annem dizisi oyuncusu gonca / Gonca Vuslateri: Beren kadar olamadık - Magazin Haberleri

Annem Dizisi Oyuncusu Gonca

annem dizisi oyuncusu gonca

Annemi &#;ok &#;zd&#;m

Haberin Devamı

Başlangıcından bu yana hiç boş zamanınız olmamış. Onlarca genç yeteneğin arasından sıyrılmak zor değil miydi?- Ben ortaokula giderken tiyatro yapıyordum. Daha sonra da arkadaşlarımın kısa filmlerinde yer almaya başladım. Üniversiteye daha geçen sene girmiş olmama rağmen çocukluğumdan beri oyunculuğa yatkınlığım vardı. "Yağmur Zamanı"nda çok ufak bir rolüm varken, o karakter kendi içinde büyüdü. Diziye 17 yaşındaki bir genç kız olarak girdim, sonradan iki çocuk annesi bir kadını canlandırdım. Bunun yetenekle alakası var. O zaman eğitimim yoktu. Buna rağmen "Ben yetenekliyim zaten" diyerek kendimi salmadım. Kurslara gittim.

Fiziksel özellikler ne kadar etkili?- Yeteneğin yanında o da önemli, ama fiziksel özelliklerimi kullanarak bir yerlere gelmek istemem. İsteseydim o şekilde de başarılı olurdum. Ben dış görünüş avantajını aldığım eğitimle pekiştirdim.

"Annem" dizisinde canlandırdığınız Gonca karakteri, ergenlik çağında çok asi bir kız Peki, siz o yaşlarda nasıldınız?

/images//0x0/55eaffbb8f87da
- Ben de aynen Gonca gibiydim. Gonca maddi açıdan annesine çok yükleniyor. Ben belki maddi açıdan bu kadar yüklenmedim ama gerçekten asi bir çocuktum. Annem izlerken, "O yaşlarına geri dönüyorum" diyor. Zaten bu işe başladığım zaman geçmişe dönüp kendimden çok yararlandım. İnsan belli bir olgunluğa eriştikten sonra "Ben bunları nasıl yaptım" diyor.

Haberin Devamı

Annenizi çok üzdüğünüzü düşünüyor musunuz?- Evet, ama bir daha asla

Ergenlik döneminden sonra hayatınızda neler değişti?- Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum ve çok erken yaşta çalışmaya başladım. Bir annenin çocukları için neler yaptığını, para kazanmanın ne kadar zor bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Bu yüzden o asi dönem çok uzun sürmedi.

Ya babanız?- Babamla ilişkimiz devam ediyor, ama aynı evde olmadığımız için annem kadar yakın değiliz.

Oyunculuk anlamında hedefleriniz neler?- Ben sadece oyunculuğumla gündemde olmak istiyorum. Şu anda çok gencim. Sevişme gibi zor sahnelerde rol

Annemi çok üzdüm
almam için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Ama ilerisi için kesin konuşmak istemem. Kendimi kanıtladıktan sonra güzel bir iş gelirse düşünürüm.
Haberin Devamı

Gonca ağır bir travma yaşıyor

Gonca’yı en iyi anlayanlardan biri de sizsiniz. Onun verdiği tepkiler sizce abartılı mı, yoksa aynı olaylarla karşılaşsanız sizin de tepkileriniz aynı mı olurdu?- Gonca’nın yaşındayken karşılaşsaydım, tepkilerim onunkiyle aynı olurdu. O ağır bir travma yaşıyor. Büyük bir ikilemde Anneyi aldattığı için babaya mı kızsın, yoksa bir babası olduğunu söylemediği için annesine mi?

kaynağı değiştir]

Zeynep (Vahide Perçin) ve Musa (Talat Bulut) üniversitede tanışıp birbirlerine aşık olurlar. Daha sonra evlenirler. Zeynep ve Musa'nın 3 yıl çocukları olmaz. Bir gün Zeynep hamile kalır. Ama tam o sırada Zeynep, Musa'nın kendisini başka bir kadın ile aldattığını öğrenir. Musa'ya hamile olduğunu söylemeden Musa'dan boşanır. Musa ile Zeynep boşandıktan sonra Zeynep'in çocuğu dünyaya gelir. Zeynep çocuğuna Gonca (Duygu Yetiş) adını verir. Musa'dan boşanan Zeynep, babasından kalma bir arsaya ev yapar. Cumartesi günleri evlerinin yanına kurulan pazarda köfte satarak geçimlerini sağlar. Gonca artık 16 yaşına gelmiştir. Haliyle istekleri de artar. Gonca'nın gecekonduda yaşaması onu diğer arkadaşlarından küçük düşürdüğünden arkadaşlarına bunu söyleyemez. Gonca diğer arkadaşları gibi güzel bir evlerinin olması, bilgisayarının olması ve kendine ait bir odasının olmasını ister. Çok sıkıntılı günler geçiren Gonca okulun tuvaletlerinde sigara içerken müdüre yakalanır. Velisi olarak dayısı gider. Gonca'nın annesi Zeynep'de kızının sigara içtiğini anlar. Kızıyla tartışırlar. Bunun sonucunda Gonca evden kaçarak dayısının evine gider. Zeynep, komşusu Ali ile karakola baş vururlar. Polisler Gonca'yı bulabilmek için, Gonca'nın babası olan Bayındırlık ve İskan Bakanı Musa'ya haber verirler. Musa, Zeynep'den bir kızının olduğunu duyunca şoke olur. Dayı daha sonra Gonca'yı Zeynep'e götürür. Ama Musa bir kızının olduğunu öğrenmiştir. Musa Zeynep'in bulunduğu adrese gelir. Zeynep ile Musa birbirleri ile konuşurken Gonca, Musa'nın babası olduğunu öğrenince şoke olur. Zeynep çünkü Gonca'ya babasının öldüğünü söylemiştir. Şimdi Musa sevgilisi Ayşe (Seda Akman) istemese de Gonca'yı yanına almak ister. Musa bunca yıl sonra öğrendiği kızını bırakmaya hiç niyeti yoktur. Zeynep kızını Musa'ya vermek istemese de kızının daha iyi şartlarda yaşaması için babasının yanına gitmesine izin verir. Gonca babasının yanına gidince Musa, Ayşe ile iletişimini kesmeye başlar. Ama Ayşe'nin hamile olduğunu ve çocuğun down sendromu geçirdiğini öğrenince Ayşe ile evlenmek zorunda kalacaktır. Bu sırada Zeynep'in kardeşi Mehmet eski eniştesi Musa'nın yanında şoför olarak işe girmiş daha sonra da sevgilisi Süreyya Eren ile evlenmiştir. Musa'nın kardeşi İbrahim Bayri, karısı Zehra'yı başka bir kadın ile aldatmış Zehra'da kaynanası Emine Bayri'nin yanına kızı ile sığınmıştır. Ali (İlhan Şeşen) ise Zeynep ile evlenmek istemekte ama rakibinin bir bakan olduğunu unutmamaktadır.

Oyuncu kadrosu ve karakterler[değiştir
Süha
12 yıl önce - Cum 17 Hzr ,

Duygu Yetiş fotoğrafları [Fotobiyografi]









Duygu Yetiş
D İstanbul
Sinema ve Dizi Oyuncusu

Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi :
Eğitimi: Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü

6 yıldır kamera önünde. Tatlı Hayat, Evli ve Çocuklu, Yağmur Zamanı, Annem dizilerinden sonra şimdi Kış Masalı dizisinde rol alıyor. Bunun yanı sıra çeşitli reklamlarda yer alıyor.

yılında doğan Duygu Yetiş, ilk kez yılında &#;Tatlı Hayat&#; dizisi ile kamera önüne geçti. Daha sonra &#;Evli ve Çocuklu&#; dizisinde rol alan oyuncu dizide evin şımarık ve sorumsuz kızını canlandırdı. &#;Yağmur Zamanı&#; dizinde yetimhane de büyüyen Merve karakterine hayat veren, Duygu Yetiş, yılında malesef uzun soluklu olamayan &#;Gülpare&#; dizisinde rol aldı.
Duygu Yetiş&#;in asıl çıkışı yılında Kanal D&#;de yayınlanmaya başlayan &#;Annem&#; dizisi ile oldu. Dizide canlandırdığı Gonca karakteri onun geniş çevrelerce tanınmasını sağladı. Hata dizi de oynadığı karekterin Lisede okurken hamile kalması medyada çok tartışıldı.
yılında yeni sezonda Atv&#;de yayınlanmaya başlanan &#;Kış Masalı&#; dizisinde Dağlı Güzeli Esmer&#;i canlandıran Duygu Yetiş&#;e, Cemal Hünal ve Fırat Çelik eşlik ediyor.

Duygu Yetiş, piyasanın çok değiştiğini söylüyor: "Bundan dört yıl önce dizilere oyuncu seçiminde bekleyen kişi olurdu. Artık odalar dolusu insan oluyor. Bu kadar insanın arasından sıyrılmak çok zor. Gece yarısına kadar veya sabahın köründe çalışabiliyorsunuz. İnsanın biraz da kendine güveni olması gerekiyor. İlerde hem oyunculuk, hem grafikerlik yapmak istiyorum."

Filmografisi:
  • Tatlı Hayat -
  • Evli ve Çocuklu -
  • Yağmur Zamanı - Merve
  • Gülpare -
  • Annem -
  • Kış Masalı - - Esmer


Diğer Başlıklar
Kurallar

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

Duygu Yetiş Kimdir

Duygu Yetiş Biyografisi

Lise eğitiminden sonra Haliç Üniversitesi’nde tiyaro eğitimi alan Duygu Yetiş, mezun olduktan sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Tatlı Hayat isimli dizi ile geçen Duygu Yetiş, dizide Mehpare karakterini canlandırdı. Dizi, İhsan ve Sevinç çiftinin işlerinin iyi gitmesiyle zengin olmalarını ve yen hayatlarında yaşadıkları komik olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Türkan Şoray ve Haluk Bilginer yer aldı.

Ardından geniş kitlelere ulaştığı Annem isimli dizide Gonca Eğilmez karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce kocası Musa tarafından aldatıldıktan sonra ondan boşanan ve kızı olduğunu söylemeyen Zeynep, yıllar sonra Musa ile kızı için yeniden karşılaşır. Yıllar sonra kızı olduğunu öğrenen bir adamla kızının yaşadıklarını anlatan dizinin başrollerinde Talat Bulut, Vahide Perçin ve Duygu Yetiş yer aldı. ’da ise Kış Masalı isimli dizide Esmer karakterini canlandırdı. Dizi, bir tesadüf eseri yörenin en zengin ailelerinden Ali Murat’ın hayatını kurtaran Esmer isimli genç bir kızın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Cemal Hünal, Duygu Yetiş ve Fırat Çelik ye aldı.

’de ise Krem isimli filmde Aslı karakterini canlandırdı. Dizi, kullandığı bir krem ile bir andan çok güzel bir kıza dönüşen Aslı’nın yaşadığı komik olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Duygu Yetiş ve Kenan Ece yer aldı. Daha sonra ise Acil Aşk Aranıyor isimli dizide Nisan karaterini canlandırdı. Dizi, Sinan ve Nisan isimli iki genç doktorun komik bir şekilde tanışmalarını ve sonrasında yaşanan aşkı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Serhat Teoman ve Duygu Yetiş yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • Tatlı Hayat
  • Yağmur Zamanı
  • Gülpare
  • Annem
  • Kış Masalı
  • Nisvan
  • Oğul
  • Üsküdar’a Giderken
  • Krem
  • Uçurum
  • Analı Oğullu
  • Dün Bugün Yarın
  • Acil Aşk Aranıyor

funduszeue.info / Özel Haber

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası