sadettin hülagü randevu / Rektör Hülagü, Herekeli oluyor..! - Kocaeli'nde Bunlar Konuşuluyor

Sadettin Hülagü Randevu

sadettin hülagü randevu

Hülagü: “Ben artık Kocaeli’nin milletvekiliyim”

KOÜ eski Rektörü, AK PartiKocaeliMilletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli TV’de yayınlanan Günün Manşeti programında Ali İhsan Adıgüzel’in konuğu oldu. Adaylık süreci, 14 Mayıs seçimleri, sağlık ve eğitim çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sadettin Hülagü seçimlerde herkese eşit uzaklıkta olduğunu ifade etti.

TOKİ KONUTLARINDA HİÇ HASAR YOK

KOÜ eski Rektörü, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü depreminde evlerinin yıkıldığını, ancak AK parti döneminde deprem konusunda ciddi önlemler alındığını söyledi. Hülagü, “Depremde eşim çok ağır yaralandı. Bizim ev 10 saniyede yıkıldı. Kızımı kucağıma aldım, kolonun boşluğuna düştük. Büyük deprem oldu. 4 milyon insan evsiz kaldı. 10 milyon insan etkilendi. 3 tane şehir haritadan silindi gibi. Deprem öldürmüyor, yapılan hatalı binalar öldürüyor. TOKİ Konutları temeli kalıp tünel sistemi ile yapılanlarda hiç hasar yok. Kahramanmaraş depremini izleyince eşimle birlikte dayanamıyoruz, hala ikimiz de ağlıyoruz. Aylarca çadırda kaldık. İnsanlar doğduğu yer değil, doydukları yerlere sahip çıkıyor. Biz burayı terk etmedik. Halen daha çatı katlarında düzensizlikler var. Güçlendirilmiş konutlarla ilgili şüphelerim var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütün gücüyle, bütün belediyeler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bütün ilçe belediyeleri ile konteynır kentten hastanesine kadar çok hizmet yaptı. Buradan bin tır malzeme gitti. Vali Bey Maraş’ta kaldı. Tahir Başkan kaç gün gitti. Allah razı olsun. Onların hakkını ödemek zor. bin konut yapılacak. 

VEKİL OLURSAM GELİP HASTALARIMA BAKACAĞIM

Vekil de olursam 10 günde bir gelip hastalarıma bakacağım. Rabbim ömür verirse. Pandemi dönemi felaket bir şey. O dönem uzay elbiseleri gibi beyaz kıyafetler giyiyorduk. Vizit yapıyordum 2 saat sürüyordu. Çıktığım zaman su içinde olup değiştiğimizi hatırlıyorum. Uzaktan eğitim büyük sorun oldu. Süratli şekilde ekonomik durumu iyi olmayan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi’nin desteği oldu. Tahir Bey sağ olsun aradım ne gerekiyorsa yapalım dedi. Ücretsiz bir şekilde dağıttık. Okullarda bile maske diktik. Avrupa’da birbirlerinin maskelerini çaldılar. İtalya’da 1 hafta koktu insanlar. 30 günde solunum cihazı ürettik.

SAĞLIĞIN SİYASETİ OLMAZ

Şehir Hastanesi’ni açtık. Böyle bir eseri yapmak çok önemli. Büyükşehir tarafından tramvay ihalesi yapıldı. Bitmek üzere. Her şeyden şikayet ediyoruz. Biraz abartıyorlar. Sağlığın siyaseti olmaz. Bu şehir hastaneleri sene sonra yetmeyecek. Sağlıkta çok ciddi bir dönüşüm oldu. Randevu sisteminde sıkıntı var. Derince Hastanesi’nin çevresindeki esnaf kardeşlerimizle toplandık. Hastane kapanıyor demişler, kapandığı yok. Eğitim Araştırma Hastanesi özelliği kaybolmayacak. Kapanma söz konusu değil. Köpürtüyorlar. Kemal Bey konuşurken demiş, ‘Kapanan hastaneleri açacağız’. Ya kapanmadı ki hiçbirisi. Eksik bilgi vermişler. Orada diş hastanesi yapılıyor. Esnaf emniyet müdürlüğü Başiskele’ye gitti diyor. O binanın Polis Okulu olması için gayret edeceğiz. 15 senem Derince’de geçti. Bütün esnafı tanıyorum. Sizin mağdur olmanızı biz ister miyiz dedim. Sayın Cumhurbaşkanımız bizi listenin başına koyduğuna göre sağlık ve eğitim konusunda ne gerekiyorsa yapacağız.

ENDOSKOPİ TANI MERKEZİ KURDUK

Yeni poliklinik binası yapıldı. O binanın yapılışında devletin bürokrasisi ile yaptığım mücadele kitap olur. Oraya büyük bir endoskopi tanı merkezi kurduk. Avrupa’da bile böyle ileri uygulama teknik tedavi merkezi yok. Biz eğitim merkeziyiz. Ben Eğitim Başkanıyım. Irak, Suriye, Almanya’dan doktor getiriyor burada eğitim alıyor. Safra kanallarına giren özel bir teknikle. Bunların hepsini Türkiye’de ben getirdim, uygulama soktum. Şampiyon olmak kadar, şampiyonluğu korumakta önemli. Yeni rektör hocamıza bunu söylüyorum. O da çok çalışkan bir arkadaşımız.

ÖĞRENCİLERİ ÇOK SEVİYORUM

Ben öğrencileri çok seviyorum. Her gün 4 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye yemek bursu veriyordum. Deprem olmasaydı bir jest daha yapacaktım. İnşallah vekil olduktan sonra yaparım. Rektör olduğumda yemek 2,5 liraydı. Dediler 5 lira yapmamız lazım. Olur mu yeni rektör olduk 50 kuruş indirin dedim. 2 sene 2 liradan yedik. 2,5 yapalım dedik. Yürüyüş yaptılar. Şu anda 5 lira. Ama bize maliyeti 48 lira falan. 2 öğün yeme hakkı var. Cumhurbaşkanı Danışmanı olduğumda Yurtlara zam olması ile ilgili bir karar çıktı hemen Cumhurbaşkanımıza gittim çocuklar lira olmuş. Hemen o akşam o zammı geri aldık. Türkiye’de bin yurt kapasitesi var. Yurtlar yeterli.

BEN ARTIK KOCAELİ’NİN MİLLETVEKİLİYİM

Çocuklar için sosyal alanlar çok önemli. Çocuklara halkoyunları ekipleri kurdum. Ücretsiz kıyafete hoca getirttim. Bütün mezuniyet programlarında bizim çocuklar oynuyor. Erzurumlu hemşerilerime de söylüyorum. Ben artık Kocaeli’nin milletvekiliyim. Herkese eşit uzaklıktayım. 30 yıldır burada doktor olarak şu partiden mi değil mi diye bakmıyorum. Listenin başındayım, seçilme derdim yok ama Cumhurbaşkanımız bize bir sorumluluk verdi. En fazla benim çalışmam gerekiyor. Örnek olmam lazım.

SINAVLARDA ŞAİBE VARSA TÜRKİYE’Yİ TERK EDERİM

Zamanında şöyle bir zihniyet var. İşçinin çocuğundan diplomat olmaz. Doktor olmaz. Başörtülüsünden şu olmaz, bu olmaz. Bunları aştı Türkiye. Eğitimde fırsat eşitliğinin yanında, iş istihdamında da fırsat eşitliği sağlandı. Devlet kural koydu. KPSS puanına göre sıralama yapılıyor. Asistan alımlarında ben şöyle bir şey uyguluyorum. Devlet bir sınav yaparken 1 kişilik kadro açmışken 10 kişiyi mülakata çağıracaksın diyor. Aldığı Ales Puanının yüzde 60’ı ve İngilizce’nin yüzde 40’ını bir sıralama yapıyorsunuz. Oradan ilk 20’ye giren 2 kişiyi kadroya çağırıyorsun. Kocaeli’de bazı kendini bilmezler diyor ki şaibeli sınavlar. 1 tanesini ispat et ben Türkiye’yi terk ederim. Öyle bir şey yok. Jüri var 5 ya da 3 kişi. Jüri sizi tanıyordur şuralara çalış oradan soracağım diyebilir. Hocaya 5 tane soru hazırla diyorum. Kavanozun içine atıyorum. Çocuğun ismi kapalı. Gel kardeşim 2 tane soru çek diyorum. Yazılı sınav. İsimler kapalı değerlendirme yapılıyor. Bir keresinde isimler kapalı değil açıkken yapmışlar iptal ettim o sınavı. Hakkı neyse o. Biz bunu güvenlik açısından soruşturuyoruz. Vatanına, milletine bir suç işlemişse atanması iptal ediliyor. Hiçbir kul hakkına girmiyoruz. Bütün rektörlüğüm süresince bunu yaptım” dedi.

#Hülagü: Ben artık Kocaelinin milletvekiliyim, Kocaeli haberler, son dakika, kocaeli son dakika, kocaeli güncel haberleri, kocaeli son dakika haber, kocaeli gazetesi, son dakika kocaeli, kocaeli haber, son dakika haber, kocaeli, güncel haberler, kocaeli güncel haberler, kocaeli gazeteleri, kocaeli haberleri, kocaeli gazete, kocaeli güncel, kocaeli son dakika haberleri, 14 mayıs, polis, ak parti, ak parti kocaeli, milletvekili, başkan, büyükşehir

Institutional Information: Tıp Fak&#;ltesi, Dahili Tıp Bilimleri, I&#; Hastalıkları

Research Areas: Internal Diseases, Gastroenterology and Hepatology

Metrics

Publication

Open Access

12
UN Sustainable Development Goals

Rektör Hülagü, Herekeli oluyor..!

Rektör Hülagü, Herekeli oluyor..!mask

Haber albümü için resme tıklayın

Halen KOÜ’nün Hereke’de bulunan rektörlük lojmanlarında kalan Sadettin Hülagü’nün bu beldemizde de kendisine denize sıfır bir arsa aldığı öğrenildi.

İki yıl önce Hereke Sahilinde Agah Ateş Mahallesi’nde parsel 2 paftada bulunan metrekare arsayı satın aldığı ve buraya kendisine ev yapacağı öğrenildi.

Rektör Hülagü’nün Hereke sahilinde kendisine arsa almasından sonra KocaeliBüyükşehir Belediyesi’nin sahil kesiminde çok ciddi bir çevre düzenlemesi de yaptığı dile getiriliyor.

Şimdi Herekeliler bir an önce Rektör Hülagü’nün satın aldığı arsada ev yapmasını sabırsızlıkla bekliyorlar.

#Rektör, Kocaeli, Kocaeli Üniversitesi, İzmit, Hereke, arsa, kocaeli son dakika, kocaeli gündem, kocaeli güncel, kocaeli haberleri, haberler, deniz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, rektör hulagü, KOÜ, Büyükşehir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası