hollywood ünlülerinin güzellik sırları / Eski Hollywood starlarının güzellik sırları | Güzellik

Hollywood Ünlülerinin Güzellik Sırları

hollywood ünlülerinin güzellik sırları

Giriş Yap/Üye Ol

Şu beyaz cam ne kadar da sihirli bir dünya; porselen gibi ciltler, kalın ve parlak dudaklar, çekik gözler, sağlıkla parlayan saçlar&#; Sahi bütün hikmet televizyondan mı? Sizin için ünlülerin bakım sırlarını araştırdık. Belki de bu &#;kusursuzluk&#; oldukça basit yöntemler ve ipuçlarından elde ediliyordur. Güzelliği ile kasıp kavuran Miranda Kerr ile başlayalım&#;Miranda Kerr&#;in Güzellik  Sırrını Açıklıyoruz! Miranda Kerr&#;in güzellik sırrını duyunca çok şaşıracaksınız. Meğer tüm olay kuşburnu yağı imiş. Özellikle doğumdan sonra cildinin eski parlaklığına kavuşması için düzenli olarak kuşburnu yağından yardım alıyormuş ünlü güzel&#; Ayrıca göz kapaklarının canlanması için de dudak merhemi kullandığını açıkladı.
miranda_kerrGüzeller Güzeli Naomi Campbell37 yaşındaki top model cildinin güzelliğini ılık süt banyosuna borçlu olduğunu açıkladı. Bacaklarına ise kahve taneleriyle masaj yapıyor. Böylelikle selülite karşı önemli bir savaş açmış oluyor.
naomiChristina Aguilera&#;nın Sivilcelerle Mücadele Yöntemi
Sivilcelerle bir türlü baş edemiyorsanız bir de pop yıldızı Christine Aguilera’nın yöntemini denemenizde fayda var. İhtiyacınız olan çiğ patates dilimleri. Bu dilimleri cildinde gezdiren şarkıcı, bu yöntemle sivilcelerini kuruttuğunu söylüyor. Sivilcelerle başınız dertteyse akne ve sivilcelerden hemen kurtulmanızı sağlayacak 10 pratik yöntem yazımız tam size göre! Tıklayın
dddccfa3cdabb21feJessica Alba&#;nın Fit Bedeninin Nedeni Belli Oldu!Jessica, güzelliğini ve fit görünümünü beslenmesine gösterdiği özene borçlu. Güne meyve ve yulaf ağırlıklı bir kahvaltıyla başlıyor, böylelikle sindirim sisteminin hareketlenmesini sağlıyor. Her gün balık tüketmeyi ihmal etmiyor ve akşam yemeklerini salata ile geçiştiriyor. Siz de Jessica Alba gibi fit kalmak istiyorsanız işte size enfes balıklı tarifler! Tıklayın
jessica_albaCindy Crawford da Patates Sevenlerdenmiş!Christina Aguilera&#;dan sonra Cindy Crawford&#;ın da tercihi çiğ patates. Cilt için faydalı olduğu söylenen çiğ patates süpermodel Cindy Crawford’ın vazgeçilmezi. Crawford, patates dilimleriyle gözlerindeki şişliğin indiğini söylüyor.
cfcbe4e9ef15Jennifer Aniston&#;ın Ananas İksiri 40’lı yaşlarında olmasına rağmen pamuk gibi ve pürüzsüz cildiyle herkesi kendine hayran bırakan Jennifer Aniston, haftada iki kez bir ananas dilimini püre haline getirip balla karıştırarak yüzüne sürüyor.Böylelikle cildinin her an taptaze olduğunu belirtiyor.
cafd7ffe67bb59f9b14Sandra Bullock&#;un Elma Maskesi40 yaşın üstünde olmasına rağmen cildi hala 20’li yaşlarda görünen Sandra Bullock&#;un en büyük sırrı elma maskesi. Günde iki tane elma yiyen oyuncu, cildine de elma dilimleriyle maske yapıyor. Bu maske sayesinde cildi 20&#;li yaşlarını aratmıyor.
a10f9fbe60facfab8ea6dd9eCameron Diaz&#;a Süt Tozundan Gelen GüzellikEvet, yanlış duymadınız süt tozu. Hollywood’un güzel yıldızı Cameron Diaz, cildi için süt tozu kullanmayı tercih ediyor. Denemekte fayda var.
d3b47b0ddc2ceaf5ae4
Jessica Simpson&#;ın Parlak Saçlarının SırrıDüzgün fiziğinin yanı sıra saçlarının güzelliğiyle de dikkat çeken Simpson, banyodan sonra saf zeytinyağı maskesi yaparak saçlarının yıpranmasını önlerken aynı zamanda sağlıkla parlamasını sağlıyor. Benzer bir maske önerisi de MigrosTV&#;den olsun. Zet Fashion sizin için şahane bir saç maskesi hazırlıyor. Mutlaka göz atın deriz. Tıklayın!
e0be6a2fabb5df0e
Sarah Jessica Parker&#;ın Güzellik YöntemiGöz çevresindeki morluklardan şikayet eden Parker da Miranda Kerr gibi, çareyi kuşburnu yağında bulmuş. Yağ ile göz çevresine masaj yaptığını belirten Parker&#;ın derin ve anlamlı bakışlarının üstünde yatan (!) yağı da öğrenmiş olduk.Ünlülerin bakım sırlarını sizinle paylaştık ancak belirtmeden geçmeyelim. Her bakım kremi, maskesi ya da uygulaması kişiye göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle en doğru bilgi için cilt doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin&#;c26aa4deb71ce69dd40Hollywood ünlülerinin doğum sonrası nasıl zayıfladığını merak ediyorsanız tıklayın!

Hollywood yıldızlarının g&#;zellik sırları nelerdir?

Haberin Devamı

6. Dinlenmek: Hollywood yıldızları, stresten kaçınmak için yeterli uyku ve dinlenme zamanı ayırırlar. Yeterli uyku, cildin yenilenmesine ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur.

7. Estetik Müdahaleler: Bazı Hollywood yıldızları, güzelliklerini korumak için estetik müdahaleler yaptırırlar. Bu müdahaleler arasında botox, dolgu, lazer tedavisi, cerrahi işlemler ve diğerleri bulunur.
Bu sırların hepsi, Hollywood yıldızlarının güzelliklerini korumak için uyguladıkları yöntemlerdir. Ancak, herkesin vücut ve cilt tipi farklı olduğundan, bu yöntemler herkes için aynı sonucu vermeyebilir.

Hollywood yıldızlarının güzellik sırları nelerdir

Bununla birlikte, bazı ünlülerin özel güzellik sırları da vardır. Örneğin, bazıları doğal ürünlerle cilt bakımı yaparken, bazıları da yoga, meditasyon veya akupunktur gibi farklı yöntemleri tercih ederler.

Bazı Hollywood yıldızlarının güzellik sırları şunlardır:

1. Jennifer Aniston: Düzenli olarak yoga ve egzersiz yapar. Ayrıca, saçlarına sıcak havadan korunmak için argan yağı kullanır.

Haberin Devamı

2. Gwyneth Paltrow: Organik beslenmeyi tercih eder ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimser. Ayrıca, cildinin nemli kalması için düzenli olarak buhar banyosu yapar.

3. Angelina Jolie: Yoğun bir fitness programına sahiptir ve düzenli olarak kickboxing ve muay thai yapar. Ayrıca, cilt bakımında bal kullanır.

4. Beyoncé: Vegan beslenmeyi tercih eder ve düzenli olarak spor yapar. Ayrıca, saçlarını nemli tutmak için hindistancevizi yağı kullanır.

5. Kate Hudson: Yoga yapmayı seviyor ve doğal ürünlerle cilt bakımı yapar. Ayrıca, saçlarına bakmak için jojoba yağı kullanır.

#Hollywoodig&#;zellik#Bakım#Cilt Bakımı

LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipi

Yazarın Tüm Yazıları

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası