aslı bekiroğlu nun eski sevgilisi / Can Koçkan kimdir? Aslı Bekiroğlu eski sevgilisi kim? - Timeturk Haber

Aslı Bekiroğlu Nun Eski Sevgilisi

aslı bekiroğlu nun eski sevgilisi

Genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz aylarda yaklaşık 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Can Koçkan ile ayrılmıştı. 25 yaşındaki Bekiroğlu, ocak ayında yeni bir ilişkiye başlamış ve bunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim - Resim : 1

Aslı Bekiroğlu ve yeni sevgilisi Çağrı Telkıvıran, önceki gün Arnavutköy'deydi. Bir büfeden yiyecek alan sevgililer, ilk kez objektiflere takıldı.

Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim - Resim : 2

Müzisyen sevgilisiyle görüntülenen Bekiroğlu, "Çok mutluyuz. Her şey yolunda" ifadelerini kullandı. 

Aslı Bekiroğlu'nun yeni sevgilisinin ‘Benim Tatlı Yalanım’ dizisindeki rol arkadaşı Seda Türkmen’in eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran olduğu ortaya çıktı.

Aslı Bekiroğlu ile Çağrı Telkıvıran’ın büfeden ayrılmadan önce maske takması dikkat çekti.

SEVGİLİLERİ SAYESİNDE ARKADAŞ OLDULAR

TV'de yer alan habere göre; Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden meslektaşı Demet Özdemir’le beraber çekilmiş bir pozunu yayınlamıştı.

Aslı Bekiroğlu rol arkadaşının eski sevgilisi ile aşk yaşamaya başladı! Yeni aşkı bakın kim - Resim : 3

Özdemir'in sevgilisi Oğuzhan Koç, yeni şarkısı "Hepsi Geçiyor"u Çağrı Telkıvıran'la beraber hazırlamıştı. İki ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu ile Demet Özdemir'in de müzisyen sevgililerinin sayesinde yakın arkadaş olduğu ileri sürüldü.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini yılında yayınlanan Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde Suna karakterine hayat vermektedir. Aslı Bekiroğlu, metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.

yılında Exxen’de yayınlanmaya başlayan ‘Yetiş Zeynep’ dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 

Kaynak: Haber Global

Aslı BekiroğluÇağrı TelkıvıranSeda Türkmenmagazin haberleri

Can Koçkan kimdir? Aslı Bekiroğlu eski sevgilisi kim?

Pek çok dizi ve filmde rol alan başarılı oyuncu Aslı Bekiroğlu özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bekiroğlu geçtiğimiz aylarda yaşadığı olay ile oldukça zor zamanlar yaşamıştı. Can Koçak ve Aslı Bekiroğlu özel görüntülerinin internete sızdırılması ile büyük sıkıntı çekti. İkili bu sıkıntıları atlatmış ardından ayrılmışlardı.

Can Koçkan kimdir?

Can Koçkan'ın kim olduğu son zamanlarda internette oldukça fazla araştırılıyor. Aslı Bekiroğlu'nun eski sevgilisi Can Koçkan yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Diş Hekimliği bölümünden mezun olan Can Koçkan mesleğini yapmıyor. Okan Üniversitesi'nden mezun olan Can Koçkan DJ'lik yapıyor.

cm boyunda olan ve 72 kilo ağırlığında olan Can Koçkan Aslı Bekiroğlu ile özel görüntülerinin sızdırılması sonrası zor zamanlar yaşamıştı.

Aslı Bekiroğlu'nun sevgilisi kim?

Aslı Bekiroğlu Can Koçkan'dan ayrıldıktan sonra Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki kısa süre sonra bitti ve Aslı Bekiroğlu DJ Taykun Karaduman ile birlikte olduğunu açıkladı.

Aslı Bekiroğlu kimdir?

Aslı Bekiroğlu 16 Kasım yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Dizi ve film oyuncusu Aslı Bekiroğlu pek çok yapımda rol almıştır.

Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun alan Aslı Bekiroğlu bu mesleği yapmıyor. Aslı Bekiroğlu oyunculuk alanında kendisini geliştirmek için eğitimler aldı.

yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi aldı. Ardından ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisinde rol aldı ve adından söz ettirdi. Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım ve Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu dizi ve filmlerl

Beni Böyle Sev Ayça Yardımcı oyuncu - TV dizisi
Adı Mutluluk Sera Yüksel Yardımcı oyuncu - TV dizisi
Gülümse Yeter Yasemin Özdemir Başrol oyuncusu - TV dizisi
İkimizin Yerine Ceylan Yardımcı oyuncu - Sinema filmi
Yol Arkadaşım Bahar Başrol oyuncusu - Sinema filmi
Dudullu Postası Betül Yardımcı oyuncu - İnternet dizisi
Jet Sosyete Melike Şahin Yardımcı oyuncu - TV dizisi
Benim Tatlı Yalanım Suna Doğan Yılmaz Başrol oyuncusu - TV dizisi
Jet Sosyete Melike Şahin Konuk oyuncu - TV dizisi
Yetiş Zeynep Zeynep Başrol oyuncusu - İnternet dizisi
Aşkım Bahardı Bahar Başrol oyuncusu - TV filmi
Maske Kimsin Sen? Ördek Yarışmacı - TV programı
Sen ve Ben Müjde Başrol oyuncusu - TV filmi
Demet Akbağ ile Güldürme Beni Kendisi TV programı
Bandırma Füze Kulübü Zehra Sinema filmi
Sonsuza Dek Nedime Başrol oyuncusu - İnternet filmi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası