oyak com tr otomobil kampanyası / Bize Ulaşın - Oyak Renault Otomobil Fabrikaları İletişim Bilgileri

Oyak Com Tr Otomobil Kampanyası

oyak com tr otomobil kampanyası

BASIN B&#;LTENİ-Toyota Aralık ayı kampanyası d&#;zenledi


Toyota yılın son kampanyasında fiyatlarını değiştirmeyerek yeni
yıla bir otomobil ile girmek isteyenlere cazip fırsatlar sunmaya devam
ediyor. " Türkiye'de Yılın Otomobili" seçilen Corolla'nın ÖTV
avantajına sahip hibrit modellerinin yanı sıra benzinli seçenekleri de
hurda teşviki ile büyük fiyat avantajlarıyla sunuluyor. Kamu
bankalarının yerli üretim araçları desteklemek amacıyla hayata
geçirdikleri finans kampanyasının da devam ettiği Aralık ayında 50 bin
TL, 36 ay vade ve yüzde 0,69 finansman oranıyla Türkiye'de üretilen
Corolla Flame, Corolla Passion ve tüm Toyota C-HR modelleri tüm Toyota
Plazalarda yeni kullanıcılarını bekliyor.
Yeni Corolla, Aralık ayı itibariyle, Vision versiyonları hariç,
Apple Car Play ve Android Auto Akıllı Telefon Entegrasyonu ile
sunuluyor. model Yeni Toyota Corolla benzinli bin TL'den
başlayan hurda teşvikli fiyatlarla, Yeni Toyota Corolla Hybrid
modelleri ise bin TL'den başlayan özel fiyatlarla satılıyor.
Toyota'da aralık ayı fırsatları Yeni Corolla ile sınırlı kalmıyor.
Model RAV4 Hybrid, C-HR, C-HR Hybrid, Yaris ve Yaris Hybrid
modelleri de çok cazip fiyat avantajları ile müşterilerini bekliyor.
31 Aralık tarihine kadar Türkiye geneline yayılmış tüm Toyota Yetkili
Satıcılarında geçerli olacak kampanya kapsamında ÖTV teşviki ile C-HR
Hybrid bin TL, Yaris Hybrid bin TL, RAV4 Hybrid
bin TL, Yeni Camry Hybrid bin TL'den başlayan anahtar teslim
fiyatlarla satışa sunuluyor. C-HR benzinli seçeneği ise hurda teşviki
ile bin TL'den başlayan fiyat avantajıyla Toyota Plazalardaki
yerini alıyor.
Ayrıca, 60 bin TL, 12 ay vade ve yüzde 0 finansman oranıyla Hilux
modelinin bütün versiyonlarına sahip olabilirsiniz. Kampanya dahilinde
Hilux için 5 yıl geçerli Garanti Extra paketi de hediye olarak
sunuluyor.
Yüzde 0,69'dan başlayan finansman oranı ve her bütçeye göre
şekillendirilebilen 60 aya varan vade seçenekleri ile Toyota'nın
Aralık kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski
araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere "takas" imkanı
da bulunuyor.

Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
funduszeue.info
funduszeue.info

HABERLER

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, zorlu üniversite maratonu öncesi gençleri motive etmek için düzenlendiği ‘İlk 10’a girenlere otomobil’ kampanyasına Oyak Renaut Fabrikası sponsor oldu. Türkiye genelinde 7 branşta ilk 10’a girecek Bursalı öğrenciler Clio Sport marka otomobille ödüllendirilecek.

 

Hedef gençleri motive etmek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, her yıl yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin geleceğine yön vermek için girdiği üniversite sınavı öncesi gençleri motive etmek amacıyla büyük bir kampanya başlattı. Türkiye genelinde 7 branşta ilk 10’a giren Bursalı öğrencilere otomobil, ilk bine girenlere ise dizüstü bilgisayar hediye edileceğini açıklayan Başkan Altepe, ödüllerin temini konusunda ise kent dinamiklerini devreye sokacaklarını böylelikle de Bursa’da eğitimin çıtasını yükseltmeyi amaçladıklarını açıklamıştı.

 

“Bursa’dan daha fazla yönetici çıkmalı”

Başkan Altepe’nin başlattığı büyük kampanyaya ilk destek Oyak Renault Fabrikası’ndan geldi. İlk 10’a girecek öğrencilerin otomobillerine sponsor olan firmanın Genel Müdürvekili Ayhan Tokcan, Başkan Altepe’yi makamında ziyaret ederek, kampanyaya sponsor olarak destek vereceklerini açıkladı. Bursa’nın önemli avantajlarından birinin genç nüfus yoğunluğu olduğunu belirten Başkan Altepe, “Gençlerimizin daha donanımlı yetişmesini ve Bursa’dan daha fazla yönetici çıkmasını istiyoruz. Bu amaçla sınav öncesi gençlerimizin motivasyonunu artırmak için böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Kampanyamıza sponsor olarak destek veren Oyak Renault firmamıza da teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Bursa ile büyüdük”

Oyak Renault’un yılında faaliyete başladığını ve geçen sene 40’ıncı yılı geride bıraktığını ifade eden Oyak Renault Genel Müdürvekili Ayhan Tokcan da 6 bin kişinin istihdam edildiği fabrikanın Bursa ile büyüdüğünü vurguladı. Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kampanyada yer almanın kendilerine gurur verdiğini dile getiren Tokcan, “Biz bu kentin insanlarıyla çalışıyoruz. Bu nedenle öğrencilerimizin eğitim çıtasını yükseltmesi ve sınavda üst sıralarda yer alması bizim için de çok önemli. Çünkü bu gençlerimiz yine bizim fabrikalarımızda çalışacak. Böyle bir kampanyaya öncülük eden Büyükşehir Belediyesi’ni kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sponsorluk protokolü Başkan Altepe ile Tokcan arasında imzalandı.

Tarih: Okunma sayısı:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası