bodrum gümbet kaç km / Muğla Bodrum Gümbet Arası Kaç Km? Kaç Saat? Yol Tarifi

Bodrum Gümbet Kaç Km

bodrum gümbet kaç km

Muğla Bodrum ile Gümbet Arası Kaç Km?

Muğla Bodrum Gümbet Kaç Km

Muğla Bodrum ile Gümbet arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 2 Kilometre mesafededir. Muğla Bodrum Gümbet arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 6 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Muğla Bodrum Gümbet Km Yakıt Hesaplama

Muğla Bodrum ile Gümbet yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 2 Km mesafede 0,1 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺3 olur. Dizel bir aracınız varsa 0,1 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺3 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺1 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Muğla Bodrum Gümbet Yol Tarifi

Muğla Bodrum Gümbet Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Muğla Bodrum hava durumu veya Gümbet hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Notlar

Havalimanı araçlarımıza Rezervasyon ve Ön bilet satışı yapılmamaktadır.

Uyarılar Tüm araçlarımızda kredi kartı geçerlidir.


Uyarılar Aşağıda belirtilen saatler, planlanan hareket saatleri olup olumsuz hava şartları, trafik yoğunluğu, arıza, kaza, uçak saatlerinde yapılan değişiklik ve iptaller gibi mecburi nedenlerle sefer saatleri değişiklik gösterebilir.

Son Güncelleme Saati: 10 Mayıs

GİDİŞ SEFERLERİMİZ UÇAKLARIN UÇUŞ SAATİNDEN 2 SAAT ÖNCE BODRUM ŞEHİR MERKEZİNDEN HAREKET EDECEKTİR.

BODRUM OTOGAR VE GÜVERCİNLİK MERKEZİNDEKİ MİGROS JETİN ÖNÜNDEN YOLCU ALINMAKTADIR.
ARAÇLARIMIZIN DOLU OLMASI DURUMUNDA EK ARAÇ GÖREVLENDİRİLECEKTİR. 

 

BÜTÜN UÇAKLARIN İNİŞ SAATİNDE ARAÇLARIMIZ İÇ HATLAR KISMINDA YOLCULARIMIZI BEKLEYECEKTİR.
NOT : MESAİ SAATLERİ DIŞINDA VE HAFTASONU İLETİŞİM LİNKİMİZDEN ÇAĞRI MERKEZİMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.


UyarılarKişiselleştirilmiş Seyahat Kartı Başvurusu için gerekli evraklar ve basım noktalarını buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İstanbul - Bodrum Uçak Bileti Ara

Şehir merkezinden Yeni Havalimanı’na en kolay ve hızlı ulaşım Kuzey Marmara Otoyolu’nu kullanarak sağlanabilir. Ya da TEM Otoyolu’ndan Kemerburgaz Göktürk, Başakşehir, Gaziosmanpaşa ayrımları tercih edilebilir. Özel aracınızla gidecekseniz havalimanının geniş bir otopark alanı bulunuyor.

Taksi

Havalimanına ait özel taksitler hizmet verecek ancak şehir merkezinden havalimanına gidecekler için mesafe uzun olduğundan taksiler de dönüş yolunu hesaplayacaklarından sıkıntı çıkabilir. Bu durumda toplu ulaşımın yapıldığı bölgelere kadar da taksi seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

Otobüs

Yeni Havalimanı’na İstanbul’un Kadıköy, Bakırköy, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Yenikapı, Sirkeci, Otogar, Beylikdüzü, Ümraniye-Tepeüstü, Otagar, Pendik, Sarıyer, Arnavutköy, Kemerburgaz, Halkalı ve Bahçeşehir gibi bölgelerine düzenli otobüs seferleri yapılıyor.

Marmaray

Yeni Havalimanı’na Marmaray ağını kullanarak gitmek için Sirkeci-Yenikapı durağında inip oradan otobüs hattını kullanmanız gerekir. Sirkeci-Yenikapı hattından yaklaşık olarak her 10 dakikada bir otobüs kalkıyor.

Metrobüs

Metrobüs hattı Yeni Havalimanı’na uzak ancak metrobüsü kullanarak gitmeyi planlıyorsanız Beylikdüzü TÜYAP’tan havalimanına giden otobüslere binebilirsiniz.

Metro

Yeni Havalimanı için metro henüz açılmadı. Çalışmalar devam ediyor. Gayrettepe metrosu ve Halkalı metrosu olmak üzere iki bölgeye metro açılacak. Halkalı metrosu Marmaray ile entegre çalışacak. Hali hazırda Başakşehir metrosunu kullanarak Başakşehir’e kadar gidip oradan havalimanına giden otobüslere binebilirsiniz.

10 Haz Tarihinde Güncellenmiştir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir