siyah saç / Siyah saç rengi nasıl açılır? Doğal yollarla saç rengi açmanın yolları - Güzellik Haberleri

Siyah Saç

siyah saç

Siyah saç rengi nasıl açılır? Doğal yollarla saç rengi açmanın yolları

Siyah saç rengi nasıl açılır? Doğal yollarla saç rengi açmanın yolları

Siyah saç rengi genellikle yaz aylarında ton olarak açıldığında hem daha havalı hem de daha sağlıklı bir görünüme kavuşur. Siz de evinizde yapacağınız bazı yöntemlerle doğal bir şekilde saçlarınızın rengini açabilirsiniz. Peki doğal bir şekilde saç rengi nasıl açılır? Siyah saçı boyasız açmanın yolları nelerdir? Gelin birlikte öğrenelim

Saçlarını siyah renge boyayan kişilerin en büyük sorunlarından biri doğal rengine kavuşturmak için açma işlemidir. Kolay kolay siyah saç rengini açamayan kişiler günümüzde bazı kadınların ve kuaförlerin kullandığı yöntemleri deneyebilir. Kendi ellerinizle saçlarınızın ton renginden bir kaç ton açık boya ile saçlarınızın rengini açmayı denediniz ve herhangi bir değişiklik ile karşılaşmadıysanız mutlaka hazırladığımız yöntemlere bir göz atmalısınız. Çünkü saçlarınıza uygulayacağınız her işlem daha fazla saçlarınızın zarar görmesine sebep olacaktır. Peki bu yöntemler nelerdir? Doğal yöntemlerle siyah saç renginde açılma nasıl yapılır? Öğrenmek isterseniz yazımızı inceleyebilirsiniz.

Papatya suyuyla saç rengi açılır mı? En etkili papatya suyuyla saç açma tekniğiİLİŞKİLİ HABERPapatya suyuyla saç rengi açılır mı? En etkili papatya suyuyla saç açma tekniği

PEROKSİK İLE SİYAH SAÇ RENGİ AÇMANIN YOLLARI

Sadece eczane ve bazı kozmetik dükkanlarında bulunan  Kolestol sıvı Peroksit ile siyah saç renginizi kolayca açabilirsiniz. Bu yöntem diğerlerine göre riskli olsa da sonucu birçok kişi memnun kalmıştır. Sarın aldığınız  kolestol sıvı peroksikini saçlarınıza uygulayacağınız zaman mutlaka bir uzman tarafından destek almalısınız. Fazla uyguladığınızda saçlarınızın yanarak kopmasına hatta daha kötü sonuçlarla karşılaşmasına neden olabilirsiniz. Eğer saç renginiz açık tonlarda ise %5 ile %6 civarında almalısınız. Saçlarınız oldukça koyu ve siyah bir renge sahipse, %8 ile %9 civarında bir peroksit kullanmanız gerekmektedir.

siyah saç rengi açmanın yolları

siyah saç rengi açmanın yolları

Ürünü bir kabın içerisine koyup, temiz olan saçlarınıza uygulayın. Ardından 2 ile 3 dakika bekleyip, saç kurutma makinesi ile kurutun. Daha sonra saçlarınızı şampuanla güzelce yıkayın. Uyguladığınız bölgelerde belirgin şekilde açılma olacaktır. 

PEKİ DOĞAL YOLLARLA SİYAH SAÇ RENGİ NASIL AÇILIR?

Saçlarınızın daha az yıpranması dökülme ve kopmaların önüne geçmek istiyorsanız mutlaka doğal yöntemleri tercih etmelisiniz. 

Çaydanlığa suyu koyup içerisine bir tutam kurumuş papatya atın. Bir taşım kaynayınca ocağın altını kapatıp demlenmesini sağlayıfunduszeue.infoık hale geldiğinde açlarınıza güzel masaj yaparak yedirin. Papatya suyu sürülü bir şekilde saçlarınızı güneşte funduszeue.info süre sonra siyah saç renginizde açılma olacaktır.

Evde platin sarısı saç nasıl yapılır? Platin saç boyama rehberiİLİŞKİLİ HABEREvde platin sarısı saç nasıl yapılır? Platin saç boyama rehberi

Siyah saç rengi açmanın yolları

Siyah saç rengi açmanın yolları

  • - Siyah saçların renginde açılma olmasını isteyen kadınların denemesi gereken bir yöntemde limon kullanmaktan geçiyor. 1 adet limonu suyun içine sıkarak karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı saçlarınıza uygulayın. Ardından kuruyana kadar güneşte bekleyin. 
  • - Kullandığınız saç kremine 1 çay kaşığı tarçın ekleyerek karıştırın. Karışımı saçlarınıza güzelce uygulayın. 4 ile 5 saat arasında bekleyin. Ardından yıkayarak durulayın. Saçlarınızda belirgin bir açılma olacaktır. Ancak birçok kişi tarçın kokusunun saçta kalmasından dolayı bu yöntemi tercih etmemektedir.
Cilt sarkması neden olur? Cilt sarkmalarını önlemenin kolay yöntemleri

İLİŞKİLİ HABER

Cilt sarkması neden olur? Cilt sarkmalarını önlemenin kolay yöntemleriKazara Aşk&#;ta Şimal&#;in giydiği kıyafetler ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Kazara Aşk'ta Şimal'in giydiği kıyafetler ve fiyatları

Siyah saça mı geçiyorsunuz? Bu uzman tavsiyeleri çok işinize yarayacak

Saç renginizi nasıl siyah yapabilirsiniz? Wella uzmanları, bu soruya en doğru yanıtı veriyor ve siyah saça geçerken atmanız gereken adımlar konusunda faydalı ipuçlarını paylaşıyor.


Siyah, gizemli bir tondur. Doğru uygulandığında büyüleyici, işler yanlış gittiğindeyse korkunç bir sonuç ortaya çıkar. Her şey, teniniz için doğru tonu seçmekten ibarettir. Size uyan en güzel siyah tonunu bulmak ve korumak için bu uzman tavsiyelerine kulak verin.

Açık ten

En sevdiğiniz ünlünün simsiyah saçlarını görüp imrenebilirsiniz ama aldanmayın, bu büyük olasılıkla bir yanılsamadan ibarettir. Açık cilt tonları, tüm koyu tonlarla güçlü bir kontrast sağlar. Parlak ve simsiyah bir görünüm elde etmek için orta kahverengiden koyu kahverengiye (siyaha değil) geçiş yapın. Bu ton, arzuladığınız etkiye sahip olmanızı sağlarken aynı zamanda sizi solgun da göstermeyecektir.

Buğday rengi ten

Sizin için koyu kahverengi, hatta neredeyse siyaha yakın bir ton öneriyoruz. Düşündüğünüzden daha açık bir ton seçin. Saç rengi her zaman kutuda göründüğünden daha koyu olur ve koyu saçı düzeltmek daha zordur. Çok koyu tonu açmakla uğraşmaktansa açık tona derinlik katmak her zaman daha kolaydır.

Esmer ten

Simsiyah bir ton seçebilecek sayılı kadınlardan birisiniz. Ancak çok boyutlu bir renk tonu seçmeyi unutmayın, aksi takdirde cilt tonunuz ve saçınız çok sönük görünecektir. Kendi muhteşem renklerinizin kaybolmaması için saç renginizde biraz kontrast olması gerekir. Bunun için Soft Color 20 Siyah’ı deneyin.

Takviminizi aksatmayın

Siyah saçta dipleriniz şüphesiz daha belirgin olacaktır. Her 4 ila 6 haftada bir dip boyamaya hazır olun! Normalde mevcut renginizin yalnızca 2 ton daha koyusunu tercih etmenizi önerme sebeplerimizden bir tanesi bu.

Soğuğu sevin

Siyah saçlarınızı her zaman soğuk suyla yıkayın ve siyah saç boyanızın mat görünmesine neden olabilecek arındırıcı şampuanlardan kaçının.

Sarışınların saçları daha gür görünür

Ama bu bir yanılsamadır! Dolayısıyla, açık tonlardan siyaha geçiş yapıyorsanız bunu göz önünde bulundurun. Siyah saça hacim kazandırmak için saçınızı alttan kurutun. Düzleştirici yerine yuvarlak bir fırça kullanarak ipeksi bir görünüm elde edin. Ardından, birkaç damla serumla saç uçlarınızı düzeltin.

Bebek pudrası kullanmayın

Saçınızı yıkamadığınız zamanlarda iyi bir kuru şampuan kullanın. New Wave’in saç diplerinize özen gösterip saç stilinizi tazelemek ve hacmi korumaya yardımcı olmak için tasarlanmış kuru şampuan koleksiyonunu deneyin. Sarışınlar ve kumralların çoğu, kuru şampuan yerine bütçe dostu bebek pudrası kullanabilir ancak bu yöntem, siyah saçların beyaz ve tozlu görünmesine neden olabilir. Kimse böyle bir saç istemez!

Kırık uçları mutlaka aldırın

Sarı saç kırık uçları daha kolay saklarken, koyu saçlarda hasarlar daha görünürdür. Daha koyu tona geçtiğinizde büyük olasılıkla saç uçlarınızı aldırmanız gerekecektir. İdeal siyah saç, uçtan uca pürüzsüz ve ipeksi görünür.

Sarıdan siyaha mı geçiyorsunuz?

Aslında bunu pek önermiyoruz. Kademeli bir geçiş yaparak renk hedefinize ulaşma yolunda yavaş ama sağlam adımlar atın. İdeal tonunuza ulaşmanın zaman alacağını unutmayın. Sabırsızlandığınızı biliyoruz fakat saçınızın sağlığını korumak için küçük adımlar atmalısınız.

Zamana karşı koyun (eğer isterseniz)

Yaşımız ilerledikçe ten rengimizin değişmesiyle siyah saçlar, çizgi ve kırışıklıkları daha çok vurgulayabilir. Çikolata kahve tonunu tercih edin ve Koleston sayesinde, yaşlanan saçların 7 belirtisiyle savaşın. Saçlarınızın daha genç görünsün!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası