terras konutları konya satılık / 97 sonucu: Konya şeker - Trovit

Terras Konutları Konya Satılık

terras konutları konya satılık

Terra&#;s Konutları

Konya'nın cazibe merkezi Selçuklu'da yükselen Terra's Konutları'nın temeli atıldı. Projede blokların en üst katı yeşillikler içinde teras alanı olarak tasarlandı. 9 bin metrekarelik arsaya kurulan projenin 6 bin metrekaresi yeşile ve sosyal alanlara ayrıldı. Geniş metrekarelerde tasarlanan dairelerde çalışma odası, giyinme odası, depo ve kiler alanları da bulunuyor. 

Esbey Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Eskici, “3+1, 4+1 ve 5+1 olarak projelendirdiğimiz Terra’s Konutları’nda geniş yeşil alanlar, doğal dokuya uygun ahşap malzemelerle tasarlanan çocuk oyun adası, süs havuzu ve eşsiz peyzajı ile nereye baksanız yeşil görebileceğiniz bir yaşam merkezi oluşturduk. Konyalılara kapalı otoparkı, 7/24 kamera sistemleri ile hem akıllı hem de kullanışlı bir yaşam alanı sunuyoruz. 24 ayda teslim etmeyi planladığımız projemizde güvenilir, yatırımcısına değer katan, kaliteli ve lüks konut üretiminde çıtayı bir kat daha arttırmayı planlıyoruz” dedi. 

Terra's Konutları, Nova&İbis Hotel'e metre, Başkent Hastanesi'ne metre, Adese AVM'ye metre, Kule Site AVM'ye metre, Makro Market'e 2 kilometre, Dedeman Hotel'e 2 kilometre, Alaaddin Tepesi'ne 3 kilometre, Medline Hastanesi'ne 3,5 kilometre mesafede yer alıyor.


 

Terra&#;s Konutları satılık!

Karma konsept ile yükselen Terra&#;s Konutları&#;nın satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor.

Terra&#;s Konutları satılık!
2 bloktan oluşan Terra's Konutları​'nın satılık daireleri konut alıcılarına sunuluyor. ​9 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Terra's Konutları'nın yaşam alanları arasında; çalışma odası, giyinme odası, depo ve kiler alanları, çocuk oyun adası, süs havuzu ve kapalı otopark yer alıyor.

Karma konsept ile inşa edilen Terra's Konutları'nda 3+1 daireler metrekare, 4+1 daireler metrekare, 5+1 daireler metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Bloklarının en üst katında teras alanları tasarlanan Terra's Konutları'nda 6 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor.

Esbey Mimarlık imzası taşıyan Terra's Konutları'nda 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri planlandı. Konya'nın yeni projeleri arasında yerini alan Terra's Konutları toplam konut ve 20 dükkandan oluşuyor.

Terra's Konutları nerede? Tıklayınız.

Terra's Konutları fiyat bilgisi? Tıklayınız.

Terra's Konutları teslim tarihi? Tıklayınız.

Terra's Konutları iletişim!

Adres: Şeker Mahallesi, Dolma Sk. Selçuklu/Konya

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasıfunduszeue.info
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Terra's Konutları PROJE ÖZELLİKLERİ

Esbey Mimarlık, Konya'nın yeni cazibe merkezi Selçuklu'da farklı bir projeye imza atıyor. 7 bin metrekaresi yeşil alan olmak üzere 9 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Terra's Konutları projesi, büyüklükleri ila metrekare arasında değişen 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edilmiş ferah ve geniş adet konuttan meydana geliyor. İki bloktan oluşan Terra's Konutları projesinde 20 adet de ticari ünite yer alıyor.

Ekim 'de teslim edilmesi planlanan proje doğal dokuya uygun ahşap malzemelerle tasarlanan çocuk oyun adası, süs havuzu ve eşsiz peyzajı ile yeşilin her tonunu barındıran bir proje olarak dikkat çekiyor.

Başkent Hastanesi'ne 1, Kule Site AVM'ye 2, Alaaddin Tepesi'ne ise 3 kilometre mesafede yer alan Terra's Konutları, estetik mimarisi, kaliteli işçiliği ile konforun ve huzurun kapısını aralıyor.

Güvenliğin 7/24 sağlanacağı projenin sosyal ayrıcalıkları arasında fitnesss merkezi, süs havuzu, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve kamelya bulunuyor.

Terra's Konutları Nerede?

Fırsat Projeleri

Courtyard Platinum

Courtyard Platinum

Kıbrıs'ta %35 peşinat 47 ay vade avantajıyla Sterlin'den başlayan fiyatlarla kolayca ev sahibi olun, döviz bazında yüksek kira getirili yatırım fırsatını kaçırmayın

Sinpaş Boulevard Çankaya

Boulevard Çankaya

Boulevard Çankaya'da 0,79 oran ve 15 yıl vade avantajıyla yerinizi hemen alın kampanya fırsatlarından yararlanmak için acele edin

Sinpaş Koru Aura

Sinpaş Koru Aura

Sinpaş Koru Aura'da balkonlu, teraslı 3+1 dairelere, bankasız kefilsiz 72 ay vade avantajıyla kolayca sahip olun kampanya fırsatlarından yararlanmak için acele edin

Querencia

Kıbrıs'ta Ayrıcalıklı Bir Yaşam

Kıbrıs'ta %35 peşinat ve 47 ay vade avantajıyla Sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olun, yatırımınız size 10 yılda geri dönsün, döviz bazında yüksek kira avantajından faydalanın

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası