en ucuz komili sızma zeytinyağı / En Uygun Zeytinyağı Fiyatları ve Çeşitleri | CarrefourSA

En Ucuz Komili Sızma Zeytinyağı

en ucuz komili sızma zeytinyağı

KOMİLİ

₺ ve üzeri siparişinize ücretsiz kargo!
LİSTE
için 7 ürün bulundu
  • ₺35,00
  • ₺72,50
  • ₺88,50
  • ₺49,50
    Komili Riviera Yemeklik Zeytinyağı ml
  • ₺,00
  • ₺74,50
  • ₺,00
Danger Icon

Sepetinizde seçtiğiniz ürün farklı ürünlerle bir arada bulunamaz.

Ürün stoğa girdiğinde
mail adresinize haber vereceğiz.

kapat
© A Kullanılan tüm içerik ve görsellerin kullanım hakları A Yeni Mağazacılık A.Ş.’ye aitttir.

Komili Zeytinyağı

yılında kurulan Komili, o tarihten bugüne gelinceye dek zeytinyağının mükemmel lezzetini koruyarak sektörde ilerler. Osmanlı sarayına ilk ürünü gönderen marka, kurulduğu günden itibaren sürekli yeniliğe ve gelişime yönelir. Yenilikçi bakış açısı doğrultusunda ilerleyerek mutfaklara ürünleriyle eşsiz lezzeti sunar. Marka, daima önemsediği ve standart olarak sağladığı kalitesini her zaman korumayı amaçlar. Markanın her ürününde yer alan standart kalitesini; doğal tanelerine ve özenle yapılan kontrollerine dayalı olarak sağlamayı başarır. Marka, üretim aşamalarının her bir adımında ürünleri titizlikle kontrol eder ve böylece müşterilerine yılı aşkın süredir kalite odaklı hizmet vermeyi başarır. Firma, zaman içerisinde gelişen damak lezzetlerine mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Yenilikçi yaklaşımı ile de farklı damak tatlarına uygun olarak seçenekler sunar. Marka, özenle üretimini sağladığı Komili lezzetlik zeytinyağı çeşitleri ile büyük bir müşteri kitlesinin beğenisi alır. İnsanların ihtiyaçlarına ve taleplerine odaklanarak üretim kapasitesini genişleten firma, sektörün öncüsü olmayı başarır. Çeşitlerin kalitesini belirleyen iklim, toprak, toplanma şekli, gübre, ezme makinesinin özelliği, nasıl muhafaza edildiği ve ne kadar süre sonra sıkıldığı gibi önemli kriterler yer alır. Bu basamakların özenle takip edilmesi sonucunda kaliteli ve lezzetli bir ürün elde edilir. Markanın değerlerinden biri olan kontrol süreçleri de bu kriterler doğrultusunda yapılır; böylece müşterilerin mükemmel lezzeti aynı seviyede deneyimlemelerine imkan sağlar. Marka, pek çok faydası bulunan çeşitlerini enfes aromatik tadını güvenilir üretim aşamalarıyla gerçekleştirir. Komili yemeklik zeytinyağı çeşitleri ile sofraların vazgeçilmez tatları arasında yer alır. Ege’nin muhteşem doygun meyvelerden el edilen Komili zeytinyağı soğuk lezzetler ortaya koymak için tercih edilir. Doğal odlukları yemeklerde, kahvaltılarda ve salatalarda kullanılır. Günün her öğününde sizinle beraber olabilen Komili sızma zeytinyağı 3 lt boyuta sahip ambalajıyla müşterilerin hizmetine sunulur. Markanın eşsiz aromatik tatlara sahip olanları ile müşterilere hem lezzetli hem de ekonomik bir mutfak alışverişi sağlanır. Ege’den, özellikle Ayvalık ve körfez bölgesinden toplanan meyvelerden elde edilen yoğun tat ile yemeklerin lezzetine lezzet katabilirsiniz.

Damak Tadınıza Uygun Komili Zeytinyağı Seçenekleri

Damak Tadınıza Uygun Komili Zeytinyağı Seçenekleri

Marka, yılı aşkın tecrübesi ve bilgisiyle ortaya koyduğu çeşitler ile müşterilere özel damak tatları sunar. Seçenekler arasında sızma yağ, Ege sızması, Riviera yer alır. Komili soğuk zeytinyağı tek bahçe, erken hasat, taş baskı, organik sızma, filtresiz ve + yaşında olan ağaçtan üretilen çeşitleri bulunur. Komili sızma zeytinyağı 5 lt hacmi ile Ege’nin lezzetli meyvelerin yağından oluşan ambalaj içeriğiyle müşteriye sunulur. Bunlar başlangıç, kahvaltı ve salatalara eşsiz ve yoğun aromatik tatlar eklemek için tercih edilir. Komili zeytinyağı 3 lt ambalajıyla ideal bir boyuta sahiptir. Bunlar sıcak yemekler ve soğuk yemeklerde kullanılır. Yemeklerin uzun süre lezzetini korumasını sağlayarak aynı zamanda sağlıklı ve doyurucu yemekler yapmayı da sağlar. Ürünün hassasiyetle dengelenmiş aromatik lezzetindan dolayı yemeklerin tadını bastırmak; böylece hafif ve enfes tatlar ortaya koymayı kolaylaştırır. Markanın müşterilere sunduğu zengin çeşitlerini içeren özel ürünler kategorisinde birbirinden lezzetli ve her damak tadına uygun aromaya sahip çeşitliliği bulunur. Özel seçenekler içerisinde yer alan soğuk sıkma, özenle toplananlar aynı gün içinde 27°C’nin altındaki soğuk su kullanılarak sıkılmasıyla elde edilir. Meyvesinin mükemmel aromatik lezzetini barındıranlar tariflere meyvemsi tatlar katmak isteyenler tarafından tercih edilir. Özel serisinde yer alan tek bahçe, Ayvalık Murateli Köyü’nden toplananların soğuk sıkım yapılması ile elde edilir. Komili soğuk sıkım zeytinyağı meyve ve domates kokusu ile birleşen enginar aroması ile mükemmel yoğun bir tat içerir. Bu çeşitler, doğal ve farklı lezzet arayışında olanlar için mükemmel tercihler arasında yer alır. Bir diğer özel ürün olan; erken hasat, henüz olgunlaşmamış yeşil renkli olanlardan da elde edilir. Bu yeşil taneleri, dalından meyvemsi ve taze lezzeti ile kokusuna sahipken toplanır. Böylece hafif ve üstün bir lezzet seviyesine sahip olan çeşitler elde edilir. Siz de Trendyol’dan özelliklerini inceleyerek fikir edinebilirsiniz.

Beğenilen Komili Sızma Zeytinyağı Çeşitleri

Beğenilen Komili Sızma Zeytinyağı Çeşitleri

Komili naturel sızma zeytinyağı çeşitlerinin gözdelerinden olan ve sıkma yönteminin ismini alan taş baskı, sofralarda çok tercih edilir. Komili taş baskı zeytinyağı, gurmeler için enfes bir tat fırsatı sunar. Izgara balık ve salata ile kullanımı tavsiye edilen bu ürün, yumuşak aromasıyla yemeklerin lezzetine lezzet katar. Komili organik zeytinyağı, organik tarım yöntemiyle yetiştirilerek sofralara doğanın saf hali ulaştırır. Doğallığı ve orta seviye meyvemsi aroması ile hem lezzetli hem de sağlıklı seçenekler arasında yer alır. Filtresiz olarak üretimi sağlanan ürün çeşidi ise soğuk sıkma yöntemi ile elde edilir ve dinlendirilir. Ürünler, bu işlemlerden sonra filtre edilmediği için içeriğinde taneleri görülebilir. Soğuk lezzetler için tercih edilen bu ürün ile kahvaltılarda enfes lezzetler ortaya koymak oldukça kolaylaşır. Komili gurme zeytinyağı, profesyonel lezzet uzmanları tarafından özenle seçilmiş Ayvalık zeytinlerinden üretilir. Eşsiz aromasını gurme sofralara ulaştıran marka yalnızca adet üretmiştir. Gurme, ürünün muhteşem meyvemsi aromasının damaklarda unutulmaz bir tat bırakması için üretilmiş seçkin bir lezzettir. Bu yemeklere yoğun lezzetini kazandırmak isteyenler tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Ayrıca bunlar filtrelenmeden ambalajlanır. Özel bir lezzete sahip olanların içerdiği ufak tanecikleri sayesinde yoğun aromatik bir tat aralığı sağlar. Böylece içeriğinde bulunan parçacıklar ile yemeklere olağanüstü bir tat dokunuşu yapabilmeyi olanaklı kılar. Komili erken hasat zeytinyağı, soğuk sıkma tekniği ile elde edilir. Hasat zamanından önce özenle seçilen meyveleri, hafif ve meyvemsi bir lezzete sahip olurlar. Siz de Trendyol’daki çeşitlerini inceleyerek uygun fiyata hem kendinize hem de sevdiklerinize satın alabilirsiniz.

Sağlıklı ve Doğal Komili Zeytinyağı Seçenekleri

Sağlıklı ve Doğal Komili Zeytinyağı Seçenekleri

Lezzet sırrını olgunlaşmamış taze ve doğal zeytinlerden alan Gurme, Türkiye’de ve uluslararası yapılan yarışmalarda birincilik kazanır. Türkiye’de düzenlenen yarışmada bu ürün, “Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması” nda “Hafif Meyvemsilik” dalında birincilik ödülüne layık görülür. Ulusal ödül alan ürün, sahip olduğu kokunun ve tadın ideal hafiflikte algılanması sayesinde dikkat çeker. Ulusal çapta kalite sertifikasına sahip olmayı başaran ürün, sofraların da beğenilen ve vazgeçilmeyen tatları arasında yer alır. Gurme, seçkin zeytinlerin filtrelenmeden doğal yapısında ve aromasında şişelenmesi ile müşterilerin hizmetine sunulur. Marka tarafından sınırlı bir üretimi sağlanan bu eşsiz parçadan lezzeti mükemmel bir seviyede almayı sağlar. Aroması ve modern tasarıma sahip şişesi ile hem damaklara hem de gözlere hitap eder. Komili 2 litre, 3 litre, 4 litre zeytinyağı ile kendinize ve sevdiklerinize unutulmaz tatlar oluşturabilirsiniz. Doğal ve hafif Komili meyvemsi zeytinyağı farklı tatları sofralarınıza taşır. Ege’nin nadide taneleri ile üretilmiş olanlar, eşsiz formüle sahip aroması ve gurme lezzeti ile akıllarda ve damaklarda iz bırakır. Yurt içi ve ulusal platformlarda kendini kanıtlayan gıdalar müşterilerden de tam not alır. Markanın tüm bu seçeneklerine Trendyol’dan kampanyalı fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

İhtiyacınıza Uygun Komili Zeytinyağı Çeşitleri

İhtiyacınıza Uygun Komili Zeytinyağı Çeşitleri

Marka, sektöre ilk girdiği günden beri müşterilerin ihtiyaç duydukları tat basamaklarında ve ambalaj boyutlarında ürünler üretir. Firmanın müşteri odaklı ve yenileşimci yaklaşımı sayesinde başarı serüveni bugüne kadar uzanır. Markanın ürettiği çeşitli lezzet aralıklarında ve bu lezzetlerin şişelenme boyutlarında farklılık görülür. Marka, müşterinin ihtiyacını karşılayan modelleri ile hem lezzetli hem de ekonomik seçenekler sunar. Markanın 5 lt boyutunda üretilen modeller ambalajında müşterilere sunulan çeşitler uzun süreli bir kullanım sağlar. Yemeklerde veya atıştırmalık için tercih edilen bu ürün, öğünlerine lezzetine lezzet katar. Komili zeytinyağı 1 lt olarak üretilen ambalajıyla aromatik tadını her an alabilmeyi sağlar. İdeal boyutlarda üretilen çeşitler, yemek yaparken hemen ulaşabileceğiniz bir alanda kolayca muhafaza edilir. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen Komili zeytinyağı 18 lt boyutları ile her mutfağa hitap eden aralıklarda üretilir. Mutfağın bu vazgeçilmez lezzeti, küçük veya büyük ebatlarda tedarik edilebilir. Komili ml, ml, ml zeytinyağı farklı boyuttaki şişelerle sofralara, sıcak ve soğuk yemekler aracılığıyla ulaşır. Yemeklerin doğal tanelerden üretilen sağlıklı bir yağ ile pişirilmesini sağlar. Komili zeytinyağı 2 lt, doygun ve eşsiz lezzetine sahip olmak isteyenler için ideal boyutlarda üretilir ve müşteriye sunulur. Farklı boy seçenekleri bulunması sayesinde üstün kaliteye sahip olanları, kullanım miktarı göz önünde bulundurularak tercih edilebilir. Komili zeytinyağı 4 lt, sağlıklı bir alışkanlık haline getiren ve damak tadında her öğünde hissetmek isteyenler tarafından düzenli olarak temin edilir. Yemeklere ve salatalara her gün istediğiniz miktarda kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve doğal olmasından dolayı her yemeğe kullanılabilir. Mutfak alışverişinin lezzetli ve ekonomik olmasına katkı sağlayan Komili teneke zeytinyağı, sıcak lezzetler pişirirken enfes tatlar ortaya koymayı sağlar. Büyük ve küçük boyutlara sahip olan bu ürünler, her öğünde sizlere eşlik eder. Marka, müşterilere zengin besin öğelerine sahip olanları kaliteli ve ekonomik çeşitlerini sunar. Ege bölgesinde bulunan doygun ve tatlı olanların seçimi ile başlayan yağ üretimi, farklı sıkma teknikleri uygulanarak elde edilir. Markanın geçmiş tecrübeleri ve hala devam eden kalite kontrol süreçleri sayesinde her şişede aynı üstün lezzet ve eşsiz kalite hissedilir. Firmanın bu sektörün öncüsü olarak piyasaya sunduğu ürünler, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden haline gelir. Böylece birçok boyuta ve özelliğe sahip çeşitlileri ortaya çıkar ve müşteriler için ideal kullanım imkanı sağlayan ambalajlarda sunulur. Komili zeytinyağı çeşitleri tamamen doğru hasat dönemlerinde ve uygun iklim, toprak özelliklerine sahip bölgelerden elde edilir. Erken hasat döneminde yapılan işlemler ile de hafif meyvemsi aromaya sahip lezzetini elde edilmesi için tercih edilir. Böylece sofralara muhteşem tatlar katmak oldukça kolaylaşır. Marka tarafından müşterilere doğal ve saf zeytinyağı çeşitleri sunularak onların bu çeşitli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlar. Seçenekler 0,5 litre ile 18 litre aralıklarında farklı ambalaj hacimlerine sahip olarak üretilir. Bu ambalajlarda yer alan gıdanın elde etme yöntemleri de değişir. Birçok farklı boyut ve lezzet içeren bu ambalajlar, sağlıklı ve nefis yemeklerin püf noktaları arasında yer alır. Gurme tatlar oluşturmak için pratik bir seçenek sağlamalarına rağmen oldukça makul bir fiyatlandırmaya sahiptirler. Zeytinin pek çok faydasını içeren ürünler; kahvaltılarda, atıştırmalıklarda, yemeklerde ve salatalarda kullanılabilir. Mutfaklarda çok çeşitli kullanım alanına sahip olanlar, marka güvencesiyle müşterilere ekonomik fiyat aralıklarında sunulur. Komili Akdeniz lezzetleri naturel sızma; yemek, salata, kızartma veya dilediğiniz tüm yemek çeşitlerinde kullanılabilen bir ürün olduğu için ekonomik seçenekler arasında yer alır. Trendyol’dan müşteri yorumları inceleyerek detayları öğrenebilirsiniz. Aklınıza soruların cevaplarını da kısa sürede bulabilirsiniz.

Komili Zeytinyağı Müşteri Yorumları

Komili Zeytinyağı Müşteri Yorumları

Markanın, mutfaklara eşsiz lezzetler katmalarını sağlayan ürünler müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Organik üretim yöntemleriyle üretilen ürünler hakkında müşteriler bu ürünü bir kere aldıktan ve deneyimledikten sonra tekrar aldıklarını söylerler. Markanın pek çok çeşitlerine müşteriler tarafından yapılan yorumlarda, bilindik ve güvenilir bir markadan satın almanın sağladığı memnuniyet dile getirilir. Ekonomik şekilde müşterilere sunulan paketlerden satın alanlar, böyle bir fırsat sunulduğu için memnuniyetlerini bildirirler. Ayrıca indirimli Komili zeytinyağı fiyatları ile avantaj sağlamak için normalden fazla ürün aldıklarını söylerler. Komili zeytinyağı yorumları arasında bu ürünün tadından ve kokusundan son derece memnun kalındığını; ayrıca sürekli olarak kullanmaya devam edeceklerini belirten ifadeler yer alır. Müşteriler, ekonomik seçeneklerle sunulan bu ürünleri aynı zamanda yemeklerin lezzetli olmasını sağladığını da bildirirler. Lezzetin yanı sıra gönül rahatlığıyla sağlıklı yemekler ve salatalar yaptıklarını da eklerler. Ürünü satın alanlar, kızartma işlemleri için yağ kullanırken çekindiklerini; ancak bu ürünler ile güven içinde kızartma işlemi gerçekleştirdiklerini belirtirler. Müşteriler, hem yemeklerin ve salataların hem de kızartma ve hamur işlerinin muhteşem aromaya sahip bu ürün ile pişirildiğinde lezzetli ve sağlıklı olduğunu ifade ederler. Ürünü uzun zamandır kullananlar ise uygun fiyatlarla sunulan bu ürünleri, her zaman büyük bir memnuniyetle kullandıklarını söylerler. Müşteriler, ailelerine ve misafirlerine kendi mutfakların üstün lezzetli yemekler pişirdiklerini; bu yemeklerin de yakınları tarafından beğenildiğini belirtirler. Markanın şık tasarımlara sahip şişelerinin müşteriler tarafından büyük beğeni aldığı yorumlarda görülür. Müşteriler, şişelerde satışa sunulduğu için uzun süreli olarak muhafaza edebildiklerini ifade ederler. Müşteriler güvendikleri bir markanın ürünlerine sahip olmaktan her zaman memnun kaldıklarını söylerler. Siz de bunları inceleyerek bütçenize uygun olanları uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Öne Çıkan Komili Zeytinyağı Özellikleri

Öne Çıkan Komili Zeytinyağı Özellikleri

Türkiye’nin köklü markalarından olan Komili, Midilli’nin Komi Köyü’nde uzun soluklu serüvenine başlar. Ege’nin iyi zeytinlerinden elde ettiği lezzet ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile kaliteli ürünler ortaya koyar. Marka, nesiller boyunca damak tadında yer eden bir kültür oluşturarak müşterilerin gönüllerinde de yer etmeyi başarır. Firmanın her bir üründe uyguladığı kalite standartları sayesinde tüm pişirme veya kullanım alanlarında mükemmel lezzetler elde edilir. Büyük bir hassasiyet ve özenle seçilen meyvelerden elde edilen yağları, güvenilir ve sağlıklı yöntemler ile şişeler. Marka bu sayede müşteriye lezzetli aromalarını, yıllar boyunca sunmaya devam eder. Ürünlerin sahip oldukları ambalaj hacimleri ve üretimde kullanılan yöntemlerine göre farklı fiyatlandırmaları bulunur. Komili + zeytinyağı, yaş ve üzeri yaşta ağaçlardan üretilir. Bu ürünün soğuk sıkım tekniğiyle elde edilen yoğun meyvemsi aroması, nadide lezzetler arasında yer alır. Sektörün öncüsü olan bu markanın, faydalı ve saf içeriğe sahip ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Komili zeytinyağı indirim fırsatları, Trendyol üzerinden takip edebilir ve hakiki lezzete özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Markanın lezzete ve kaliteye sahip Komili zeytinyağı online satış yöntemiyle kısa sürede müşteriyle buluşur. Ürünlerin çoklu paket içeriğine sahip olanları avantajlı alışveriş imkanı da sunar. Dilediğiniz ürünü bulmak için filtreleme yöntemini kullanabilir ve bu ürünün uygun fiyata sahip çeşitlerinden ideal olanı tercih edebilirsiniz. Türkiye’de ve uluslararası yarışmalarda birinciliği olan, Komili birinci zeytinyağı bulunan markanın değerleri ürünlerine göz atabilirsiniz. Komili zeytinyağı kampanya olanakları ile kaliteli ve ekonomik ürün seçeneklerini Trendyol’dan inceleyerek uygun fiyata hem kendinize hem de sevdiklerinize satın alabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir