ankara mamak silahlı çatışma son dakika / Ankara’da 18 yaşındaki İsmail K. silahlı saldırıda öldürüldü

Ankara Mamak Silahlı Çatışma Son Dakika

ankara mamak silahlı çatışma son dakika

Ankara Haberleri

Ankara Seçim SonuçlarıAnkara Yerel Seçim Sonuçları Ankara Genel Seçim Sonuçları

Ankara Gündemindeki Kişiler

Türkiye’nin başkenti olan Ankara, İç Anadolu Bölgesi’nde yer alıyor. İstanbul’dan sonra ikinci en kalabalık şehirdir. Yüz ölçümü kilometre karedir ve Akyurt, Altındağ, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Şereflikoçhisar, Sincan ve Yenimahalle olarak 25 tane ilçesi vardır. Tarihi Eski Taş Çağı’na kadar uzanıyor. Bu şehrimiz için özel olarak hazırladığımız Ankara haberleri sayfasında, şehre ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son dakika gelişmeleri güncel olarak sizlere sunuyoruz. Ayrıca şehrin tüm ilçe ve beldelerine ait politika, spor, genel kültür ve en yerel gelişmeleri okuyabileceğiniz Ankara son dakika haber sayfamızda günlük hava durumu, namaz vakitleri ve sinema seans bilgilerine de ulaşabilirsiniz.

Ankara'da cinayet! 18 yaş&#x;ndaki genç silahl&#x; sald&#x;r&#x;ya uğrad&#x;

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, 18 yaşındaki  İsmail K. ve arkadaşları arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı  tartışma çıktı 

Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail K., silahlı saldırıya uğradı.

İhbar üzerine olay yerine Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Genç, bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Talihsiz genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olayın şüphelilerinden E.M., ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. 

seafoodplus.info

Etiketler: ankara ankara cinayet Ankara'da cinayet Mamak Mamak Cinayet Mamak'ta cinayet

Mamak

Mamak

Son dakika Mamak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mamak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mamak haber sayfamızda

Daha Fazla

Mamak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam mamak haberi bulunmuştur.

Patlamada şehit olan iş&#;iler, son yolculuğuna uğurlandı

Patlamada şehit olan iş&#;iler, son yolculuğuna uğurlandıAnkara'da Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'ndaki patlamada şehit olan 5 işçiden, Mehmet Kutlu (51), İhsan Küçükerdem (27) ve İbrahim Özdemir (24), Elmadağ ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gündem

Başkent yine sele teslim

Başkent yine sele teslimAnkara’da, her sağanak yağışta olduğu gibi dün yine sel meydana geldi. Suların derinliği 50 santimetreye kadar ulaşırken, caddeler göle döndü, iş yerleri ve evlerde baskınlar yaşandı. Mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Gündem

Bah&#;eli nik&#;h şahidi oldu

Bah&#;eli nik&#;h şahidi olduAnkara-Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kızı Aybike Özer’in Cihangir Özer ile nikâhını kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.

Gündem

Ankara sele teslim! Uzman isim CNN T&#;RK'te uyardı: Devam edecek

Ankara sele teslim! Uzman isim CNN T&#;RK'te uyardı: Devam edecekMeteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Ankara'da aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı sonrası araçlar suya gömüldü. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen yağışlarla ilgili "Bu, atmosfer kararlı hale gelene kadar devam edecek. Atmosfer daha kararlı olmadı. Ne zaman kararlı olur; Temmuz ayında artık kararlı olacak ki, yukarı seviye, alt seviyedeki sıcaklıklar azalacak. O zaman bu bahar yağışları şiddetli olmayacak" dedi.

Gündem

Mamak Se&#;im Sonu&#;ları 28 Mayıs 2. Tur Se&#;imleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları seafoodplus.info'de

Mamak Se&#;im Sonu&#;ları 28 Mayıs 2. Tur Se&#;imleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları seafoodplus.info'de28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Mamak Seçim Sonuçları sayfasından Mamak için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Ankara ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak seafoodplus.info’nin Seçim sayfasında bulabilirsiniz.

Bilgi Rehberi

‘Diktat&#;r ikinci tura kalır mı?’

‘Diktat&#;r ikinci tura kalır mı?’14 Mayıs’ta “diktatörlük” söylemlerinin safsatadan ibaret olduğunu gösterdiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Düşünün diktatör ikinci tura kalır mı ya? Diktatör işini birinci turda bitirir, hem de yüzde 90’larla” dedi.

Gündem

Sağanak ve dolu hayatı fel&#; etti

Sağanak ve dolu hayatı fel&#; ettiMeteorolojinin uyarılarının ardından önceki akşam başlayan ve dün sabah da devam eden sağanak yağış ve zaman zaman etkili olan dolu nedeniyle bazı illerde yollar göle döndü, üzüm bağlarını dolu vurdu.

Gündem

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir