makyajlı oyunlar / Makyaj ve Süs Oyunları - Ücretsiz Online Oyunlar Oyna

Makyajlı Oyunlar

makyajlı oyunlar

Makyaj Oyunları

Makyaj oyunları kategorimizde bulunan uygulamaları kullanarak kendinizi bir güzellik merkezi çalışanı gibi hissedeceksiniz. Bu uygulamalar sayesinde yüz bakımı, saç tasarlamayı, göz çevresini boyamayı, kirpik ve kaşlara şekil vermeyi, el ve ayak bakımı yapıp tırnakları boyamayı öğreneceksiniz.

Yüz bakımı bölümlerinde kızların sivilcelerini temizleyip istenmeyen kıllarını kesiyorsunuz. Özel olarak hazırlanmış doğal kremlerle kızların yüzlerine maske yapıyorsunuz. Göz torbalarını yok etmek için salatalık dilimleri gibi doğal ürünleri kullanıyorsunuz. Nemlendirici krem ve spreylerle kızların yüzlerini ovalayıp ciltlerinin hava almasını sağlıyorsunuz. Son olarak ta kızların yüzüne basınçlı sıcak buhar uygulayıp cildin gözeneklerinin açılmasını sağlıyorsunuz. Saç tasarlama bölümlerinde kızların saçlarını kesip şekil veriyorsunuz. Saçları ayırıp örerek yeni bir tarz oluşturuyorsunuz. Göz makyajı uygulamalarında göz çevresini göz rengine uyumlu olarak boyayıp küçük dövmeler yapıyorsunuz. Kirpik ve kaşlara şekil verme uygulamalarında kalın kaşların kıllarını keserek inceltiyorsunuz yada boya kalemleriyle kaş çevresini boyayarak kalınlaştırıyorsunuz.

Manikür ve pedikür uygulamalarında kızların ayak ve el bakımlarını yapıyorsunuz. Özel hazırlanmış kremlerle el ve ayak derilerini yumuşatıp hava allamarını sağlıyorsunuz. Sonra tırnakları kesip boyayarak manikür ve pedikür işlemini tamamlıyorsunuz. Makyaj oyunları oynarken kızların kişisel bakımlarını bir güzellik salonu çalışanı gibi gerçekleştiriyorsunuz. Her uygulamada yapılan işlemler ve adımlar gerçek hayatta yapılan işlemler ve adımlarla birebir aynıdır. Böylece kategorimizde bulunan her uygulamada zaman geçirirken kendinizi gerçek bir simülasyonun içinde bulacaksınız.

Makyaj Oyunları

Makyaj oyunları, sanal makyaj oyunları ile beklenmedik görünümler oluşturmanıza olanak tanır. Bu oyunlar, kendi tarzlarında güzel ve parlak makyaj yapmayı öğrenmek isteyen tüm kızlar için uygundur. Bu oyunlarda stilist olarak hareket etmeli ve mankenlere, ünlülere ve çizgi film karakterlerine makyaj yapmalısın. Farklı oyun içi kozmetiklerin yardımıyla bayram makyajı, flört makyajı ve hatta aşırı makyaj yapmaya çalışacaksınız. Göz farı, ruj, pudra, rimel, göz kalemi, renk tonları ve daha fazlasını kullanarak kendi kişisel makyaj stilinizi oluşturmaya katılın. Oynarken, kozmetikte renkleri ve dokuları doğru bir şekilde birleştirmek için tüm hayal gücünüzü göstermeniz gerekecek. Makyajla birlikte, bir moda tasarımcısı rolünü oynayabilir ve her oyunun kahramanı için bağımsız olarak bir stil seçebilirsiniz. Makyajınızı başarılı kılmak için Ayrıca takı, saç modelleri ve saç renkleri seçimini de düşünmeniz gerekiyor. Oyna ve Öğren! Makyaj Oyunları kral oyun skor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars(1OYlamaya Katıl)
Google'a Kral Oyun Skor yazarak sitemize ulaşa bilirsin.
Lütfen oyunların bu bölümünü değerlendirin

Makyaj Oyunları

Makyaj Oyunları

Makyaj oyunlarımızda güzellik malzemeleri almak ve farklı tonlar denemek için para ödemenize gerek yok. Mankenleri ve modelleri, sezonun renklerinde farlar, eyelinerlar ve rimellerle daha da güzelleştirebilirsiniz. Daha değişik ve havalı bir tarz istiyorsanız, takma kirpikler ve hatta simler kullanabilirsiniz! Gözleriniz ve yüzünüz icin en uygun şeyleri seçtikten sonra da saçlarınıza geçebilir, farklı modelleri ve renkleri mankenleriniz üzerinde deneyebilirsiniz. Son model saç kesimleri, modeller ve sezonun renklerini oyunlarımızda bulabilirsiniz.

Makyaj oyunlarımızda sadece göz alıcı mankenleri değil, ünlüleri de bulabilirsiniz! En sevdiğiniz ünlülere makyaj yapmak, onları giydirmek ve aksesuarlarını seçmek ister misiniz? Örneğin Twilight'takileri Eğer tarzlarını tamamen değiştirmek istiyorsanız, kıyafetlerini değiştirebileceğiniz oyunları tercih edebilirsiniz. Birbirinden güzel üstler, elbiseler ve kombinler arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Son olarak da uyumlu bir küpe seçebilir, ya da karakterinizin göz rengini değiştirip imajınızı tamamlayabilirsiniz.

Çevrim içi en iyi ücretsiz Makyaj Oyunları hangileridir?

  1. Funny Haircut
  2. Ellie’s Surprise Birthday Party
  3. Eliza Mall Mania
  4. Princess Lovely Fashion
  5. Funny Hair Salon
  6. Summer Fashion Makeover
  7. Your Love Calculator

Cep telefonu veya tablet için en popüler Makyaj Oyunları hangileridir?

  1. Funny Haircut
  2. Ellie’s Surprise Birthday Party
  3. Eliza Mall Mania
  4. Princess Lovely Fashion
  5. Funny Hair Salon

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası