esra erol gülhan / Esra Erol Gülhan'a Çocuğun Babası Kim Diye Sorunca.. Sezai mi, Özcan mı, Muammer mi?

Esra Erol Gülhan

esra erol gülhan

Esra Erol&#;da mide bulandıran iddia! 5 çocuklu kadın koyunlarını satıp sosyal medyadan tanıştığı adama kaçtı

Esra Erol'da program&#;n&#; izleyenler yine da&#;&#;ld&#;&#;&#; gözlemlenen bir evlili&#;e &#;ahit oldu. Programa U&#;ak'&#;n Örencik Köyü'nden kat&#;lan Ayd&#;n Bey, her hafta pazar günü çocuklar&#;n ihtiyaçlar&#;n&#; kar&#;&#;layabilmek için köye gelebildi&#;ini, di&#;er ko&#;ullarda i&#; için U&#;ak Merkez'de oldu&#;unu söyledi. E&#;inin tüm birikimleri olan 75 koyunu sat&#;p sosyal medyadan tan&#;&#;t&#;&#;&#; Ayaz ismindeki adama kaçt&#;&#;&#;n&#; söyleyen Ayd&#;n Bey, bunu bir tan&#;d&#;&#;&#;n&#;n itiraf&#; üzerine ö&#;rendi&#;ini söyledi. K&#;sa süreli bir &#;a&#;k&#;nl&#;k ya&#;ayan Esra Erol olay&#; daha net bir &#;ekilde ö&#;renmek için Ayd&#;n Bey'e söz verdi.

d1

24 YILLIK B&#;R&#;K&#;MLER&#;N&#; SATTI!

"Bana 'Senin e&#;in &#;stanbul'a gidecek' dediler. O&#;lan berber. 'Nas&#;l olur?' dedim. 'Gidecek' dediler. Bana böyle söylediklerinde y&#;k&#;ld&#;m. Koyunu, kuzuyu satm&#;&#;. 24 senelik varl&#;&#;&#;m&#;z&#;, çoluk çocu&#;umuzun r&#;zk&#;n&#; satm&#;&#;." diyen Ayd&#;n Bey, ya&#;ad&#;&#;&#; &#;a&#;k&#;nl&#;&#;&#; ve üzüntüyü dile getirdi.

d2

"SEN BEN&#;M MALIMA KARI&#;AMAZSIN"

Ayd&#;n Bey, "E&#;ime koyunlar&#;n&#; satma nedenini sordum. Onun üzerine oldu&#;u için 'Sen benim mal&#;ma kar&#;&#;amazs&#;n' dedi.

"ONDA DE&#;&#;&#;&#;K B&#;R HAL GÖRDÜM"

"O zaman onda de&#;i&#;ik bi hal gördüm. Saçlar&#; ve ka&#;lar&#;n&#; boyam&#;&#;. Bunun üzerine 'Kendini neden de&#;i&#;tirdin, nedir bu?' dedim. B&#;çak ald&#;, kalbime saplamaya çal&#;&#;t&#;. K&#;z&#;m kurtard&#;. Jandarma geldi. E&#;im bana uzakla&#;t&#;rma ald&#;rd&#;."

E&#;inin adresini merkezde bulunan bir adrese ta&#;&#;d&#;&#;&#;n&#; söyleyen Ayd&#;n Bey, konu&#;mas&#;n&#; &#;öyle sürdürdü:

"E&#;im köyü terk ediyor. Tekrar bir daha geliyor. E&#;ya, elbise ne varsa al&#;p gidiyor. Ondan sonra bu &#;stanbullu çocuk U&#;ak'a geliyor. U&#;ak'ta e&#;im apart tutuyor. Apartta kal&#;yor. Çocuklar da onun yan&#;nda ama nerede oldu&#;unu bilmiyorum."

d3

&#;DD&#;ALARI YALANLADI

&#;ddialar üzerine Gülhan Han&#;m canl&#; yay&#;na telefon ba&#;lant&#;s&#; gerçekle&#;tirdi. Esra Erol'a "U&#;ak'tay&#;m abla, yerim yurdum belli diyen" Gülhan Han&#;m kendisini &#;u sözlerle ifade etti:

"2 çocu&#;um; Esma ile Abdurrahman yan&#;mda. Di&#;erleri babas&#;n&#;n yan&#;nda. Sosyal medyadan birini bulmad&#;m. Öyle bir &#;ey yok."

Esra Erol, "Ayaz isimli ki&#;iyi tan&#;yor musun?" sorusuna "Ablac&#;&#;&#;m yok öyle bir &#;ey" yan&#;t&#;n&#; veren Gülhan Han&#;m'&#; s&#;k&#;&#;t&#;rd&#;. As&#;l ad&#; Ercan olan Ayaz isimli ki&#;inin tekrar tekrar sorulmas&#; üzerine onu tan&#;mad&#;&#;&#; konusunda direten Gülhan Han&#;m, e&#;ini yalanc&#;l&#;kla suçlad&#;.

'SEN&#;N G&#;B&#; MAV&#; GÖZLÜ ÇOCU&#;UM OLSUN?' YAZMI&#;!

Ayd&#;n Bey, adam&#;n WhatsApp'tan ona mesaj att&#;&#;&#;n&#; söyledi.

"Bu adam sana 'Senin gibi mavi gözlü çocu&#;um olsun' demedi mi? Ben rahat&#;m" diyen Ayd&#;n Bey üzüntüsünü ifade etti.

d4

Esra Erol'a 30 koyunu çocuklar&#; için satt&#;&#;&#;n&#; belirten Gülhan Han&#;m e&#;ini çocuklar&#;n ne yiyip içti&#;ini dü&#;ünmemekle suçlad&#;.

Ayd&#;n Bey, ya&#;ananlar üzerine "Senden kurtulmak istiyorum. Aç koymad&#;m aç&#;kta koymad&#;m. Ama ne yapt&#;n&#;z bana?" diyerek isyan etti.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Son Dakika Haberler

G&#;ndemSon dakika Esra Erol’da G&#;lhan şoku! ‘Boşandım, g&#;zelleştim, kendime geldim’

Haberin Tamamını Oku

6/13Son dakika Esra Erol’da Gülhan şoku ‘Boşandım, güzelleştim, kendime geldim’
7/13Son dakika Esra Erol’da Gülhan şoku ‘Boşandım, güzelleştim, kendime geldim’
8/13TALİPLERİMİ İSTİYORUM
9/13Son dakika Esra Erol’da Gülhan şoku ‘Boşandım, güzelleştim, kendime geldim’
10/13DNA TESTİ ŞOKU
11/13Son dakika Esra Erol’da Gülhan şoku ‘Boşandım, güzelleştim, kendime geldim’
12/13Son dakika Esra Erol’da Gülhan şoku ‘Boşandım, güzelleştim, kendime geldim’
13/13SEZAİ TELEFONLA BAĞLANDI

G&#;lhan ve Muammer g&#;nler sonra Esra Erol’da! DNA testi sonucu a&#;ıklandı G&#;lhan g&#;zyaşlarına boğuldu

G&#;lhan ve Muammer g&#;nler sonra Esra Erol'da! K&#;&#;&#;k&#;ekmece 3. Aile Mahkemesi'nde g&#;r&#;len duruşmada boşanan ikiliden G&#;lhan yeni tarzıyla dikkat &#;ekti. Muammer ile anlaşmalı evliliğini sonlandıran G&#;lhan, "Boşandım, kendime geldim, g&#;zelleştim" dedi. Muammer ise "Kalbimi kırdı, beni d&#;vd&#; ama hakkım ge&#;tiyse helal etsin" ifadelerini kullandı. Canlı yayında helalleşen G&#;lhan ve Muammer'in karşılıklı atışmaları programa damga vururken Esra Erol DNA testinin sonucunu a&#;ıkladı. İşte detaylar…

- Son Güncelleme:

BU GALERİYİ PAYLAŞ
Gülhan ve Muammer günler sonra Esra Erol’da! DNA testi sonucu açıklandı Gülhan gözyaşlarına boğuldu

Muammer Bey, eşi Gülhan'dan şiddet gördüğünü söyleyerek Esra Erol'da programından yardım istemişti. Eşi başka bir adam kaçan Muammer, "Gülhan'ın Sezai'den çocuğu oldu ama bebek başka bir adamın nüfusuna kayıtlı. Biz evlendiğimizde ben onun 1 yaşındaki çocuğunu kendi evladım gibi severek baktım" diyerek herkesi şoke etmişti.

GALERİ DEVAM EDİYOR

Gülhan ve Muammer günler sonra Esra Erol’da! DNA testi sonucu açıklandı Gülhan gözyaşlarına boğuldu

Bir dargın bir barışık olan çiftten Gülhan ise "Para konusunda Muammer çok iyi ama ben Sezai'nin yanında huzurluyum" diyerek boşanmak istediğini söylemişti.

Gülhan ve Muammer günler sonra Esra Erol’da! DNA testi sonucu açıklandı Gülhan gözyaşlarına boğuldu

Gülhan ve Muammer günler sonra Esra Erol'da programına katıldı. İkili, Küçükçekmece 3. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada anlaşmalı olarak boşandıklarını açıkladı.

Gülhan ve Muammer günler sonra Esra Erol’da! DNA testi sonucu açıklandı Gülhan gözyaşlarına boğuldu

İmaj değişikliğine giden Gülhan'ın yeni tarzı ise dikkat çekti. Gülhan, yeni imajıyla ilgili "Boşandım, kendime geldim, güzelleştim" ifadelerini kullandı. Boşandıktan sonra hayatında çoğu şeyi değiştirdiği belirten Gülhan, kitap okumaya başladığını ve uzun bir süre evlilik düşünmediğini söyledi.

Gülhan ve Muammer günler sonra Esra Erol’da! DNA testi sonucu açıklandı Gülhan gözyaşlarına boğuldu

Ancak Gülhan, Esra Erol'un "Sezai'nin yanına dönecek misin" sorusu üzerine ise "Nikah istemiyorum ama mecburiyetten gideceğim. Çünkü gidecek başka bir yerim yok, bunu ona da söyledim" dedi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası