egea ne kadar yakar / Fiat Egea Yakıt Tüketimi - Ne Kadar Yakar ? - Konu Araba

Egea Ne Kadar Yakar

egea ne kadar yakar

benzinli EGEA ne kadar yakar?

İçindekiler:

  1. benzinli EGEA ne kadar yakar?
  2. Fiat EGEA Fire kaç beygir?
  3. Fiat EGEA otomatik vites ne zaman gelecek?
  4. EGEA benzinli hangi yağ?
  5. Fiat EGEA çok yakar mı?
  6. EGEA ne kadar yakar?
  7. EGEA 14 kac valf?
  8. Fiat EGEA hangi yağ kullanılmalı?
  9. benzinli motor kaç litre yağ alır?
  10. Fiat EGEA yakıt tuketimi nasil?
  11. Fiat EGEA ne kadar yakar?
  12. EGEA km&#;de kaç kuruş yakıyor?
  13. EGEA 14 yakıt deposu kaç litre?
  14. EGEA 14 kac vites?
  15. Fire motor kaç silindir?
  16. Egea otomatik vites hangisi?

benzinli EGEA ne kadar yakar?

Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Fiat EGEA Fire kaç beygir?

Fiat EgeaEasy Fire95 HP.

Fiat EGEA otomatik vites ne zaman gelecek?

FiatMarka Direktörü Altan Aytaç tarafından yapılan açıklamaya göre otomatikşanzıman seçeneğine sahip Egeamodelleri yılının başında geleceğini açıkladı. Otomatik vitesseçeneği başlangıçta benzinli modellere gelecek. Akabinde ise dizel motor seçenekleri de listeye eklenecek.

EGEA benzinli hangi yağ?

Fiat Egea BenzinLpg Motor Yağı5W40 Selenia Multipower 4Lt.

Fiat EGEA çok yakar mı?

Araç Euro 6 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 45 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

EGEA ne kadar yakar?

Fiat Egea Multijet DCT İnceleme C Segment içinde bulunan Fiat Egea, Dizel yakıt kullanır. Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 45 litrelikdeposu ile şehir içinde lt/km, şehir dışında lt/km ve ortalama tüketimine baktığımızda da lt/km sahiptir.

EGEA 14 kac valf?

MOTOR
Motor Hacmi LT
Maksimum Hız
KM Hızlanma sn
Silindir Sayısı4
Valf Sayısı16
3 satır daha

Fiat EGEA hangi yağ kullanılmalı?

OPAR Fiat Egead Mjt Euro-5 Filtre Seti Selenia 5w30 Motor Yağı

benzinli motor kaç litre yağ alır?

benzinli motor5w 5 litremagnatec yağ alır..

Fiat EGEA yakıt tuketimi nasil?

Fiat Egea Multijet Start&Stop İnceleme Aracın ağırlığı kg ve bagaj hacmi litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıttüketiyor.

Fiat EGEA ne kadar yakar?

Fiat Egea Multijet Street İnceleme Yakıt fiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 45 litrelik deposu ile şehir içinde lt/km, şehir dışında lt/km ve ortalama tüketimine baktığımızda da lt/km sahiptir.

EGEA km'de kaç kuruş yakıyor?

Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

EGEA 14 yakıt deposu kaç litre?

Yakıtfiyatları ile son güncel bilgileri görmek için TIKLAYIN. 50 litrelik deposuile şehir içinde lt/km, şehir dışında lt/km ve ortalama tüketimine baktığımızda da lt/km sahiptir. Araç üretim yılında 'den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmuştur.

EGEA 14 kac vites?

6 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman Fiat EgeaSedan'ın gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde tüm yolculuklarınız güven içinde geçiyor.

Fire motor kaç silindir?

MOTOR
Motor Hacmi LT
Maksimum Hız
KM Hızlanma sn
Silindir Sayısı4
Valf Sayısı16
3 satır daha

Egea otomatik vites hangisi?

Ülkemizde ise son zamanlarda çevremizde çokça gördüğümüz Egeamodelinin otomatikmodellerinde dikkatimizi çekti. Yakıt tasarrufu başarısı ile ünlenen Multijet motorda DCT şanzıman da kullanılınca ortaya memnun edici bir sonuç çıkıyor. 6 ileri vitesli bir şanzımandır.

Fiat Egea Easy

Güncel Donanım Paketleri
1. Easy
2. Street
3. Urban
4. Lounge
Standart Donanımlar1234
Yan Hava Yastıkları-SSS
Perde Hava Yastıkları-SSS
Ön Sis FarlarıP-SS
Kör Nokta Uyarı Sis.---S
Geri Görüş Kamerası--PS
Krom Ön Izgara---S
LED Güzdüz Farları-SSS
LED Arka Farlar--SS
Krom Bagaj Çıtası---S
Karartılmış Arka Camlar-S-S
Dokunmatik Tablet EkranPSSS
Apple/Android Desteği--SS
Kablosuz Şarj Ünitesi--PS
6 Hoparlör--SS
Otomatik Klima--SS
Isıtmalı Yan Ayna--SS
Anahtarsız Çalıştırma---S
Ön Koltuk Isıtma---P
Katlanır Arka Koltuk-SSS
Hız Sabitleme Sis.P-SS
Deri DireksiyonP-SS
Arka Park SensörüPSSS
Karanlık Sensörü---S
Yağmur Sensörü---S
Kararan Dikiz Aynası---S
ABS, EBD, ESPSSSS
Lastik Basınç İzlemeSSSS
Yokuş Kalkış DesteğiSSSS
Ön Hava YastıklarıSSSS
Start Stop SistemiTTTT

S (standart olarak), P (plus paket ile), T ( motor hariç tümünde) sunulmaktadır.

ÇARPIŞMA TESTİ

Euro NCap test sonucu bulunmamaktadır.

Fiat Egea Yakıt Tüketimi &#; Ne Kadar Yakar ?

Fiat Egea yakıt tüketimi ne kadardır? Yeni nesil teknolojilerle desteklenen Fiat Egea almak isteyenlerin zihinlerinden pek çok farklı sorunun bulunması gayet olağandır. Bu kapsamda Fiat Egea lastik ebatlarıne kadardır? Tarzındaki soruların da yanıtları merak edilmektedir. Yine Fiat Egea bagaj hacmi nekadardır? Tarzındaki soruların da sayısı oldukça fazladır. İşte bu ve benzeri sorulara dair merak edilen tüm ayrıntılar!

Fiat Egea yakıt tüketimi ne kadardır? 45 litrelik bir yakıt deposuna sahip olan Fiat Egea şehir içi yakıt tüketimi kilometrede 5,2 litredir. Öte yandan Fiat Egea şehir dışı yakıt tüketiminin çok daha az olduğunu ifade etmek mümkün olmaktadır. Fiat Egea şehir dışı yakıt tüketimi kilometrede 4,1 litredir. Euro 6 emisyon standardına sahip olan bu modelin, yakıt yönünden tasarruflu bir araç modeli olduğunu rahatlıkla ifade etmek de mümkün olmaktadır.

Fiat Egea Lastik Ebatları Ne Kadardır?

Son zamanların favori araç modeli olarak karşımıza çıkan Fiat Egea lastik ebatları üretim yılı ve modeline göre değişlik göstermektedir. Fiat Egea funduszeue.info hp lastik ebatları 45 R17 olarak karşımıza çıkmaktadır. Fiat Egea funduszeue.info hp modelinin lastik ebatlarının 50 R17 olduğunu söylemek mümkün olmaktadır. Bu arada vermiş olduğumuz bu lastik ebatlarının hem ön lastik hem de arka lastikleri için geçerli olduğunu ifade etmek mümkün olmaktadır.

Özellikle araç sürüş güvenliği açısından doğru lastik ebat kullanımının ne kadar önemli olduğu bilgisinden hareket edecek olursak; aracımızın modeline uygun bir şekilde lastik tercih etmenin önemi bir kez daha karşımıza çıkacaktır. Unutmamak gerekir ki doğru lastik ebat seçimi aracın performansını da doğrudan etkilemektedir. Bununla birlikte sürüş konforu açısından doğru bir şekilde lastik ebadını tercih etmek, önemli kazanımları da beraberinde getirmektedir.

blank

Fiat Egea Ortalama Kaç Litre Yakar?

Fiat Egea Bagaj Hacmi Ne Kadardır?

Teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken Fiat Egea bagaj hacmi ne kadardır? Fiat Egea hacmi, litre gibi yüksek kapasiteli bir bagaj hacmi ölçüne sahiptir. mm uzunluğa ve mm genişliğe sahip olan Fiat Egea, mm yükseklik değerine sahiptir. Aks mesafesi olarak mm olan Fiat Egea, bagaj hacmi bakımından son derece avantajlı olduğunu rahatlıkla ifade etmek de mümkün olmaktadır. mm arka iz mesafesi bulunan Fiat Egea mm’lik bir ön iz mesafesine de sahiptir.

Fiat Egea Alınır Mı?

Fiat Egea sürekli olarak güncellenen ve geliştirilen bir araç modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Fiat Egea’nın yeri seri modelleri çok daha etkili bir kullanım özelliğine sahiptir. Yeni model Fiat Egea 6 kademeli bir manuel şanzımana sahiptir. devirde tam olarak hp güç üretebilen Fiat Egea, devirde ise tork üretmektedir. Bundan dolayı da yeni nesil Fiat Egea modelinin yüksek performanslı bir araç modeli olduğunu ifade etmek de mümkün olmaktadır.

Fiat Egea tam olarak litrelik bir multijet motora sahiptir. Fiat Egea modelinin sıfırdan kilometreye saniyede ulaşabildiği de bilinmektedir. Maksimum seviyedeki hızı kilometredir. kilogram ağırlığına sahip olan Fiat Egea yüksek performanslı bir araç modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bütün bu bilgiler ışığında Fiat Egea yakıt tüketimi konusunda son derece avantajlı olan bir araç modeli olarak karşımıza çıkmaktadır. Bundan dolayı da söz konusu araç modelinin son zamanlarda etkili bir düzeyde tercih edildiğini ifade etmek de mümkün olmaktadır.

Özel Plaka Fiyatları Ne Kadar?

Fiat Egea ne kadar yakar? ( km&#;deki akaryakıt tüketimi)

ModelYakıtFabrika yakıt tüketimi (km)Ortalama Fiyat (1lt)Gerçek yakıt tüketimi (km)Ortalama Fiyat (1lt)Fiat Egea Tipo Multijet II (95 hp) EURO 6D lt29 Kuruş lt43 KuruşFiat Egea Tipo MultiJet Start&Stop (95 hp) EURO 6D-TEMP (WLTP) lt29 Kuruş lt43 KuruşFiat Egea Tipo 16V (95 hp) EURO 6D-TEMP (WLTP) lt54 Kuruş lt86 KuruşFiat Egea  Tipo Fire (95 hp) EURO 6D lt46 Kuruş lt74 KuruşFiat Egea Tipo Multijet II DCT ( hp) EURO 6D lt29 Kuruş lt42 KuruşFiat Tipo MultiJet Start&Stop ( hp)EURO 6D-TEMP (WLTP) lt29 Kuruş lt40 KuruşFiat Tipo Station Wagon MultiJet Start&Stop (95 hp)EURO 6D-TEMP (WLTP) lt29 Kuruş lt/44 KuruşFiat Tipo Station Wagon MultiJet Start&Stop DCT ( hp)EURO 6D-TEMP (WLTP) lt29 Kuruş lt40 KuruşFiat Tipo T-Jet Start&Stop ( hp)EURO 6D-TEMP (WLTP) lt54 Kuruş lt84 Kuruş

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası