zara şişme mont nasıl yıkanır / Bershka şişme mont nasıl yıkanır?

Zara Şişme Mont Nasıl Yıkanır

zara şişme mont nasıl yıkanır

Mont 60 derecede yıkanır mı?

İçindekiler:

  1. Mont 60 derecede yıkanır mı?
  2. Çamaşır makinesinde mont nasıl yıkanır?
  3. Kışlık montlar hangi programda yıkanır?
  4. Kışlık montlar nasıl yıkanır?
  5. Şişme montlar kaç derecede yıkanır?
  6. Içi elyaf mont nasıl yıkanır?
  7. Elyaf mont nasıl kabartılır?
  8. Kaban çamaşır makinesinde yıkanır mı?
  9. Şapkası tüylü montlar nasıl yıkanır?
  10. Zara Mont makinede yıkanır mı?
  11. Şişme mont hangi programda yıkanır?
  12. Elyaf yelek nasıl yıkanır?
  13. Boncuk elyaf yıkanır mı?
  14. Elyaf mont nasıl yıkanır?
  15. Montun içindeki elyaf nasıl düzelir?
  16. Kaşe montlar çamaşır makinesinde yıkanır mı?
  17. Kaban makinede nasıl yıkanır?
  18. Uniqlo mont nasıl yıkanır?
  19. Kaz tüyü mont nasıl yıkanır tenis topu?

Mont 60 derecede yıkanır mı?

Bu nedenle yıkanmakoşullarına özellikle de yıkama suyunun sıcaklığına çok dikkat etmek gerekmektedir. 30 dereceden daha fazla sıcaklıklarda kaşe kaban yıkamak kabanınızın bozulmasına neden olacaktır. Bu nedenle çamaşır makinesi için soğuk sayılabilecek derecedesu ile kaşe kaban makinede rahatlıkla yıkanabilmektedir.

Çamaşır makinesinde mont nasıl yıkanır?

Montları yıkarken toz deterjan yerine sıvı deterjan kullanmayı tercih edin. Montları diğer kıyafetlerle birlikte yıkamayın. Montlarınızı soğuk suyla yıkayın. Montolarını çamaşır makinesindeyıkarken çok sıktırmamaya özen gösterin.

Kışlık montlar hangi programda yıkanır?

Makinanızı yün veya narin programdasoğuk yıkama seçeneğine alın.(Ya da benzer hassas programlara.)

Kışlık montlar nasıl yıkanır?

Kışlık mont nasıl yıkanır?
  1. Fermuar ve düğmeleri yıkamadan önce sabitleyin.
  2. Eğer montunuzda kürk ya da astar varsa bunları çıkarın.
  3. Montunuzu yıkarken asla toz deterjan kullanmayın, olabildiğince sıvı deterjan kullanmaya özen gösterin.
  4. Montunuzu diğer kıyafetlerden ayrı yıkayın.
  5. Düşük sıcaklıkta yıkayın.
Daha fazla öğe

Şişme montlar kaç derecede yıkanır?

Şişme Mont NasılTemizlenir? Çamaşır makinesinin hassas yıkama programında ya da elde yıkama programında kolaylıkla temizlenebilmektedir. Suyun sıcaklığı montun deforme olmaması için oldukça önemlidir. Bu nedenle 30 derecede yıkanmasıönerilmektedir.

Içi elyaf mont nasıl yıkanır?

Şişme Mont Nasıl Yıkanır?Elyaf ve Kaz Tüyü Mont Temizliğinin Püf Noktaları
  1. Montunuzun fermuarını kapatın ve varsa diğer cep düğmelerini ilikleyip ters çevirin.
  2. Çamaşır makinenizi, soğuk su ve kısa süreli narin yıkamaya ayarlayın.
  3. Hassas kumaşlar için özel üretilen sıvı çamaşır deterjanı kullanın.
Daha fazla öğe

Elyaf mont nasıl kabartılır?

Sıvı çamaşır deterjanı kullanın fakat yumuşatıcı kullanmaktan kaçının! Kurutma makinesi kullanıyorsanız montla beraber içine bir adet tenis topu koyun. Bu top, montun kuruma aşamasında yeniden kabarmasına yardımcı olacaktır. Eğer kurutma makineniz yoksa montu asmayın!

Kaban çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Kumaşın tüy veya iplik toplamaması için kabanı makineyetek başına atabilirsiniz. Başka çamaşırlarla birlikte yıkayacaksanız, çamaşırların tüy/ hav verecek kumaşlara sahip olmamasına dikkat edin. Bu noktada, özellikle pamuklu kumaştan üretilmiş kıyafetleri kaşe kabanla birlikte yıkamamaya özen göstermeniz gerek.

Şapkası tüylü montlar nasıl yıkanır?

Çamaşır makinenizi elde yıkama ya da hassas yıkama programında 30 derece su ve Omo sıvı deterjan ile yıkayın. Sıvı deterjan kalıntı yapmayacağı ve suda homojen olarak dağılacağı için kaz tüyümontunuzu ilk günkü gibi temizler. Kurutma işlemi esnasında montunuzu asmak yerine sermeye özen gösterin.

Zara Mont makinede yıkanır mı?

Kuru temizleme önerilir ve daima üzerine bir bez koyularak ütülenir. Şişme montlarve kapitone ceketlerHem doğal tüylü hem de sentetik kumaşlı kıyafetler makinedeyıkanabilir. Tüylerin topaklanmasını önlemek için kurutma çok önemlidir. Kurutucu kullanılabilir.

Şişme mont hangi programda yıkanır?

Eğer sizinde durumunuz buysa, kuş tüyü ve elyaf şişmemontlarınızı çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Tabii birkaç şartla! Montunuzun fermuarını kapatın ve varsa diğer cep düğmelerini ilikleyip ters çevirin. Çamaşır makinenizi, soğuk su ve kısa süreli narin yıkamaya ayarlayın.

Elyaf yelek nasıl yıkanır?

Çamaşır makinenizi, soğuk su ve kısa süreli narin yıkamaya ayarlayın. Sıcak suyla asla yıkamayın! Hassas kumaşlar için özel üretilen sıvı çamaşır deterjanı kullanın. Yumuşatıcı ve ağartıcı sert kimyasalların kullanımından kaçının.

Boncuk elyaf yıkanır mı?

Elyafve silikon yastık temizliği: Elyafve silikon yastık, temizlenmesi en kolay olan yastık türleridir. Her iki yastık türü de çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkanaraktemizlenebilir.

Elyaf mont nasıl yıkanır?

Şişme Mont Nasıl Yıkanır?Elyaf ve Kaz Tüyü Mont Temizliğinin Püf Noktaları
  1. Montunuzun fermuarını kapatın ve varsa diğer cep düğmelerini ilikleyip ters çevirin.
  2. Çamaşır makinenizi, soğuk su ve kısa süreli narin yıkamaya ayarlayın.
  3. Hassas kumaşlar için özel üretilen sıvı çamaşır deterjanı kullanın.
Daha fazla öğe

Montun içindeki elyaf nasıl düzelir?

Sıvı çamaşır deterjanı kullanın fakat yumuşatıcı kullanmaktan kaçının! Kurutma makinesi kullanıyorsanız montla beraber içine bir adet tenis topu koyun. Bu top, montunkuruma aşamasında yeniden kabarmasına yardımcı olacaktır. Eğer kurutma makineniz yoksa montuasmayın!

Kaşe montlar çamaşır makinesinde yıkanır mı?

Kaşekumaştan üretilen giysiler için risk taşımayan temizlik yöntemi, kuru temizleme. Bununla birlikte, önemli tedbirler alındığı takdirde, çamaşır makinesinde de kaşegiysilerini yıkayabilirsiniz. Yıkamanın mümkün olduğunca hassas şartlar altında gerçekleşmesi gerekiyor.

Kaban makinede nasıl yıkanır?

Kaşe kabanı çamaşır makinesindeyıkarken su sıcaklığının çok yüksek olmaması önerilir. Yüksek sıcaklıkta yıkanankaşe kabanların kumaşında çeşitli hasarlar meydana gelebilir. Bu nedenle 30 derecede yıkanmasıdaha doğru olacaktır.

Uniqlo mont nasıl yıkanır?

Bu durumun üstesinden gelmek için öncelikle montunuzun tüm fermuarlarını kapatın. Çamaşır makinenizi elde yıkama ya da hassas yıkama programında 30 derece su ve Omo sıvı deterjan ile yıkayın. Sıvı deterjan kalıntı yapmayacağı ve suda homojen olarak dağılacağı için kaz tüyü montunuzu ilk günkü gibi temizler.

Kaz tüyü mont nasıl yıkanır tenis topu?

Ürününüzde herhangi bir talimat belirtmiyorsa, ürününüzü 30 derecede, ağır deterjanlar kullanmadan yıkayabilirsiniz. Kaz tüyümontunuzu yıkarken, çamaşır makinesinin içine tenis topukoyabilirsiniz. Montunuzu yıkarken tek olarak yıkamalısınız. Diğer ürünler montunuza zarar verir.

Kaz T&#;y&#; Mont Nasıl Yıkanır? &#;amaşır Makinesinde Kaz T&#;y&#; Mont Yıkanır Mı? Şişme Mont Nasıl Temizlenir?

Haberin Devamı

 Kış aylarında gerek hafif olması gerekse sıcak tutması ile en çok tercih edilen mont türlerinden birisi de kaz tüyü montlardır. Beklenmedik bir anda mont üzerine dökülen gıdalar korkutucu bir durum olmuştur. Her kıyafette olduğu gibi kaz tüyü montlarda da bu durumun çözümü oldukça kolaydır.

Kaz Tüyü Mont Nasıl Yıkanır?

 Çamurda, karda kirlenmiş olan veya bir sonraki kış mevsiminde giyilmesi için hazırlanan kaz tüyü mont, çamaşır makinesi içerisinde kolaylıkla yıkanabilmektedir. Fakat yıkama işleminde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Çünkü bu montlar yapısı gereği oldukça hafiftir. Bu nedenle makine içerisinde kolaylıkla yıpranabilmektedir. Yıkama işlemine başlamadan önce kaz tüyü montun tüm fermuarları kapatılmalıdır.

 Çamaşır makinesinin elde yıkama ya da hassas çamaşırlar için geliştirilmiş ayarında 30 derecede yıkanmalıdır. Sıvı deterjan kullanmak herhangi bir iz kalmaması açısından oldukça önemlidir. Sıvı çamaşır deterjanları su içerisinde homojen bir şekilde dağılım sağlayacağı için işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Mont yıkandıktan sonra asmak yerine mutlaka serilmeli ya da çamaşır kurutma makinesinde kurutulmalıdır. Bu sayede tüylerinin bir bölgede toplanması önlenecektir.

Haberin Devamı

Çamaşır Makinesinde Kaz Tüyü Mont Yıkanır mı?

 Çamaşır makinesi içerisinde kaz tüyü montlar elbette yıkanabilmektedir. Hassas yıkama ya da elde yıkama modunda, 30 derecede ve sıvı deterjan ile kolaylıkla temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Şişme Mont Nasıl Temizlenir?

 Çamaşır makinesinin hassas yıkama programında ya da elde yıkama programında kolaylıkla temizlenebilmektedir. Suyun sıcaklığı montun deforme olmaması için oldukça önemlidir. Bu nedenle 30 derecede yıkanması önerilmektedir. Montun bakımı ve uzun ömürlü olması açısından sık sık mont yıkamamakta fayda vardır. Eğer leke oluşumu varsa yıkamadan sadece sıvı çamaşır deterjanı ya da sabun tozu kullanarak silmek yeterli olacaktır.

Şişme Mont Nasıl Yıkanır?

Havaların serinlemesiyle birlikte raflardan inen şişme montlar kış aylarının vazgeçilmez giyim parçaları arasında yer alır. Şık görünümü ve soğuk havalara karşı yüksek koruma sağlamasıyla erkeklerin sıklıkla tercih ettiği şişme montlar bakımı söz konusu olduğunda oldukça dikkatli davranılması gerekenoutdoorgiyimlerden biri. Kuş tüyü ya da silikon – elyaf maddelerden üretilen şişme montlar erkekler tarafından sık sık tercih edilse de yıkama sonrasında sönme problemleri yaşanması yüzünden kullanıcıların tercih ederken tereddüt yaşamasına sebep olabiliyor. Ancak yıkama talimatlarına ve püf noktalarına dikkat edilmesi durumunda şişme montların sönmediğini görebilirsiniz. Uygun temizleme şartlarına uyulmazsa şişme montlar yıkama sonrasında mevsimlik ceketler kadar koruma sağlayacakseviyeye gelebiliyor. Bu durum da hem paranızın boşa gitmesi hem de sevdiğiniz bir dış giyim parçasını artık giymek istememenizlesonuçlanabiliyor. Şişme montlarınızı yıkarken dikkat edeceğiniz basit noktalar sayesinde montunuzu uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Şişme Mont Makineye Nasıl Atılır?

Kuş tüyü ve elyaf içerikli şişme montlarınızı evinizde kendi imkanlarınızla temizlemeniz mümkün. Şişme montunuzu çamaşır makinesine koymadan önce fermuarını kapatarak onu yıkanmak için hazır hale getirin. Şişme montunuzun cebinde fermuar ya da düğme varsa onları da kapatarak montunuzu yıkamaya hazırlayın. Fermuar ve düğmelerini kapattığınız montunuzu makineye koymadan önce ters çevirmeyi unutmayın. Çamaşır makinenizi kısa süreli programa ayarlayın ve soğuk su ile yıkamaya özen gösterin. Çamaşır makinenizde varsa hassas kumaş seçeneğini ayarlamayı ihmal etmeyin, böylece şişme montunuzun yapısının bozulmasını engellemiş olursunuz. Çamaşır makinenizin deterjan bölmesine hassas kumaşlar için üretilen özel deterjanlardan yeterli miktarda ekleyin. Yumuşatıcı gibi ek kimyasalları kullanmaktan kaçının, bu tür maddeler şişme montunuzun yapısını bozabilir. Gerekli ayarlamaları yapmanızın ardından montunuzu düzgün bir şekilde çamaşır makinesinin içerisine yerleştirin ve yıkama programını başlatın.

Şişme Mont Evde Nasıl Yıkanır?

Şişme montlarınızı kuru temizlemeciye verebilir ya da çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Ancak kuru temizlemeciye vermek istemiyor ya da çamaşır makinesinin şişme montunuzu yıpratmasından çekiniyor olabilirsiniz. Bu durumda şişme montunuzu elinizde yıkayabilirsiniz. Öncelikle şişme montunuzu içerisine alacak genişlikte bir lavabo ya da bir kap bularak yıkama işlemine başlayabilirsiniz. İkinci bir kap alarak kaplarınızdan birini ılık diğerini ise soğuk suyla doldurun. Suyun içerisine hassas kumaşlar için özel olarak üretilmiş çamaşır deterjanlarından bir miktar ekleyin. Deterjanlı suya montunuzu koyun ancak çitileme yapmamaya özen gösterin. Çitileme montunuzun yapısının bozulmasına neden olabilir. Montu kap içerisinde hafifçe silkeleyin ve dakikalık zaman diliminde bekletin. Süre sonunda montunuzu suyun içerisinden çıkartın ve diğer kapta durulama işlemi yapın. Ardından hiçbir deterjan kalıntısı kalmayana dek şişme montunuzu su altında yeniden durulayın. Bir havlu üzerine ya da bir ılık bir zemin üzerine şişme montunuzu serin ve kurumaya bırakın.

Şişme Mont Yıkandıktan Sonra Nasıl Kurutulur?

Şişme montunuzu kısa programda ve soğuk suyla birlikte hassas içeriğe sahip deterjanla yıkadıktan sonra makinenizden çıkartın. Eğer evinizde çamaşır kurutma makinesi bulunuyorsa şişme montunuzu makine içerisine yerleştirmeden önce kurutucunuzu en düşük sıcaklık seviyesine ayarlayın. Montunuzu kurutma makinesine yerleştirdikten sonra birkaç adet tenis topunu montunuzla birlikte makinenizin içerisine yerleştirebilirsiniz. Tenis topu, montunuzun yıkama işlemi esnasında kaybettiği kabarıklığı kuruma işlemi esnasında yeniden kazanmasına yardımcı olacaktır. Evinizde bir kurutma makinesi yer almıyorsa şişme montunuzu yıkama işleminden sonra çıkartın. Şişme montunuzu ipe asmak kurutma işlemi için önerilen bir işlem değildir. Bu yüzden yere serdiğiniz bir havlunun üzerine montunuzu serebilir ve şişme montun kurutma işlemini bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Eviniz nem açısından yüksek bir konumdaysa şişme montunuzu yıkayıp kurutmak için güneşli bir havayı tercih edebilirsiniz. Hava kapalı ise ya da yağışlıysa kalorifer peteklerini de şişme montunuzu kurutmak için kullanabilirsiniz. Kuruma esnasında şişme montunuzu zaman zaman kontrol ederek topaklanan bölge oluşmasını engelleyebilirsiniz.

Şişme Mont Yıkanınca Söner mi?

Şişme montlar kış aylarında her yaştan insanın tercih edebileceği şık ve kullanışlı dış giyim parçalarından biri. Ancak yıkama işleminden sonra şişme montun sönmesinden korkan kullanıcılar kimi zaman beğenseler de şişme mont almak konusunda tedirgin olabilir. Bu tedirginlik şişme montların yanlış yıkama uygulamalarına maruz kalmalarından kaynaklanmaktadır. Yukarıda belirtilen uygun yıkama talimatları takip edilirse şişme montlar yıkama sonrasında sönme yapmaz böylece şişme montunuzu uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz.

UYARI: Kaz tüyü mont yıkama işlemi sadece kuru temizleme ile kimyasal madde kullanılmadan yapılmalıdır. 

Ürün Bakımı

THE NORTH FACE® ÜRÜNÜMÜ YIKAYABİLİR MİYİM?

The North Face® ürünleri yalnızca dayanıklı değildir, aynı zamanda bakımı kolaydır. Düzenli bakım kusursuz performans sağlar ve ürünlerin kullanım ömrünü uzatır. Ürünün iç etiketinde bulunan bakım talimatlarına uymaya özen gösterin.

GORE-TEX® ÜRÜNLERİMİN YIKAMA, KURUTMA VE BAKIMI NASIL YAPILIR?

YIKAMA GORE-TEX® ürünümü yıkamanın en iyi yolu nedir?

İlk önce üreticinin bakım talimatlarını okuyun. GORE-TEX® ürününüzü çamaşır makinesinde ılık suda (°F/40°C) yıkayın. En iyi sonuç için az miktarda sıvı deterjan kullanın. Toz deterjan, yumuşatıcı veya çamaşır suyu kullanmayın.

GORE-TEX® ürünümü hangi sıklıkta yıkamalıyım?

Ürünü toz, kamp ateşi dumanı ve yemek kokusu gibi farklı kirlerden arındırmak için ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta yıkayın. Ürünü yıkamak ve kurutmak GORE-TEX® ürünlerin performansı için önem taşıyan suya dayanıklı (DWR) kaplamayı yenilemeye yardımcı olur.

GORE-TEX® ürünüm için hangi yıkama programını kullanmalıyım?

Ürünü sert bir şekilde döndürmeyen hassas yıkama programını kullanın. Döndürme işlemini azaltmak kırışmayı ve giysinin çekilip bükülmesinden kaynaklanan hasarı minimuma indirir.

Toz veya sıvı deterjan kullanabilir miyim?

En iyi sonuç için, toz deterjan yerine sıvı deterjan kullanmanızı öneriyoruz.

Su geçirmez ürünlerimi ayrı mı yıkamalıyım?

GORE-TEX® ürününüzü tek başına yıkamanız gerekmez. Çok kirli olmayan benzer giysilerle birlikte yıkayabilirsiniz. Deterjan ve kirin üründen tamamen çıkması için ikinci bir durulama programı kullanmanızı öneriyoruz.

GORE-TEX® ürünüm için leke çıkarıcı kullanabilir miyim?

Leke çıkarıcıları önermiyoruz. Bunun yerine, leke ve ağır kirleri çıkarmak için çamaşır makinenizin ön-yıkama programında sıvı deterjan kullanmanızı öneriyoruz. Makinenizin ön-yıkama programı yoksa, ürünü sıvı deterjan koyduğunuz ılık suya bastırın.

Çamaşır suyu kullanabilir miyim?

Lütfen hiçbir GORE-TEX® ürününde çamaşır suyu kullanmayın. Ürünün renk ve performansını etkileyebilir.

GORE-TEX ürünlerime profesyonel kuru temizleme yaptırabilir miyim?

Kuru-temizleme su geçirmez kumaşa zarar vermez. Ancak ürüne kuru temizleme yapılabileceğinden emin olmak için her zaman önce üreticinin bakım talimatlarına başvurun. Ürününüze profesyonel kuru temizleme yaptırmaya karar verirseniz, saf, damıtılmış solventle durulama ve sprey ya da yıkamayla uygulanan DWR kaplama talep edin.

DRYVENT® ÜRÜNLERİMİN YIKAMA, KURUTMA VE BAKIMI NASIL YAPILIR?

YIKAMA

DryVent® ürünümü yıkamanın en iyi yolu nedir?

Üreticinin bakım talimatlarına başvurun.

DryVent® ürünümü hangi sıklıkta yıkamalıyım?

Ürünü toz, kamp ateşi dumanı ve yemek kokusu gibi farklı kirlerden arındırmak için ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta yıkayın. Ürünü yıkamak ve kurutmak DryVent® ürünlerin performansı için önem taşıyan suya dayanıklı (DWR) kaplamayı yenilemeye yardımcı olur.

DryVent® ürünüm için hangi yıkama programını kullanmalıyım?

Ürünü sert bir şekilde döndürmeyen hassas yıkama programını kullanın. Döndürme işlemini azaltmak kırışmayı ve giysinin çekilip bükülmesinden kaynaklanan hasarı minimuma indirir.

Toz veya sıvı deterjan kullanabilir miyim?

En iyi sonuç için, toz deterjan yerine sıvı deterjan kullanmanızı öneriyoruz.

Su geçirmez ürünlerimi ayrı mı yıkamalıyım?

DryVent® ürününüzü tek başına yıkamanız gerekmez. Çok kirli olmayan benzer giysilerle birlikte yıkayabilirsiniz. Deterjan ve kirin üründen tamamen çıkması için ikinci bir durulama programı kullanmanızı öneriyoruz.

DryVent® ürünüm için leke çıkarıcı kullanabilir miyim?

Leke çıkarıcıları önermiyoruz. Bunun yerine, leke ve ağır kirleri çıkarmak için çamaşır makinenizin ön-yıkama programında sıvı deterjan kullanmanızı öneriyoruz. Makinenizin ön-yıkama programı yoksa, ürünü sıvı deterjan koyduğunuz ılık suya bastırın.

Çamaşır suyu kullanabilir miyim?

Lütfen hiçbir DryVent® ürününde çamaşır suyu kullanmayın. Ürünün renk ve performansını etkileyebilir.

DryVent® ürünlerime profesyonel kuru temizleme yaptırabilir miyim?

Kuru-temizleme su geçirmez kumaşa zarar vermez. Ancak ürüne kuru temizleme yapılabileceğinden emin olmak için her zaman önce üreticinin bakım talimatlarına başvurun. Ürününüze profesyonel kuru temizleme yaptırmaya karar verirseniz, saf, damıtılmış solventle durulama ve sprey ya da yıkamayla uygulanan DWR kaplama talep edin.

KAZ TÜYÜ ÜRÜNLERİMİ NASIL YIKAMALIYIM?

Maksimum hacmi korumak ve ürünün uzun ömürlü olmasını sağlamak için kaz tüyü ürünlerin düzenli olarak temizlenmesi önem taşır. Kaz tüyü ürünler hassastır ve maksimum verim sunmaları için özel bakım uygulanması gerekir. Kaz tüyü düzgün kurutulmadığında, eşit olmayan ve topaksı bir şekil alabilir. Bu da hacimde ve kaz tüyü ürünün sizi sıcak tutma özelliğinde azalmaya neden olabilir.

SADECE önden yüklemeli çamaşır makinesi kullanın. Üstten yüklemeli ve karıştırıcı pervaneli çamaşır makineleri ürünün iç yapısına zarar verebilir. Ilık suda, hafif bir toz deterjanla (çamaşır suyu katkısız) hassas programda yıkayın. Sabun kalıntılarından kurtulmak için ikinci bir durulama işlemi gerekebilir. Ekstra sıkma devri fazla sudan kurtulmaya yardımcı olur. Ürünü çamaşır makinesinden havaya kaldırarak almayın; bir elinizle ürünü alttan tutun.

Kurutma makinesinin soğuk hava programında uzun süre kurutun. Ürünleri tek başına yıkamanız ve kurutmanız önemlidir. Kaz tüyü ürünleri yıkama konusunda tecrübeli olanlar kaz tüyünün topaklanma yapmaması için kurutma makinesinin içine tenis topları koyar.

Kaz tüyü ürünlerde küvette elde yıkama önerilmez. Sabun genellikle üründen tamamen çıkmaz ve bu da kaz tüyünün izolasyon özelliğine zarar verebilir. Aynı zamanda ıslanan kaz tüyü shell katmanın üzerine ciddi seviyede stres yükleyerek panel ve dikişlerin sökülmesine neden olabilir. Kuru temizleme aynı zamanda ürünün hacmini azaltabilir ve kaz tüyüne zarar verebilir.

Kaz tüyü ürünlerinizi kendiniz yıkayabilirsiniz ancak uyku tulumunuzu kaz tüyü konusunda uzman bir kuru temizlemecide profesyonel olarak temizletmenizi öneriyoruz. Bu, zaman ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

SENTETİK DOLGULU ÜRÜNLERİMİ NASIL YIKAMALIYIM?

Tüm The North Face® ürünlerin iç etiketinde temizleme talimatları bulunur. Çoğu üründe bu etiket yaka kısmındaki dikişte yer alır.

Eğer bakım talimatları aksini belirtmiyorsa, sentetik dolgulu montunuzu çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Ürünün hacmini koruması için kurutma makinesine birkaç tenis topu koyarak kurutma yapmanız önerilir. 

ÇADIR TERLİKLERİMİ NASIL TEMİZLERİM?

The North Face® Çadır Terliklerinin tabanlarında kartın bulunur, bu nedenle makinede yıkanamazlar veya suya bastırılamazlar. Bunun yerine terlikleri temizlemek için sıcak su, bez ve hassas bir temizlik ürünü kullanın. Kurutmada en iyi sonuç için içlerini doldurduğunuz terlikleri kurumaya bırakın.

DERİ AYAKKABILARIMI NASIL TEMİZLERİM?

Ayakkabılarınızı ılık su, havlu ve fırçayla temizleyin. Ayakkabılarınızın tamamen kurumasını sağlayın. Ayakkabıların herhangi bir ateş veya ısıtıcıya fazla yakın olmamasına özen gösterin.

AYAKKABILARIMA NASIL SU GEÇİRMEZLİK İŞLEMİ UYGULARIM?

Öncelikle, ayakkabıları temizleyin ve kuru olduklarından emin olun. Camlarını açtığınız bir odada veya dış mekanda, su geçirmezlik kazandıran spreyi yaklaşık 20 - 30 cm. mesafeden yavaş ve dikkatli hareketlerle uygulayın.

THE NORTH FACE® SU GEÇİRMEZ ÜRÜNÜM KURU KALMIYOR VEYA SIZDIRMA YAPIYOR. NE YAPABİLİRİM?

Su geçirmez ürünler su geçirmez zara işlenen naylon veya polyester dış kumaştan üretilir. Bu dış kumaşa suya dayanıklı (DWR) kaplama işlemi uygulanır. DWR aşındıkça, su montun dış kumaş katmanına işlemeye ve su geçirmez zara ulaşmaya başlar. Bu soğuk katman nem buharının zardan dışarı çıkmasını önler ve nemin sıvı forma dönüşeceği bir yüzey yaratarak mont içeri su sızdırıyormuş izlenimi veren o tanıdık, soğuk ""ıslaklık"" hissini verir.

DWR kaplamayı yenilemek için ürünün sabun bazlı bir ürünle çamaşır makinesinin soğuk veya ılık yıkama programında temizlenmesi gerekir. Deterjan kalıntısı kalmaması için iki kez durulama programı uygulayın. DWR kaplamayı yenilemek için ürünü kurutma makinesinin serin havayla kurutma programında kurutun veya düşük ısıda ütüleyin.

Bu işlemin DWR kaplamayı yenilemesi gerekir. Uzun süreli kullanımdan sonra dış kumaş yüzeyinde DWR kaplamayı yenilemek için su geçirmezliği yenileyici bir ürün kullanmak gerekebilir. Bu ürün birçok outdoor perakende mağazasında bulunabilir. Üretici talimatlarına başvurun.

DRYVENT® ÜRÜNLERİMİ ELDEN GEÇİREBİLİR VEYA ONARABİLİR MİYİM?

Su geçirmez ürünümü elden geçirebilir miyim veya üzerine logo işleyebilir miyim?

DryVent® ürünlerde satın aldıktan sonra değişiklik yapmanızı önermiyoruz. Ürününüzün su geçirmez koruması genellikle sızdırmazlık işlemi uygulanmamış ufak iğne delikleri yüzünden zarar görebilir. Ürününüzde herhangi bir değişiklik yapmak veya üzerine işleme uygulamak istiyorsanız, su geçirmezlik garantisi veren özel şirketlerle çalışmanızı öneriyoruz. Bir ürünün değiştirilen veya onarılan kısımları garanti kapsamında değildir.

Su geçirmez ürünüme hasar verdim, ne yapabilirim?

Ürününüzü size seçenekleriniz hakkında bilgi verecek bir The North Face® mağazasına veya outdoor ürünler konusunda uzman bir onarım merkezine götürmenizi öneriyoruz.

KAZ TÜYÜ MONTUMUN TÜYLERİ DIŞARI ÇIKIYOR. BU NORMAL Mİ?

Kaz tüylerinin bir kısmının kumaştan, özellikle de dikişlerden, dışarı çıkması doğaldır. Tüylerin sert uçları kumaşta ufak delikler açabilir ve buradan dışarı çıkabilirler. Bu özellikle kaz tüyünün henüz yerleşme fırsatı bulamadığı daha yeni ürünlerde görülebilir. Bu durum ürününüzün izolasyon özelliğini etkilemeyecektir. Kaz tüylerinin dışarı çıkmasını minimuma indirmek için kaz tüyünü kumaşın iç tarafından geri çekin ve alt taraftan kumaşa ve kaz tüyüne masaj yapın. Bu, kumaş ipliklerindeki ayrılmaların kapanmasını sağlar.

Nadiren, kumaştaki bir kusur veya bir üretim hatası çok fazla miktarda kaz tüyünün dışarı çıkmasına neden olabilir. Yukarıdaki öneri işe yaramıyorsa, sizin için ürünü incelemekten memnuniyet duyarız. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası