mersin mezitli apart / Mezitli'ye Nerede Kalınır? Her Bütçeye ve Her Zevke Uygun Konaklama Seçenekleri

Mersin Mezitli Apart

mersin mezitli apart

Akdeniz'in tüm güzel yönlerinin bir arada bulunduğu Mezitli, son yıllarda büyük bir gelişim ve büyüme göstermiş bir Mersin ilçesi. Bu gelişme turizme de yansıdığı için Mezitli otelleri de sayı olarak çoğaldı, var olanlar ise hizmet kalitelerini değiştirdi. Merkeze 50 dakika mesafede bulunan Mezitli'de otellerin çoğu tatil oteli ve denize sıfır oteller. Bu yüzden tüm kışın yorgunluğunu, Akdeniz havasında ve mavi sularında üzerinizden atabilirsiniz.

Mezitli ziyareti sırasında görülmesi gereken en önemli yer Soli Antik Kenti. Mezitli kenti Viranşehir'de bulunan Soli Antik Kenti'nin tarihi hakkında bilinenler az olduğu için, gizemini koruyan ve gezerken sizi de meraklara sürükleyecek tarihi bir yapı. Bazı kalıntıları Berlin'deki bir müzede bulunan antik kent için Orta Tunç Çağı'na kadar uzandığı söyleniyor. Mezitli'nin bu önemli tarihi yapısının ardından, görülmesi gereken en öneli yerlerinden biri Fındıkpınar Kalesi diyebiliriz. funduszeue.info üzerinden rezervasyon yaptırdığınız Mezitli otelinden kolayca ulaşım sağlayacağınız Fındıkpınar Kalesi, görkemli görüntüsü ve hala güçlü bir şekilde ayakta kalışıyla büyülenmenizi sağlayacak.

 Mezitli, doğa sporları adına birçok olanağa ev sahipliği yapan bir ilçe ve hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Hem tatilinize renk katacak, hem de yeni tecrübeler edinmenizi sağlayacak dalış, ilçenin en çok ilgi gören sporu. Mezitli'de tatilin tadını çıkarırken, sualtını da keşfedebilirsiniz.

Mersin’in dört merkez ilçesinden bir tanesi olan Mezitli, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra tarım ve hayvancılık alanında da kendisini geliştirmiş bir ilçedir. Mezitli’yi her sene hem tatil hem de iş amaçlı binlerce insan ziyaret etmektedir.

Siz de gerek iş gerekse de tatil için Mezitli’ye gittiğiniz ilçe merkezinde ve çevre yerleşim yerlerinde bulunan otel ve apartlarda konaklayabilirsiniz.

Mezitli’de Nerede Kalınır?

bin kişinin ikamet ettiği Mezitli, Mersin’in en büyük ilçelerinden bir tanesidir. Mezitli’de bulunan konaklama yerlerinde tatil amaçlı gelenlerin yanı sıra iş seyahati doğrultusunda gelenler de kalmaktadır.

Mezitli’de yer alan otel ve apartlardan kalabilmek için telefon ile ya da seyahat sitelerinden rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir. Otelde boş yer olması durumunda rezervasyonsuz da kalabilirsiniz. Fakat istediğiniz otelde ve odada kalabilmek için rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilmektedir.

Her otelin müşterilerine sunduğu farklı avantajlar vardır. Bazı konaklama yerleri ücretsiz olarak havaalanı transferi hizmeti sunarken, bazı konaklama yerleri de ücretsiz sabah kahvaltısı sunmaktadır.

Mezitli’ye hangi amaç doğrultusunda giderseniz gidin, tek başınıza, ailenizle ya da arkadaşlarınızla gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz pek çok otel ve apart bulunmaktadır.

İster tatil, ister iş amaçlı Mezitli’ye yapacağınız seyahatlerinizde konaklama yapmak istediğiniz otele Mezitli Otelleri sayfamızı inceleyerek karar verebilirsiniz.

Hotel Golden King

D Mersin-Silifke Yolu kenarında yer alan Hotel Golden King,  Mersin Yat Limanı’na 4 km, Mersin Üniversitesi’ne 5 km, Mersin AVM’ye ise 6 km uzaklıktadır.

83 odanın bulunduğu otelde bar, restoran, dinlenme salonu, teras, günlük kat hizmetleri, 7/24 açık resepsiyon, emanet kasası, kuru temizleme, çamaşırhane, tur hizmetleri, açık büfe kahvaltı ve otopark gibi imkanlar yer almaktadır.
Aynı zamanda her odada LCD televizyon, telefon, çalışma masası, minibar, klima, saç kurutma makinesi, banyo, kişiye özel kozmetik ürünleri ve kablosuz internet de bulunmaktadır.

4 yıldıza sahip olan Hotel Golden King’de standart, dağ manzaralı, tek büyük yatak ve iki ayrı yataklı odada kalmak için gecelik , dağ manzaralı dört kişilik aile odasında kalmak için ise gecelik TL arasında bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Vista Boutique Otel

Mezitli ilçe merkezinde yer alan Vista Boutique Otel, Soli Sahili’ne metre, Mersin Yat Limanı’na 7 km, Mersin Üniversitesi’ne 8 km, Soli Antik Kenti’ne ise 9 km uzaklıktadır.

49 odanın bulunduğu otelde, restoran, bar, günlük kat hizmeti, çamaşırhane, tur hizmetleri, ücretsiz açık büfe sabah kahvaltısı, otopark ve 7/24 açık resepsiyon hizmeti gibi olanaklar vardır.

Her odada LCD televizyon, telefon, çalışma masası, internet, elektrikli su ısıtıcı, dolap, minibar, saç kurutma makinesi, banyo ve kişiye özel banyo ve kozmetik ürünleri bulunmaktadır.

Vista Boutique Otel’de kısmı deniz manzaralı tek büyük yataklı odada konaklama için gecelik TL, kısmi deniz manzaralı, iki ayrı büyük yatak ve 2 tek kişilik yataklı odada konaklamak için TL arasında ücret ödemelisiniz.

Yücesoy Liva Hotel Spa & Convention Center

D Mersin-Silifke Karayolu üzerinde yer alan Yücesoy Liva Hotel Spa & Convention Center, Mezitli İlçe Stadyumu’na 1 km, Mersin Yat Limanı’na ise 4 km mesafededir.

4 yıldıza sahip olan otelde ücretsiz açık büfe sabah kahvaltısı, otopark, günlük kat hizmetleri, restoran, bar, tam donanımlı spa, kapalı yüzme havuzu, gece kulübü, teras, sağlık kulübü, 7/24 açık resepsiyon, konferans salonu ve çamaşırhane gibi olanaklar mevcuttur.

Her odada dolap, klima, özel banyo, kişiye özel banyo ürünleri, saç kurutma makinesi, kablosuz internet ve LCD televizyon bulunmaktadır.

72 odanın bulunduğu Yücesoy Liva Hotel Spa & Convention Center’da şehir manzaralı çift kişilik odada konaklama için gecelik TL, dört kişilik aile odasında konaklamak için de TL arasında bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

Mersin VIP House Hotel

Mezitli ilçe merkezinde yer alan apart daireli otellerden bir tanesi olan Mersin VIP House Hotel, Mersin Üniversitesi’ne 4 km, Soli Antik Kenti’ne 3 km, Mersin Yat Limanı’na ise 2,5 km uzaklıktadır.

16 odanın yer aldığı otelde günlük kat hizmetleri, 7/24 açık resepsiyon, bahçe, emanet kasası, çamaşırhane, kuru temizleme ücretsiz otopark ve teras gibi olanaklar bulunmaktadır.

Her odada oturma salonu, yemek alanı, yatak odası, buzdolabı, dolap, LED TV, mutfak, çalışma masası, saç kurutma makinesi, ütü, klima ve kişiye özel bakım ürünleri mevcuttur.

Mersin VIP House Hotel’de park manzaralı, 1 büyük yataklı ve 1 çekyatlı odada konaklamak için gecelik TL, şehir manzaralı, standart süit odada konaklamak için de gecelik ortalama TL arasında bir ücret ödemelisiniz.

Viranşehir City Hotel

Mezitli ilçe merkezinde yer alan Viranşehir City Hotel, Soli Antik Kenti’ne Taşkıran Plajı’na m, Soli Antik Kenti’ne 1 km, Mersin Yat Limanı’na ise 4 km uzaklıktadır.

18 odanın yer aldığı otelde restoran, emanet kasası, 7/24 açık resepsiyon, lobi ve ortak televizyon alanları mevcuttur.

Her odada, klima, televizyon ve kablosuz internet de bulunmaktadır. Ücretli olarak ütü, kuru temizleme, çamaşırhane ve araç kiralama hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Viranşehir City Hotel’de bir gece konaklamak için ortalama gecelik TL arası bir ücret ödemeniz gerekmektedir. 

Palmiye Butik Ev Otel

İlçe merkezinde hizmet veren Palmiye Butik Ev Otel, Taşkıran Plajı’na ve Soli Antik Kenti’ne 2 km, Mersin Üniversitesi’ne ise 4,5 km uzaklıkta yer almaktadır.

Günlük kiralık 1+1 dairelerin bulunduğu otelde 7/24 açık resepsiyon, temiz havlu, çarşaf ve yastık hizmeti gibi olanaklar bulunmaktadır.

Her odada mutfak, çalışma masası, banyo ve yatak odası yer almaktadır.

Palmiye Butik Ev Otel’de bir gece kalabilmek için ortalama TL arasında bir ücret ödemelisiniz.

Tertemiz kumsallarıyla eşsiz bir tatil imkanı sunan Mezitli’de tatil planı oluştururken her an denizin keyfini çıkarabileceğiniz oteller için Mezitli Denize Sıfır Oteller sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Mezitli Otelleri Ara

Akdeniz kıyılarında huzurlu ve ekonomik tatilin önde gelen adreslerinden Mezitli, Mersin’e bağlı son derece sakin bir ilçe. Mersin kent merkezinden düzenli olarak hareket eden araçları kullanarak yaklaşık 1 saat içinde buraya ulaşım mümkün. Mezitli’ye hava yoluyla seyahat edecek yolcular ise Adana Havalimanı üzerinden birkaç aktarma ile gelebilirler.

Standart hizmetlerin yanı sıra Mezitli otellerinde toplantı salonları başta olmak üzere iş dünyasına yönelik pek çok imkandan yararlanabilirsiniz. Misafirlerine her daim konforlu bir konaklama sunmayı amaçlayan Mezitli tesislerinde klasik ve suit oda seçenekleri mevcut. 24 saat resepsiyon desteği, emanet kasası, kablosuz internet, kuru temizleme, döviz bozdurma ve bagaj odası ise ilçenin pek çok otelinde ziyaretçilere sunuluyor. Ayrıca özel günleriniz ve kutlamalarınız sırasında Mezitli konaklama tesislerinde yer alan balo salonlarından faydalanabilirsiniz.

Kendine ait plajı bulunan Mersin otelleri konaklamanızda daha rahat denize girmeniz mümkün. Üstelik ilçenin sahillerinde düzenlenen dalış turlarına katılarak mavi suların derinliklerine inme şansı bulabileceğinizi de anımsatalım.

Yenişehir ile Erdemli gibi ilçelerle komşu olan Mezitli’de hizmet veren üniversite kampüsünün de etkisiyle ilçe yıl boyunca hayli renkli bir atmosfere sahip. Sıcak yaz aylarında iyice hareketlenen Mezitli sokaklarında gezerken gündüzleri denize girerek serinleyebilir, akşam olduğunda ise müzikli mekanlarda eğlenmenin tadını çıkarabilirsiniz. 

İlçe merkezine çok yakın sayılabilecek bir noktada konumlanan Soloi Antik Kenti, Mezitli gezileri ile tarihi mirası buluşturan muazzam bir yer. Binlerce yıl önceden kalan eserlere ev sahipliği yapan antik kentin göz kamaştıran sütunlu caddesinin yanı sıra görkemli şehir tiyatrosu, hamamı ve su kemerleri de görülmeye değer. 

Aynı isimli yaylanın üzerinde yükselen Fındıkpınarı Kalesi ise taş işçiliğinin bölgedeki harika örneklerinden. Orta Çağ’dan günümüze sadece bazı parçaları ulaşabilen tarihi yapı, her yıl arkeolojiye ilgi duyan pek çok ziyaretçiyi ağırlıyor. Mezitli ilçe merkezine yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Kuzucubelen Kalesi ile Kaleburnu Kalesi’ni de ilçeye geldiğinizde görme fırsatı bulabilirsiniz. Selçuklu, Bizans ve Osmanlı’nın Akdeniz’deki egemenliklerine dair pek çok ipucunu barındıran kalelerde geçmiş yüzyılların izinden gitmek son derece heyecan verici. 

Mezitli’nin ilçe merkezinde dolaşırken ayrıca görkemli mimarisi ile yabancı ve yerli turistleri cezbeden Ulu Camii gibi eserlere rastlamanız mümkün. İçerisinde pek çok harika mağazaya ev sahipliği yapan Ulu Çarşı ise ilçede adeta alışveriş söz konusu olunca akla gelen ilk adreslerden.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası