kanal tedavisi fiyatları / DentGroup Tedavi Fiyat Listesi

Kanal Tedavisi Fiyatları

kanal tedavisi fiyatları

Kanal Tedavisi Fiyatları

Dişler, besinlerin ısırılıp koparılması ve çiğnenmesi açısından hayati önem taşımaktadır. Ancak zaman içerisinde çeşitli etkenlere bağlı olarak hasar görerek bu işlevlerini yerine getiremeyebilirler. Bahsedilen hasarların başında da diş çürükleri yer almaktadır. Yine kişilerin dişlerine aldıkları darbeler nedeniyle dişteki pulpa dokusu zarar görebilmektedir. Böyle durumlarda dişin işlevini devam ettirmesini sağlamak için birtakım tedaviler uygulanmaktadır. Bu tedaviler arasında kanal tedavisi de yer almaktadır. Peki, kanal tedavisi nasıl uygulanır?

Kanal tedavisi fiyatları neye göre değişir?

Kanal Tedavisi Fiyatları

Kanal Tedavisi Fiyatları

Kanal Tedavisi Nasıl Yapılır?

Kanal tedavisinin belli aşamaları vardır. Tedaviye başlamadan hemen önce dişin iç kısmında oluşan bakteriler ve sinir dokusunun çökmesinin ardından kalan artıklar temizlenir. Eğer bu işlemler yapılmadan kanal tedavisine geçilirse, vücutta iltihaptan kaynaklanan bir reaksiyon meydana gelebilir. Ardından ise dişe anestezi uygulanır ve böylece hasta acı hissetmez. Ayrıca hastanın kanal tedavisi uygulanacak dişinde dolgu mevcutsa çıkarılmalı, çürük varsa tamamıyla temizlenmelidir.

Kanal tedavisi sırasında kökün uç kısmına ulaşmak adına diş röntgeni çekilebilir. Ancak diş hekimi bu işlemler için röntgene gerek duymayabilir. Röntgen yerine bunu “Apekslocater” adı verilen bir cihazla gerçekleştirilebilir. Bu, özellikle hamilelik dönemindeki kadınları röntgen ışınlarından koruma adına uygulanmaktadır. Temizleme işleminin bitmesinin ardından uzman hekim sonuca göre kanalı genişletme ve şekillendirme çalışmalarına başlayabilir. İşlemin bitmesinin ardından bir başka seansa gerek duyulup duyulmayacağına karar verilir ve buna göre uygulama düzenlenir.

Kanal tedavisi sonrasında genellikle herhangi bir ağrı oluşmaz. Ancak ağrı durumu ortaya çıkıyorsa, diş enfeksiyon kapmış olabilir ve tedavi restore edilerek tamamlanmalıdır.

Kanal Tedavisi Fiyatları Neye Göre Değişir?

Kanal tedavisi fiyatları bazı kriterler baz alınarak belirlenmektedir. Bu anlamda dişin tek kanallı, çift kanallı ya da daha fazla kanallı olması, kanal tedavisi fiyatları üzerinde etkili önemli faktörlerdir. Yine dişin lezyonlu olması, tedavinin ardından uygulanacak dolgunun çeşidi de fiyatlar üzerinde etkilidir. Bunların yanı sıra kanal tedavisi, hastanemizde uzman hekimler tarafından steril ortamlarda gerçekleştirilmektedir. Siz de Üsküdar Diş Hastanemizde TL ’den başlayan fiyatlarla sunduğumuz hizmetimizden yararlanabilir, güvenilir ve kaliteli hizmet almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Hemen bize whatsapp'tan ulaşabilir kanal tedavisi için randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Kanal Tedavisi Randevunuzu oluşturmak için tıklayın

Kanal Tedavisi Fiyatları

Kanal Tedavisi Fiyatları

 Kanal tedavisi fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Faktörler arasında hastanın durumu, tedavi gerektiren dişin durumu, tedavinin zorluk derecesi, tedavi yapacak diş hekiminin konumu ve uzmanlık düzeyi bulunabilir. Ayrıca, fiyatlar bir devlet hastanesinde veya özel bir diş hekiminde de değişfunduszeue.infoma olarak, bir kanal tedavisi fiyatı TL arasında değişebilir. Ancak, bu fiyatlar herhangi bir garanti vermez ve her hastanın durumuna göre farklılık gösterebilir. Hastanın diş hekimi tarafından belirlenecek olan tüm maliyetler hakkında daha fazla bilgi funduszeue.info tedavisi sırasında, diş hekimi dişin içindeki çürüğü ve enfeksiyonu temizler ve pulpanın çıkarılması için ufak delikler açar. Daha sonra, diş boşluğu steril bir madde ile doldurulur ve diş funduszeue.info tedavisi, dişin korunması için önemlidir ve diş kaybını önler. Tedavi, doğru şekilde yapıldığında, dişin uzun süre ağrısız ve sağlıklı kalmasını sağfunduszeue.infoğaziçi Diş Hastanesi olarak, kanal tedavisi konusunda uzman bir ekibe sahibiz ve hastalarımıza en uygun tedaviyi sunmak için buradayız. Uzman hekim kadromuz ve en son teknolojik ekipmanlarımız ile hastalarımızın ağız sağlığını ve estetiğini funduszeue.infopptan bize ulaşmak için tıklayın 

Kanal Tedavisi Fiyatları

Kanal Tedavisi Nedir?

Kanal tedavisi; dişin merkezinde bulunan ipliğe benzeyen diş pulpasının iltihaplı, enfekte, çürüyen veya ölü kısmının çıkarılma tedavisidir. Diş pulpası ve diş kökleri kemiğe doğru uzanan kanallara sahiptir. Kanal tedavisinde, lokal anestezi sonrası kök kanalı tedavi edilerek diş pulpası çıkarılır ardından pulpa odası ile kök kanallar tamamen doldurularak bakterilerin girmesini önlemek için kapatılır. Bu işleme ise kanal tedavisi denir.

Endodonti, özellikle diş pulpası ve dişin kökünü çevreleyen dokularla ilgilenen bir diş hekimliği uzmanlığıdır. Bir kök kanal tedavisi, genel bir diş hekimi veya bir endodontist tarafından tedavi edilebilir. Endodonti uzmanı, diş hekimliği okulundan sonra yalnızca kanal tedavilerine odaklanarak dört yıl ek ihtisas eğitimi alan uzman diş hekimleridir. Genel diş hekimleri, kök kanallarını uygulama konusunda yetkilidir, ancak dişinizle ilgili en iyi kanal tedavisini endodonti uzmanının yapabileceğini söylemek yanlış olmaz. Doğru bir kanal tedavisi uygulanmadığında o dişi kaybetme riskiniz ortaya çıkar.


Kanal Tedavisine İhtiyacınız Olup Olmadığını Nasıl Anlarsınız?

Dişin pulpasına veya sinirine zarar verebilecek birçok şey vardır. Genellikle hasta, kanal tedavisine ihtiyaç duyması konusunda kendisini uyaran ağrı veya başka semptomlar hisseder, ancak çoğu zaman hiçbir belirti veya uyarı olmaz. Aşağıdakiler, kanal tedavisine ihtiyaç duyduğunuzu gösteren yaygın belirtileridir.

  • Diş ağrısı, dişlerin tedavi ihtiyacı olduğunu gösteren en yaygın semptomdur.
  • Diş ölmüşse ve apse olmuşsa, hasta yiyecek sonrası ağrı hissedebilir.
  • Diş apse yaparak yanak, çene veya boğazda belirgin şişmeye neden olabilir. Diğer dişlere etki edebilir.
  • Diş hala canlıysa, etkilenen kişi sıcak veya soğuk sıvılara yani yiyeceklere aşırı duyarlılık yaşayabilir.
  • Ağrı, kişinin başlangıçta ağrıya neyin sebep olduğunu bile unutmasına neden olabilecek çok şiddetli genel bir baş ağrısına dönüşebilir.

Peki kanal tedavisi fiyatı İstanbul&#;da ne kadardır? İşte kanal tedavisi fiyat hakkındaki bilgiler;


Kanal Tedavisi Fiyatları Ne Kadar?

Güncel muayene ve tedavi ücreti tarifesine göre tek köklü bir dişin kanal tedavisi fiyatları yılında TL ile TL aralığındayken, ileri düzey tedavi gerektiren dişlerde kanal tedavisi fiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Kanal tedavisi fiyatı; hekimin tecrübesine, endodontist olup olmadığına, dişin durumuna ve dişteki kök kanal sayısına göre değişebilmektedir.

Sizde kliniğimizden kanal tedavisi randevusu alarak endodonti alanında uzman doçent hocalarımızdan en iyi tedaviyi alabilirsiniz.

Hemen AraRandevu AlWhatsapptan Yaz


Kanal Tedavisi Nasıl Yapılır?

Kanal tedavisi dişin durumuna bağlı olarak tek seansta veya iki seanta tamamlanan bir tedavidir. Endodontist, ilk aşama olarak enfeksiyonun yayılma derecesini görmek için röntgen çeker. Ardından tedavi edeceği enfeksiyon olan dişlerde lokal anestezi uygular. Diş yüzeyinden kanala doğru aşındırma yaparak pulpa ve kök kanallara ulaşır. Kök kanallarını iğneye benzeyen bir kanal aleti vasıtasıyla genişleterek eğeleme işlemiyle sinirleri öldürerek enfeksiyonu temizler. Hasta bu aşamadan sonra herhangi bir his duymaz. Bölgeye çeşitli kimyasallar ile temizledikten sonra dişin bu boşluklarını guta percha verilen kauçuk ile doldurur. Doktorunuz enfeksiyon ile ilgili farklı bir şüphesi varsa azı dişi geçiçi dolgulama yaparak sizi bir hafta sonrada çağırabilir. Kanal tedavisi sonrası ağrı geçicidir ve hasta 2  saat kadar bir şey yememeli ve 2 gün süresince soğuk-sıcaktan kaçınmalıdır.

Kanal Tedavisinin Alternatifi Var Mı?

Doğal dişi kurtarmak tedavi süreci için en iyi seçenektir, kanal tedavisi yapılmadığında diş çekimi ve sonrasında implant, köprü veya protez ile yapılmasıdır. Bu prosedürler bir kök kanalı tedavisinden daha pahalıdır ve genellikle çevredeki dişleri, dokuları tedavi etmek için daha fazla zaman ve ek prosedürler gerektirir. Bir diş çekilir ve restorasyonla düzeltilmezse, çiğneme işlevi bozulur. Ağız ve diş sağlığı açısından bir dişi çekmek en son çare olarak düşünülmelidir.

Özel Teklif:

Ortodontist tarafından ücretsiz muayene edilerek size özel diş teli fiyatları için şimdi bizimle iletişime geçin.


Diş Teli Soru Cevap

 

 

 

Kanal tedavisi ne kadar sürer?

Dişin kök kanal sayısı, enfeksiyon olan dişin zorluğuna bağlı olarak tedavi süresi ortalama saat sürmektedir.

Kanal tedavisi acıtır mı ?

Kanal tedavisi, lokal anestezi yapılarak uygulanan bir işlemdir. Tedavi süresince hasta ağrı duymaz. Kanal tedavisi sonrası biraz ağrı duyabilir ancak kısa süreli geçici bir ağrıdır.

Kanal tedavisi ağrısı nasıl geçer?

Kanal tedavisi işlemi yapılmadığı sürece bu ağrı geçmez. İlerleyen safhalarda hasta tedavi olmazsa dişin çürümesine ve diş kaybına neden olur.

Kanal tedavisi uzmanı kimdir?

Kanal tedavisi uzmanı diş hekimliği bitirdikten sonra endodonti alanında 4 yıllık ihtisas yapmış olan diş hekimlerine verilen bir ünvandır.

Kanal tedavisi sonrası ağrı?

Kanal tedavisi sonra ağrı duymanız gayet normaldir. Bu ağrı geçici bir ağrıdır ve 2 gün içerisinde tamamen geçer.

Kanal tedavisi fiyatları nasıl belirlenir?

Kanal tedavisi fiyatları hastanın dişinin durumuna, dişteki kanal sayısına, hekimin tecrübesi ve uzmanlığına bağlı olarak değişmektedir.

 

 

Diş Tedavi Fiyatları

diş tedavi fiyatları Türk Dişhekimleri Birliği (TDB) tarafından yayınlandı. TBD’nin önerilen fiyatlar listesi haricinde; kliniğin teknolojik donanımı, sunulan hizmetlerin niteliği gibi faktörler de fiyatlar üzerinde belirleyici olabilmektedir.

diş tedavi fiyatları ne kadar? Türk Dişhekimleri Birliği tarafından açıklanan detaylara göre fiyatlar belli ölçütlere göre değişebilmektedir. Bunlar aşağıda, maddeler halinde özetlenmiştir.

  • Köprü tedavileri dahilinde yapılacak her diş, kuron cinsine göre değerlendirilmektedir.
  • Hassas (anker) ve yarı hassas tutucuları içeren protezlerde eleman fiyatları ve diğer masraflar ücrete ayrıca ilave edilmektedir.
  • Genel anestezinin uygulandığı işlemlerde, hizmet bedeli %50 oranında arttırılmaktadır.
  • Cerrahi işlemlerde protetik uygulamaya ihtiyaç duyulması halinde, protez başlığında belirtilen birim fiyatları ayrıca ilave edilmektedir.
  • Diş hekiminin çalışma saatleri; ve arasıdır. – arası ise öğle tatilidir. Çalışma saatleri dışında gerçekleştirilen diş çekimi, kanal tedavisi, apse drenajı, düşmüş kron ve köprü simantasyonu, tamir, kanama müdahalesi, çene kırığı ve ampütasyon gibi uygulamalarda ücret %50 oranında arttırılmaktadır.
  • Hastanın bulunduğu konumda (ev, iş yeri vb.) gerçekleştirilecek tüm işlemlerde ücret %50 oranında arttırılmaktadır.

Diş Tedavi Fiyatları Listesi

Diş tedavisi kaç TL? Ülkemizde ağız ve diş sağlığı problemi yaşayan çok sayıda hasta bulunmaktadır. Fiyatlar, tedavinin ne olduğuna ve ek işlemlerin gerekip gerekmediğine göre değişiklik gösterebilmektedir. Ülkemizde implant, diş teli, diş çekimi ve kanal tedavisi gibi uygulamalar sıklıkla gerçekleştirilmektedir. Peki diş çekim fiyatları nedir?

  • Diş Çekimi: TL
  • Komplikasyonlu Diş Çekimi: TL
  • Gömülü Diş Operasyonu: TL
  • Gömülü Diş Operasyonu (Kemik Retansiyonlu): TL

Türk Dişhekimleri Birliği tarafından yayınlanan ve düzenli olarak güncellenen listeye göre, tüm işlemler için fiyatlara aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Bu sayfada yer alan fiyatlar Diş Hekimliği Birliği tarafından rehber olarak belirlenmiştir. Kliniklerde farklı tedavi fiyatları uygulanabilmektedir.

Aşağıda bulunan fiyat listesi Türk Dişhekimleri Birliği tarafından yayınlanan Diş Rehber Fiyat Tarifesidir.

Kliniğimiz fiyat listesine linkten ulaşabilirsiniz.

TEŞHİS VE TEDAVİ PLANLAMASIKDV HariçKDV Dahil %8
Dişhekimi Muayenesi,67,00
Uzman Dişhekimi Muayenesi,19,00
Kontrol Hekim Muayenesi,26,00
Konsültasyon,52,00
Uzman Dişhekimi Konsültasyonu,67,00
Hipnoz (Seans Başına),30,00
Akupunktur Uygulama (Seans Başına),74,00
Teşhis ve Tedavi Planlaması,81,00
Oral Hijyen Eğitimi,74,00
Tükürük Akış Hızı ve Tamponlama Kapasitesi Tayini,70,00
Tükürükte Mikrobiyolojik Analiz,04,00
Gnatoloji, T.M.E. Kas Muayenesi (Oklüzyon Kontrolü),59,00
Vitalite Kontrolü (Diş Başına)50,9355,00
Diş Röntgen Filmi (Periapikal),41,00
Oklüzal Film,30,00
Bite - Wing Radyografi,41,00
Ekstra Oral Röntgen Filmi,70,00
Panoramik Film,52,00
Lateral Sefalometrik Film,15,00
Antero-Posterior Sefalometrik Film,52,00
İntra Oral Dijital Radyografi,48,00
El Bilek Filmi,52,00
Siyalografi,30,00
Tomografi (Bölgesel),67,00
Tomografi (Tek Çene),26,00
Tomografi (İki Çene Çene),78,00
Eklem Tomografisi (Çift Taraflı),41,00
Bilgisayarlı Büyük T.M.E. Fonksiyon Testi,93,00
Bilgisayarlı Kas Tonus Analizi,85,00
T.M.E. Filmi ve Tetkiki,78,00
Lokal Anestezi (Enjeksiyon - İnfiltratif)69,4475,00
Lokal Anestezi (Rejyonal)69,4475,00
Raporlama,52,00
TEDAVİ VE ENDODONTİKDV HariçKDV Dahil %8
Amalgam Dolgu (Bir Yüzlü),70,00
Amalgam Dolgu (İki Yüzlü),15,00
Amalgam Dolgu (Üç Yüzlü),74,00
Kompozit Dolgu (Bir Yüzlü),41,00
Kompozit Dolgu (İki Yüzlü),85,00
Kompozit Dolgu (Üç Yüzlü),96,00
Direkt Kompozit Laminate Restorasyonu,74,00
Black V Kole Dolgusu (Kompozit),52,00
Cam İonomer Dolgu,22,00
Black V Kole Dolgusu (Cam İonomer),96,00
İnley Dolgu * (Bir Yüzlü),59,00
İnley Dolgu * (İki Yüzlü),00,00
İnley Dolgu * (Üç Yüzlü),67,00
Kompozit İnley Dolgu (Bir Yüzlü),74,00
Kompozit İnley Dolgu (İki Yüzlü),15,00
Kompozit İnley Dolgu (Üç Yüzlü),04,00
Seramik İnley Dolgu (Bir Yüzlü),30,30
Seramik İnley Dolgu (İki Yüzlü),70,00
Seramik İnley Dolgu (Üç Yüzlü),96,00
Onley *,59,00
Onley * (Seramik),22,00
Pinley *,96,00
Dolgu (Restorasyon) Tamiri,15,00
Dolgu Sökümü (Tek Diş),96,00
Kuafaj (Dolgu Hariç),48,00
Ekstirpasyon (Her Kanal İçin),93,00
Kanal Tedavisi - Tek Kanal (Dolgu Hariç),33,00
Kanal Tedavisi - İki Kanal (Dolgu Hariç),37,00
Kanal Tedavisi - Üç Kanal (Dolgu Hariç),96,00
Kanal Tedavisi - İlave Her Kanal İçin,85,00
Periapikal Lezyonlu Dişte Kanal Tedavisi - Tek Kanal (Dolgu Hariç),00,00
Periapikal Lezyonlu Dişte Kanal Tedavisi - İki Kanal (Dolgu Hariç),04,00
Periapikal Lezyonlu Dişte Kanal Tedavisi - Üç Kanal (Dolgu Hariç),67,00
Kanal Dolgusu Sökümü (Her Kanal İçin),07,00
Kanal Dolgusu Tekrarı (Retreatment - Her Kanal İçin - Dolgu Hariç),41,00
Kanal Pansumanı (Seans Başı),26,00
Kanal İçi Hazır Post Uygulaması (Metal) (Dolgu Ücreti Hariç),00,00
Kanal İçi Fiber Post Uygulaması (Dolgu Ücreti Hariç),48,00
Kanaldan Kırılmış Materyal Çıkartılması,15,00
Kanalda Perforasyon Tamiri (MTA vb.),56,00
Dentin Pini Uygulaması (Her Pin Başına),15,00
Endokron,37,00
Hassasiyet Tedavisi (Tek Diş),44,00
Hassasiyet Tedavisi (Tam Çene),19,00
Diş Ağartma (Beyazlatma Vital Tek Diş En Çok 4 Adet) (Malzeme Ücreti Hariç),59,00
Diş Ağartma (Beyazlatma - Devital Tek Diş ) (Seans Başına - Dolgu Hariç),96,00
Diş Ağartma (Beyazlatma - Tek Çene) (Malzeme Ücreti Hariç),04,00
Rubber-Dam Uygulaması,26,00
PEDODONTİKDV HariçKDV Dahil %8
Aşındırma ile Sürme Rehberliği (Seans Başına),96,00
Fissür Örtülmesi (Sealant - Tek Diş),96,00
Yüzeysel Flor Uygulaması (Yarım Çene),37,00
Kompomer Dolgu,59,00
Rezin İnfilitrasyonu Tedavisi,96,00
Amputasyon (Dolgu-Kron Üst Yapı-Biyomateryal Hariç),63,00
Süt Dişi Kanal Tedavisi,48,00
Açık Apeksli Dişte Kanal Tedavisi (Her Kanal İçin - Dolgu Hariç)(Pansuman Ücretleri Hariç),70,00
Açık Apeksli Dişte Apikal Bariyer (Her Kanal İçin - Dolgu ve Pansuman Ücretleri Hariç),74,00
Yer Tutucu (Sabit),00,00
Yer Tutucu (Hareketli),81,00
Prefabrike Kron *,56,00
Strip Kron,04 ,00
Travma Splinti,70,00
Çocuk Protezi,37 ,00
Çocuk Protezi (Akrilik - Bölümlü - Tek Çene),41,00
Çocuk Protezi (Akrilik - Tam - Tek Çene),19,00
PROTEZKDV HariçKDV Dahil %8
Tam Protez (Akrilik - Tek Çene),93,00
Bölümlü Protez (Akrilik - Tek Çene),48,00
Tam Protez (Döküm Metal ile Güçlendirilmiş - Tek Çene),70,00
Bölümlü Protez (Döküm Metal ile Güçlendirilmiş - Tek Çene),70,00
Hassas Tutuculu Protezler (Hassas Tutucu Ücreti Hariç - Tek Çene),59 ,00
İmplant Destekli Hareketli Protezler (Hassas Tutucu Ücreti Hariç - Tek Çene),37,00
Geçici (İmmediat) Protez (Akrilik - Tek Çene),89,00
Besleme (Tek Çene),74 ,00
Kaide Yenileme (Rebazaj - Tek Çene),59,00
Proteze Yumuşak Akrilik Uygulaması (Geçici Tek Çene),44 ,00
Proteze Yumuşak Akrilik Uygulaması (Daimi Tek Çene),74,00
Tamir (Akrilik Protezler, Kırık veya Çatlak),52 ,00
Kroşe İlavesi,44,00
Metal İskelet Tamiri,44,00
Diş İlavesi (Tek Diş),41,00
Roach Köprü,70,00
Gece Plağı (Yumuşak),37 ,00
Gece Plağı (Sert Oklüzal Splintleme),30,00
Pinley ve Çeşitleri *,30,00
Tek Parça Döküm Kuron,85,00
Veneer Kuron (Akrilik),89,00
Veneer Kuron ** (Seramik),67,00
İmplant Üstü Veneer Kuron (Seramik) (Abutment Ücreti Hariç),37,00
Laminate Veneer Kompozit,37,00
Laminate Veneer (Akrilik),78,00
Laminate Veneer (Seramik),37,00
Jaket Kuron (Akrilik),07,00
Jaket Kuron (Kompozit),78,00
Tam Seramik Kuron (Metal Desteksiz),19,00
Teleskop Kuron* (Koping),67,00
Kuronlarda Freze Tekniği Farkı,63,00
Döküm Post Core (Pivo) (Üst Yapı Hariç),44,00
Adeziv Köprü (Maryland vb. gibi),30,00
Geçici Kuron (Tek Diş İçin),41,00
Kuron Sökümü (Tek Sabit Üye İçin),07 ,00
Düşmüş Kuron ve Köprü Simantasyonu (Her Sabit Üye İçin),30,00
Kuron Köprü Tamiri * (Her Üye İçin),33 ,00
Diş Üstü Protezi (Overdenture - Tek Çene) (**),78,00
Damak Yarığı Protezi (Velum Uzantılı Aparey) (**,00,00
Yeni Doğanda Preoperatif Aparey (Vida Ücreti Ayrıca Alınır) (**),78,00
Geçici Obturatörler (**),44,00
Basit Çene Defektlerinde Protetik Tedavi (**),81 ,00
Komplike Çene Defektlerinde Protetik Tedavi (**),74,00
Yüz Protezleri (Yumuşak Akrilik İle),67,00
Göz Protezi (Oküler),04,00
Oklüzal Aşındırmalar,93 ,00
Oklüzyon Düzeltilmesi,07,00
T.M.E. Stabilizasyon Splinti,48,00
İmplant Rehberi (Yarım Çene),85,00
İmplant Rehberi (Tam Çene),41,00
AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİKDV HariçKDV Dahil %8
Diş Çekimi,48,00
Komplikasyonlu Diş Çekimi,67 ,00
Gömülü Diş Operasyonu,11 ,00
Gömülü Diş Operasyonu (Kemik Retansiyonlu),85,00
Tek Kökte Kök Ucu Rezeksiyonu (Kanal Tedavisi ve Dolgu Hariç),96,00
İki Kökte Kök Ucu Rezeksiyonu (Kanal Tedavisi ve Dolgu Hariç),96,00
Üç Kökte Kök Ucu Rezeksiyonu (Kanal Tedavisi ve Dolgu Hariç),74,00
Alveolit Cerrahi Tedavisi,59,00
Kanama Müdahalesi (Basit),52,00
Kanama Müdahalesi (Dikişli),48,00
Alveol Plastiği (Yarım Çene),41,00
Alveol Düzeltilmesi (Yarım Çene),41,00
Kist Operasyonu (Küçük),89,00
Kist Operasyonu (1 Cm Büyük),15,00
Epulis Operasyonu,67,00
Osteomyelitis veya Osteitis Operasyonu (Tek Çene Basit),52,00
Çene Lüksasyonu,78,00
Vestibüloplasti (Yarım Çene),19,00
Sinüs Plastiği,85,00
Sert Doku Greftleme (Greft Ücreti Hariç),22,00
Yumuşak Doku Greftleme (Greft Ücreti Hariç),15,00
Sinüs Lifting (Biomateryal Ücreti Hariç),48,00
Biyopsi,93,00
Fibrom Operasyonu,48,00
Apse Drenajı ve Tedavisi (Extraoral),81,00
Apse Drenajı ve Tedavisi (İntraoral),26,00
Kapişon İzalesi - İmplant Üstü Açılması,04,00
Stomatit Tedavisi,48,00
Fizik Tedavi (İnfraruj Seansı),74,00
Çene Kırığı (Basit),59,00
Çene Kırığı (Komplike - Materyal Ücreti Hariç),15,00
Reimplantasyon,33,00
Ototransplantasyon,26,00
Kemik İçi İmplant (Tek Silindirik İmplant Ücreti Hariç),22,00
Torus Operasyonu (Yarım Çene),56,00
Odontogenik Tümör Operasyonu (Küçük),30,00
Odontogenik Tümör Operasyonu (Büyük),44,00
Nevralji Tedavisi (Alkol Enjeksiyonu),00,00
Nevralji Tedavisi Cerrahi (Nöroktomi vb.),26,00
Tükürük Bezi Kanalından Taş Çıkarma (Basit),04,00
Tükürük Bezi Kanalından Taş Çıkarma (Komplike),67,00
Ortodontik Tedavi Amaçlı Gömük Dişlerin Üzerinin Açılması,22,00
T.M.E. Mekonoterapi,63,00
T.M.E. İçi Enjeksiyon (Tek Taraflı),22,00
Artrosentez (Tek Taraflı),56 ,00
Açık Eklem Cerrahisi (Tek Taraflı),52,00
Genioplasti,00,00
Segmental Osteotomi,89,00
Osteotomi (Tek Çene),56,00
Dişhekimliğinde Botulinum Toksin Uygulaması,56,00
İmplant Çıkartılması,11,00
Ankraj Amaçlı Plak Yerleştirme (Malzeme Ücreti Hariç),96,00
Ankraj Amaçlı Plak Çıkarma,96,00
Zigoma İmplant (İmplant Ücreti Hariç),52,00
PERİODONTOLOJİKDV HariçKDV Dahil %8
Detartraj (Diş Taşı Temizliği - Tek Çene),19,00
Subgingival Küretaj (Tek Diş),22,00
Subgingival İlaç Uygulaması64,8170,00
Gingivoplasti (Tek Diş),15,00
Gingivektomi (Tek Diş),37,00
Flap Operasyonu (Subgingival Küretaj Dahil - Tek Diş),93,00
Tunnel Operasyonu (Tek Diş),33,00
Hemiseksiyon (Kök Amputasyonu - Kanal Tedavisi Hariç),78 ,00
Serbest Diş Eti Grefti (Tek Diş),04,00
Saplı yumuşak doku grefti (Koronale Kaydırma, Yana Kaydırma,Tek Diş),81,00
Periodontal Splint (Daimi),48,00
Periodontal Splint (Geçici),11,00
Periodontal Şine (Splint - Geçici - Yarım Çene),63,00
Biyomateryal Uygulaması (Tek Diş - Flap Op. ve Biomateryal Ücreti Hariç),78,00
Membran Uygulaması (Tek Diş - Flap Op. ve Membran Ücreti Hariç),78,00
Vestibül Plak (Diş Eti Protezi - Çene Başına),00,00
Subepitelyal Bağ Dokusu Grefti,44,00
Frenektomi - Frenetomi,15,00
Peri-İmplantitis (Cerrahi) (Biomaterial ve Membran Ücreti Hariç) (Tek İmp.),70,00
Peri-İmplantitis (Cerrahi Olmayan) (Tek İmp.),70,00
Papil Oluşturma (Cerrahi) (Tek Papil),59,00
Papil Oluşturma (Cerrahi Olmayan) (Tek Papil),63,00
Fiberotomi,52,00
ORTODONTİKDV HariçKDV Dahil %8
Lateral Sefalometrik Film Analizi,93,00
Antero Posterior Sefalometrik Film Analizi (Frontal Film Analizi),93,00
Kemik Yaşı Tayini,67,00
Ortodontik Fotoğraf,67,00
Ortodontik Fotoğraf Tetkiki,26,00
Ortodontik Model Yapımı,93,00
Ortodontik Model Analizi,44,00
Ara Dönem Sefalometrik Film Analizi,37,00
Ara Dönem Model Yapımı,56,00
Angle Sınıf I Anomalilerinin Ortodontik Tedavisi,78,00
Angle Sınıf II Anomalilerinin Ortodontik Tedavisi,30,00
Angle Sınıf III Anomalilerinin Ortodontik Tedavisi,67,00
Sabit Kapanış Yükseltici Tatbiki (Kısa Süreli),30,00
Lingual Teknikle Angle Sınıf I Anomalilerinin Ortodontik Tedavisi,70,00
Lingual Teknikle Angle Sınıf II Anomalilerinin Ortodontik Tedavisi,44,00
Lingual Teknikle Angle Sınıf III Anomalilerinin Ortodontik Tedavisi,56,00
Açık Kapanışın Ortodontik Tedavisi ,15,00
Önleyici Ortodontik Tedavi,78,00
Kısa Süreli Ortodontik Tedavi,26,00
Pekiştirme Tedavisi,15,00
Pekiştirme Aygıtı (Hawley Aygıtı vb.),67,00
Sabit Pekiştirme Aygıtı (Lingual Retainer),96,00
Dudak Yastıkçığı (Lip Bumper),74,00
Tek Çeneyi İlgilendiren Aparey Yapımı (Vida Hariç),19,00
Çift Çeneyi İlgilendiren Aparey Yapımı (Frankel Aygıtları - Aktivatör - Bionatör),15,00
Vida Uygulaması (Tek Vida),44,00
Sabit Fonksiyonel Aygıt Uygulaması,07,00
Kayıp Apareyin Yeniden Yapımı (Tek Çene),81,00
Aparey Tamiri,67,00
Ağız Dışı Aparey Tatbiki (Headgear - Chincap),00,00
Reverse Headgear,70,00
Düz Ark Teli Tatbiki (Tek Çene NİTİ Telleri),44,00
Büküm İçeren Tel Tatbiki (Tek Çene),96,00
Segmental Ark veya Tork Arkı Tatbiki,96,00
Bant Tatbiki (Tek Diş),67,00
Braket Tatbiki (Tek Diş),22,00
Lingual Braket Tatbiki (Tek Diş),93,00
Düşen Bant Tatbiki (Tek Diş),52,00
Düşen Braket Tatbiki (Tek Diş),74,00
Bant veya Braket Çıkarılması (Tek Diş),07,00
Lingual Ataçman Tatbiki,70,00
Lingual Ark,41,00
Nance Apareyi,93,00
Hızlı Maksiller Genişletme Apareyi,85,00
Preoperatif Dudak Damak Yarığı (Ortodontik Tedavi),26,00
Postoperatif Dudak Damak Yarığı (Ortodontik Tedavi),96,00
T.M.E. Splint Yapımı,85,00
Model Set-Up,93,00
Positioner Yapımı,48,00
Sefalometrik Cerrahi Planı,59,00
Ortodontik Modellerin Face - Bow ile Artikülatöre Taşınması,44,00
Model Cerrahisi,70,00
Oklüzal Cerrahi Splint (Tek Çene),85,00
Ortodontik Ameliyat Arkı (Tek Çene),96,00
Sürme Rehberliği,56,00
Ağız İçi Distalizasyon Apareyi,81,00
Gömülü Dişin Diş Dizisinde Yerine Yerleştirilmesi (Tek Diş),59,00
Reserve Curve'li Niti Ark Tatbiki,26,00
Ortognatik Cerrahi Ortodontik Tedavisi,52,00
Mini Vida Uygulaması,04,00
İnterproksimal Aşındırma (Tek Diş),26,00
Şeffaf Plaklar ile Ortodontik Tedavi (Hafif) (Plak Ücreti Hariç),33,00
Şeffaf Plaklar ile Ortodontik Tedavi (Orta) (Plak Ücreti Hariç),15,00
Şeffaf Plaklar ile Ortodontik Tedavi (Ağır) (Plak Ücreti Hariç),85,00

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası