kenan imirzalıoğlu altın kelebek / Kenan İmirzalıoğlu’na Altın Kelebek ödülü - Takvim

Kenan Imirzalıoğlu Altın Kelebek

kenan imirzalıoğlu altın kelebek

Kenan İmirzalıoğlu, aktör. Kariyerine modellikle başlayan İmirzalıoğlu, sonra oyunculuğa geçmiş ve Deli Yürek dizisindeki Yusuf Miroğlu rolüyle Türkiye'nin önemli oyuncuları arasına girmiştir. yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.   Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parladı. Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştıfunduszeue.infoı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol . 'da başlayan Ezel adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı Sinema Filminde oynamıştır. de başlayan karadayı filminde Mahir KARA karakterini canlandırmış ve dizi halen devam etmektedir   'de yeni dizisi için $ alarak Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti aldı. 'nın Mayıs ayında aktris Sinem Kobal ile evlenmiştir.

Devamını Oku

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu (18 Haziran , Ankara), Türkoyuncu, sunucu ve eski mankendir.

yılında Best Model of the World (Dünyanın En İyi Mankeni) yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve birinci oldu. Dizi ve sinema oyunculuğu yaptı. Mertlik ve intikam peşinde koşan karakterleri canlandırmasıyla tanındı. Deli Yürek (), Ezel () ve Karadayı () dizilerindeki rolleri ile Türkiye'de popüler olmuştur.

İlk yılları ve eğitimi[değiştir kaynağı değiştir]

Fakir bir gencin sınıf atlama mücadelesini anlatan Deli Yürek adlı dizide Yusuf Miroğlu karakterini canlandırdı ve tüm ülkede tanındı. Deli Yürek dizisi yılları arasında yayımlandı. İmirzalıoğlu, yılında dizinin devamı niteliğindeki Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı sinema filminde de aynı rolü canlandırdı.

yılları arasında Show TV'de yayımlanan Alacakaranlık adlı polisiye dizide Uğur Yücel ile başrolü paylaştı. Uğur Yücel'in yazıp yönettiği Yazı Tura () filminde askerlikte yaşadığı travmaları atlatamayan Cevher adlı karakteri canlandırdı.

arasında Show TV'de yayımlanan Acı Hayat adlı drama dizisinde Mehmet Kosovalı rolünü; çizgi filmden uyarlanan Son Osmanlı Yandım Ali () adlı sinema filminde Külhanbeyi Ali rolünü canlandırdı. Kabadayı () adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrolleri paylaşan sanatçı; 'da yönetmenliğini Uğur Yücel'in yaptığı Ejder Kapanı adlı filmde Akrep Celal rolünü üstlendi.

yılları arasında yayımlanan ve çok popüler olan Ezel adlı dizideki rolü ile Türkiye'de çok popüler oldu. 'de Osman Sınav'ın yönetmenliğini üstlendiği, Uzun Hikâye adlı sinema filminde oynadı.[7]

Ay yapım firması ile çekecekleri yeni dizi için 'de yaptığı $'lık ücret anlaşmasının Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti olduğu duyurulan[8] İmirzaloğlu, Karadayı dizisinde başrol üstlendi.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından 6 Ağustos tarihinde çeşitli illerde düzenlenen bir uyuşturucu operasyonu sonucunda gözaltına alındı.[9] Ekim 'te İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve beş yıl denetimli serbestlik tedbiri alınmasına karar verdi.[10]

İmirzalıoğlu, yılında oyuncu Sinem Kobal ile evlendi. Çiftin, Lalin () ve Leyla () adlı iki kız çocukları oldu.

İmirzalioğlu, Peyami Sefa'nın eserinden sinemaya uyarlanan Cingöz Recai () filminde başrol oynadı. Çekimleri İstanbul ve St. Petersburg'da gerçekleşen film, gişede başarılı olmadı.[11] yılında yayımlanan Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı tarihî dizide Fatih Sultan Mehmed'i canlandırdı.[12] Dizi, altı bölümde sona erdi.[13]

İmirzalıoğlu, 5 Ekim 'dan itibaren Kim Milyoner Olmak İster? televizyonda yarışma programının sunuculuğunu üstlenmektedir.

Filmografisi[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.