elit halısaha / Elit Halı Saha VAN | saha rezervasyon VAN - SporPin

Elit Halısaha

elit halısaha

Van Elit Hal&#x; Saha

Elit Halı Saha Van merkezde temmuz 'te futbol severlere hizmet vermeye başladı. Tesisimizin Van merkez de nezih bir ortamda spor yapmak isteyenlerin uğrak ve vazgeçilmez alışkanlığı haline gelmiştir. Halı sahamız komple yenilenmiştir ve 7/24 hizmetinizdedir. Amacımız futbolseverlere kaliteli yenilikçi ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla hizmet vermek.

Tesisimiz, gerek maç öncesi ve gerekse maç sonrası tüm detaylar düşünülerek hazırlanmıştır. Güvenliğin üst seviyede olduğu ve duşlukların yer aldığı soyunma/giyinme odaları, kafeteryası, malzeme ve kaleci kiralama hizmeti ve daha bir çok servisi futbolseverlerin ve misafirlerinin rahatlığı için tasarlanmıştır.
Yoğun iş temposundan ve büyük şehrin sitresli koşuşturmasından biraz olsun uzaklaşmak futbolun keyif ve heyecanını yaşamak istiyorsanız sizleri de Elit Halı Saha'ya bekleriz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir