opetin açılımı nedir / Hakkımızda | Opet Fuchs

Opetin Açılımı Nedir

opetin açılımı nedir

kaynağı değiştir]

OPET’in yılından bu yana sürdürdüğü ve Türkiye’de yapılan en uzun soluklu toplumsal projelerden biri olan Temiz Tuvalet Kampanyası, Türkiye’nin önemli bir sorununu hedef almaktadır. Temiz Tuvalet Kampanyası Türkiye’nin gündemine “tuvalet temizliği ve hijyen” konularını getirerek, ülkede bu konuda bir bilinç oluşmasına katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilmektedir. Önce kendi istasyonlarından işe başlayan OPET, zamanla projeyi, tüm yurda yaymış ve Opet istasyonlarında, sadece standart kurumsal görüntü ve hizmet kalitesi ile değil, temizlik ve hijyene verdiği önemle de farklılığını vurgulayarak, bunu kalıcı hale getirmeyi başarmıştır.[6]

Kaynakça[değiştir
page image

Opet Petrolcülük

OPET Petrolcülük A.Ş, akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti konularının yanı sıra iştirakleri ile madeni yağlar ve jet yakıtı alanlarında faaliyet gösteriyor.

Yeni ürün ve hizmetleri, hızla gelişen istasyon ağı ve fark yaratan sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken OPET, sektörün büyük oyuncuları içindeki tek yerli şirkettir. Pazarda büyük rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi 1 milyon metrekübün üzerinde olan OPET, aynı zamanda akaryakıt sektöründe teknolojiyi en iyi kullanan marka olarak yer alıyor.

Müşterilerinin yakıtlarını plakalarından tanıyan Akıllı Dolum Sistemi, araçtan inmeden ödeme yapmayı sağlayan Mobil Ödeme ve müşteriler için kişiselleştirilmiş kampanyalar sunan Akıllı Kampanya Sistemi projeleri ile öne çıkıyor. Son dönemde birer perakende noktasına dönüşen Ultramarket’leri ile de tüketicisine kendi ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği çözümler sunuyor.

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın, Türkiye’nin en değerli ve en güçlü markaları raporuna göre, OPET, Türkiye akaryakıt dağıtım sektörünün en değerli ve en güçlü markası. OPET, Temiz Tuvalet Kampanyası, Örnek Köy Projesi, Yeşil Yol Projesi, Tarihe Saygı Projesi ve Kadın Gücü gibi sosyal etkisi yüksek projeleri ile ülkemize değer katıyor.

En beğenilen şirket, en itibarlı marka, Lovemark ve KalDer’in müşteri memnuniyeti ölçümlemeleri ile birlikte son 15 yıldır akaryakıt dağıtım sektöründe lider marka olarak konumlanıyor ve; ‘OPET’se Fark Eder’ sloganıyla iddiasını koruyarak, yepyeni projeler, ürün ve hizmetlerle müşterisinin yanında olmaya devam ediyor.

page image

Opet Temiz Tuvalet Kampanyası

OPET, 21 yıldan bu yana yürüttüğü “Temiz Tuvalet Kampanyası” ile Türkiye’de hijyen bilincini yerleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. yılında projeye başlanırken amaç Türkiye’de tuvalet ve hijyen bilinci konusunda toplumsal bir duyarlılık ve değişim oluşturmaktı.

O günden bu yana bu konuda büyük çaba harcayan OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk ve eğitim ekibi, şehir şehir dolaşarak yurt genelinde 75 ili gezdi, saat eğitim vererek 7,5 milyon km.’den fazla yol kat etti, 10 milyonu aşkın kişiye ulaştı.

Projenin yurtdışı açılımlarıyla Suudi Arabistan’da Mekke, Medine, Riyad ve Cidde’de, Makedonya Üsküp’teki okullarda binlerce kişiye tuvalet temizliğinin önemi ve hijyen eğitimleri verildi. 30 milyonun üzerinde basılı malzeme, broşür, kitapçık dağıtıldı, konuyla ilgili çocuk ve büyüklere ulaşmak üzere çizgi filmler hazırlandı. Proje verilerine göre ulaşılan 10 milyonu aşkın kişi, edindikleri ‘temizlik ve hijyen’ bilincini çevrelerine de yayarak projenin geniş kitlelere ulaşmasını sağlamıştır.

Temiz Tuvalet Kampanyası, Türkiye’de tuvalet temizliği ve hijyeni konusunda toplumsal bir duyarlılık ve değişim yarattı. Bu proje ile “Temiz Tuvalet” kavramı OPET markasıyla özdeşleşirken “Temiz Tuvalet Kampanyası” ile OPET, kendi istasyonlarından başlayan tuvalet temizliği ve hijyenini yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü dönüşümü kalıcı hale getirmeyi başardı. OPET akaryakıt istasyonlarındaki personeline sürekli eğitimler verilirken, engelli tuvaleti şartı getirildi. İstasyonlara bebek bezi değişim üniteleri yapıldı.

Pek çok ilde Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliği ile projenin açılımları uygulanırken, öğretmen ve öğrencilerin temizlik ve hijyen eğitimleri alması sağlandı. “Temizlik Rayında Projesi” ile OPET tüm deneyimlerini TCDD’na aktardı. Türk Standartları Enstitüsü’nün yılında halka ve müşterilere açık tuvaletlerin standartlarını belirlerken OPET ile işbirliğine gitmesi ve standartların bu şekilde hazırlanması projenin geldiği noktanın önemini ortaya koymaktadır.

OPET Temiz Tuvalet Kampanyası’ndaki bilgi birikimi ve tecrübelerini İşimiz Temiz Projesinede aktararak mikro işletmelerin hijyenik koşullarla en iyi hizmeti verebilmesi için çalışmaya devam edecektir.

page image

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü vatandaşa doğrudan ulaşabilen bir genel müdürlüktür. Taşrada bütün ilçelerde şubesi bulunmakla birlikte halk eğitimi merkezinde 23 ilde 24 Olgunlaşma Enstitüsünde hizmet vermektedir. Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ana hedefi her yerde her zaman herkes için eğitim felsefesidir.

Kamu ve özel kurum ve kuruluşlarla, kamu yararına olan dernek ve vakıflarla birlikte kurs ve kursiyer sayılarının artırılması hedeflenmektedir. Verilen kurs programları ve kursiyer konusunda artış değil aynı zamanda uluslararası düzeydeki kursiyer sayısında da Avrupa Birliği Ülkelerine yaklaşılması üzerine çalışılmaktadır.

Halk eğitimi merkezleri 72 ayrı alanda farklı kurs programıyla faaliyet göstermektedir. eğitim vizyonunda da Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne özel görevler yüklenmiştir. Pandemi sürecinde de genel müdürlük olarak yüz yüze eğitimin bitirilip veya tatile girdiği andan itibaren uzaktan eğitime devam edilmiştir. kursumuzdan yaklaşık kurs genel kurs geri kalan kurslar ise mesleki teknik kurslardan oluşmakla beraber kursiyerlerden herhangi bir ücret talebi bulunmamaktadır.

Kurslara olan talep doğrultusunda usta öğreticiler kursları açmaktadır. Aynı zamanda kursiyerlerin beraberinde gelen çocuklarına da halk eğitimi merkezlerinde oyun odaları yapılmaktadır.

page image

Tobb Kadın Girişimciler Kurulu Hakkında

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (TOBB KGK), TOBB bünyesinde kadın girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari bir kuruldur. Kurul aynı zamanda kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere kurulmuştur.

Onursal Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olan Kurul’un Başkanı, Opet Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk’tür.

Ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla politika belirlemek ve girişimcilik kültürünün kadınlar arasında gelişmesine öncülük etmenin yanı sıra; kadınlara kişisel gelişim yollarını öğreterek kariyer geliştirme fırsatları sunmaktadır.

kaynağı değiştir]

Bilinçli toplum yaratma hedefiyle yola çıkan OPET, “Örnek Köy Projesi”yle, uzak köylerin yakına gelmesi, kendi kendine yetmesi, tarihi, coğrafi ve kültürel potansiyelinin değerlendirilmesinin yanı sıra, eğitim düzeyinin yükselmesi ve çevre bilincinin gelişmesi gibi toplumsal göstergeleri de hedeflemektedir. Bu proje kapsamında köylerin fiziki görünümden, kültürel ve sosyal gelişimine, özel kurslardan gelirlerini arttırıcı faaliyetlere kadar pek çok çalışma yapılmaktadır.[4]

Yeşil Yol Projesi[değiştir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir