ilayda survivor kimdir / İlayda Şeker seafoodplus.info

Ilayda Survivor Kimdir

ilayda survivor kimdir

İlayda Şeker

Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yarışacak.
İlayda Şeker, yılında Nevşehir Ürgüp’te doğmuştur. 18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp’te yaşadı. Ailesi hala orda yaşamaktadır. Daha sonra Sakarya’da üniversiteyi kazandı. Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul’da dedesinin yanına yerleşti.

Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yarışacak olan İlayda Şeker, 9 Ocak akşamı Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalında başlayan Survivor yarışmasında ünlüler takımında gönüllülere karşı; İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin Onur Karaoğuz, Barış Özbek, Merve Aydın (basketbolcu), Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik, Cemal Hünal yarışacak.

Gönüllüler takımında ise; Yiğit Poyraz, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Sena Özdemir, Steven Salam, Aleyna Tutuş, Hanzade Ofluoğlu, Yunus Emre Karabacak, Sultan Reşat Hacıahmetoğlu, İlayda Şeker, Ayşe Yüksel, Uğurtan Dora yarışacak.

18 Kasım tarihinde Survivor şampiyonu İsmail Balaban ile İlayda Şeker'in Nevşehir'deki baba evinde düzenlenen tören ile nişanlandılar.

Kaynak:seafoodplus.info

Survivor 'de ünlüler takımı yarışmacıları arasında yer alan İlayda Şeker ve yarışmanın şampiyonu İsmail Balaban bir süredir aşk yaşıyordu. İkili, önceki gün nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Vatandaşlar İlayda Şeker'in hayatını araştırmaya başladı. Peki İlayda Şeker kimdir, kaç yaşında? İlayda Şeker'in mesleği ne? İşte İlayda Şeker hayatı ve biyografisi

İLAYDA ŞEKER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

doğumlu İlayda Şeker 27 yaşındadır. Survivor ünlüler takımında yarışan İlayda Şeker, yılında Nevşehir'de dünyaya geldi. 18 yaşına kadar ailesiyle birlikte Nevşehir Ürgüp'te yaşamını sürdürdü. Daha sonra Sakarya'da üniversiteyi kazanan Şeker, mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. Şeker şu anda çalışmamaktadır ve mesleğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir