hometech 64 gb / Hometech Alfa 10TX Tablet

Hometech 64 Gb

hometech 64 gb

Hometech Alfa 10TB 64 GB " Tablet(Türkiye Garantilidir)

Senetli Taksitli Alışveriş Nasıl Yapılır?

Kredili Alışveriş; Piecey Pay sitesinin, tüm kıta Avrupasına ve Türkiye'ye banka kredisiz, peşinatsız alışveriş fırsatı sunan bir sistemidir.

Senetli Taksitli Alışveriş Şartları Nelerdir?

Peşinatsız alışveriş yapabilmeniz için iki ana şartımız vardır.

1- Düzenli ve resmi bir geliriniz olmalıdır. 2- Ödenmemiş icra dosyanız olmamalıdır.* Peşinat ödemenize gerek yoktur, ilk ödeme 30 gün sonra başlar*Taksitli alışveriş için bütçenize uygun bir ürüne sipariş oluşturmanız yeterlidir.*Ya da ürüne daha sonra karar vermek isterseniz Ürün siparişi vermeden de alışveriş limiti talebinde bulunabilirsiniz.*Siparişiniz/talebiniz 24 saat içinde uzmanlar taraf
*Taksit ödemelerinizi her ay sitemize üye girişi yaparak "online ödeme" şeklinde kredi kartınız ya da banka kartınızdan ödeme yapabilirsiniz. Dilerseniz otomatik ödeme tanımlayabilirsiniz.
*Sitemiz üzerinden yapacağınız herhangi bir işlemde Banka Kredisi çekmez, çekme talebinde bulunmaz. Bu sayede banka kredi limitleri dolmaz, Kredi Kartı limitleri boşuna tükenmez. Ödeme gecikmeleri durumunda da KKB Puanı olumsuz etkilenmez.
*Oluşturulan tüm siparişleriniz için gerek duyulması halinde tarafınızdan maaş bordrosu ikametgah gibi belge talep edilebilir. (Bu durum nadiren yaşanır) Garanti

(Ürünler Yurtdışından değil Türkiye'den satın alınarak size gönderilir)

Şirketimiz tüm Kıta Avrupası'na ve Türkiye'ye taksitli ürün satmaktadır. Fakat Türkiye'de yaşayan müşterilerimiz ancak ve ancak Türkiye Garantili ürün siparişi verebilirler. Firmamız Türkiye müşterilerine sadece ve sadece Türkiye garantili Ürün satmaktadır.(Türkiye garantili ne demektir: Bu garanti kapsamındaki ürünler Türkiye'nin her yerindeki AppleTürkiye Yetkili Servisleri, Samsung Türkiye Yetkil

Hometech Alfa 10tb 4gb 64gb " Ips Tablet Bilgisayar 10tb10

Tablet bilgisayar modelleri kolay kullanım açısından sıklıkla tercih edilen elektronik cihazlar arasında yer alır. Gerek ofisinizde gerekse evinizde kullanarak işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Taşıma imkanınızı kolaylaştıran Hometech Alfa 10 TB 4 GB 64 GB tablet yüksek hafızası ile belgelerinizi güvenli bir şekilde depolayabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda birbirinden farklı uygulamaları cihaza yükleyebilmenize de imkan tanır. Yüksek RAM boyutu sayesinde bu uygulamaların hızlı bir şekilde çalışmasına yardım eder. Pratik kullanımı ile uygulamalara hızlı erişiminizi sağlar. IPS görüntüleme teknolojisinden faydalanarak görüntü kalitesini artırabilirsiniz. Geniş ekran yapısı sayesinde aktivitelerinizi zevkli bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Siz de Hometech Alfa 10 TB 4 GB 64 GB " IPS tablet bilgisayar 10TB10 ürününe sahip olarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

  • Yüksek performans
  • Hızlı kullanım imkanı
  • İnce tasarım

Yüksek Performans Sunan Alfa Tablet Bilgisayar

Yüksek Performans Sunan Alfa Tablet Bilgisayar

Yüksek performansa sahip olan tablet bilgisayar çeşitleri kullanım amaçlarıyla size yardımcı olur. Hometech tablet bilgisayar 64 GB hafızaya sahip olduğundan istediğiniz uygulamayı yükleyebilmenizi sağlar. Bununla birlikte yüksek çözünürlük imkanı sunduğundan fotoğraf ve video çekme aktivitelerinizin net bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olur. Bu sayede canlı tonları yakalayabilir ve çekimlerinizin kalitesini artırabilirsiniz. Dahili klavyesi olan bu cihaz sayesinde çok fonksiyonlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Dilerseniz klavyeyi çıkararak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hometech Alfa 10 TB 4 GB 64 GB IPS tablet bilgisayarın x piksel kalitesinden faydalanarak ince detayları bile kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Siz de yüksek performans sunan bir model arıyorsanız Hometech tarafından satışa sunulan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Bu sayede kullanım kalitenizi artıracak olan tablete sahip olabilirsiniz.

Hızlı Kullanım Sunan Alfa Tablet Bilgisayar

Hızlı Kullanım Sunan Alfa Tablet Bilgisayar

Tablet bilgisayar modellerini satın alırken dikkat edilmesi gereken önemli unsurlardan biri de hızlı kullanım imkanı sunmasıdır. Hometech Alfa tablet bilgisayar modeli yüksek işlemciye sahip olduğundan kullanım hızınızı artırır. Bu sayede dilediğiniz uygulamaya ya da bilgiye pratik bir şekilde ulaşabilmenize yardımcı olur. Keskin ve daha parlak renkleri size yansıtarak görüntü kalitesini artırır. Dilerseniz oyun oynayabilir ya da uygulamalarınızı kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Hometech Alfa 10 TB 4 GB 64 GB IPS tablet bilgisayar kullananlar hızlı kullanım imkanından oldukça memnun olduklarını belirtir. Bu sayede birbirinden farklı işleri rahatlıkla bu cihaz ile gerçekleştirebilirsiniz. Siz de hızlı kullanım imkanı elde edebilmek istiyorsanız Hometech tarafından satışa sunulan bu modeli satın alabilirsiniz. Böylece uygulamalarınıza ve bilgilerinize erişiminizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Alfa Tablet Bilgisayar

Uygun Fiyatıyla Alfa Tablet Bilgisayar

Hometech markası tarafından satışa sunulan tablet bilgisayar modeli özel klavyeye sahiptir. Bu sayede kullanım kolaylığını artırarak cihazınızın korunmasına da yardımcı olur. İşlevsel kılıfından faydalanarak cihazınızı dış darbelerden sakınabilir, çizilmelere ve kırılmalara karşı koruyabilirsiniz. Aynı zamanda klavyesinden faydalanarak da işlerinizi kolaylıkla yerine getirebilirsiniz. Hometech Alfa 10 TB 4 GB 64 GB IPS tablet bilgisayar fiyatlarının avantajından yararlanarak ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ürünün alt kısmında bulunan yorumları okuyarak da daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Hometech Alfa 10 TB 4 GB 64 GB IPS tablet bilgisayar yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bularak güvenli bir alışveriş imkanı elde edebilirsiniz. Satın alma işlemleri için ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilir ve kısa sürede sipariş oluşturabilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası