bmc ejder / Özellikler | Ejder Yalçın

Bmc Ejder

bmc ejder

Estonya Ordusu&#;nun açtığı 4&#;4 zırhlı araç ihalesinde kısa listeye üç Türk şirket kaldı. İhaleye Fransa, Finlandiya, İsrail, İspanya ve Türkiye katılmıştı. Kısa listeye ise Otokar Cobra, BMC Amazon, Nurol Yörük ve Ejder Yalçın kaldı.

Bahse konu araçlar, Estonya Ordusu&#;na bağlı olan ve Estonya&#;nın kuzeyinde bulunan Tapa bölgesindeki bir üste denendi. Bu üste araçların sudan geçme, yokuşları tırmanma gibi yetenekleri denendi. Testlerin sonunda kazananın belirlenmesi ve kazanan ile görüşmeler başlaması bu yılın ikinci çeyreğinde gerçekleşecek. Estonya Kara Kuvvetlerinin 1. ve 2. Tugaylarının yaklaşık iki yıl içinde zırhlı araçları teslim alacağı açıklandı.

Temsili Görsel

European Defense & Security tarafından yapılan habere göre konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Estonya Savunma Bakanlığı Zırhlı Teçhizat Müdürü Karmo Saar şu ifadeleri kullandı:

&#;Tedarikin ana amacı 2. Tugayı silahlandırmak ve bunun için hem 6&#;6 hem de 4&#;4&#;ten &#;den fazla araç teslim etmemiz gerekecek. Hem 6&#;6 hem de 4&#;4 devam ediyor, sonuçlar belli değil.&#;

Otokar Cobra IIBMC AmazonNurol YörükNurol Ejder Yalçın
Personel119911
Motor// BG BG bg
Muharebe ağırlığı18 ton&#;10 ton14 ton
ŞanzımanOtomatikOtomatikOtomatikOtomatik
Genişlik mm mmmm  mm

İsrail’den Estonya’ya dolanan mühimmat tedariki

Estonya, Israel Aerospace Industries (IAI) ile gelişmiş uzun menzilli dolanan mühimmatı tedarik etmek için bir anlaşma imzalamıştı. Bahse konu anlaşma Estonya’nın şimdiye kadar yaptığı en pahalı savunma tedariklerinden biri. Uzun menzilli dolanan mühimmat tedariki, Estonya’nın dolaylı ateş kabiliyetlerini önemli ölçüde artırarak savunma kabiliyetini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Estonya Savunma Bakanı Hanno Pevkur, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Uzun menzilli dolanan mühimmatlar, Estonya’nın savunma kapasitesinin gelişimine önemli bir katkıdır. Rusya, Ukrayna’daki yıkımın çoğuna dolaylı ateş yoluyla neden olduğu için, dolaylı ateşin önemi göz ardı edilemez. Bu yeni yeteneğin tanıtılması, bize düşmana daha uzun mesafeden saldırı imkanı sağlayacak. Sonuç olarak saldırı menzilimiz artacak ve bu da savunma güçlerinin düşmanı uzaktan vurabileceği anlamına gelecek.” 

İlgili Olarak

Estonya, CV90 ZMA&#;larını Protector RS4 UKSS ile donatacak

Mehmet Ali Kula

Mehmet Ali Kula

Nükleer Enerji Mühendisliği öğrencisi. Özel kuvvetler, piyade sistemleri özel ilgi alanı.

Etiketler:amazonbmccobraEJDER YALÇINestonyaNurolOTOKARYörükzırhlı muharebe aracıZMA

tags

  • Nurol Makina&#;s Ejder Yalçın equipped with Aselsan&#;s Alkar mm Mortar Weapon System in a photo provided on Feb. 9, (Courtesy of Nurol Makina)
  • Industry and Technology Minister Mustafa Varank (L) and Hungarian Foreign and Trade Minister Peter Szijjarto attend a joint news conference, Budapest, Hungary, Jan. 16, (Courtesy of Industry and Technology Ministry)
  • A Gidran armored vehicle modeled after Nurol Makina&#;s Ejder Yalçın 4x4 Mine Resistant Ambush Protected vehicles is seen in this undated file photo. (Photo:@nurolmakina)
  • The Turkish light armored land vehicle Yörük 4x4 is seen in this undated photo. (AA Photo)
  • Gidran armored vehicle based on Nurol Makina&#;s Ejder Yalçın 4x4 Mine Resistant Ambush Protected vehicles seen in this undated file photo. (Photo:@nurolmakina)
  • Nurol Makina General Manager Engin Aykol poses with a 4x4 tactical wheeled armored vehicles produced by company, Ankara, Turkey, March 17, (AA Photo)
  • Naval platforms are on display during the International Defense Industry Fair (IDEF ) in Istanbul, Turkey, Aug. 17, (AA Photo)
  • Yörük 4x4 vehicle seen in this undated file photo. (Courtesy of Nurol Makina)
  • Kirpi mine-resistant ambush-protected (MRAP) vehicles produced by BMC are in Turkey. (AA Photo)
  • Nurol Makina&#;s Ejder Yalçın armored vehicle, March 31, (Courtesy of Nurol Makina)

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası