işkur danışmanımı değiştirmek istiyorum / Yatırım Danışmanlığı - Birikiminiz Burada İşlesin! | İş Yatırım

Işkur Danışmanımı Değiştirmek Istiyorum

işkur danışmanımı değiştirmek istiyorum

Bazı devletlerde, izleyen sayfalardaki bilgilere erişim kanunen sınırlandırılmış olabilir.

Erişmeye çalıştığınız Taslak İzahname'nin elektronik versiyonu, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("Sermaye Piyasası Kurulu") onayına sunulmuştur ve Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. ("Mavi") tarafından sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu tarafından belirlenmiş hüküm ve koşullar uyarınca bu internet sitesinde ve bu bilgilere güvenerek karar alınmaması temelinde, Türkiye'de yerleşik yatırımcılar olmak üzere yatırımcıların erişimine sunulmuştur.

Avrupa Ekonomik Alanı'nda, bu dokümanlar sadece Avrupa Ekonomik Alanı'na üye ülkelerdeki, İzahname Direktifi (Prospectus Directive) (Directive /71/EC) 2(1)(e) maddesi uyarınca nitelikli yatırımcı sayılan kişilere ("Nitelikli Yatırımcılar") hitaben düzenlenmiştir. Buna ek olarak, bu dokümanlar, Birleşik Krallık'ta sadece tarihli Finansal Hizmetler ve Pazarlar (Finansal Promosyon) Kanunu'na ilişkin tarihli Talimatı'nın ("Talimat") (Financial Services Markets Act (Financial Promotion) Order ) 19(5) maddesi kapsamındaki yatırımlara ilişkin profesyonel deneyimi olan Nitelikli Yatırımcılar'a veya Talimat'ın 49(2)(a)-(d) maddesi kapsamındaki yüksek net değeri haiz tüzel kişilere veya sair surette hukuken iletilen kişilere (tüm bu kişiler hep birlikte "ilgili kişiler" olarak anılacaktır) hitaben düzenlenmiş olup, sadece onlara dağıtılacaktır. Dokümanların ilgili olduğu herhangi bir yatırım veya yatırım faaliyeti, sadece Birleşik Krallık‘taki ilgili kişilere ve Birleşik Krallık dışındaki herhangi bir Avrupa Ekonomik Alanı üyesi ülkesindeki Nitelikli Yatırımcılar'a açıktır ve sadece söz konusu kişilerce işleme konu edilebilir. İlgili menkul kıymetler yasaları uyarınca herhangi bir muafiyete tabi olmadığı sürece, ilgili Menkul Kıymetler doğrudan veya dolaylı olarak Avustralya'da, Kanada'da, Japonya'da, Suudi Arabistan'da, Amerika Birleşik Devletleri'nde veya konuya dair yasal düzenlemenin ihlaline yol açacak ya da tescili gerektirecek başkaca bir devlette veya söz konusu ülkelere hitaben arz edilemez, satılamaz, yeniden satışa tabi tutulamaz, teslim edilemez veya dağıtıma tabi tutulamaz.

İzleyen sayfalarda yer alan bilgiler, herhangi bir satış teklifi veya satın alma üzere teklifte bulunmaya teşvik olarak nitelendirilemeyeceği gibi; söz konusu menkul kıymetler, bu türden arz, pazarlama veya satışlarının, tescilden veya tescilden ya da vasıflandırmadan muafiyet muamelesinden önce yasaya aykırı addedileceği herhangi bir devlette satışa konu edilmeyecektir.

Bu bilgiler, özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nde menkul kıymet satışı teklifi niteliği taşımamaktadır. tarihli Birleşik Devletler Menkul Kıymetler Kanunu (US Securities Act of ) uyarınca, menkul kıymetler, tescil edilmedikçe veya tescilden muaf olmadıkça, Amerika Birleşik Devletleri'nde satılamaz veya halka arz edilemez. İzleyen sayfalarda söz edilen menkul kıymetler tarihli Birleşik Devletler Menkul Kıymetler Kanunu kapsamında tescil edilmemiştir ve edilmeyecektir. Bu menkul kıymetler Amerika Birleşik Devletleri'nde halka arz edilmeyecektir.

Aşağıda bulunan “Devam” tuşuna basarak (i) Avustralya, Kanada, Japonya ya da Suudi Arabistan 'da veya Amerika Birleşik Devletleri'nde mukim olmadığınızı ya da şu anda Avustralya, Kanada, Japonya, Suudi Arabistan ya da Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmadığınızı ve (ii) Türkiye dışında bulunan birine takip eden sayfalarda bulunan hiçbir bilgiyi iletmeyeceğinizi ya da başka bir şekilde paylaşmayacağınızı beyan ve taahhüt etmektesiniz.

Taslak İzahname, [●] tarihi itibariyle en güncel bilgileri ihtiva etmektedir. Taslak İzahname halen Sermaye Piyasası Kurulu tarafından incelenmektedir ve henüz Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanmamış veya onaylanmamıştır. Menkul Kıymetler'e ilişkin Türkiye'deki herhangi bir yatırım kararı Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili yayımını ve onayını takiben verilmeli ve yatırımcıların bu kararları, İzahname bazında yaptıkları incelemelere dayanmalıdır.

"Bilgileri görmeye yetkiniz yoksa ya da ilgili bilgiyi görme izniniz olup olmadığı konusunda tereddüdünüz varsa, internet sitesinden çıkmak için lütfen buraya basınız."

DevamKapat

İŞKUR İşbaşı Eğitim Programından İstifa Etmek, Ayrılmak

Devlet çeşitli kanallar aracılığı ile istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalarda İŞKUR&#;a büyük rol düşüyor. İŞKUR&#;un bu politikalar doğrultusunda gerçekleştirdiği eylemlerin başında ise; işbaşı eğitim programları geliyor. Eğitime katılan kursiyerler, eğitime tam zamanlı katılmak zorunda. Kursiyerler, İŞKUR işbaşı eğitim programından istifa etmek, ayrılmak gibi durumlarda birtakım yaptırımlarla karşı karşıya kalıyorlar.

İşbaşı Eğitim Programından Yararlanma Şartları Neler?

-İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak

ile 29 yaş aralığında olmak

-Eğitim programını düzenleyen işveren ile, eğitim görecek kişi arasında kan bağının, eşinin olmaması

-Programa katılacak kişinin emeklilik zamanının gelmemiş olmaması

-Program görecek kişinin açık öğretim dışında öğrenci kaydının olmaması

-Eğitim görecek kişinin, eğitime katılmadan önceki son 1 ayda sigorta priminin ödenmemiş olması.

İşbaşı Programlarından İstifa Edilebilir mi?

Norma şartlar altında işbaşı eğitim programlarından istifa edilmesi mümkün değil. İŞKUR istifanın teyidini gerçekleştirdikten sonra, gerekli cezai yaptırımlar için düğmeye basıyor. Ancak kimi istisnai durumlarda cezai yaptırım yoluna gidilmiyor. Söz konusu istisnai durumlar ise aşağıdaki gibi:

-İşe giriş durumunda

-Kadın kursiyerin hamilelik durumunda ve doğum sürelerinde

-Mahkeme süreci devam eden kişinin tutukluluk halinde

-Erkek kursiyerin zorunlu askerlik süreci için bildiri gelmesi durumunda

-Tedavisi zor olan ve kısa dönemde çözülemeyecek hastalık durumlarında

-Belirtilen ikametgah adresi değişikliğinde, adres ile eğitim görülen yer arasındaki mesafenin uzak olması durumunda

İşbaşı Eğitim Programı Sözleşmesinin Feshedilme Durumu

Kurs başladıktan sonra, eğitimciler tarafından yoklama listeli tutuluyor. Kursiyerlerin devamsızlıkları, belirtilen eğitim süresinin yüzde 10&#;unu aştığı takdirde sözleşmeleri feshediliyor. Sözleşme fesih işlemi yalnızca devamsızlıkla ilişkili olmuyor. Eğitimden önce, kursiyerlere beyan edilen sözleşme maddelerine uyulmaması durumunda da sözleşme fesih işlemleri gerçekleşebiliyor.

Bu sebeplerden dolayı sözleşmesi feshedilen katılımcılar yeni bir işbaşı eğitim programına 12 ay boyunca katılım sağlayamayacaklar. Sözleşmesi feshedilen katılımcının fesih tarihinin belirtildiği sürede aldıkları ücretler yasal faizleri ile İŞKUR&#;a geri ödemekle yükümlüdür.

 

İŞKUR Danismanimi nasil degistirebilirim?

İçindekiler:

  1. İŞKUR Danismanimi nasil degistirebilirim?
  2. İŞKUR nasıl başvuru yapılır?
  3. Işkura nereden başvurabilirim?
  4. E devletten işkura nasil kayit olunur?
  5. İŞKUR danışmanına nasıl ulaşabilirim?
  6. İŞKUR&#;daki danışman ne işe yarar?
  7. Işkurda nasıl iş bulabilirim?
  8. İŞKUR&#;a başvuru nasıl yapılır ?
  9. İnternet üzerinden iskur&#;a nasıl kayıt olunur?
  10. İskur&#;a internetten nasıl başvurabilirim?
  11. İŞKUR&#;a Şikayet Nasıl Yapılır?
  12. İŞKUR iş ve meslek danışmanlığı nedir?

İŞKUR Danismanimi nasil degistirebilirim?

İŞKURbirimlerinden veya İŞKURİnternet Şubesi üzerinden İŞKUR'a kayıt işlemi gerçekleştirildikten en geç 24 saat sonra bireylerin ikamet adresine en yakın İŞKURİl Müdürlüğü veya Hizmet Merkezinden İş ve Meslek Danışmanı atanması sağlanmaktadır.

İŞKUR nasıl başvuru yapılır?

İnternet şubesinin ana sayfasında yer alan “iş arayan” seçeneğine giriş yaparak özgeçmiş oluşturabilirsiniz. CV oluştur bölümü üzerinden istenilen bilgileri girebilirsiniz. Size uygun olan iş ilanlarını aramak için İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan iş bulma formunu doldurabilirsiniz.

Işkura nereden başvurabilirim?

Türkiye genelindeki kamu kurumları ve özel sektörde faaliyet gösteren firmaların iş ilanlarının yer aldığı İŞKUR'un seafoodplus.info internet adresine kayıt işlemini kısa sürede tamamlamak mümkün. Öte yandan Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamındaki iş ilanlarının da online şube üzerinden alındığını belirtelim.

E devletten işkura nasil kayit olunur?

İŞKUR kayıtbelgenizi e devletüzerinden alabilirsiniz. Bunun için e devlethesabınıza giriş yaptıktan sonra arama kısmına gelin. Buraya İŞKUR kayıtbelgesi diye yazarak aratın. Çıkan ilk sayfada İŞKUR kayıtbelgenizi kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.

İŞKUR danışmanına nasıl ulaşabilirim?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO ” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

İŞKUR'daki danışman ne işe yarar?

İşve Meslek Danışmanları, arayan portföylerinde bulunan bireylerle bireysel danışmanlıkgörüşmeleri yaparak, kişilerin kendilerini tanımalarına, meslekler ve mesleki eğitim yerleri hakkında bilgi edinmelerine ve edindikleri bilgileri bireysel bazda değerlendirerek kendilerine uygun seçimi konusunda karar

Işkurda nasıl iş bulabilirim?

İŞKUR'a kaydınızı tamamladıktan sonra, seafoodplus.info adresinden açık iş ilanları pozisyonlarından kendinize uygun olanı seçmeniz ve başvurmanız gerekmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak "Açık İş İlanları" sayfasını açın. Bu ilanları görebilmek için "İş Arayan Girişi" butonuna tıklayıp istenen bilgileri girin.

İŞKUR'a başvuru nasıl yapılır ?

Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (seafoodplus.info) giriş yapmalısınız. İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız. Açılan "seafoodplus.info" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden iskur'a nasıl kayıt olunur?

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) onlineşubesine kayıtolmak için; * İŞKUR resmi web adresi seafoodplus.info adresini tarayıcınızda açın. * İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternetŞubesi" seçeneğine tıklayın. * Açılan İŞKUR e-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır.

İskur'a internetten nasıl başvurabilirim?

İş-Kur resmi internetadresi olan "iskurseafoodplus.info" adresine giriş yapmak. Sitede yer alan menüde "İnternetŞubesi" butonuna tıklamak. Açılan sayfa ile İŞKUR E-Şubesinde kayıt işlemine devam edebilmek için sol tarafta bulunan "İş Arayan" butonu altındaki "Üye Ol" butonuna tıklamak.

İŞKUR'a Şikayet Nasıl Yapılır?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO ” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

İŞKUR iş ve meslek danışmanlığı nedir?

İş ve Meslek Danışmanlığı; arayanlara, işverenlere ve öğrencilere istihdam ekseninde odaklanmış danışmanlıkhizmetleri sunulması faaliyetidir.

Nasıl katılabilirim?

  • AHMET

    Yazılıma üniversitede "Programlama" dersini aldığım zamandan beri süregelen bir ilgim vardı. Çeşitli kurslarla kendimi geliştiriyordum. İlerliyordum da Fakat o zamana kadar edindiğim beceriler bunu bir iş olarak yapmama yetmiyordu. Bir gün Boost reklamıyla karşılaştığımda bu programın hep hayalini kurduğum yazılımcı olmamı sağlayabileceğini düşündüm. Araştırdığımda piyasada Boost tarzı bir çok eğitimin olduğunu gördüm fakat bunların hiçbirinin arkasında “BilgeAdam Teknoloji” gibi güçlü bir marka yoktu. Bu program yazılıma nereden başlayacağını bilemeyenler veya temel düzeyde bilgisi olanlar için çok iyi bir fırsat. Kendimi Boost’a başlamadan önceki bilgi düzeyimle kıyaslandığımda aradaki fark bariz şekilde görünüyor. Her şey için çok teşekkürler.

    AHMET
    Gazi Üniversitesi - Otomotiv Mühendisliği

  • ENES

    Ben Enes, BilgeAdam kurumundan yıldız yazılımcı geliştirme programından mezun oldum. Açıkçası bu serüvende çok güzel eğitimler aldım ve kendi gelişimime katkıda sağladım. Hele ki BilgeAdam bünyesinde çalışma sürdüren ve sürekli kahrımızın çeken Serli Hanım’a çok teşekkür ederim. Çok ilgili davrandı. Hocalarımız için ise, Kartal Hoca gerçekten çok bilgili ve verdiği eğitimi hakkıyla veren bir hoca. Saat kaç olursa olsun sorduğum sorularda yardımcı oldu. Şeyma Hanım’a da ilgileri için teşekkür ederim.

    ENES
    Balıkesir Üniversitesi - Makine Mühendisliği

  • NURAY

    BilgeAdam’la yola çıktığım yazılım eğitimin sonunda güzel bir iş buldum ve bu eğitim sürecinde bize eğitim veren saygı değer hocalarım Kartal Kaan Akdoğan ve Gözde Su Biçici hocalarıma çok teşekkür ediyorum. İkisi de çok çok iyi eğitmenler her zaman yanımızda olup destek verdiler bunun dışında bizimle sürekli ilgilenen Serli Hanım’a çok teşekkür ediyorum BilgeAdam kurumunun başarısının devamını diliyorum.

    NURAY
    Süleyman Demirel Üniversitesi - Şehir ve Bölge Planlama

  • HASAN

    Merhaba! .NET Core yazılım eğitimine katılmak benim için çok yararlı oldu. Öncelikle, bu eğitim sayesinde .NET Core ile ilgili temel bilgilere sahip oldum ve bu sayede iş hayatında daha etkili bir şekilde çalışabildim. Öğrendiğim bilgiler sayesinde yeni nesil teknolojilerle uyumlu hale geldim ve bunları kullanarak çözümler üretebiliyorum. Ayrıca, eğitim sırasında verilen örnekler ve çalışmalar sayesinde pratik yapma imkanı buldum ve bu da benim için çok değerli oldu. Eğitimin içeriği de oldukça anlaşılır ve açık bir şekilde sunulmuştu, bu da öğrenme sürecimi kolaylaştırdı.

    HASAN
    Başkent Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği

  • ROBER

    BilgeAdam Boost programında öğrendiğim bilgiler sayesinde iş hayatında etkili bir şekilde çalışabiliyorum. Özellikle yeni nesil teknolojilerle uyumlu hale gelmeyi ve bunları kullanarak çözümler üretebilmeyi öğrendim. Ayrıca eğitim sırasında verilen örnekler ve çalışmalar sayesinde pratik yapma imkanı buldum ve bu da benim için çok değerli oldu. Eğitimin içeriği de oldukça anlaşılır ve açık bir şekilde sunulmuştu, bu da öğrenme sürecimi kolaylaştırdı. Özetle, BilgeAdam Boost yazılım eğitimine katılmak benim için oldukça faydalı ve yararlı oldu ve iş hayatında da bu bilgileri kullanarak daha başarılı olacağıma inanıyorum.

    ROBER
    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi - Jeofizik Mühendisliği

  • EZGİ

    Merhabalar, Ben KD9 Sınıfından Ezgi. Staj yaparken iş bulup iş hayatına atılma şansı elde ettim. Şirkette yapılan projelere baktığımda aldığımız eğitime yakın olduklarını gördüm. Boost programında emeği geçen herkese teker teker teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    EZGİ
    BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ - Endüstri Mühendisliği

  • OGÜN

    Merhabalar BilgeAdam ailesi, hepinize teşekkür ederim, hayatımdaki en kaliteli eğitimi sizlerden aldığımı açıkça söylemek isterim. Sektörden uzmanlarla bizim vizyonumuzu artırmak için gerçekleştirdiğiniz toplantılar çok değerliydi. Eğitmenleriniz çok profesyoneldi. Süreç boyunca sürekli olarak geri bildirim almanız da gözümden kaçmadı. Bu çok güzel bir özellik, ileride eğitim almak istersem yine buraya geri döneceğim. Belki seneye görüşürüz kim bilir?

    OGÜN
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ - Makine Mühendisliği

  • BETÜL

    Ben bilgisayar mühendisliği mezunuyum. Fakat mezun olduktan sonra uzun yıllar yazılım alanında çalışmadım. Eğitim sürecine başladığım günden sonra  hiç bir boşluğa yer olmayan bir eğitim içerisinde buldum kendimi. Oldukça yoğun ve doyurucu bir eğitim olduğunu söyleyebilirim. Boost programı daha fazlasını almak isteyen her öğrenciye fazlasını sunmaya odaklı bir program. Bilge adamdaki her bir birey için bir ortak özellik olduğunu söyleyebilirim. Siz soru sordukça hep aynı cevabı alırsınız; "istediğin zaman istediğini sorabilirsin, bana istediğin zaman ulaşabilirsin." Bu öyle bir süreç ki her yandan destek alıyorsunuz ve asla kendinizi yalnız ve kaybolmuş hissetmiyorsunuz. İhtiyaç duyduğunuz her anda sizi toparlayıp yönlendiren biri oluyor.  Bu gün çalışma hayatına atılmış ve eğitim sürecim tamamlanmış olmasına rağmen hala daha hocalarımla iletişim halindeyim hala zaman zaman fikirlerini alıyorum Özetle sizi bir yerden alıp bir yere taşıyan ve gerçekten ihtiyaç duyduğunuz her türlü donanımı size sunan bu eğitime katılmış olmak benim hayatımda ciddi manada büyük bir değişim yarattı. Kendim için aldığım en faydalı kararlardan biri olduğunu düşünüyorum.

    BETÜL
    DÜZCE ÜNİVERSİTESİ - Bilgisayar Mühendisliği

  • ESENGÜL

    Bilge Adam Boost programında Boost3 hafta sonu mezunuyum. Şu an bir firmada Jr. Full Stack Developer olarak başlamış bulunmaktayım. Eğitim sürecinde bizi en iyi şekilde eğitip mezun eden Sn. Can Perk ve Sn. Sergen Kahraman Hocalarımızın katkısı çok büyüktür. İstihdam süreci öncesinde cv hazırlama ve mülakat görüşmeleri eğitimleriyle  gelişimimizde çok büyük katkısı olan, istihdam sürecinde de ilgi, alaka ve her türlü desteğini bizden esirgemeyen, ne zaman bir sorum olsa rahatlıkla arayabildiğim Sn. Serli Çakır'a ve Sn. Şeyma Nur Baka'ya çok teşekkür ederim. Tek mülakatta istihdam edildim sayelerinde. Bilge Adam ekibine hayallerimi gerçekleştirdikleri için minnettarım

    ESENGÜL
    DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ - İstatistik

  • VEYSEL

    Kariyer ve Mentorluk süreçlerimde ilgilerinden dolayı Serli Hanım’a ve Şeyma Hanım’a teşekkür ederim.

    VEYSEL
    YOZGAT BOZOK ÜNİVERSİTESİ - Elektrik-Elektronik Mühendisliği

  • YAKUP

    Bugün bir firma ile anlaştım. Almış olduğum yazılım eğitiminin her aşamasından memnun kaldığımı rahatlıkla söyleyebilir. Eğitmenlerim Atilla Mumcular, Müjdat Durmaz ve Roni Aluf Medina Hoca’larıma bana katmış oldukları değerli bilgi ve tecrübelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Atilla Hoca’ya ayrı bir parantez açmak isterim. Bu süreçte bana kattığı şeylerin yanı sıra, benim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Onunla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

    YAKUP
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ - İnşaat Mühendisliği

  • EMRE

    BilgeAdam Boost kursu boyunca genel olarak çok verimli geçtiğini ve çok kısa sürede gerçekten çok fazla bilgi öğrendiğimi söyleyebilirim. Staj eğitiminde takıldığımız yerlerde ve gerçek hayat projesinde bize destek veren Rıdvan ve Ömer hocalarıma çok teşekkür ederim. Bu süreci en iyi şekilde geçirmemiz için bize her türlü desteği verdiler. Ben kendi adıma bu programın bana çok şey kattığını ve bu bilgileri bundan sonraki iş hayatımda çok faydalı olacağından hiç şüphem yok.

    EMRE
    UŞAK ÜNİVERSİTESİ - Matematik

  • BURAK

    Ben Boost KD'den Burak. Kurs sürecimi tamamladım ve yeni bir işe başlıyorum. Geçtiğimiz 6 aylık süre içerisinde üzerimizde emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Özellikle her ihtiyacım olduğu anda rahatlıkla ulaşabildiğim Serli Hanım'a, gerek mental, gerekse teknik anlamda bana verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.

    BURAK
    İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ - Bilgisayar Mühendisliği

  • MUHAMMET TARIK

    Merhaba, ben ANK-8 öğrencilerinizden Muhammet Tarık DUMANLI. Mart ayında başlamış olduğum Boost eğitimimin staj aşamasında BA Akademi desteğiyle işe başladım. Başta bilgi birikimlerini bizlere aktaran kıymetli hocalarımız Yiğit Hacıefendioğlu, Gamze Altınelli ve Alp Ceyhan akabinde gerek eğitim sürecinde gerek istihdam sürecinde bizlere sürekli destek olan ve yol gösteren Serli ÇAKIR ve Şeyma Nur Baka olmak üzere bu süreçte emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.

    MUHAMMET TARIK
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ - Enerji Sistemleri Mühendisliği

  • BERKAY

    29 yaşında, Makine Mühendisliği mezuniyeti üzerinden yaklaşık 7 sene geçmiş, sektörde belli bir yere gelmiş, sıfır yazılım bilgisine sahip birisi olarak bu eğitimin bana kattıkları ve hayatımdaki değişikliğini tarif etmem sözcüklerle pek mümkün değil. Proje sürecinde bizimle olan, süreci mükemmel yöneten Gamze Altınelli'ye, staj sürecinde süreci yine mükemmel yöneten Rıdvan Aksoy ve Ömer Faruk Çelik'e, mentörlük sürecinde Babür Somer'e, ek eğitimler için Alparslan Şentürk'e, tüm süreçlerde Zafer Dörter'e, özellikle istihdam sürecinde elinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışan Şeyma Nur Baka'ya ve bu sürecin başından sonuna her türlü, her konuda, her soruda, her problemde yanımızda olan Serli Çakır'a destekleri için çok çok teşekkür ediyorum. Bu teşekkürlere ek olarak tabi ki Bilkent BilgeAdam Şubesi'ndeki herkese de çok teşekkür ederim.  

    BERKAY
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ - Makine Mühendisliği

  • BAHADIR

    Merhaba, İş arama sürecimin sonlanmasıyla birlikte BilgeAdam Boost Programını bitirmiş bulunmaktayım. Geçtiğimiz 8 ay boyunca çok yoğun ve keyifli bir eğitim sürecinin parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Aldığımız eğitimler, yaptığımız uygulamalar ve projeler, katıldığımız seminerler, maratonlar, simüle mülakatlar ve staj süreciyle birlikte benim için verimli bir 8 ay oldu. Geriye dönüp baktığımda bu sürecin çok iyi planlanıp bizi profesyonel iş hayatına hazırladığını görüyorum. Başta eğitmenlerimiz Sezgin Cirit, Atilla Mumcular, Orkun Durmaz, Alparslan Şentürk ve Burak Kuyucaklı hocalarımıza, İK eğitimleri ve kariyer planlama konusunda destek olan Serli Çakır Hanım’a, Bitirme projesi aşamasında bizleri yönlendiren Gamze Altınelli Hoca’mıza, staj süresince bizlere eğitimler verip destek olan Rıdvan Aksoy ve Ömer Faruk Çelik Hoca’larımıza olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.

    BAHADIR
    KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ - Elektrik Mühendisliği

  • HALİL

    Yazılım sektöründe işe girerek sonuçlandırdığım BilgeAdam Boost sürecimde sade ve açıklayıcı anlatımıyla, kararlı tutumuyla ders veren Kartal Kaan Hoca’mdan eğitim aldım. Şube müdürümüz Zafer Hoca ise taleplerimizi dinleyip bize olabildiğince kısa sürede çözümler üretti. Ayrıca İnsan Kaynakları biriminden Serli Hanım eğitim sürecinde ve sonrasında kariyer gelişimimizi ve iş arama süreçlerimizi takip edip, gelişimimize katkıda bulunacak seminerler düzenledi. Yine İnsan Kaynakları biriminden Şeyma Hanım iş arama sürecimde beni yalnız bırakmayarak her zaman bana destek oldu. Bu yüzden bana sunduğu destek ve katkılarından dolayı BilgeAdam ailesine teşekkür ederim.

    HALİL
    UŞAK ÜNİVERSİTESİ - İlköğretim Matematik Öğretmenliği

  • MUSTAFA

    Bu program kapsamında birçok kazanımlar ve arkadaşlıklar edindim. Daha sonrasında ise Şeyma Hanım ve Serli Hocam bizleri hep destekledi ve iş fırsatları sundu özellikle Şeyma Hanım’ın emeği için sizlere teşekkür ederim.

    MUSTAFA
    MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ - Bilgisayar Mühendisliği

  • AYKUT D.

    Merhabalar, şubat ayında inşaat mühendisliği görevimden istifa edip yazılım sektörüne girmeye karar vermiştim. Bilge Adam'ı daha öncesinde de takip ediyordum. Bir cesaret bulup bu yola girmeye karar verdim. Şu anda global bir şirkette iş analisti olarak çalışmaktayım. Ve şu anda iş hayatında motivasyon ve saygının ne kadar önem arz ettiğini görmekteyim. Bunu kurs alırken değerli hocalarımızdan ziyadesiyle görmüş olup, hocalarımız sayesinde her zaman dinç ve motive bir kurs hayatı geçirdim. Kursun seafoodplus.infoına yaklaşırken iş buldum. Erken bir iş bulmuş olabilirim ama dediğim gibi; hocalarımızın ilgileri, göstermiş oldukları nezaket, saygı ve verdikleri nasihatler sayesinde iş hayatına sağlam adımlar atmama yardımcı oldu. Bu programa katıldığım için ziyadesiyle memnunum.

    AYKUT D.
    Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği

  • ENİS A.

    İyi günler, tarihi itibariyle Yıldırım Holding Startech Talent programına kabul edildim. Kursun bitimiyle beraber staj başlamadan böyle bir programa kabul almak mutluluk verici. Bu yüzden emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kariyer değişikliğimin ilk adımını bu şekilde yapmanın doğru bir karar olduğunu gördüm. İleride daha büyük projelerde buluşmak dileğiyle.

    ENİS A.
    İstanbul Teknik Üniversitesi - Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği

  • HASAN SERHAT B.

    Öncelikle çok kısa kendimden bahsetmek istiyorum. Ben köyde doğmuş, yaşamış, büyümüş bir kişiyim. Daha sonra İTÜ Elektrik Mühendisliğine gelmem ile hayatımda yeni bir kapı açıldı ancak üniversiteyi bitirdikten sonra hayattan beklediğim başarıyı alamadım. 2 tane iş değiştirdim ve sonunda yolum BilgeAdam Boost ile karşılaştı. Eğitim boyunca üzerimizde emeği olan Sezgin Cirit, Roni Aluf Medina ve Gizem İşeri hocalarımıza canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Süreç boyunca her endişemizde bizim yanımızda oldular. Ayrıca İK konusunda destek olan Serli Hanım ve Şimal Hanıma da çok teşekkür ederim. Gerek mülakat simülasyonu gerekse sosyal medya hesaplarının kontrolü konusunda destekleri yadsınamaz. Bitti mi? Tabii ki hayır :) Zafer hocamıza çok teşekkür ederim, her gerginliğimizde geldi gazımızı aldı sağ olsun :) Sonuç olarak sorunlar oldu mu? Evet oldu ama bir şekilde halloldu da. Ben eğitimimizin son aylarında görüşmelere başlamıştım zaten, daha staj dönemi başlamadan bir firmada işe kabul aldım, önümüzdeki hafta da işe başlıyorum.

    HASAN SERHAT B.
    İstanbul Teknik Üniversitesi – Elektrik Mühendisliği

  • ZEYNEP HANDE A.

    Merhabalar, Bilge Adam'da Boost eğitimimi ve stajımı tamamladım. Ve stajımdan bir ay sonra işe yerleştim. Eğitimde bizi yetiştiren Kartal Kaan Hocamıza ve Roni Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Staj süresince verdiği eğitim ve desteklerinden dolayı Rıdvan Hocamıza teşekkür ederim. Ayrıca işe yerleşme sürecinde mülakatlarla ilgili verdikleri eğitim ve yönlendirmelerinden dolayı Serli Çakır Hocamıza teşekkür ederim.

    ZEYNEP HANDE A.
    Kocaeli Üniversitesi - Harita Mühendisliği

  • ARDA K.

    Merhabalar, BilgeAdam Boost öğrencisiyim. 7 ayı doldurmak üzere olduğumuz uzun soluklu bir .NET eğitim sürecine devam etmekteyim. Emre hocamızın katkıları ile çok fazla şey öğrendik ve güzel bir dönem geçirdik. Eğitimin bitmesine ay kala işe yerleşme fırsatım oldu. Bu süreci hep beraber verimli bir şekilde geçirmemi sağlayan başta eğitmenimiz Emre Özbaşkan olmak üzere, mentorum Zafer Dörter ve kariyer danışmanımız Serli Çakır'a teşekkür ediyorum

    ARDA K.
    İstanbul Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği

  • KAAN L.

    Selamlar, Ben BilgeAdam Boost KD-6 sınıfından Kaan. Bugün itibariyle bana gelen bir iş teklifini kabul etmiş bulunmaktayım. BilgeAdam bünyesinde bu sürece gelene kadar yanımda olan, destekleyen, eğitim veren ve üzerimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

    KAAN L.
    Hacettepe Üniversitesi - Jeoloji Mühendisliği

  • BİRCAN

    Öncelikle bulunduğum konumda emeği olan BilgeAdam ailesine çokça sevgilerimi gönderiyorum. Ben Bircan, 24 yaşındayım, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi - Yönetim Bilişim Sistemleri mezunuyum. Şu an Test Uzmanı olarak çalışıyorum. BilgeAdam ile Boost eğitimi öncesinde yollarımız kesişmişti. yılında üniversiteden aldığım yazılım eğitimine destek ve daha fazlasını öğrenmek adına alanında kendini kanıtlamış BilgeAdam Akademi’nin yolunu tuttum. Aldığım harika .NET eğitimi sonunda üniversitede aldığım yazılım eğitimiyle farkını gördüm ve bu bende bir eğitim açlığı uyandırmıştı nitekim okuluma dönmem gerekti. Mezun olacağım sene sonunda Covid virüsü çıktığı için evime döndüm bu süreçte hem mezun olma çabası hem iş arayışı sıkıntısındaydım. Kendime güveniyorum ancak işverenler hem iyi bir referans hem de tecrübe arıyorlardı. Tam bu sıkıntılı günlerde evde iş ararken seafoodplus.info’te BilgeAdam ilanını gördüm. Hem istihdam hem eğitim! İstediğim iki şey! Daha öncesinden eğitim aldığım için kurum kültürlerini biliyordum ve kendilerinden bir eğitim daha almayı planlıyordum. E, istihdam destekli proje olduğunu görünce hemen başvurdum ve başvuru sonucu ufak bir sınav ve mülakatım oldu. Başarı ile geçtiğim mülakat ve sınavdan sonra eğitimlerimize başladık. Bu süreç gerçekten yoğun ve yorucuydu. Dolu dolu 6 ay geçirdik, bu sürede motivasyon desteğini asla esirgemediler. Eğitim sonrasında kendimde ki gelişimde ben de dahil herkes farkındaydı, iş görüşmelerim daha özgüvenli, CV'im daha başarılı ve ben teknik anlamda çok daha iyi yerdeydim. Tabii bu zaman zarfında stajımız başlamıştı. Hem staj yapıyor hem de iş başvurularına devam ediyordum. Evet, istihdam destekli proje bana bu noktada da destek olacaklarını biliyorum ama önceden yapmış olduğum ve neticesi başarısız olan iş başvurularım sonucunda kendimi kendime kanıtlamak istiyor, işimi kendim bulabileceğime inanıyordum çünkü artık yeterli yetkinliklerim vardı, öyle de oldu. Stajım bitmeden birkaç yer (Evet, birkaç yer; artık seçilen değilim, seçenim 🙂) ile görüşmeye devam ediyordum. Şartları bana uygun olan, gelişmeye devam edebileceğim bir firma ile anlaştık. Bu sürede stajım hâlâ bitmemişti, yani stajım bile bitmeden işimi buldum. Stajımı bitirip hemen işime başladım ve işimde gayet başarılı olduğumu düşünüyorum. Şu an bulunduğum konumdan çok memnunum. Mezun olduğum sene iyi bir firma da işe başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçirdiğim bu süreçte benden desteğini asla esirgemeyen BilgeAdam ailesine, Yiğit hocama ve Arzu hanıma çok teşekkür ederim. Bu başarı bir ekip işiydi, iyi ki varsınız.

    BİRCAN
    Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunu

  • MUSTAFA ŞERİF

    Merhaba ben Mustafa Şerif. Tam olarak nereden başlayacağımı ve bu yoldaki gerekliliklerin nasıl doğru bir şekilde öğrenileceğini bilmediğim bir dönemde Boost programı karşıma çıktı ve Boost hikâyem bu şekilde başladı. Kodlamayı sevmem, eğitimin doğru planlaması ve gayret sonucu verimli bir eğitim süreci geçirdim. Özverili bir şekilde çalıştığımız sürece en nihayetinde sektörün ihtiyaç duyduğu teknolojileri öğreniyorduk ve iş bulma konusundaki endişelerin yersiz olduğuna inanıyorduk. BilgeAdam'ın da bu süreçte prestijli şirketlerle ayarlamış olduğu mülakatlar sonucunda 5. ayımda sektörde ön planda olan Başarsoft şirketinde işe kabul aldım. Şuan da ilk ayımı doldurmak üzereyim ve her şey yolunda gidiyor.

    MUSTAFA ŞERİF
    Mekatronik Mühendisliği Mezunu

  • FATMA

    Okuldan aldığım eğitimler maalesef sektöre yönelik değildi ve iş görüşmelerimde bana engel oluyordu. BilgeAdam Boost karşıma çıktığında verilen eğitimlerin sektöre yönelik, ihtiyacım olan eğitimler olduğunu fark ettim. 6 aylık eğitim içerisinde öğrendiğimiz bilgilerle, bireysel ve grup projeleri yaptık. Bu süreç, profesyonel iş hayatına bizi çok güzel hazırladı. Şu an kurumsal bir firmada işe başladım, bunu BilgeAdam ve eğitmenleri sayesinde başardım.

    FATMA
    Bilgisayar Mühendisliği Mezunu

  • OĞUZHAN

    Elektrik - elektronik mühendisi olarak çıktığım yolda yazılımın önemini anlamam ve BilgeAdam ile tanışmam hayat seyrimi derinden etkiledi. Şimdi daha rahat ve güzel şartlarda iş hayatımı sürdürüyor kendime vakit ayırabiliyorum.

    OĞUZHAN
    Elektrik - Elektronik Mühendisliği Mezunu

  • MELİH

    Yazılım sektörüne girmek için kapsamlı ve yeterli bir program. Sıfırdan başlamak için iyi bir seçim.

    MELİH
    Makine Mühendisliği Mezunu

  • UĞUR

    Bence bir insan okudukları ve gördükleri ile gelişir. Bünyesinde bulunduğum BilgeAdam ile çok güzel insanlar gördüm, bilgi verici ve beni bir adım daha ileriye taşıdığını düşündüğüm alanlarda bilgi sahibi oldum. Bence BilgeAdam sadece bunlar için bile güzel bir şans.

    UĞUR
    Genetik ve Yaşam Bilimleri Programları Mezunu

  • DENİZ BESTE

    Nisan ’de Boost eğitim programına başladım. Daha önce bu sektörde bir tecrübem olmamasına rağmen uzun çalışma saatleri, yoğun öğrenme isteği ve Yiğit Hocamızın mentorlugu ile uzun zamandır hayalini kurduğum işe yerleştim. Gelecek Boost öğrencilerine tavsiyem; bu programda alacağınız eğitim size piyasa hakkInda genel bir bilgi verecek bir eğitimdir. Size sektör ile ilgili bir kapı açacak. Üzerine yeni teknolojiler öğrenmek, hep güncel kalmak ve değişimi sahiplenmek sizi çok iyi yerlere taşıyacaktır. Kendimden örnek vermem gerekirse; Boost programına her gün katıldım ve yapılması gerekenleri eksiksiz tamamladım. Bunun yanında hafta sonları farklı bir programa devam edip Java ve Back-end teknolojilerine yoğunlaştım. Yolun daha çok başında olduğumun farkındayım. Öğrenme ve gelişme sürecimi hızla devam ettirmeyi amaçlıyorum.

    DENİZ BESTE
    Endüstri Mühendisliği Mezunu

  • TUĞBA

    BilgeAdam Boost programının bana en büyük katkısı yönümü bulmamı sağlamak oldu. Yazılıma ilişkin hiçbir tecrübem olmamasına rağmen 6 aylık kısa bir periyotta eğitmenimin de desteği ile kendimi geliştirdim aynı zamanda Bilişim sektöründe kendime yer bulabileceğim diğer meslek kollarını da keşfettim. Severek çalışabileceğimi düşündüğüm iş analizi alanında staj yaptım, bu süreçte yazılıma ilişkin bilgi sahibi olmak bana oldukça avantaj sağladı. Stajımın hemen sonrasında BilgeAdam bünyesinde İş Analisti olarak çalışmaya başladım. Şuan severek yaptığım bir işim hızla dolan bir özgeçmişim var.

    TUĞBA
    İstatistik Mezunu

  • BERRAK

    Başkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunuyum. Mezun olduktan sonra kendi mesleğimle alakalı istediğim bir iş bulamadım. Bir danışmanlık firmasında proje asistanlığı yaptım ancak bu işi sevmediğimi ve kendimi yeterince geliştiremeyeceğimi düşündüğüm için istifa ettim. Sonrasında Instagram’da BilgeAdam Boost programının reklamını gördüm. Boost çok ilgimi çekti ve hemen detaylarını okuyup başvurdum. Yazılıma dair çok bir bilgim yoktu ama yapabileceğimi düşündüm. Programa kabul edildiğimde çok mutlu oldum çünkü çoğu üniversite mezunu gibi ben de işsizlikten çok bunalmıştım. 6 ay boyunca yoğun bir eğitim aldım. Zaman zaman çok yoruldum, yapamayacağımı düşündüm ama bir yandan da bu işi sevdiğimi fark ettim. Özellikle de staj imkânı sunması benim için büyük bir avantajdı çünkü bilgilerim sadece teoride kalmayacak, gerçek projelerde çalışıp deneyim kazanacaktım. Programın sonlarına doğru “iş analizi” konusuna merak saldım ve bu konuda araştırmalar yaptım. “Hangi metotlar kullanılıyor?”, “Ne tür programları öğrenmem gerekiyor?”, “Bir iş analistinde olması gereken özellikler nelerdir?” gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladım. Stajımı BilgeAdam bünyesinde “stajyer iş analisti” olarak yaptım ve neredeyse sıfır denilebilecek bilgiye sahipken BilgeAdam’da devam eden bir projede yer aldım. Bu projede kendime çokça bilgi ve tecrübe kattım. Aklımdaki bütün soruları sorma fırsatı buldum ve uygulamalı olarak deneyimledim. Stajım bittikten sonra BilgeAdam bünyesinde çalışmaya başladım. Şu an başka bir projede iş analisti olarak görev yapıyorum ve ilk işimin BilgeAdam gibi bir yerde olması benim için çok önemli. Eğer ki yaptığınız meslekten memnun değilseniz ve bu yoldan ilerleme gibi bir kararınız varsa bence kesinlikle denemelisiniz.

    BERRAK
    Endüstri Mühendisliği Mezunu

  • FAKİ TAYRAN

    Bilge Adam Ankara Boost grubunun ilk mezunlarındanım. Stajım henüz bitmeden iş fırsatları buldum ve işe başladım.

    FAKİ TAYRAN
    İmalat Mühendisliği Mezunu

  • METİN

    Mezun olduktan sonra kendimi yazılım alanında geliştirmeye karar verdim ve BilgeAdam Boost’un benim için en doğru başlangıç olacağına karar verdim. Mesleki anlamda projelerde karşılaşabileceğimiz senaryoları ve süreçleri etkili bir şekilde tecrübe etme şansı yakaladık. BilgeAdam Boost eğitimini tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde kariyer hayatıma başladım. Şu an BilgeAdam bünyesinde Full Stack Developer olarak çalışıyorum.

    METİN
    Elektrik Mühendisliği Mezunu

  • MERİÇ

    Merhaba ben Meriç, BilgeAdam Teknoloji şirketinde Asistan Oyun Geliştirici olarak çalışmaktayım. yılında Karabük Üniversitesi Raylı Sistemler Mühendisliği mezunuyum. Gelin size Boost programı ile tanışmadan önceki kariyerimden başlayarak anlatayım. Mezun olduktan hemen 2 ay sonra TCDD’nin bir demiryolu inşaat projesinde teknik ofis mühendisi olarak çalışmaya başladım. Okurken hep istediğim inşaat alanında çalışma düşüncesi gün geçtikçe benim yapmak istemediğim bir iş haline gelmesi ve inşaat alanında kendi açımdan bir gelecek göremediğimden dolayı projeden ayrılarak kendimi daha güvenli ve iyi hissettiğim bilgisayar-yazılım alanına yöneldim. “Kendimi bu alanda nasıl geliştirebilirim? Nasıl başlarım?” vb. sorular sorarken bu alanda yeni bir üniversite okumak düşüncesini aklımdan geçiriyorken BilgeAdam Teknoloji’nin Instagram reklamına denk geldim. BilgeAdam Boost projesi için gerekli niteliklerin hepsine sahiptim. Belirli mülakat ve görüşmelerden sonra 6 ay eğitim ve 2 ay staj olmak üzere bu projeye dahil oldum. Sizin seviyeniz ne olursa olsun her şeye yeniden başlıyor ve sizi sıfırdan eğitiyorlar. Eğitmenleriniz ve mentorunuz ile uygulamalı, bol proje içeren ve takıldığınız yerde sürekli irtibat kurabileceğiniz kişilerden eğitim alıyorsunuz. İnsan kaynakları ile gerekli kariyer planlaması ve mülakat süreçleri hakkında bilgileri alıyorsunuz. Eğitim sonrası 2 ay staj olarak gerçek projelere dahil oluyor ve yazılım kariyerinize başlamış oluyorsunuz. Staj sonrası size yönlendirilen iş teklifleri arasında hangisini seçeceğiniz ve hangi alanda kendinizi geliştirmek istediğiniz size kalıyor. Unutmayın yazılım dünyası her koşul da kendini sürekli geliştiren bireylerin yeri…

    MERİÇ
    Raylı Sistemler Mühendisliği Mezunu

  • HAKAN

    Boost programı sonunda, bir ay içerisinde hem elektronik hem yazılımın olduğu bir şirkette işe başladım. Çalışma ortamını ve yapılan işi seveceğimi düşünerek başladım ve gerçekten de gidişat düşündüğüm gibi. Mesai saatleri dışında da boş kalmayarak iş yerinde kullanılan teknolojiler haricinde çalışmalara zaman ayırarak dinamik kalmaya çalışıyorum. Yazılım dünyasında dinamik kalmak altın kurallardan birisi olduğu için gereğini yapıyorum ve sürekli araştırma ve yeni şeyler denemek üzerine vakit harcıyorum.

    HAKAN
    Fizik Mühendisliği Mezunu

  • UĞUR CAN

    BilgeAdam Boost ile başlayan 6 aylık yolculuğum hem üniversite eğitimimin eksik kalan, unutulan noktalarını bana hatırlattı hem de gelişen teknolojiler için beni hızlı, pratik ve kalıcı bir şekilde tamamladı. Mentorumuz ve Trainer öğretmenimiz sayesinde teorik ve uygulama olarak art arda işlediğimiz her konu benim için açılan yeni bir pencere ve mevcutta geliştirdiğim projeme yeni bir kilometre taşı niteliğindeydi. Hem kişisel hem de grup olarak geliştirdiğimiz projeler hem kod yazma aşamasında hem de beraber çalışabilme, iş hayatına adaptasyon sağlayacak şekilde her sabah kısa toplantılar yapma, görev alıp, teslim etme, araştırma yapma noktasında iş hayatımızın provası gibiydi. Eğitimimi tamamladıktan sonra katıldığım mülakatlardan biri, şu an bir parçası olduğum AVL Ar-Ge firmasıylaydı. Hem teknik mülakat aşamasında hem de işe başladığım günden itibaren aldığım eğitimin ve gösterdiğim özverili çalışmamın karşılığı alabildiğim için çok mutluyum. Benimle aynı yolda yürümeye niyeti olan tüm arkadaşlarıma eğitim süresinde aşırı konsantre olmalarını, çalışmalarının meyvelerini bir gün mutlaka alacaklarını bilmelerini ve yılmadan devam etmelerini tavsiye ederim. Son olarak buradan tüm hocalarıma bana kattıkları ve hem eğitim döneminde hem de sonrasında bize kapılarını sonuna kadar açık bıraktıkları için teşekkür ederim.

    UĞUR CAN
    Bilgisayar Mühendisliği Mezunu

  • GALİP

    BilgeAdam Boost eğitimini tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde kariyer hayatıma başladım. Mesleki yeterlilik açısından kendimi özgüvenli hissettim ve hissetmeye devam ediyorum. Eğitimde öğrendiklerim çalışma hayatımda benim çok işime yaradı.

    GALİP
    Elektrik-Elektronik Mühendisliği Mezunu

  • AHMET CİHAT

    Programı ilk kez gördüğümde iş arayış sürecindeydim. Bu süreç içerisinde benden beklenen yeterliliklere sahip olmadığımı fark ettim. BilgeAdam Boost programının içeriğinin sektörde istenen yeterlilikleri içerdiğini görünce başvurmaya karar verdim. Eğitim kalitesi sayesinde eğitimin ne zaman bitirdiğimi fark edemeden kendimi şu an çalıştığım şirkette işbaşı yaparken buldum. Bunu sağlayan eğitmenlerimizin bilgi birikimlerinin yanı sıra sosyal anlamda mentorluklerı bu noktaya gelmem de en büyük etken olmuştur.

    AHMET CİHAT
    Bilgisayar Mühendisliği Mezunu

  • DOĞAN

    BilgeAdam Boost programı sayesinde kendimi 6 ayda sıfırdan geliştirdim. Boost ile güncel olan teknolojileri ve sektörde aranan yazılım dillerini öğrendim. Bu kazandığım bilgiler ve yetenekler sayesinde Full Stack Developer olarak BilgeAdam bünyesinde işe girdim.

    DOĞAN
    Mekatronik Mühendisliği Mezunu

  • HANDE

    yılında mimarlık fakültesinden mezun oldum. Sektörümdeki olumsuzluklardan dolayı yeni bir alan arayışına girdim ve ilgim doğrultusunda kendimi yazılım alanında geliştirmeye karar verdim. Yazılım benim yeni tanıştığım bir alan olduğu için “Bu geçişte doğru altyapıyı, eğitimi ve yönlendirmeyi nasıl sağlarım” sorusu en büyük endişelerimdendi. BilgeAdam’ın daha önce yürütmüş olduğu NBUY programının başarısını, programa katılan arkadaşlarımdan duymuştum. Kendime bir yol haritası çizmeye çalıştığım bu dönemde Boost programının ilanını gördüm ve yapılan bilgilendirmelerden sonra da BilgeAdam’ın benim için en doğru başlangıç olacağına karar verdim. Eğitimlerimize başladıktan kısa süre sonra eğitmenimizin de motivasyonu ve desteğiyle bu yeni sürece adapte oldum. Eğitmenimizin alanında oldukça yetkin ve tecrübeli olması, uygulamalara ağırlık vermesi özellikle yazılıma yeni adım atan birisi olarak sağlam temeller atmamı sağladı. BilgeAdam Boost programının sonunda eğitmenimizin bize verdiği ve tüm süreç boyunca öğrendiklerimizi uyguladığımız iki adet proje geliştirdik. Bu yazılım sektörüne yeni olan benim için oldukça verimli oldu. Boost sürecinin sonunda yazılım sektöründe değil ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğünde kendi alanımda işe başladım. Ancak bu programda Bilge Adam’dan aldığım etkin eğitim sayesinde şu an çalıştığım kurumda uygulama geliştirme alanlarında da çalışma imkânı buldum. CV’me Boost programıyla birlikte eklemiş olduğum yazılımcı kimliği kendi sektörümde de farklı alanlara yönelmemi sağladı. İleride de yazılım alanında attığım bu temeli geliştirmeyi hedefliyorum.

    HANDE
    Mimarlık Mezunu

  • DOĞUKAN SABRİ

    İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunuyum. Eylül ayında sektör değiştirmeye karar verdim ve BilgeAdam Boost ile bu süreçte tanıştım. Yazılım geçmişim olmadığı halde aldığım eğitimden memnun kaldım. Şunu söyleyebilirim ki yeni bir meslek edindim. Bu süreçte hem teorik derslerde hem de uygulamaları derslerde bize desteklerini esirgemeyen hocalarımız vardı. Artık İnşaat Mühendisi unvanım yerine Yazılım Geliştirme Uzmanı unvanımı kullanarak çalışma hayatıma devam edeceğim.

    DOĞUKAN SABRİ
    İnşaat Mühendisliği Mezunu

  • ALİ RIZA OĞUZHAN

    Merhabalar, tamamlamış olduğum Boost eğitimi ile ilgili teşekkür etmek istiyorum. Çok verimli bir eğitim süreci geçirdik. Eğitimin her aşamasında çok alakalı, çok yardımcı olacak şekilde etkili, verimli dersler yaptık. Mesleki anlamda projelerde karşılaşabileceğimiz senaryoları ve süreçleri etkili bir şekilde tecrübe etme şansı yakaladık. Eğitmenimize ve BilgeAdam Akademi’ye çok teşekkür ederim.

    ALİ RIZA OĞUZHAN
    Bilgisayar Mühendisliği Mezunu

  • KÜRŞAT

    Merhaba, ben Kürşat, 32 yaşındayım. yılında Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğini bitirdim. Bölümümle alakalı bir işe girmedim. Pandemi sürecine kadar profesyonel olarak müzisyenlik yaptım. Müzik sektörü pandemiyle birlikte çöküşe geçince lisans döneminden ilgi duyduğum yazılım alanına geçmeyi düşündüm. Kendi başıma öğrenmeye çalışırken BilgeAdam Boost ilanını gördüm. Hemen başvurdum ve eğitime kabul edildim. 0’dan ’e bir eğitim verildi ve eğer eğitmenlerin dediklerine harfiyen uyar ve çalışma disiplini sağlarsanız, piyasaya hazır hale geliyorsunuz. Hangi sektörden gelindiğinin veya yaşın bir önemi yok. Önemli olan kodlamaya olan tutkunuz ve isteğiniz. Böyle bir eğitim imkânı sunduğu için BilgeAdam Boost eğitmenlerine ve BilgeAdam ailesine teşekkür ediyorum.

    KÜRŞAT
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Mezunu

  • MUSTAFA

    BilgeAdam Boost öğrencisi olarak öncelikle işe girmiş olmanın büyük sevincini yaşıyorum. Süreç nasıl ilerledi derseniz; üniversiteden mezun olduktan sonra bilişim sektörüne girmek istedim ve BilgeAdam ile tanıştım. Boost programının bana uygun olacağını düşünüp gerekli şartları sağladıktan sonra eğitime başladım. 6 ay kadar süren eğitim tarafında hocalarımızla yoğun ama güzel bir dönem geçirdim. Ekstra kendi çalışmalarımla bu dönemi başarı ile tamamladım. 2 aylık staj dönemi başladığında kendimi yeterli hissettiğimden dolayı iş başvurularına başladım ve stajımın ilk haftasında Boost programının büyük etkisiyle iş hayatına giriş yaptım. Öncelikle hocalarıma ve BilgeAdam Boost ekibine teşekkür ederim.

    MUSTAFA
    İstatistik Mezunu

  • MUSTAFA BERK

    BilgeAdam Boost programı güncel içeriği sayesinde beni sektörün aradığı kişi olarak mezun etti. Bu nedenle kursun bitiminden hemen sonra BilgeAdam bünyesinde Full Stack Developer olarak işe başladım.

    MUSTAFA BERK
    Bilgisayar Mühendisliği Mezunu

  • ESMANUR

    Boost’a Bilge Adam'ın verdiği eğitimin kalitesi, iş hayatıyla paralel ilerleyen yazılım ve teknolojiler üzerinde eğitim vermesi ve pratik odaklı olması sebebiyle gelişimim için katıldım. Eğitim süreci hayal ettiğimin ötesinde verimli geçiriyor. Herkesin eksikleriyle özel olarak ilgileniliyor.

    ESMANUR
    Bilgisayar Mühendisliği Mezunu

  • KORHAN

    Üniversitede ilgili bölümlerden birini okumadım ancak BilgeAdam Boost’un alışagelmiş öğretim tarzından kesinlikle çok daha faydalı bir müfredatı var. Genellikle uygulama ağırlıklı ve efektif işleyişi ile çok yüksek verim alıp kendimi hızlı bir şekilde geliştiriyorum.

    KORHAN
    İnşaat Mühendisliği Mezunu

  • HANDE

    Mezun olduktan sonra kendimi yazılım alanında geliştirmeye karar verdim ve BilgeAdam Boost’un benim için en doğru başlangıç olacağına karar verdim. Eğitmenimizin alanında yetkin ve tecrübeli olması ve uygulamalara ağırlık vermesi, yazılıma yeni adım atan birisi olarak sağlam temeller atmamı sağlıyor.

    HANDE
    Mimarlık Mezunu

  • MUSTAFA

    BilgeAdam Akademi’den eğitim almış ve başarılı olmuş birkaç arkadaşımın tavsiyeleri, Boost’u seçmemin nedenlerinden biridir. Bu programdaki bazı konuları üniversite eğitiminde görmedim. Sektörün ihtiyaçları doğrultusunda bizleri yönlendirerek, bizi en kısa sürede sektör tarafından istenilen yazılımcılar seviyesine çıkarabilecek bir eğitmen ile çalışıyoruz.

    MUSTAFA
    Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunu

  • nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir