enerjisa mamak abone merkezi / EnerjiSA: Mamak'taki adresleri — Yandex Haritalar

Enerjisa Mamak Abone Merkezi

enerjisa mamak abone merkezi

Ankara elektrik Aboneliği nerede yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Ankara elektrik Aboneliği nerede yapılıyor?
  2. Istanbul elektrik aboneliği ne kadar?
  3. Mamak elektrik aboneliği nerede yapılıyor?
  4. Internetten elektrik aboneliği olur mu?

Ankara elektrik Aboneliği nerede yapılıyor?

AnkaraEnerjisa'ya ulaşmak ve elektrikaçma işleminizi başlatmak için Sıhhiye'ye gitmeniz gereklidir. İşlemin yapılacağı bina bu bölgede yer almaktadır. AnkaraMetrosu ile kısa sürede Sıhhiye'ye ulaşabileceğiniz gibi ilgili sokağın adı da Hanımeli Sokak'tır.

Istanbul elektrik aboneliği ne kadar?

Güvence bedeline göre belirlenir. Güvence bedeli, mesken aboneleri için, en az 5 kW sözleşme gücü üzerinden hesaplanır; böylece ödenmesi gereken güvence bedeli en az TL olur. Meskenler için ortalama güç ise 6kW ( TL) tutarındadır.

Mamak elektrik aboneliği nerede yapılıyor?

Abidinpaşa Tıp Fakültesi Caddesi'ndeki Enerjisa Mamakİşlem Merkezi'nde elektrik aboneaçma-kapama işlemleri, fatura tahsilatları, internet, doğalgaz, telefon, su gibi tüm fatura işlemleri yapılabilecek. Yine merkezde ilerleyen günlerde işlemler randevu sistemiyle yapılacak.

Internetten elektrik aboneliği olur mu?

Vatandaşlar, Ticaret Bakanlığı tarafından geliştirilen proje ile artık e-Devlet üzerinden elektrik aboneliğibaşvurusunda bulunabilecek. tarihinden yıl sonuna kadar devam edecek olan abonelikişlemlerini e-Devlet şifrenizle çözebileceksiniz.

Yorumlar YORUM YAP

Numara / Abone Detayları

numaralı telefona kayıtlı abone ismi Enerjisa İşlem Merkezi. Abone Çiğdem Apt, Abidinpaşa Mah, Tıp Fakültesi Cd. No/A, Mamak/Ankara, Türkiye adresinde ikamet etmektedir. Numaranın web adresi funduszeue.info

Abonenin Bulunan Bilgileri

  • Firma / kişi adı
  • Kayıtlı fiziki adresi
  • İnternet sitesi
Enerjisa İşlem Merkezi

Gdas

İsmail Şimşek

EnerjiSa Acil Dönüş Bekliyorum 2 aydır faturam boş geliyor. Ne yapmaya çalışıyorsunuz. 70 27

Ankara’ya 5 yeni işlem merkezi

Enerjisa Ankara’daki yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Enerjisa, 9 milyon müşterisinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, elektrik tedariğinde değer yaratmak ve satış sonrasında destek sağlamak için fiziksel ve dijital kanallar üzerinden yeni çalışmalarını hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ankara’da Kızılay, Kahramankazan, Mamak, Keçiören ve Çayyolu’nda 5 yeni Enerjisa İşlem Merkezi’nin daha açılışını gerçekleştirildi. Enerjisa İşlem Merkezleri’nin gerçekleşen Açılış Törenlerine; Başbakan Eski Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, Enerjisa CEO’su Ziya Erdem, Gölbaşı, Mamak, Kahramankazan Belediye Başkaları, Enerjisa Satış Başkanı Hüseyin Çağlar, Enerjisa Yönetim Ekibi ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.

İŞLEM BEDELİ YOK

Enerjisa İşlem Merkezleri’nde (EİM) Enerjisa müşterilerinin tek noktada birçok işlemi tek seferde gerçekleştirebilmesine olanak sağlanıyor. Müşteriler, kaliteli hizmetten yararlanırken zamandan da tasarruf ediyor. Abonelik başvurularında gerekli evrakları temin eden müşteriler işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde Enerjisa İşlem Merkezleri’nde (EİM) tamamlayabiliyor. Ayrıca elektrik faturasını ödeyebiliyor, elektrik abonelikleriyle ilgili açma-kapama ve nakil işlemleri de yürütebiliyor. Bunun yanı sıra doğalgaz, su ve cep telefonu faturaları da dâhil olmak üzere geniş yelpazede fatura ödeme imkânı sağlayan Enerjisa İşlem Merkezleri’nde (EİM) yapılan elektrik faturası ödemelerinde müşterilerden işlem bedeli alınmıyor.

TOPLAM 16 MERKEZ

Enerjisa İşlem Merkezleri’nde sunulan kaliteli hizmeti daha da yaygınlaştırarak müşterilere daha yakın ve kolay hizmet verilmesi hedefleniyor. Başkent bölgesinde Enerjisa İşlem Merkezleri’nin (EİM) sayısı yılı başından itibaren 5 yeni nokta açılışı ile toplamda 16’ya ulaştı. Hizmet verilen bölgelerde Enerjisa İşlem Merkezleri’nin (EİM) toplam sayısı Temmuz sonuna kadar 85’e, yılsonuna kadar da sayısının ‘e ulaşması hedefleniyor. Müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmak için çalışan Enerjisa, hizmet ağı ve kalitesini de her geçen gün arttırmaya devam edecek. Enerjisa İşlem Merkezleri (EİM), hafta içi , cumartesi günü ise saatlerinde hizmet veriyor.

 

e-Devlet Kapısı

  • Bu sayfada yer alan hizmetler Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş. tarafından e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.
  • Web Sayfası funduszeue.info
  • Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında istek ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya bilgi edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından bilgi talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca aldığınız hizmet sonrası kamu kurum veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime katılabilirsiniz.

e-Devlet Kapısı Üzerinden Sunulan Hizmetler

İletişim Bilgileri

Kurum Adı
Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Satış A.Ş.
Web Sayfası
funduszeue.info
Tel
+90 4
Adres
Barbaros Mahallesi, Begonya Sokak, Nida Kule Ataşehir Batı Sit. No:1/1 ANKARA TÜRKİYE

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası