çamlıca tepesi canlı izle / İstanbul'u canlı canlı izleyin! - KÜLTÜfunduszeue.infoUL

Çamlıca Tepesi Canlı Izle

çamlıca tepesi canlı izle

Büyük Çamlıca Canlı Yayını



Büyük Çamlıca'da yer alan şehir ve trafik kameraları üzerinden bölgedeki anlık hareketleri canlı olarak takip edebilirsiniz.

Büyük Çamlıca'nın turistik yerlerini, anlık trafik yoğunluğunu ve turistik yerleşim noktalarını canlı yayın üzerinden izleyebilirsiniz.

Büyük Çamlıca şehir ve trafik kameraları İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulmaktadıfunduszeue.infoında oluşabilecek aksaklıklarda yayıncı kuruluşa bağlantı sağlanmadığı veya yoğunluktan dolayı yayının geç gelmesinden kaynaklanmaktadır.


Kanal Adı:Büyük Çamlıca
Yayın Merkezi:İstanbul
Kanal Türü:Kamera
Ünvanı:İstanbul Büyük Şehir Belediyesi

İletişim Bilgileri
Telefon:0() 13 00
Fax:0() 26 73
E-mail:[email&#;protected]
Web:funduszeue.info
Adres:Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kemalpaşa Mahallesi Şehzadebaşı Cad. No Fatih


Büyük Çamlıca canlı yayınını sitene ekle

Büyük Çamlıca İzleyici Yorumları


Yorum Yap

Hatalı Yayın Bildir

Bu kanal için henüz hiç yorum eklenmemiş.
İlk yorum yapan olmak istermisiniz?

Büyük Çamlica Tepesi Canli mobese izle

Büyük Çamlıca Tepesi İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesi sınırlarında yer alır. Büyük Çamlıca Tepesi (Sefa) denizden m yüksekliktedir ve Nurbaba Tekkesi(Bektaşi) ve TV verici kuleleri burada yer alır.

Canlı Yayın ibbtube tarafından sunulmaktadır. - 25 Haziran

İstanbul Ait Diğer Kameralar

Etiketler : Büyük Çamlica Tepesi canlı , Büyük Çamlica Tepesi canlı izle , Büyük Çamlica Tepesi hd canlı yayın izle , Büyük Çamlica Tepesi hd izle , Büyük Çamlica Tepesi ibb izle , Büyük Çamlica Tepesi izle , Büyük Çamlica Tepesi kamera , Büyük Çamlica Tepesi kamera hd izle , Büyük Çamlica Tepesi kamerası canlı yayın , Büyük Çamlica Tepesi mobese izle , canli Büyük Çamlica Tepesi , ibb kamerası Büyük Çamlica Tepesi , izle Büyük Çamlica Tepesi , seyret Büyük Çamlica Tepesi ibb ,

Ford, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Honda, Hyundai, Iveco, Jeep, KIA, Land Rover, Mazda, Mercedes, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Ssangyong, Toyota, Volkswagen, Volvo, Sıfır Araba, Araba, jaguar araba, oyunlar, jaguar, çınar kozmetik, gratis, farmasi kozmetik, matebook, apple, samsung

Tarihi Yarımada, İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasının en güzel şekilde görüldüğü noktalardan biridir Büyük Çamlıca Tepesi. İstanbul’un en yüksek ve en cazip noktalarındandır. metre yüksekliğindeki tepe, yüzyıllardan bu yana eteklerini mesken tutan insanları zirvesine davet eder. Doyumsuz manzarası ile ziyaretçilerini adeta zamanda yolculuğa çıkaran Büyük Çamlıca Tepesi, İstanbul’da göçmen kuşların en net ve en uzun süreli olarak gözetlenebildiği tek yerdir. Dünyanın farklı ülkelerinden kuş gözlemcileri, Eylül ve Ekim aylarında kuşların göçünü izlemek için Büyük Çamlıca Tepesi’ni adeta mesken tutarlar. Nurbaba Tekkesi ile radyo ve TV verici kuleleri, Büyük Çamlıca Tepesi’ndeki en bilinen yapılar arasında yer alıyor. Bugün tamamen şehir alanı içinde kalan Büyük Çamlıca Tepesi, günübirlik gezinti ve dinlenme yeri olarak kullanılıyor. Şairlere, müzisyenlere, ressamlara ve yazarlara ilham kaynağı olmuş tepede, sadece İstanbulluların değil yerli ve yabancı turistlerin de uğrak yeri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çamlıca Sosyal Tesisleri bulunuyor. Köşkleri, çeşmeleri, çay bahçeleri, restoranları, yürüyüş parkurları, tarihi anıt ağaçları, muhteşem bitki örtüsü ve tarihsel atmosferi ile dikkat çeken tesis, yerli ve yabancı konuklarını ağırlamaya devam ediyor&#;.

Evlerinizde İstanbul’un gezilecek turistik yerlerini ve İstanbul’un en güzel manzaralarını canlı canlı seyredebileceğinizi biliyor musunuz? 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’u Seyret” projesi ile İstanbul’un en turistik yerlerini ve şehrin en güzel manzaralarını seçili yerlere yerleştirilen kameralar ile canlı olarak sizinle buluşturuyor. İstanbul’un en güzel yerlerini ve İstanbul’da gezilecek yerleri izlerken hikâyeleri okuyabilir hatta dinleyebilirsiniz.

Anadolu Hisarı 

İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasına hakim noktalardan biri olan Anadolu Hisarı’ndan İstanbul’u izlemeye doyamayacaksınız! İhtişamıyla göz dolduran Anadolu Hisarı şimdi burada sizi bekliyor!

Bağdat Caddesi

İstanbul’un en uğrak ve en hareketli noktalardan biri olan, kafeler, fast food dükkanları ve ünlü restoran zincirlerinin şubeleri ile bir buluşma mekanı olmanın yanı sıra en ünlü markalarının yer aldığı bir alışveriş ve gösteriş merkezi olan Bağdat Caddesi’ni şimdi neler oluyor? gelin hep birlikte izleyelim.

Beyazıt Kulesi

Beyazıt Yangın Kulesi olarak da bilinen tarihi yapı Beyazıt Kulesi’nden İstanbul’u canlı canlı izleyebilirsiniz.

Beyazıt Kulesi

Beyazıt Meydanı

İstanbul’un siyasi ve tarihi mekânlarının en önemlilerinden biri olan Beyazıt Meydanı’nda şu an neler oluyor, buradan izleyebilirsiniz.

Büyük Çamlıca

Tarihi Yarımada, İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasının en güzel şekilde görüldüğü noktalardan biri olan Büyük Çamlıca Tepesi, şimdi İstanbul’u seyredebileceğiniz bir diğer yer. Oturduğunuz yerden Çamlıca Tepesi’nden İstanbul’a süzülmek için buraya göz atabilirsiniz.

Çamlıca

Dragos

Prens Adaları’nın en güzel şekilde görüldüğü noktalardan biri olan Dragos Tepesi’nden İstanbul’a bakmak bambaşka bir keyif! Bu keyfe ortak olmak için; funduszeue.infoul/camera

Muhteşem bir Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip tepenin, mehtabıyla ünlü olduğunu da belirtelim.

Eyüp Sultan

Kara surları ile Haliç surlarının birleştiği yerin hemen dışında, Haliç’in kuzeyinde yer alan Eyüp Sultan Camii’ne evinizde, oturduğunuz yerden kulak verin.

Eminönü

Dünyaca ünlü Mısır Çarşısı, Çiçek Pazarı ve Yeni Camii’ye ev sahipliği yapan Eminönü’nün hareketliliğine siz de şahit olun!

Emirgan

Lale bahçeleri, köşkleri ve eşsiz Boğaz manzarası ile İstanbul’un en güzel korularından biri olan Emirgan’ı evlerinizden izlemek size iyi gelecek. Size huzur verecek bu yer için tıklayın.

Hidiv Kasrı

Her biri künyeli ve soy kütüğüne sahip ağaçlarla kaplı geniş bir koruluğun ortasındaki, muhteşem Boğaz manzarasına sahip, Beykoz Çubuklu sırtlarındaki Hidiv Kasrı şimdi burada sizi bekliyor.

İstiklal Caddesi

Büyük cadde anlamına gelen Cadde-i Kebir ya da Pera’nın büyük caddesi anlamına gelen Grande Rue de Pera ya da bugünkü adıyla İstiklal Caddesi’nde hızla akan hayatı buradan takip edebilirsiniz.

Kadıköy

Gün batımında, İstanbul siluetinin en güzel şekilde görüldüğü yerlerden biri olan Kadıköy Rıhtım Meydanı’ndan İstanbul’u seyre dalın.

Karaköy

İstanbul’un bankaları ve iş hanlarıyla ünlü en eski ticaret merkezlerinden biri olan Karaköy’den şehri izlemek için buraya göz atabilirsiniz.

Kapalı Çarşı

Dünyanın en eski ve ilk büyük alışveriş merkezlerinden, İstanbul’un görülmesi gereken eşsiz yapılarından biri olan Kapalı Çarşı’da şimdi neler oluyor öğrenmek için bu linke göz atabilirsiniz.

Kız Kulesi

Tarihi, milattan önce yıllarına kadar uzanan Kız Kulesi’nden İstanbul’u seyrederken, efsanelere kulak vermeyi unutmayın! Kız Kulesi’nden İstanbul’a kuş bakışı bakmak isteyenleri buraya bekliyoruz.

Küçük Çamlıca

Tarihi Yarımada, İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasının en güzel şekilde görüldüğü Çamlıca’nın metre yüksekliğindeki küçük tepesi olan Küçük Çamlıca, sizi burada bekliyor.

Metrohan

Boğaziçi Köprüsü’nden başlayarak Üsküdar, Kız Kulesi, Galata Kulesi, Tarihi Yarımada, Haliç ve Beyoğlu’nu izleyebileceğiniz en hakim noktalardan biri üzerine inşa edilen Metro Han’dan İstanbul’u seyretmek için buraya göz atabilirsiniz.

Mısır Çarşısı

Üç büyük medeniyete ev sahipliği yapan İstanbul’un en eski yerleşim bölgelerinden biri olan Eminönü’ndeki Yeni Camii ve Çiçek Pazarı’nın yanında yer alan Mısır Çarşısı’nı oturduğunuz yerden burada keşfedin.

Miniatürk

İstanbul’un, Anadolu’nun hatta dünyanın önemli yapılarının 1/25 oranında küçültülmüş halleri Miniatürk’te gezgin aileleri bekliyor. Saraylar, yalılar, Peri Bacaları, Pamukkale Travertenleri, camiler, kiliseler, sinagoglar batıdan doğuya doğru bütün ülkeyi bir anda dolaşmak isteyen çocuklu aileler için ideal bir rota olarak karşımıza çıkıyor. Miniatürk’te yer alan eserleri buradan inceleyebilir, müze hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Pierre Lotti

Haliç’in muhteşem manzarasının en güzel şekilde gözler önüne serildiği nokta olan Pierre Loti Tepesi, İstanbul’u izleyebileceğiniz en güzel yerlerden. Şimdi, burada neler oluyor birlikte keşfedelim. 

Salacak

İki kıta üzerine kurulmuş dünyanın tek kenti olan İstanbul’da eşsiz Tarihi Yarımada siluetinin en güzel şekilde izlenebildiği Salacak, aynı zamanda Boğaz’ın incisi Kız Kulesi’ne en yakın semt. Şemsipaşa ile Harem arasında kalan Salacak, özellikle gün batımlarında muhteşem bir manzaraya sahip. Özellikle gün batımı başladığında buradan İstanbul’u seyretmelisiniz!

Saraçhane

Saraçhane, Bozdoğan Kemeri, Şehzadebaşı, Zeyrek ile Kıztaşı arasında yer alan, İstanbul’un tarihi semtlerinden Saraçhane’yi merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz.

Sepetçiler Kasrı

Tarihi Yarımada’nın Galata ve Boğaz’a bakan kısmı olan Sarayburnu’nda iki kıyı köşkünden biri olan Sepetçiler Kasrı’nı merak edenleri buraya alalım.

Sultanahmet

Medeniyetlerin başlangıç noktası olarak kabul edilen İstanbul’un en önemli meydanlarından biri olan Sultanahmet’in büyüleyici atmosferine katılın.

Taksim Meydanı

Meydan ismini, Cumhuriyet Anıtı’nın hemen arkasında bulunan tarihi su makseminden alan, Taksim Meydanı’na şimdi bir tıkla gitmeye ne dersiniz?

Ulus Parkı

Sol tarafınızda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, sağ tarafınızda Boğaziçi Köprüsü karşınızda ise Anadolu Yakası… İstanbul Boğazı’na en hakim noktalardan biri olan Ulus Parkı’ndan İstanbul’u seyretmek bambaşka bir keyif! Şimdi sıra sizde! 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası