dilan çiçek deniz hayatı / Dilan Çiçek Deniz Kimdir? Biyografi | Biyografi Arşivi - Kim Kimdir

Dilan Çiçek Deniz Hayatı

dilan çiçek deniz hayatı

kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir

Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz kaç yaşında, nereli? Dilan Çiçek Deniz hangi dizilerde oynadı?

Televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Dilan Çiçek Deniz gündem oldu. Genç oyuncunun yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. ''Dilan Çiçek Deniz hangi dizilerde oynadı?'' sorusu sıklıkla araştırılıyor. İşte ayrıntılar

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 'te Sivas'ta doğdu.  Lisedeyken üç sene boyunca tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liseler Arası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği okurken asıl istediği bölümün Karşılaştırmalı Edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrar girip İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yaptı. 

Deniz, on beş yaşında “Güneşi Annem Sanırdım” adında şiir kitabı çıkardı. Modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve ikinci oldu. yılında Miami’de düzenlenen Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etti.

İlk rolü 'te Pretty Little Liars dizisinden uyarlama olan ve Star TV'de yayınlanan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki "Ebru" karakteri oldu. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte oynadı. Fakat dizi, düşük reytinglerden dolayı 3 Ekim tarihinde bölümü ile final yaptı.

yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Güneşin Kızları" dizisine Elif karakteriyle dahil oldu.

Ağustos 'da başlayıp Haziran 'de yayından kaldırılan "Bodrum Masalı" adlı dizide başrol oynadı. Show TV'de yayımlanan Çukur adlı dizide Aras Bulut İynemli ile iki sezon boyunca başrolü paylaşmıştır. yılında Pantene Altın Kelebek'te "Yıldızı Parlayan Ödülü"ne layık görüldü. yılında Avon reklamında yer aldı.

yılında dijital içerik platformu olan BluTV'de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde "Elif Urazoğlu" karakteriyle başrol oynadı.

5 Kasım 'de Show TV'de yayına başlayan ve 1 sezon devam edip 27 Mayıs 'de bölümüyle final yapan Alev Alev dizisinde üç başrolden biri olan "Rüya Yıldırımlar" karakterine hayat verdi.

'de La Casa de Papel işbirliğiyle gerçekleşen Magnum reklamında yer aldı.

FİLMOGRAFİSİ

Yer aldığı televizyon dizileri

- Tatlı Küçük Yalancılar

- Güneşin Kızları

- Bodrum Masalı

, - Çukur

- Alev AlevRüya Yıldırımlar

- Kusursuz Kiracı

Yer aldığı filmler

- Balayı

Yer aldığı internet dizi ve filmleri

- Yarım Kalan Aşklar

- Yarına Tek Bilet-

- Kal

Yer aldığı tiyatro oyunları

- Amadeus


Dilan Çiçek DenizÜnlü oyuncuoyuncu

kaynağı değiştir]

Ödülleri ve adaylıkları[değiştir

Dilan Çiçek Deniz, yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Lise döneminde oyunculuk konusunda ilk adımını atarak tiyatro eğitimi almaya başladı ve 17 yaşındayken Liselerarası Tiyatro Yarışması'na katılıp oyunculuk ödülü aldı. Ege Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okuyan Dilan, güzelliği ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekerken modellik yapmaya başladı.

Hayatının dönüm noktalarından biri ise yılında katıldığı Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2. olmasıydı. Bu başarının ardından dizi yapımcılarının radarına giren Dilan, ekranlardaki ilk oyunculuk deneyimi için yolu Star TV'de yayınlanan "Tatlı Küçük Yalancılar" ile kesişti. Bu dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçti. Daha sobnra "Güneşin Kızları" dizisinde Elif karakteriyle yan rolde yer alan Dilan Çiçek Deniz'in ilk ciddi projesi Kanal D ekranlarında yayınlanan "Bodrum Masalı" dizisiyle gerçekleşti. Bu dizide başrolü paylaşan Dilan Çiçek Deniz, Su karakteriyle izleyenlerin kalbinde yer edinmeyi başardı. Dizinin diğer başrollerinde ise Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe yer almaktaydı.

Kariyeri açısından ve belkide oyunculuğunu konuşturma yönünden en önemli projelerinden biri olan Çukur dizisindeki Sena karakteri onu zirveye çıkarırken binlerce hayran kitlesini de peşinden sürüklemeyi başardı.

Ay Yapım'ın Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, önemli projelere imza atmaya devam ediyor.

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir