burulaş abonman kart fiyatları 2022 / BursaKart - Burulaş

Burulaş Abonman Kart Fiyatları 2022

burulaş abonman kart fiyatları 2022

kaynağı değiştir]

Kişiselleştirilmiş BursaKart

İndirimli Kart Tipleri[değiştir

Bursa abonman kart için gerekenler ve yenileme işlemi hakkında öğrenmek istedikleriniz. Bursa öğrenci abonman kart fiyatlarının güncel rakamlarını sizin için düzenledik.

Bursa’da ulaşım hizmetlerine 4 Temmuz itibari ile zam gelmiştir. Yeni fiyat listesi birçok kişiyi şaşırtmıştır. Bursa şehrinde tam bilet fiyatları TL olurken, öğrenci bilet fiyatı 3 TL olarak değiştirilmiştir. Bursa&#;daki otobüs fiyatları hat türüne göre değişiklik gösterir. . Bursa’da abonman kart fiyatlarına ve yıllık vize ücretlerine 4 Temmuz tarihinde zam geldi. Abonman kart fiyatlarını merak ediyorsanız yazımızda bulabilirsiniz.  

  • Bursa da aylık binişlik abonman kart fiyatları TL iken, 4 Temmuz tarihinden itibaren TL olarak belirlenmiştir. 

Burulaş Abonman Kart Fiyatları 

Bursa şehrinde ulaşım şirketlerinden biri olan Burulaş 4 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak yeni ulaşım fiyatlarını açıklamıştır. Burulaş tarafından açıklanan yeni zamlardan sonra birçok kişi fiyatları merak etmeye başladı. Uzun hat veya kısa hat olmasına göre fiyatlarda değişiklik meydana gelmektedir. Abonman kart türlerine göre fiyatlarda değişiklik meydana gelmektedir. Burulaş abonman kartlarının fiyat listesi ise şu şekildedir; 

Burulaş Abonman Kart Türü  Fiyatları 
Aylık Kart 1   TL 
Aylık İndirimli Kart  TL 
Aylık Öğrenci Kart 90 TL 
Aylık Öğrenci Mezuna Kalan Kart  TL 
Aylık Kart 2  TL 
Aylık İndirimli Kart 2  TL 
Aylık Öğrenci Kart 2  TL 

Bursa Abonman Kart Kaç Binişlik 

Bursa da yıllık vize işlem ücretleri 35 TL olarak belirlenmiştir. Bursa da uzun ve kısa olmak üzere farklı hatlar bulunmaktadır. Bu hatlara göre abonman kart türü ve fiyatları değişiklik göstermektedir. Bursa da abonman kartların kaç binişlik tarifesinin olduğu ise merak edilen konulardan birisidir. Sizler için araştırdık. 

  • Bursa da abonman karta sahipseniz biniş hakkınız bulunmaktadır. Bir ay içerisinde biniş hakkına sahip olursunuz.  

Bursa Otobüs Bilet Fiyatları BURULAŞ

BursaRay istasyonlarındaki dolum ve satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz. Kartınıza dilediğiniz sıklıkta alt ve üst limitler dahilinde yükleme yaparak hem sağladığı ekonomik yolculuk imkanında faydalanabilir, hem de her seferinde bilet almak için gişe önünde bekleyerek vakit kaybetmemiş olursunuz.

İçindekiler

Bursa abonman kart nereden doldurulur?

Öğrenci, öğretmen ve 60 yaş üzeri vatandaşları kapsayan Aylık Abonman İndirimli Bukart almak isteyenler T.C kimlik numarası, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Seyahat Kartları Uygulama Yönetmeliği ile belirlenen belgelerle Bursaray Şehreküstü İstasyonu'nda bulunan BURULAŞ Bilet Sistemleri Müdürlüğü ofisine başvurabilecek.

BursaKART kaç TL?

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ'NİN (UKOME) KARARI BELİRLENEN, TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLAN TARİFESİ
TARİFE NOHAT TİPİ
AYLIK KART 1 ( BİNİŞ),00 TL
AYLIK İNDİRİMLİ KART 1 ( BİNİŞ LİMİTLİ),00 TL
AYLIK ÖĞRENCİ KART 1 ( BİNİŞ LİMİTLİ)70,00 TL

Bursa kart için ne gerekli?

İstenen Belgeler:

  • Son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet güncel vesikalık fotoğraf.
  • Nüfus cüzdanı
  • Örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören ilk ve ortaöğretim öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol gereği elektronik ortamda alınan verilerden T.C.

Metroya binmek için ne gerekli Bursa?

İstasyonlarımızda bulunan Bursakart Dolum ve Satış noktaları ve Bayilerden Akıllı BursaKartınıza en az 5,00 TL / en fazla TL. bedel yükleyebilirsiniz. Metroya binerken giriş turnikesi üzerindeki yeşil ekrana, otobüse ve tramvaya binerken kart okuma cihazına en fazla 10 cm uzaktan kartınızı gösterin.

Öğrenci Kartı abonman nasıl yapılır?

Abonman uygulamasından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz, kiosk cihazlarımızdan kredi kartıyla ve tüm Metro istasyonlarımızda bulunan Ankarakart Gişelerimizden nakit olarak işlem yapabilirler. Online uygulamalardan KVKK nedeniyle Öğrenci Ankarakart'larına abonman uygulaması yapılamamaktadır.

Burulaş öğrenci abonman nerede yapılır?

İşlemler Burulaş Seyahat Kartları Ofisleri tarafından gerçekleştirilir.

BursaKART nasıl alınır?

Bursa Kart Nasıl Alınır? Tam Bursa Kartı, BursaRay istasyonlarındaki satış noktalarından ve bayilerden satın alabilirsiniz. Bursa'da Şehreküstü, Arabayatağı, Hamitler, Mustafakemalpaşa, Gemlik ve Uludağ Üniversitesi Seyahat Kartları Ofisi olmak üzere altı noktadan kartınızı temin edebilirsiniz.

Tam abonman ne kadar ?

İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından yılı için gelen zamlı akbil fiyatları tam 3,50 TL öğrenci aylık abonman ücreti 50 TL olarak belirlemiştir. Aylık akbil ücreti tam mavi kart için TL öğrenci mavi kart için 50 TL olarak sunulmaktadır.

kaynağı değiştir]

Abonman kart bedeli ₺15'dir'dir.

BursaKart 1 Biniş (Uzun Hat)

Tam BursaKart[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası