tahta parçası ton fiyatı / Odun Burda — Ankara, Şöminelik Meşe Odunu

Tahta Parçası Ton Fiyatı

tahta parçası ton fiyatı

1 ton odun fiyatı ne kadar? sobalık meşe odun fiyatları

Sobalık odun fiyatları, havaların soğuması ve kış aylarının yaklaşması ile birlikte merak edilen konular arasında yer almaktadır. Koy, kuzineli ve tuğlalı sobalarda kullanılan meşe, çam ve gürgen gibi çeşitli odun fiyatları sağladığı ısı kalorisine göre değişiklik göstermektedir. İstanbul, Adana, Bursa, Trabzon, Konya ve daha pek çok ilde geçerli sobalık odun fiyatlarını içeriğimizden inceleyebilir, bulunduğunuz il veya ilçelerde sobalık odun satışı yapan firmalardan çuvallı/çuvalsız odun satın alabilir veya online alışveriş sitelerinde toptan odun satanlardan adresinize teslim edilmesi üzere siparişinizi verebilirsiniz.

GÜNCEL SOBALIK ODUN FİYATLARI

Satılık meşe odunu ton fiyatları TL ile TL aralığında değişiklik göstermektedir. Ayrıca bazı bölgelerde kg başına da fiyat verilmektedir. Örneğin: 1 kg meşe 0,70 TL-1,5 TL civarında olmaktadır. Bir kg meşe odununun 1 TL olduğunu düşünürsek alacağınız 75 kg için 75 TL kg için TL kg için de TL ödemeniz gerekecektir. Çam yakacak odun fiyatları diğer odun türlerine göre biraz daha maliyetlidir. Bunun nedeni ise en çok ısı veren odun türü oluşudur.

Sobalık meşe odun fiyatları şu şekildedir:

• 1 ton meşe odunu fiyatı: TL TL

• kg meşe odunu fiyatı: TL TL

• 50 kg hakiki meşe odunu: 75 TL TL

• 20 kg sobalık meşe: 50 TL TL

• 1 çuval meşe fiyatı: 35 TL TL

• Meşe kg fiyatı: 0,70 TL-1,5 TL

1 çuvalda tahmini olarak kg odun bulunmaktadır. Çuval ağırlıkları kg veya kg da olabilmektedir. Meşe odun fiyatları çuval olarak satıldığında kilogram üzerinden hesaplaması yapılacaktır. Belirtmiş olduğumuz sobalık meşe odun fiyatları ortalama olarak verilmiştir. Ayrıca online alışveriş sitelerinde yer alan meşe odunu ton fiyatları da TL ile TL aralığındadır. Meşe odunu ton fiyatları, kg ve çuval ücretleri bulunduğunuz bölgelerde odun ve tahta parçası satışı yapan firmaların ücret politikalarına göre değişiklik gösterecektir. Sobalık odun fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için yaşadığınız bölgede odun satışı yapanlar ile iletişime geçebilirsiniz.

Meşe Odunu

* * *

Şömine, Semaver ve tutuşturmak için ince kesilmiş meşe odunları, Pide ve lahmacun fırınları için kuru kayın odunu, İç Anadolu bölgesinden yakılmalık hale gelmiş meşe ağaçlarının yasal yollardan kesilerek işlenmesi sonucu odun ateşine ihtiyaç duyulan her ortamda kullanılması için hazır hale getirdik.

Sipariş ver -

Free Bootstrap Template by funduszeue.info

Bir baskadır

Odun Ateşi

40kg Çuvalda Odun

Kesilip 40'ar kg'lık çuvallarda satışa hazırlanmış kuru odunlardan oluşur.

Çuvalı TL

30kg Çuvalda Odun

Kesilip 30'ar kg'lık çuvallarda satışa hazırlanmış kuru odunlardan oluşur.

Çuvalı 60TL

Semaverlik ve Tutuşturmalık İnce Odun

15'er kg'lık çuvallarda satılır.

Çuvalı 50TL

Dökme Odun 40kg

Kesilip 40kg olarak çuvalsız satışa hazır kuru odunlardan oluşur.

70TL

Dökme Odun kg

Kesilip kg olarak çuvalsız satışa hazır kuru odunlardan oluşur.

Dökme

Dökme Odun 1 Ton

Kesilip 1 Ton olarak çuvalsız satışa hazır kuru odunlardan oluşur.

Dökme

Tam istediginiz gibi

Kuru Meşe Odunu

En güzel Lahmacun

Kayın Ateşinde Pişendir.

Ask & Tutkudur

Odun Ateşi

Free Bootstrap Template by funduszeue.info
Ara, Sipariş ver

Şöminelik Kuru Meşe Odunu

Yüksek kalorili, is oranı az, uzun süre yanma özellikli, özel yarılmış şömine odunu. Şömine odunu olarak özellikle ‘Meşe Odunu‘nu tavsiye ediyoruz. Çünkü; diğer odunlara kıyasla meşe odununun ısı kalorisi diğer tür odunlara göre daha fazladır. Ayrıca yağ miktarının düşük olması nedeni ile is yapmaz ve baca temizliğinin sık yapılmasına sebebiyet vermez.

Daha fazla oku

Free Bootstrap Template by funduszeue.info
Ara, Sipariş ver

Pide, Lahmacun için Kayın Odunu

Şömine yada barbekünüzü kolayca tutuşturmanızı sağlayan kuru tahta parçalarından oluşur. Tahta parçaları sayesinde şöminelik veya fırınlık odunların tutuşması daha kolay olur. Çıra ilk alevi tahta parçalarına ulaştırmak için birebirdir. Kuru tahta parçası ise ateşi büyük odunlara aktarmak için kullanılır. Kuru tahta parçaları sayesinde çıradan başlayan ateş büyük yarılmış şömine odununa yada yuvarlak soba odunlarına kusursuz bir şekilde aktarılır. Kuru tahta parçaları şömineyi tutuşturmak için çıra ile birlikte kullanıldığında mükemmel bir performans gösterir.

Daha fazla oku

Bize Ulaşın

İstek, Talep, Görüş veya Şikayetlerinizi bize buradaki form yardımız hemen iletebilirsiniz. En kısa sürede size geri dönüş yapmaya çalışacağız. Teşekkürler.



Odun Fiyatları Ne Kadar? Odun Kömür Fiyatları Sahibinden

Odun Fiyatları Ne Kadar? Odun Kömür Fiyatları Sahibinden Kış aylarının yaklaşması ile beraber ısınmada kullanılan oduna olan ihtiyaçta artış başladı. Havaların soğuması ile vatandaşlar odun fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırmaya başladı. yılı odun fiyatları ile ilgili merak edilen konu başlıklarının cevapları aşağıda yer almaktadır.

Odun Fiyatları

Havaların soğumaya başlaması ve kış aylarının yaklaşması ile odun fiyatları araştırılan konular arasında yerini aldı. Odun fiyatları her yıl belirli bir artış gösteriyordu. Bu yılda aynı şekilde geçen yıla göre odun fiyatlarında artış gözlemlendi. Odun fiyatları özellikle bu yıl görülen ekonomik şartlarının kötüleşmesi ile geçen yıla göre oldukça fazla oldu.

Odun fiyatları bölgesel ve insi bakımdan farklılık gösterir. Buna bağlı olarak fiyatlarda da değişkenlik görülür. Ülkemizde yaygın olarak kullanılan odun türü meşe odunudur. Odun fiyatları bölgeye göre farklılık gösterir. En uygun meşe odunu fiyatı kilogram başına TL ile TL arasında değişmektedir.

1 Ton Odun Fiyatı

Kış ayı boyunca normal bir ev yaklaşık olarak kilogram yani 1 ton kadar odun yaka. 20 kilogramlık bir odun ise ortalama olarak 60 TL civarıdır. Bu durumda 1 ton odun 50 çuvaldan oluşacaktır. 50 çuvallık odun ise 50&#;60= TL olmaktadır. 1 ton odun genel olarak TL civarında olsa da bu durum yaşanılan bölgeye, odunun cinsine ve odunun miktarına bağlı olmak ile değişkenlik gösterir.

Odunun Tonu Ne Kadar?

Kış aylarında odun yakarak ısınan kişiler odun tonunun ne kadar olduğunu merak etmektedirler. Kömür ile ısınmak her ne kadar daha uzun süreli bir ısınma imkânı sağlasa da kömür oduna göre hem daha sağlıksız hem de daha pahalı olduğu için daha az tercih edilmektedir.

Odun kömüre göre daha avantajlı olması ile çok daha fazla tercih ediliyor. Odun fiyatları, odunun türüne ve satıldığı bölgeye göre değişmekle beraber ton bakımından TL ile TL arasında değişiklik gösterir.

Meşe Odunu Ton Fiyatı

Satılık meşe odunun kilogram fiyatı ortalama olarak 3 TL civarındadır. 1 tonluk meşe odunu ise TL civarıdır. Bazı bölgelerde kilogram başına da fiyat değişikli görülmektedir. Örneğin yalnızca 1 kilogram meşe odunu almak için TL öderken 1 ton kadar yüksek miktarda meşe odunu alırken kilogram başına 3 TL gibi bir fiyat ödeyebilirsiniz. Bu durumlar göz önüne alınarak sobalık meşe odun fiyatları aşağıdaki gibidir:

  •  1 kilogram meşe odunu fiyatı: TL
  •  1 çuval meşe odunu fiyatı: TL
  •  50 kg meşe odunu fiyatı: TL
  •   kg meşe odunu fiyatı: TL
  •  1 ton meşe odunu: TL arasında değişmektedir.

Yakacak Odun Fiyatları Ne Kadar?

Yakacak odun fiyatları odun türlerine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bazı odun türleri çok ucuz olurken bazı odun türleri ise daha pahalı olabiliyor. Bunun nedeni odunun elde edilmesi ve odunun kullanımına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin gürgen odunu ile meşe odunu arasında yaklaşık olarak 3 kat fark görülmektedir. Ancak gürgen odunu çok daha hızlı biten ve kullanım açısından daha sağlıksız olan bir odun türüdür.

Meşe odunu ise çok daha uzun giden ve daha sağlıklı olan odun türüdür. Ayrıca 1 kış boyunca yalnızca 1 tonluk meşe odununa ihtiyaç duyulurken gürgen odunu yaklaşık olarak ton kadar kullanılır.

Yakacak odun fiyatları aşağıda yer almaktadır:

  •  1 ton tahta parçası: TL
  •  1 ton gürgen odunu: TL
  •  1 ton çam odunu: TL
  •  1 ton meşe odunu: TL

odun fiyatları

Odun Kömür Fiyatları

Kış aylarının yaklaşması ile ısınma maliyeti katlanarak artmaktadır. Odun ve kömür fiyatları geçen yıla oranla kat ve kat artış görüldü. Bu durumun yanı sıra çeşitli bölgelerde odun ve kömür fiyatları geçen yıla göre çok fazla artmadı. Bu durum göz önüne alındığı zaman odun ve kömür fiyatları bölgesel olarak çok farklı olabiliyor. Ayrıca odun ve kömür cinsi de fiyat değişikliğinde önemli rol oynamaktadır.

kömür fiyatları ortalama olarak aşağıdaki gibidir:

  •  1 Ton İthal Rus Ceviz Kömür Fiyatı: TL
  •  1 Ton İthal Rus Portakal Kömür Fiyatı: TL
  •  1 Ton İthal Rus Limon Kömür Fiyatı: TL
  •  1 Ton Rus Kalorifer Karpuz Kömür Fiyatı: TL
  •  1 Ton İthal Rus Fındık Kömür Fiyatı: TL
  •  1 Ton İthal Pro Yak Ceviz Kömür Fiyatı: TL
  •  1 Ton Torbalı Çam Odun Kömür Fiyatı: TL

Odun Fiyatları Sahibinden

Günümüzde internet üzerinden hemen hemen her ürünün alışverişini kolay bir şekilde yapabiliyoruz. Odun satın alabileceğiniz yerlerden biri de internet siteleridir. Sahibinden odun satın almak için popüler bir şekilde kullanılan internet sitelerinden biri de “Sahibinden” alışveriş sitesidir. Sahibinden odun alışverişi

yaparken birçok avantaja sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fiyat aralığında, istediğiniz miktarda ve istediğiniz odun türüne kolay bir şekilde ulaşma imkânınız bulunmaktadır.

Sahibinden internet sayfası üzerinden odun satılan yerlere göz atarak kendinize uygun yerden odun alışverişi yapabilirsiniz.

Odun Palet Fiyatları

Odun paleti, her türlü tarımsal ve endüstriyel atıkların kurtularak öğütülmesi sonrasında yüksek basınç altında sıkıştırılması ile forma kavuşturulması ile elde edilir. Paletin hammaddesi genel olarak odun, talaş, ağaç, kabul vb. orman atıkları gibi malzemelerden elde edilir.

Odun paletleri, iş yerlerinde, evlerde, otellerde, fabrikalarda ve pansiyonlar tüm alanlarda kullanılabilir. Odun ve kömüre gelen fiyat artışlarının ardından odun paletlerinin fiyatları da merak edilmeye başladı.

Odun palet fiyatları gün geçtikte değişebilmektedir. Bu nedenle güncel odun palet fiyatları için alışveriş sitelerine göz atabilirsiniz. Güncel olarak odun palet fiyatları yaklaşık TL civarıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası