönderiniz.

7 iş günü içerisinde, iade ürününüzü göndermemeniz sonucunda size verilen kargo gönderi kodu pasif hale gelecek ve bir kez daha kullanılmayacaktır.

Hepsiburada’dan satın aldıktan sonra iade ettiğiniz ürünün ücreti, 14 iş günü içerisinde işlem yaptığınız bankaya yatırılacaktır. İade ücretiniz 14 iş gününü geçmiş olmasına rağmen yatırılmadıysa, Hepsiburada Müşteri Hizmetleri İletişim: 0850 252 40 00 numarasını arayarak bilgi alabilirsiniz.

728 90

20+ Kargo Firması

20+ yerli, yabancı kargo firmasıyla hiçbir kargonu kaçırma!

Kargo Sorgula

Çoklu veya tekli kargonu istediğin platformdan sorgula!

Kargonu paylaş!

Kargonu sevdiklerinle istediğin zaman paylaş!

Anlık Bildirim Al!

20+ yerli, yabancı kargo firmasıyla hiçbir kargonu kaçırma!

Kargo
Takiple Alakalı Herşey

Kargom Nerede ile kargolarınla alakalı herşeyi tek bir yerden sorunsuzca yapabilirsin.

Çevrendeki şubeleri keşfet!

En yakın kargo şubeleri

Aras, Mng, Yurtiçi, Sürat ve Ptt kargoların en yakın şubelerini keşfet, ara, yol tarifi al!

Takip et, paylaş.

Instagram’da Takip Edin!

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edin. Güncellemelerimizden haberiniz olsun.

Kolayca yazılımına entegre et!

İşletmeler İçin Entegrasyon

Yazılımlarınıza hızlıca API'ları entegre edin. Müşterilerinize daha iyi bir kargo takip deneyimi sunun.

İşletmenizle uyumlu kargo takip sayfasını keşfedin!

Örnek takip sayfası

Kod yazmadan shopify, woocommerce, web takip sayfalarını web sitenize entegre edin.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır