uyandım birden seninle gece üçü bulmamış / ASLI GUNGOR FEAT. FERHAT GÖCER KALP KALBE KARSI LYRICS | JustSomeLyrics

Uyandım Birden Seninle Gece Üçü Bulmamış

uyandım birden seninle gece üçü bulmamış

Uyandım birden seninle, gece üçü bile bulmamış

Uyandım birden seninle, gece üçü bile bulmamış

 

Alışkanlık işte tatil bile olsa zınk diye açıldı gözlerim. Elim tv kumandasına gitti, gözü kapalı bir müzik kanalı açıp bastım düğmeye. Odam hoş bir melodi ile doldu. Şöyle diyordu şarkıda.

Uyandım birden seninle, gece üçü bile bulmamış.
Bir bulut durdu gözümde hasret bize uymamış.

kalp kalbe karşı derler, sende üzüldün mü?
Ay bile çeker gider geceyi beni hiç düşündü mü?

Ferhat Göçer ve Aslı Güngör düetiMüthiş söylüyorlar, tam sabah şarkısı on ikiden vuruyor.

Kalktım, ocağa çayı koydum. Pencereden dışarıya baktım. Masmavi bir gökyüzü ve sıcacık ışığını penceremden bana kadar ulaştıran o muhteşem güneş.

Açtım pencereyi, bahar doldu içeri üzerinde ki kırağının erimesi sonucu pırlantalarla bezenmişcesine pırıltılar saçan binbir çeşit yeşil bitkiler ve bahar sevincini erkenden yaşatan papatyalar.

Dayanamadım çıktım dışarı, yan bahçeden sıcak bir günaydın aldım. Yemyeşil her taraf. köpekler Pako ve Haydut uzanmış çimenler üzerine güneşe karşı durmuş tembellik yapıyorlar.

Kahvaltı sofram daha artistik olsun diye bir demet papatya topladım kendimi şımartacağım ya

Hep isterdim yeşile doğru bir yerde yaşıyayım, çiçekler toplayayım. Hep isterdim çevremden hadi pikniğe gidelim, diye. Yeterince etkili söylememişim sanırım, bir türlü kısmet olmadı.

O zaman bende kırları kendime getirdim. Bunun için sadece kapıya çıkıp birkaç adım atmam yeterli.

Tabiatın cömert davrandığı yemyeşil bir bahçe at bir kilim yere (yerler hafif ıslak, kilimsiz olmaz aman) uzan başını çevir papatya göz kırpsın, karıncanın şimdiden kış hazırlığına hazırlanışını izle. Bırak gezinsin güneş tüm hücrelerinde. Oksijen dolsun ciğerlerine. Çıkar çoraplarını bas toprağa aksın tüm olumsuzluklar.

Koca popolarını sallıyarak dolanan tavukların peşinden koş horoz amca gelip sana kafa tutsun.

Ve tanrıya şükret bu güzel pazar gününü sana yaşattığı için. Kırları istiyordun al sana özel bir kır. Yat yuvarlan limon topla greyfurt mandalin topla. İlerdeki sahipsiz bahçeden bir portakal al göz hakkı diye.

Bırak nergisleri o başkasının hakkı. Bir hafta masanı süsledi bir demeti.

Heyyy yaşamak ne güzel şey be kardeşim. Sevgi ile mutlu pazarlara.

Davetliyim a dostlar aşure kaynayacak kardeşim Ayşenin evinde, aşure anıları ballandırmalı o sonra. Ne yapıp edin bir yerlerde aşure yeyin yoksa ben anlatınca aman diyim kaşınız gözünüze bir şey olur sebebi ben olmayayım. Mutlu güzel bir gün dilerim.

 

Rockol

  • Utilizza solo immagini e fotografie rese disponibili a fini promozionali (“for press use”) da case discografiche, agenti di artisti e uffici stampa.
  • Usa le immagini per finalità di critica ed esercizio del diritto di cronaca, in modalità degradata conforme alle prescrizioni della legge sul diritto d'autore, utilizzate ad esclusivo corredo dei propri contenuti informativi.
  • Accetta solo fotografie non esclusive, destinate a utilizzo su testate e, in generale, quelle libere da diritti.
  • Pubblica immagini fotografiche dal vivo concesse in utilizzo da fotografi dei quali viene riportato il copyright.
  • È disponibile a corrispondere all'avente diritto un equo compenso in caso di pubblicazione di fotografie il cui autore sia, all'atto della pubblicazione, ignoto.

Segnalazioni

Vogliate segnalarci immediatamente la eventuali presenza di immagini non rientranti nelle fattispecie di cui sopra, per una nostra rapida valutazione e, ove confermato l’improprio utilizzo, per una immediata rimozione.

Aslı Güngör Kalp Kalbe Karşı Mp3 indir

Mp3 indir ve Müzik dinle artık çok kolay İnternet ortamında reklamsız ve herhangi bir sorun yaşamadan Bedava mp3 indir istiyorsanız doğru adrestesiniz. funduszeue.info sitemizde üzerinde sanatçı, üzerinde albüm ve 'den fazla mp3 bulunmaktadır. Tüm arşvimiz ücretsiz müzik indirme sitemizde sizlere sunulmaktadır. Kürtçe mp3, türkçe mp3, yabancı müzikler farklı kategorilerde şarkılar hergün onlarca yeni albüm ve daha fazlası Sitemizde mp3'lerimizin büyük bir bölümüde şarkı sözleri de bulunmaktadır. Evde, arabada, işyerinde kısacası internetinin olduğu her yerde funduszeue.info sizinle birlikte

İstek, öneri şikayet ve telif hakları bildirimi için bize [email&#;protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. Telif hakkı bildirimlerinde anında içerik sitemizden kaldırılmaktadır. Sitemiz hiçbir şekilde sunucuda veya kendi bünyesinde mp3 dosyası barındırmamaktadır. Sadece embed kodları ile paylaşılmaktadır. Sitemizdeki şarkılar sadece dinleme amaçlıdır. Kesinlikle ticari amaç bulunmamaktadır.

Kalp Kalbe Karşı

Uyandım birden seninle

Gece üçü bulmamış

Bir bulut durdu gözümde

Hasret bize uymamış

Uyandım birden seninle

Gece üçü bulmamış

Bir bulut durdu gözümde

Hasret bize uymamış

Kalp kalbe karşı derler

Sende üzüldün mü

Ay bile çeker gider

Geceyi düşündün mü

Yalnızlık bende saklı

Çıkmaz bir an dışarı

Elimde bir fotoğraf

O şimdi burda olmalı

Kalp kalbe karşı derler

Sende üzüldün mü

Ay bile çeker gider

Beni hiç düşündün mü

Sensizlik bende saklı

Çıkmaz bir an dışarı

Elimde bir fotoğraf

O şimdi burda olmalı

Uyandım birden seninle

Gece üçü bulmamış

Bir bulut durdu gözümde

Hasret bize uymamış

Uyandım birden seninle

Gece üçü bulmamış

Bir bulut durdu gözümde

Hasret bize uymamış

Kalp kalbe karşı derler

Sende üzüldün mü

Ay bile çeker gider

Geceyi düşündün mü

Yalnızlık bende saklı

Çıkmaz bir an dışarı

Elimde bir fotoğraf

O şimdi burda olmalı

Kalp kalbe karşı derler

Sende üzüldün mü

Ay bile çeker gider

Beni hiç düşündün mü

Elimde bir fotoğraf

O şimdi burda olmalı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası