yay erkeğini peşinden koşturmak / Onu Burcuna Göre Tavla!

Yay Erkeğini Peşinden Koşturmak

yay erkeğini peşinden koşturmak

Erkeği Peşinizden Koşturma Taktikleri

İşte, küçük aşk oyunlarıyla erkeği peşinizden koşturma yöntemleri

Biriyle birlikte olmaya başlamak bir oyuna adım atmak gibidir. Evliliğe giden yolda seksi küçük hileler ve usta aşk manevraları da oyunun başlıca kurallarıdır.

İşte, küçük aşk oyunlarıyla erkeği peşinizden koşturma yöntemleri…

Taktik 1: Her an ulaşılabilir olmayın

OYUN PLANI: Ondan ne kadar hoşlanıyor olursanız olun annelerinizin tabirlerine kulak vermelisiniz; kendinizi ağırdan satın. Her mesajını anında yanıtlamayın, sosyal medyada yaptığı paylaşımlara yorum ya da “like” yağdırmayın. Ortalarda olmamanız onda merak uyandıracaktır. Herkesin her hareketini paylaştığı sosyal ortamlardan en azından bir süreliğine uzak durun. Bırakın neler yaptığınızı ve sizi merak etsin. Size ulaştığı zaman şanslı olduğunu hissetsin.

KAZANIM: Ona doğru koşmamanız, kaçıyor uçtu uçacak gibi durmanız sizi peşinden koşulacak bir av haline getirir erkeklerin gözünde. Diğer taraftan bu süreç sırasında karakteri, kararlılığı ve tarzıyla ilgili bilgi de edinmiş olursunuz.

Taktik 2: Tahminlere yer bırakın

OYUN PLANI: Beğendiğiniz bir erkekle çıkmaya başladığınız anda onunla tüm kişisel özelliklerinizi, beklentilerinizi, tecrübelerinizi, anılarınızı, yaşanmış hikayelerinizi paylaşmak için can atarsınız. Bunu sakın yapmayın. Bu konuda frene basmanız ilişkinizin geleceği açısından önem taşıyor. Siz ayrıntılara ne kadar hızlı inerseniz beğendiğiniz erkek de sizden aynı süratle uzaklaşır. Kendini özel hissetmek yerine sizin herkese karşı gereksiz bir açıklık içinde olduğunuzu düşünür. Bırakın sizi merak etsin. Boşlukları doldurmak için biraz uğraşması gereksin.

KAZANIM: Gizemin olduğu yerde merak ve ilgi vardır. İlk günden her konuyu ortaya koymak bunu bitirir. Sizi çözmeye çalışmak erkek beyninde aşk kimyasallarının hareketlenmesini sağlar.

Taktik 3: Meşguliyetleriniz olsun

OYUN PLANI: Hayatınızda ilk öncelik olmasına izin vermeyin. Tabii ki onunla olmaktan hoşlandığınızı hissettirin. Ancak sosyal ajandanızın izin verdiği zamanlarda. Planlarınız olduğunu söyleyerek telefonu kapatın.

KAZANIM: Kendinize ait bir hayatınızın olması, ayaklarınızın üzerinde durabiliyor olmanız onu çok etkiler. Erkekler özgürlüklerine düşkündürler ve kendinden ödün vermeyen kadın onlar için seksidir. Bunca meşguliyetiniz arasında sizden randevu koparmanın kıymeti onun için paha biçilmez olabilir.

Kaynak:seafoodplus.info

Yay burcu erkeğini etkileme yolları ve 9 öneri

Yay erkekleri, özgürlüklerine dü&#;kün ve fazlas&#;yla sosyal insanlard&#;r. Kalabal&#;k bir ortamda parlayan bir ki&#;i varsa o yüksek ihtimalle yay erke&#;idir. Harika konu&#;mac&#; olmalar&#;n&#;n yan&#;nda, insanlar&#; e&#;lendirmeye bay&#;l&#;rlar. Peki, Yay erke&#;i nas&#;l kad&#;nlardan ho&#;lan&#;r? Yay erke&#;ini etkilemenin yollar&#; neler? &#;&#;te yay burcu erke&#;ini etkileme yollar&#; ve 9 öneri:

YAY BURCU ERKE&#;&#; NASILDIR?

Yay burcu erke&#;inin yan&#;nda asla s&#;k&#;lmazs&#;n&#;z. Hayata kar&#;&#; pozitif bak&#;&#; aç&#;s&#;na sahiptirler, bu bazen gerçekçiliklerine gölge dü&#;ürse de pozitif olmalar&#; hayatta daha kolay ilerlemelerini sa&#;layacakt&#;r. E&#;er Yay burcu bir erke&#;e a&#;&#;k olduysan&#;z ve onun da size a&#;&#;k olmas&#;n&#; istiyorsan&#;z, do&#;as&#;, ho&#;land&#;&#;&#; ve ho&#;lanmad&#;&#;&#; &#;eyler hakk&#;nda k&#;sa bir fikir edinmek için bu yaz&#; size yard&#;mc&#; olacakt&#;r.

Daha detayl&#; bilgi için yay erke&#;i özellikleri sayfas&#;na göz at&#;n.

YAY BURCU ERKE&#;&#;N&#; ETK&#;LEME YOLLARI

1. Gizemli biri olun ve kartlar&#;n&#;z&#; hemen aç&#;k etmeyin

Yay burcu erkekleri biraz gizemli kad&#;nlar&#; sever. Tan&#;&#;&#;r tan&#;&#;maz ona bütün hayat hikayenizi anlatmay&#;n. Bunun yerine parça parça kendinizi anlat&#;n. Yay burcu erkekleri bulmacalara bay&#;l&#;r! Örne&#;in; size hakk&#;n&#;zda bir &#;eyler sorarlarsa, onlara gizemli cevaplar verin.

2. Dürüst olun

Gizemli biri olmaya çal&#;&#;&#;rken sak&#;n yalan söylemeye kalkmay&#;n! Yay burcu erkekleri yalan veya sahte bir &#;eyi bir kilometre öteden anlayabilir Yani yay burcu erke&#;iyle birlikteyseniz veya onlar&#; etkilemek istiyorsan&#;z her zaman do&#;ruyu söyleyin, onlara hep dürüst olun.

3. Kendinize güvenin ve iyimser olun

Onlarlayken, negatiflikten kaç&#;n&#;n ve ne&#;eli davran&#;n. Yay burcu daima aktif ve mutlu hissetmek isteyen insanlard&#;r. Ba&#;ka insanlarla ilgili &#;ikayet etmekten ve olumsuz yorumlar yapmaktan kaç&#;n&#;n. Beraber e&#;lenceli aktiviteler yapmaya çal&#;&#;&#;n. Ayr&#;ca Yay erkekleri, sahip oldu&#;u vücutla bar&#;&#;&#;k, kendine güvenen ve taklitçi olmayan kad&#;nlara bay&#;l&#;rlar.

4. Güzel giyinin

Tüm erkekler güzel giyinen kad&#;nlardan etkilenirler do&#;al olarak Yay erkekleri de Onunlayken seksi ve güzel giyinmek için çaba gösterin, tabi çok a&#;&#;r&#;ya kaçmadan ama inan&#;n buna bay&#;lacaklard&#;r! Belki biraz dekolte size bu konuda yard&#;mc&#; olabilir, ne de olsa Yay erkekleri biraz gizemi seviyorlar .

5. Kokunuzla onu etkileyin

Yaylar parfümleri ve güzel kokan di&#;er tüm &#;eyleri severler. Narenciye aromal&#; veya portakal çiçe&#;i esansl&#; parfümleri deneyin! Onunla bulu&#;maya giderken çantan&#;zda daima kullanaca&#;&#;n&#;z mini boy güzel bir kokunuz olsun.

6. Sosyal olun

Yay erke&#;inin size vurulmas&#;n&#; istiyorsan&#;z, hayat&#;n&#;z&#; doyas&#;ya ya&#;amal&#;s&#;n&#;z! Onsuz tamamen kaybolan, kendine ait bir hayat&#; olmayan kad&#;nlardan asla etkilenmezler. Kendisini seven, hayat&#; seven, hayat dolu kad&#;nlar&#; severler.

 7. Beraber seyahat edin

Yay erkekleri e&#;er imkanlar&#; varsa asla tek bir yerde sonsuza kadar ya&#;amak istemezler. Onlar&#; etkilemek için seyahate, maceraya ve de&#;i&#;ikliklere ne kadar ayak uydurabilece&#;inizi göstermeniz gerekir. Daha önce herhangi bir macera yolculu&#;una ç&#;kt&#;ysan&#;z veya ç&#;lg&#;n seyahatlerden nasibinizi ald&#;ysan&#;z, onunla bunun hakk&#;nda konu&#;maktan çekinmeyin. Kesinlikle bu konuda daha fazla detay ö&#;renmek için hevesli olacakt&#;r ve etkilenecektir. Muhtemelen sizi bir sonraki seyahatine bile davet edebilir, çünkü hiçbir &#;ey onlar&#; tutkular&#;ndan bahsetmekten daha fazla etkileyemez.

8. Elde edilmesi zoru oynay&#;n

Yay burcuyla ilgili en tuhaf &#;ey, ba&#;l&#;l&#;ktan ziyade kovalamacay&#; sevmeleridir. Bu aran&#;zdaki etkile&#;imi canl&#; tutacakt&#;r ve ilgisi daha da artacakt&#;r.

9. Kocaman bir kalbiniz olsun

Yay erke&#;inizin kalbini fethederseniz, emin olun sizi hayat&#;n&#;n geri kalan&#;nda kalbinin kraliçesi yapacakt&#;r. Çünkü bir kez birinden emin oldu&#;unda, bu onun için ko&#;ulsuz sevgi ve ilgi demektir. Sizden emin olmas&#; için kalbinizi ve duygular&#;n&#;z&#; ona ilerleyen zamanlarda mutlaka aç&#;kça gösterin. Tüm bu yollar veya yönergeler Yayl&#; erke&#;inizin ilgisini çekmenize yard&#;mc&#; olacakt&#;r ancak birileri için kendinizi de&#;i&#;tirmeye çal&#;&#;may&#;n. Çünkü e&#;er sizi seviyorsa, sizi oldu&#;unuz gibi kabul edecektir.

YAY BURCUNUN EN &#;Y&#; ÖZELL&#;KLER&#;

Elele ar&#;ivinde ise Yay burcunun en iyi özellikleri için &#;u maddeler s&#;ralanm&#;&#;:

  • &#;leri görü&#;lüdür.
  • Sab&#;rl&#; ve tutumludur.
  • Azimli ve dürüst yap&#;ya sahiptir.
  • Çal&#;&#;kand&#;r.
  • Destek ç&#;k&#;c&#;d&#;r.
  • D&#;&#;a dönük ve özgürlükçü bir yap&#;ya sahiptir.
  • Güvenilirdir.
  • &#;yi niyetlidir.
  • Muhakeme kabiliyeti oldukça geli&#;mi&#;tir.
  • Ne&#;eli ve enerjiktir.

Burcunuzu seçin, yay ile uyumunuzu görüntüleyin:

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir