2022 yks zor mu olacak / YKS AYT soruları nasıldı? Zor muydu, kolay mıydı? Uzman yorumları - CHIP Online

2022 Yks Zor Mu Olacak

2022 yks zor mu olacak

YKS SOSYAL MEDYA YORUMLARI

YKS bu yıl daha mı zor olacak? Uzmanı açıklayarak tüyo verdi

YKS’de bu yıl baraj puanı uygulaması kaldırıldığı için soruların geçen yıllara oranla daha zor olacağı konuşuluyor. Eğitim Uzmanı Salim Ünsal, bu iddiaların şehir efsanesi olduğunu söyledi ve adaylara hazırlık tüyoları verdi.

Hürriyet'ten Zülal Atagün'ün haberine göre, bu yıl Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) adayların aşması gereken bir baraj yok. Peki barajsız Sınav sistemi uygulamada ne gibi değişiklikler getirecek? Baraj puanı kalktığı için sorular daha mı zor olacak? Bu soruları Eğitim Uzmanı Salim Ünsal’a yönelttik. “Baraj düştüğü için sınavın zor olacağı bir şehir efsanesi” diyen Salim Ünsal, şunları söyledi: “ÖSYM son yılların en zorlayıcı sınavını yılında uyguladı. Bu sene sınavların barajların da kalkmasıyla birlikte daha zor olacağına dair kaygının yersiz olduğunu belirtmekte yarar var. Geçen yıl özellikle matematik testlerinde oldukça eleştiri alan bir sınav süreci yaşanmıştı. Bu eleştirileri dikkate alması düşünülen ÖSYM’nin dengeli ve ölçme becerisi daha güçlü bir sınav hazırlaması bekleniyor.”

YKS TÜYOLARI

Ünsal adaylara yeni sınav sistemine hazırlık için de şu ipuçlarını verdi:

  • Çok yönlü düşünme, işlem ve pratik becerilerini içeren yeni nesil sorulara iyi çalışın.
  • Türkçe testlerindeki uzun metinler için okuma ve anlama hızınızı artırın.
  • İstediğiniz bölümün puan türlerine katkısı fazla olan derslere ağırlık verin.
  • Belli aralıklarla konu ve test üzerinden tekrarlar yapın.
  • Test tekniği konusunda kendinizi geliştirin.
  • Sık sık deneme sınavı yapın.

#YKS

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.