orjinal rolex saat nasıl anlaşılır / Sahte Bir Saat Nasıl Anlaşılır - Replika Saatler,Replika Saat,Rolex Saat Saatler

Orjinal Rolex Saat Nasıl Anlaşılır

orjinal rolex saat nasıl anlaşılır

Gerçek bir rolex saat nasıl tanımlanır

Rolex saatlerinin hayranı ve gerçek bir Rolex saatini nasıl tanımlayacağınızı merak mı ediyorsunuz? O zaman bu yazı tam size göre. Rolex, tanıtım gerektirmeyen bir saat markasıdır. Yüksek kalitesi ve hassasiyeti ile bilinen dünyaca ünlü İsviçre saatidir. Bu saatler bilenler arasında bir işçilik ve şıklığın sembolü haline gelmiştir. Rolex saatler de çok pahalıdır. Birisi size bir Rolex saati hediye etmişse ve bunun gerçek olduğundan emin olmak istiyorsanız, gerçek bir Rolex saatini nasıl tanımlayacağınızı bilmelisiniz. Bu makalede, belirli bir saatin gerçek Rolex veya sahte olup olmadığını kolayca nasıl tespit edebileceğinizi açıklayacağız.

Gerçek bir Rolex saatini tanımlamak için ipuçları

Rolex resmi web sitesindeki modeli kontrol edin

Kullandığınız saatin gerçek bir Rolex olduğundan emin olmak istiyorsanız, şirketin resmi web sitesindeki modeli kontrol ederek kolayca yapabilirsiniz. Şirket, saatinizin gerçek olup olmadığını belirleyebilmeniz için modellerinin her birinin resimlerini temizliyor.

Rolex saatinizin ikinci elinin hareketini kontrol edin

Rolex saatlerinin ikinci elinin hareketi süpürücü ve çok yumuşak. Saatiniz, harekete geçme sesi çıkaran ikinci bir harekete sahipse, sahte bir Rolex'iniz olur.

Saatin satın alındığı yer

Saat bir sokak satıcısından veya küçük bir dükkandan alınmışsa, saatin gerçek bir Rolex olmaması muhtemeldir. Dünyanın birçok şehrinde Rolex bayileri var ve bunlar hakkında şirketin web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Rolex saatinizin fiyatı

Saatiniz dolardan daha düşük bir fiyata alınmışsa, sahte bir Rolex'tir. Rolex saatler pahalıdır ve saatin orijinalliğini kontrol etmenin en iyi yolu, bu modelin fiyatını şirketin resmi web sitesinde kontrol etmektir.

Tarih büyütmesini kontrol et

Gerçek Rolex saatler, tarihi büyütme ile net bir şekilde görebilmeniz için Cyclops penceresini sunar. Bu büyütme, tarihin size yansıması için gerçek Rolex'te X'tir. Sahte olanlarda, bu büyütme küçüktür, böylece tarihi doğru bir şekilde okuyamazsınız.

Su testi yapmak

Tüm Rolex saatler su geçirmezdir. Saatin kadranına herhangi bir damlacık sızıp sızmadığını görmek için saatinizi yaklaşık 30 saniye bir bardak suya batırın. İçeride nem görürseniz, elinizde sahte var demektir.

Kadran üzerindeki yazıyı kontrol edin

Kadran üzerindeki metni okumak için bir büyüteç gerekir. Metin oldukça açık ve net ve size dışarı atlamak için doğada dışbükey. yazı mükemmel olmaktan uzaksa, sahte bir Rolex saatiniz var.

Rolex saatinizdeki gravürü kontrol edin

Saatin çeliğindeki kazımaya bakın. Kristal berraklığında ve hassassa, gerçek bir Rolex saatine sahipsiniz. Bu gravür kumluysa veya bir büyüteçle bile net değilse, saatiniz muhtemelen sahte bir Rolex'tir.

Rolex saatinizin ağırlığını kontrol edin

Rolex saatler, yüksek kaliteli gerçek malzemelerle dava edilir. Öte yandan, sahte saatlerde kullanılan malzeme düşük ve hafiftir.

Rolex saatinizin sarıcılarını kontrol edin

Gerçek bir Rolex'in sarıcıları kesin oluklara sahiptir ve sanat eserlerine benzer. Öte yandan, sahte genellikle düz sarımları var.

Umarız gerçek bir Rolex saatini bu ipuçlarıyla daha kolay tespit edersiniz.

Gerçek bir Rolex'i sahte olandan nasıl ayırt edersiniz? Rolex saat nasıl seçilir

Çoğu kişi, lüks, hassasiyet ve emsalsiz güvenilirliğin sembolü olduğu için orijinal bir Rolex saati satın almak ister. Örneğin, kullanıcılar yılda bir tavsiye edilen önleyici bir teknik muayene olmadan bile Rolex saatlerin yıllarca dayanabileceğini iddia ediyor.

Ve dünyanın ilk ünlü mühürlü Oyster kasası, markanın diğer icatlarının yanı sıra üretim için kullanılan seçkin malzemeler (altın, elmas, vb.) ile birlikte, markanın durumunu kusursuz ve lüks olarak doğruluyor.

Pek çok dolandırıcının bu kadar çok avantajdan yararlanmak istemesi, bir Rolex'in orijinal, sefil veya birebir kopyaları izlemiş gibi davranması şaşırtıcı değildir. Örneğin, Rolex Cellini Time, Rolex Oyster Perpetual - orijinalin fiyatı oldukça yüksektir ve yüksek bir fiyata sahte sattıktan sonra birisi cebine büyük bir miktar koyacaktır. Bu gibi durumları en aza indirmek için Rolex saat satın alırken kesinlikle dikkat etmeniz gereken ana noktalara bir göz atalım.

Doğru ve yanlış, sahte ve orijinal: nasıl ayırt edilir

Rolex saatler ünlü olduklarından beri sahtedir. Bu günlerde, çıplak gözle bile ayırt edilmesi kolay olan daha kaba ve daha incelikli sahteler var. Ancak, kopya adı verilen yüksek kaliteli kopyalar da vardır. Bir Rolex saat modeline o kadar benzerler ki, orijinal ile sahte arasında ayrım yapmak için bir uzmanın hizmetlerinden yararlanmak gerekir.

Bununla birlikte, önünüzdeki Rolex saatini anlayabileceğiniz veya anlayamayacağınız birkaç işaret düşünün, bu nedenle:

Her şeyden önce, vakayı inceleyelim: Rolex Cellini Time, Rolex Oyster Perpetual ve diğerlerinin

Bu markanın saat modelleri kapalı kasada üretilmektedir. Şeffaf arka kapağı olan tüm modeller sahtedir.

Soruldu - cevap veriyoruz.

Ne yazık ki, evrensel bir tarif yok. Bunun nedeni, sahte saat endüstrisinin heterojen olmasıdır. Bununla birlikte, herhangi bir ekstra çaba sarf etmeden neredeyse her zaman bir sahte tespit edilebilir. İlk kriterlerden biri (saat alırken) fiyattır. Gerçek saatler için geçen sahteler veya kopyalar genellikle orijinalinden daha ucuza satılır, bu sizi uyarmalıdır. Arka kapağın kağıt, kutu ve fotoğraflarının eksikliğinin yanı sıra.

Ana evrensel kural 1: her zaman şüphe!

İnternetteki normal sitelerden bahsetmek yerine, saat forumlarında ve saat satmak için özel sitelerde bile sahte (replika) satmaya çalışıyorlar. Şüpheniz varsa, uzmanlarla iletişime geçin, fotoğraftaki saatin gerçek olup olmadığını belirlemeye yardımcı olacaklardır. Sahte aşıkların forumlarına bile dönebilirsiniz - genellikle orada daha da hızlı yardımcı olabilirler (sonuçta onlar bu konuda uzmandırlar :). Bu arada, nispeten ucuz saatlerden bile şüpheleniyoruz - Çinliler bile sahte plastik Luminox veya ucuz Fossil üretiyorlar (kalitesiz kalite hemen görülebilir).

Muhatap/tanıdık/kız arkadaşınızın gerçek bir saati olup olmadığından şüphe ediyorsanız, başlangıç ​​olarak, onların gelirlerini, fırsatlarını ve saatin yaklaşık maliyetini karşılaştırın. Katılıyorum, ucuz botlar ve deri evrak çantalı bir kişinin bir Rolex'i karşılayabilmesi pek olası değildir ve metroda rubleye telefonu olan bir kız büyük olasılıkla sahte elmaslı bir Hublot kopyası giyer.

Peki kural 2: ikinci ele bakın. Bu kuvars ise (ve çoğu sahte, özellikle ucuz ve büyük olanlar, bir kuvars hareketine sahipse) ve orijinal, mekaniği varsayar, o zaman bir "açık kahverengi" sahibiniz var demektir.

Ancak, Tayland'da kovalarda satılan ucuz sahte ürünlerle her zaman ilgilenmiyoruz. Bir de temiz suya getirilmesi çok, çok zor olanlar var. Burada en iyi çıkış yolu uzmanlara yönelmektir. Aksi takdirde, İnternet üzerinden ciddi bir şekilde dolaşmanız (veya bir seçenek olarak, bir saat mağazasına gidip orijinali şahsen “hissetmeniz”) gerekecektir.

Başka bir çıkış yolu daha var: saate yakından bakın. Audemars Piguet veya Rolex uzmanı olmasanız bile, tüm sahte modellerde bulunan bazı "söveler" bulabilirsiniz. Tipik olarak, bir replika, çarpık ve / veya yanlış yerleştirilmiş yazıtlar, kaydırılmış ve / veya çok derin ayarlanmış bir tarih penceresi, kadran üzerinde yanlış yerleştirilmiş kronograf elemanları, kadran üzerinde toz / kir, çarpık dikişli ucuz bir kayış, dışbükey camlarda bozulmalar. Bu, fotoğrafta sıklıkla görülebilen bir şeydir. Mekanizma, orijinalden farkları belirlemek için kopyanın en kolay kısmıdır. Dahası, gerçek bir mekanizma görmemiş olsanız bile, genellikle düzensiz yazıtlarla sahte verilir. “Yakından bakmanın” bir fotoğrafa bakmak veya elinizde bir saati çevirmek anlamına geldiği açıktır, sadece saate bir göz atmak yeterli olmayabilir. Yani dikkatli ol.

O halde 2 örnek alalım.

Örnek 1 - Rolex.


Ve burada saat 12'deki işaretteki çapağı görebilirsiniz: bir dosya ile dosyalamayı unutmuşlar :)
Teneke a la Amfibiden yapılmış bilezik. Evet, bunlar sahte 🙂 Eh, “kaplama” yırtıldı: görünüşe göre içeride pirinç

Burada sorun ne? Evet, çok. Birincisi, vintage saatler için çok yeniler. İkincisi, Doğu tarzı bileklik kesinlikle gerçek bir Rolex için geçerli değil. Ardından, işaretler ve oklar üzerindeki fosforun rengindeki farka bakıyoruz. Ayrıca saat 12 yönündeki çapaklara da dikkat ediyoruz. Bu da yetmezse bileklikteki kel noktaya ve tokadaki çarpık damgaya bakarız.

Ancak, bu en iyi sahte değil, burada "açık kahverengi" tanımlamak oldukça basit.

Örnek 2 - Panerai

Burada her şey daha karmaşık. Kasanın işlenmesi çok iyi, saatin genel görünümü gerçek gibi. Ne yapalım?

En basit şey kayışa bakmak, bize sahte verebilir. Sahte kayışların kalitesi her zaman orijinallerinden daha kötüdür. Derinin kalitesine, dikişe bakıyoruz.


Kadrana göre, profesyonel olmayanların bile fark edebileceği bir pervaz var - yelkovan biraz eğri ayarlanmış. Yukarı bakıyor gibi görünüyor. Bu arada, "replika" üreticilerinin yaygın bir hatasıdır. Başka? Tarih penceresine bakıyoruz, orijinalinden biraz daha derin. Tarihin kendisi de pencerenin üst kısmında biraz daha yakın.






Peki, cam. Panerai gözlükleri ortada daha kalın ve kenarlarda daha dardır (böylece bozulma olmaz), "replika" üreticileri genellikle paradan tasarruf etmek için bu gerçeği ihmal eder. Bu sahte, farklı kalınlıklarda camlar, ancak yine de minimum bozulma var. Ve en önemlisi, cam çarpık olarak ayarlanmıştır - bir kısımda kasa seviyesinde ve diğer tarafta - 1 mm daha yükseğe.


Kasıtlı olarak mekanizmalar hakkında konuşmadık. Neden? Niye? Çünkü mekanizma göreceğin son şey. Saat elinizdeyse kesinlikle düşünmezsiniz. Saat internette satılıyorsa, genellikle mekanizmayı göstermemeye çalışırlar. Ve son olarak, herkes bu alanda uzman olmadan sahte bir mekanizmayı ayırt edemez. Bununla birlikte, benzer bir kural var: yazıtların kalitesine bakın, genellikle en iyi sahtelerde bile daha düşüktürler.





İsviçre yapımı yazıt da neredeyse orijinali kadar işlenmiş. Ama bu, ne yazık ki, sadece profesyoneller ayırt edecek
Forumlarda uzmanlara sormaktan çekinmeyin: sahte nasıl ayırt edilir? Satış bölümünde bu saat sahte mi (uygun şekilde ekleyin)

Şirket logolu mikro gravürü not edin. Kasada 6 numaranın altında yer alan tüm Rolex saatler, beş dişli bir kurma kolunun minyatür bir tasvirine sahiptir. Birçok sahte üretici logoyu arka kapağa veya diğer parçalara aktarıyor ancak olması gereken yere koymuyor. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise, gerçek bir saat üzerindeki tepe görüntüsünün o kadar küçük olması ki, çıplak gözle detaylı olarak görülmesi zor. Ancak bir büyüteç alarak logoya iyi bakacaksınız. Sahte üreticiler, kural olarak, bu kadar hassas işlerde başarılı olamazlar, bu nedenle logo versiyonları en azından özensiz görünüyor.

Kasa arkası, Rolex logosunu ve seri numarasını gösteren bir hologramla tamamlanmalıdır. Eğer hologram yoksa ya da yerine hangi noktadan bakılırsa bakılsın karakterlerin aynı göründüğü bir sticker yapıştırılmışsa sahtesiniz demektir. Aynısı, bir mağazadaki alıcının aynı seri numarasına sahip birkaç saat kopyasına sahip olduğu durum için de geçerlidir.

Saati elinizde tartın. Gerçek Rolex her zaman ağırdır. Sahte ürünler genellikle ucuz malzemelerden yapılır ve ağırlıkları daha hafiftir. Bununla birlikte, yalnızca bu parametreye güvenmemeniz gerektiğini hatırlamakta fayda var: Bu, orijinalinden ayırt etmenin ana yolundan çok, önünüzde sahte olduğunun ek bir kanıtıdır.

Gerçek bir Rolex ile sahte arasındaki fark: ilginç detaylar

İç mekanizmasını görebileceğiniz şeffaf kasalı saatler artık moda. Bu tasarım seçeneğiyle Rolex'i sıklıkla bulabilirsiniz. Ancak bu firmanın aksesuarlarını bir cam kasa ile görürseniz, ne kadar kaliteli ve lüks görünse de önünüzde sahte olduğundan emin olun. Gerçek şu ki, Rolex hiçbir zaman şeffaf kasalı bir saat piyasaya sürmedi.

Dikkatli bir alıcı kesinlikle başka bir önemli noktayı fark edecektir. Orijinal Rolex, kadran üzerindeki tarihi 2,5 kat büyüten bir camla donatılmıştır. Sahte olarak, sıradan cam en sık kurulur. Bununla birlikte, sayıların görsel olarak 1,5 kat büyütüldüğü, ancak daha fazla olmadığı sahteleri de bulabilirsiniz. Bir Rolex'te kullanılan büyüteç efektini daha önce gördüyseniz, kopyayı kolayca tanıyacaksınız.

Mümkünse su testi yapın. Çok basit: bardağa su bırakın ve "davranışına" bakın. Su hemen bir damla damla toplandıysa, büyük ihtimalle gerçek bir Rolex'iniz vardır ve eğer su yayılırsa sahtedir. İşin sırrı, orijinalin yapımında kullanılan safir kristal ile sahtelerinde kullanılan cam arasındaki farkta yatıyor.

İlgili videolar

moda çantalar yıllık olarak değişir. 'in yenilikleri, küçük saplı ve derili debriyajlardır. çantalar uzun bir sap üzerinde. Ayrıca modada çantalar sürüngenlerin ve hayvanların derisinin taklidi ile deri ikamesinden. Bunun yerine sahte satın almamak için orijinal bazı kuralları bilmeniz gerekir.

Talimat

Kaliteli bir ürün hemen görünür. Cildi hissedin, yumuşak olmalı ve üzerinde herhangi bir düzensizlik olmamalıdır. Donanım bağlantı elemanları gevşek olamaz, sağlamlıklarını kontrol edin. Torbayı yamuk dikişler, çıkıntılı iplikler ve tutkal izleri açısından inceleyin.

Sahte ürünler, armatürler tarafından belirlenir. En pahalı markalı modellerden bazıları yalnızca veya paladyum bağlantı parçalarıyla birlikte gelir. Bu tür bir numune satın alırken, hangi kilitlerin ve kulpların yapıldığını kontrol edin.

Esnek yüksek kaliteli deriden yapıldığından emin olmak için elinizle hatırlayın. Ne zaman sahtecilik, cilt deforme olmaya devam edecek ve gerçek olan orijinal şeklini hızla geri kazanacaktır.

Torbanın dikildiği dikişlere dikkat edin. Düz çizgilere değil, balıksırtına benzemelidirler.

Rolex saatler bugün açık ara dünyanın en ünlü saatleridir. Milyonlarca insan bu tür aksesuarlara sahip olmayı hayal ettiğinden, dolandırıcılar için delicesine çekicidirler. Bu nedenle, bu İsviçre markasının saatleri bugün dünyanın en çok taklit edilen saatleri olarak kabul edilmektedir.

Bir sahtekarlığı tanımaya çoğunlukla düşük fiyatı yardımcı olur - Rolex saatler birinci sınıfa aittir ve hiçbir şekilde birkaç bin rubleye mal olamaz. Ve aklı başında herhangi bir kişi, piyasadan veya metroya yakın ellerden lüks saatler satın almaz. Ancak gerçek marka saatlere yakın bir fiyata sahte ve genellikle çok iyi kalitede olmayan mağazalar çok daha tehlikelidir. Orijinal bir Rolex'i sahte olandan nasıl ayırt edeceğimize ve dolandırıcıların kurbanı olmayacağımıza bakalım.

Unutulmaması gereken ilk şey, replika Rolex saatlerin hem düşük hem de çok yüksek kalitede geldiğidir. İkincisini bir profesyonelin yardımı olmadan tanımak oldukça zordur, ancak yine de gerçektir. Ancak düşük kaliteli bir sahte tanımlamak zor olmayacak.

Satın alırken dikkat etmeniz gereken ilk şey saatin ağırlığıdır. Orijinal Rolex'ler genellikle altından, çelikten veya platinden yapılır ve bu nedenle ağırlıkları oldukça fazladır. Sahte ürünler için daha ucuz malzemeler kullanılır, bunun sonucunda çok daha az ağırlığa sahiptirler. Ve saat size çok hafif görünüyorsa, o zaman önünüzde açıkça bir sahte var.

Dikkat etmeniz gereken bir sonraki şey saatin arka kapağıdır. Üzerinde, kalibrenin detaylarına hayran kalmanıza izin veren bir safir kristal görürseniz, o zaman sahtesiniz. Gerçek şu ki, Rolex saatler oldukça uzun bir süredir sağır bir kasaya sahipti ve şeffaf kasalı en son modeller marka tarafından 80 yıldan fazla bir süre önce piyasaya sürüldü.

Kadranına geçelim. Burada dikkat etmeniz gereken ilk şey güncel tarih göstergesidir. Tüm orijinal Rolex saatlerinde tarih aralığının üzerindeki dışbükey lens 2,5 kat büyütme sağlar. Tabii ki, bunu tanımak oldukça zor, ancak basit bir kural var - sayı tüm merceği doldurmalı. Sadece bir kısmını kaplıyorsa, o zaman sahte olur.

Orijinal Rolex saatler oldukça pahalı olan safir cam ile korunmaktadır. Her zamankinden ayırt etmek için biraz su damlatmak yeterlidir - safir camın yüzeyinde hızla bir damla toplanacaktır.

Rolex saat hareketlerinin hareketi özellikle net ve pürüzsüzdür. Kopyanızdaki ikinci el seğiriyorsa, bu açık bir sahte işarettir.

Düşük kaliteli sahte üreticileri genellikle ayrıntılara gereken özeni göstermezler. Bu nedenle, bir saat satın almadan önce, üreticisinin web sitesinde fotoğrafını bulmalı ve sunduğunuz kopyayla karşılaştırmalısınız. Sahte ürünler için genellikle düzensiz şekil veya boyutta oklar bulabilirsiniz. Bu anlaşılabilir bir durum çünkü üreticileri ucuz stok parçaları kullanıyor. Ayrıca saat imlerinin ve sayaçların yerlerine dikkat etmeye değer - sahtelerde, çoğu zaman olması gerektiği yerde değiller.

Bununla birlikte, yukarıda açıklanan her şey aksesuarınız için geçerli olmasa bile, sevinmek için acele etmeyin - belki de daha yüksek bir sınıfın bir kopyasına sahipsiniz. Genellikle böyle bir kopya yalnızca özel ekipman yardımı ile tanınabilir, ancak bazı durumlarda kendinizi sıradan bir büyüteçle donatmak yeterli olacaktır. Öyleyse, orijinalinden nasıl ayırt edileceğine bakalım.

'den beri, markanın neredeyse tüm saatleri yeni bir ayrıntı aldı - saat altı civarında camda bulunabilen küçük bir oyma taç. Büyüteçle bakarsanız, replikadaki taç dikkatsiz görünebilir. Ayrıca sahte saatler, tepenin uçlarında bulunan topların boyutlarında farklılık gösterir.

Saat kasasının yan tarafına kazınmış seri numarasına dikkat etmeye değer. Markanın orijinal saatlerindeki gravür düz ve net iken, replikalarda genellikle harfler arasında farklı aralıklar bulunur ve sayının kendisi bulanık görünür.

Hemen hemen tüm modeller koleksiyonlardandır ve özel bir Triplock koruma sistemi ile donatılmıştır. Saatin bununla donatılmış olup olmadığını tepeye bakarak öğrenebilirsiniz - fabrikada kazınmış amblemin altında üç küçük nokta bulunmalıdır. Orijinal Triplock saatin tepesini açtığınızda siyah kauçuk bir halka görebilirsiniz, çoğu replika bu detaya sahip değildir.

Bu bilgilerin gerçek bir Rolex saati sahtesinden ayırt etmenize yardımcı olacağını umuyoruz. Satın almadan önce aksesuarı dikkatlice inceleyin, ardından satın alma işleminizin acı bir hayal kırıklığı hissi değil, neşe getirmesi garanti edilir.

funduszeue.info online mağazasında saatlerin yüksek kaliteli kopyalarını arayın

Çok sık, son zamanlarda, çeşitli rehinci dükkanları sahte pahalı Rolex markalı saatler almaya başladı.. Ne yazık ki, çoğu durumda bu, maliyetin yanlış belirlenmesine ve buna bağlı olarak yüksek kâr marjlarına yol açmıştır. Orijinal işaretler Rolex:

1. Seri numarası / referans - sahte tanımlamanın kesin bir yolu. Saatin yan tarafında bulunur. Bu numara garanti kartındaki numara ile eşleşmelidir. Açık ve eşit bir şekilde uygulanmalıdır. Sahtelerde ya hiç sayı yoktur ya da bulanıktır.

2.Öncelikle saati elinize alın ve kulağınıza götürün. Okların tik taklarını dinleyin. Gerçek şu ki, genellikle saatlerde saniye ibreleri gerizekalı hareket eder ve bu nedenle saatin tik taklarını duyabilirsiniz. Ancak Rolex gibi özel saatlerde, ibrelerin çok yumuşak ve duyulmayacak şekilde hareket etmesi nedeniyle benzersiz teknolojiler kullanılır. Yani bir Rolex tutuyorsanız ve tıkırtısını duyuyorsanız, bu sahte bir saattir. Emin olmak kesinlikle saatin kollarına, nasıl hareket ettiklerine bakın: sarsıntılı veya yumuşak.

3. Gerçek Rolex'ler safir cam ve katı metalden yapılmıştır, bu nedenle oldukça ağırdırlar. Sahte ürünler genellikle hafif metallerden ve plastik camdan yapılır.

4. Replika üreticileri, hareketi görmenizi sağlayan şeffaf bir arka panele sahip saatler yaparlar. Bu o kadar dikkat dağıtıcı ki, dikkatinizi diğer tüm detayların kalitesinden uzaklaştırmanıza izin veriyor. Aslında Rolex'in şeffaf panelli tek bir modeli yoktur.

5. Hemen hemen tüm Rolex modellerinde kadranın sağ tarafında yerleşik bir tarih göstergesi bulunur. Bu göstergenin üzerinde tarihi iki katına çıkaran bir büyüteç var. Sahte saatlerde ya hiç yoktur ya da büyüteç sahtedir, tarihi artırmaz. Yüksek kaliteli sahte ürünlerin hem tarih göstergesi hem de gerçek bir büyüteç olduğu görülür. Ama o zaman bile bir yol var sahte tanımlamak. Orijinal Rolex'te tarih tamamen büyüteç karesine yerleştirilmiştir, ancak sahteciler bu tür ayrıntılara fazla dikkat etmezler, bu nedenle genellikle büyütülmüş rakam tarih penceresine sığmaz.

6. Orjinal saatin safir camına alttan altı numaranın karşısına lazerle noktalı çizgiler şeklinde bir taç uygulanıyor.

7. Kadrana dikkat edin: tüm yazılar ve sayılar açık, eşit ve hatasız olarak uygulanmalıdır. Boyanmamalı, oyulmalıdırlar. 12 sayısının üzerindeki kurma kolu ayrı bir unsur olmalı ve kadranda damgalanmamalıdır.

8. Tüm orijinal Rolex saatler su geçirmezdir. Saati bir bardak suya koyup birkaç dakika orada tutarsanız çalışmaya devam edecektir. Sahteler bu tür deneylerden sonra bozulur. Rolex serisinde, derin dalış için tasarlanmış örnekler de vardır - Deepsea koleksiyonu.

9. Metal kayış, taç şeklinde markalı bir gravür içermelidir.

Rolex saatler için, iç mekanizma mutlaka "güneş ışınları" şeklinde guilloche ile ve bazı durumlarda kadranla kaplıdır.



Sahte saat. İşaretlemenin maliyeti yaklaşık ruble idi.

Guillochlu kadranlı orijinal Rolex.

Kategoride popüler:

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

Danil Koretsky: Dövmeli cilt

okuman
Aile hakkında dövme yazı

Aile hakkında dövme yazı

okuman
Skyrim'de taş ocağı taşı nereden bulunur Skyrim'de taş ocağı taşı nereden alınır

Skyrim'de taş ocağı taşı nerede bulunur Taş ocağı taşı nereden alınır

okuman
İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

İzografları tahmin ettikten sonra nesnelerin isimlerini öğreneceksiniz.

okuman

gerçek deri nasıl anlaşılır replika saat quikr

Date/10/15Click

Home>>

Jaeger-LeCoultre, uzun bir saatçilik geleneğine bağlı replika saat Bvlgari Replika kalıyor sahte elmas rolex ve yenilik için İsviçre kopyaları saatler sınırsız bir coşkuya sahip. Bu yıl, büyük atölyenin görkemli tarihinde silinmez bir iz bırakan zil seslerinin karmaşık işlevlerini yeniden yorumladı: dakika tekrarlayıcı ve Dunhill Replika hatıra güvenilir kopya izleme siteleri kutusu.

Graham Replika

sahte rolex

Metal zincir askılı kasanın her iki yanında 'bambu tarzı damalı süslemeler' var. Zincir kayış, karmaşık ve hassas bir şekilde ayna ile cilalanmıştır ve ince çizgi deseni, Tissot'un görünüm ve işçilikteki niyetlerinin güzelliğini gösteren ucuz rolex saatler kopyası karmaşık bir işlem stiliyle iç içe geçmiştir. replika saat Düşük anahtar lüksü ve ölçülü bir atmosferi ortaya çıkarır.

Certina mekanik saatler genellikle beş veya altı bin fiyat aralığında, kuvars saatler doğal olarak daha ucuzdur. Certina'nın kuvars performansının, İsviçre resmi kopyaları izle gözlemevi tarafından kolayca onaylanan Precidrive kuvars hareketi gibi daha kesin bir yönde çalıştığını ve doğruluğunun sıradan kuvars hareketinden çok daha fazla olduğunu belirtmek gerekir.

Yeni Jaeger-LeCoultre Beichen serisi kronograf, bu serinin asil atmosferini yansıtan koyu gri kadranı ve pembe altın salınımlı ağırlığı funduszeue.info ile pembe altın kullanan tek saattir.

Bu hediye kutusu, Baume Mercier Replika gelişmiş saat koleksiyonunun uzmanları replika saat için özel olarak yaratılmıştır. Dünyada beş setle sınırlıdır ve bağımsız bir numara ile donatılmıştır. Cartier'in üç gelişmiş karmaşık saatinin bir modelini cömertçe sunar. Üç saat aynı yuvarlak kasa tasarımını kullanır ve mavi emaye kadran uyumludur.

Hem harici hem de pratik işlevlere sahip bir SEIKO BRIGHTZ saat. Kadranda haftanın geriye dönük göstergesi, 24 saat göstergesi ve iki zaman ibresi bulunur. İkincisi, iş amaçlı seyahat edenlerin iki yer arasındaki zamanı doğru bir şekilde kavramasına olanak tanır; bezel Haritadaki saat, üç bölge ve dört büro dahil olmak üzere dünyanın 24 önemli şehri ile işaretlenmiştir ve kullanıcıların saat dilimini kolayca bölmelerine ve dünya saatini doğru bir şekilde hesaplamalarına olanak tanır. Sık sık dünyanın her yerinden seyahat eden iş elitleri için, vazgeçilmez bir en iyi arkadaştır. Kilitlenebilir musluk ve vidalı arka kapak, saatin su geçirmezlik performansını artırır; Günlük replika saat 10 atmosferlik su geçirmezlik özelliği, saati yalnızca çalışmasını ve kullanılmasını sağlamakla kalmaz, aynı funduszeue.info zamanda seyahat rolex milgauss kopyası ederken ucuz sahte saatler takmayı daha kolay hale getirir. Düzgün replikalar saatler görünüm tasarımı ve benzersiz taşlama taşı parlatma yöntemi, paslanmaz çeliğin mükemmel parlaklığını gösterir ve düşük anahtarlı insancıl bir atmosfer gösterir. En iyi iş saatleri için yeni bir ölçüt oluşturmak için görünümü ve işlevi başarıyla birleştiriyorlar.

 replika saat

Kadran, Beichen serisinin en sportif saati olan takimetre ölçekli bezel ile donatılmıştır. İki işlev kadranı 3 ve 9 'saat yönünde, düzgün bir şekilde düzenlenmiştir.

Bu saat Lady Serande serisi pırlanta yüzük stiline sahip saatin paslanmaz çelik malzemesidir. Beyaz sedef kadrana, pembe sahte bir rolex bul altın ibrelere, parlayan saat imlerine ve kadranda yumuşak hatlara sahiptir. İpek kayış ile donatılmıştır. Küçük takvim saat rolex saat kopyası 6'da bulunur ve kalibre 40 saatlik güç rezerviyle donatılmıştır.

4 Mayıs öğleden sonra, merakla beklenen Longines Grand Prix başladı. Sonunda, replika saat İsrailli kadın binici Daniel Goldstein üstün performansıyla şampiyonluğu başarıyla kazanırken, İrlandalı sürücü Dalag Kenny ve Hollandalı binici Jul Verlin ikinci ve üçüncü oldu. Longines Amerika Başkan replika saat Yardımcısı Bay Li Li, kazanan binicileri ödüllendirmek ve Longines saatlerini ödüllendirmek için Longines'in zarif elçisi Guo Fucheng ile el ele verdi.

PrevNext

Related Post:

$In stock

Rated /5 based on customer reviews


© All Rights Reserved.

pahalı erkek kol rolex çakma replika saat çakmak toptancıları

Date/10/13Click

Home>>

Kuvars saatler genellikle pillerle çalıştırılır, ancak kopya saatler rolex ara sıra istisnalar da vardır - bazıları ayrıca hat gücü için A / C adaptörleri kullanır, bu da saatin duvar prizine yakın yerleştirilmesi gerektiği anlamına gelir. Yerleşik tip en iyisidir, ayrıca kabloyu da gizleyebilirsiniz.

Rolex (Rolex) Oyster bilezik Ball Replika klasik demiyorum, herkesin bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ve bu Oyster Perpetual Deniz Elçisi Deep Sea bu bileziği yeni bir boyuta yükseltti. Bu, performansın sınırlarını zorlamayı hedefleyen ve metreye kadar su geçirmezlik özelliğine sahip İsviçre yapımı replika saatler bir saattir.

kaliteli kopyalar saatler

,3 manuel kurmalı mekanizma, 12 saat tourbillon, pembe altın kasa, siyah rodyum kaplama kadran, ışıltılı malzemeden Breguet iskelet ibreler, pembe altın bilezik veya altın tokalı siyah kauçuk kayış ile donatılmıştır.

Breitling'in kendi ürettiği çift zaman dilimli mekanizma ile donatılan Breitling Bentley World Time B04S kronograf, yeni bir karbon fiber kasa ve kadranla geri döndü. Dünya çapında parça ile sınırlı ve Bentley'in yarış efsanesine saygı duruşunda bulunuyor. !

rolex çakma replika saat

'da bezel için en güçlü haber, Rolex'in fiyatlarını tamamen ayarlamış olmasıdır. Rolex'in en son saat fiyatları hakkında endişesi olan herkes için bugün buywatches, fiyat ayarlamasından önce ve sonra ilk on popüler modelin bir karşılaştırmasını derledi (buywatches kullanıcılarına göre) Dikkat sıralaması, böylece artışı ve fiyatı görebilirsiniz. fiyat ayarlamasından sonra daha doğrudan. (Resmi rolex çakma ABD resmi fiyatı)

'te Charles-Félicien Tissot, ilk Tissot saat yapım stüdyosunu kurdu ve şirketi İsviçre'nin Lilock kasabasında Klein Wayan Caddesi'nde kurdu. yıl replika saat gibi kısa bir rolex çakma sürede, tarihin temposu 'e saatin hassas bir şekilde ayarlanmasıyla geldi. Tissot, yeni bir devrim niteliğindeki tam otomatik mekanik güç 80 hareketini yenilikçi bir şekilde karşılayarak, gravür adına daha da fazlasını getiriyor Bu yıl Basel Saat Fuarı'nda geçmişin görkemli yıllarını İsviçre saat kopyaları anmak için iki saat tanıtıldı.

der Big Date 60th Anniversary Limited Edition Watch Büyük takvim saatinin kopya izleme bilgisi teknik zorluğu, esas olarak mekanizmanın yapısını değiştirmek için mekanizmanın daha büyük bir konumunu işgal etmesinden kaynaklanmaktadır ve genel büyük takvim saati de Audemars Piguet Replika dünya saati ve saatle karmaşıktır. ay. İşlev, bu işleve sahip saatleri değerli kılar. Jaquet Droz GRANDE DATE COTES DE GENEVE dizisi izle O halde büyük ay evresinden bahsedelim. Star Luo ayı kovalar, bilek Chanjuan gibi, ay evresi son yıllarda replika saat giderek daha popüler hale gelen karmaşık bir işlevdir. Yumuşak ay ışığı olduğunda bilek görünümüne dahil, kesinlikle daha büyük olmasını umuyoruz! Daha güzel! Bu sırada büyük ucuz sahte saatler ay fazı ortaya çıktı, konuşma dilinde, ayın kadranın yarısını kapladığı bir saatti. Bu Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Serenity escort serisi Jaeger-LeCoultre Rendez-Vous Serenity escort serisi ay fazı saati esas olarak pembe altın ve büyüleyici mavi renktedir ve çoklu elmaslarla süslenmiştir, Ay fazı ekranının konumu da Güneşin radyal kadranının üst yarısında saat figürleri, pırlantalı pırlantalı bezel setine karşı daha çarpıcı olan yarım dairesel bir kemer şeklinde düzenlenmiştir. Gizemli ve öngörülemeyen yıldızlar zekice size rolex çakma romantik bir tarihin sizi tam ve eğlenceli bir şekilde bekleyeceğini hatırlatıyor. Meister rolex çakma Singer Lunascope Moon Phase Watch , bu L ile son teknoloji Alman saat markası

kopya watche

Dişli tarzı Tom Ford Replika taç, kullanıcının zamanı ayarlaması için uygundur. Taca bir safir Vacheron Constantin Replika yerleştirilmiş ve gümüş ve beyaz saat mavi saniye ibresi ile süslenmiştir. replika saat Tepenin üst ve alt kısmında zamanlama için başlatma ve duraklatma / sıfırlama düğmeleri bulunur.

Yeni çok fonksiyonlu otomatik spor serisi, kişilik dolu 5 spor saatinden oluşuyor. Şık tasarım ve sahte movado saatler sert dokulu malzemeler, hassas zamanlama işlevini mükemmel şekilde yorumlar. Tianyi adlı bu porselen beyaz saat, beyaz hafif kauçuk kayış kullanır ve yüksek teknoloji ürünü çok işlevli kadran, moda anlayışıyla dolu basit bir stil sunar.

Son yıllarda, Rolex kademeli olarak yeni nesil 70 saatlik güç mekanizmanın yerini alıyor. Henüz su rolex çakma hayaleti olmadığı için, şu anda hareketini kullanan su hayaleti, 50 kulaç Bathysacaphe'den ve hareket konfigürasyonundan hala daha zayıf. Haima Ocean Universe Yeni nesil mekanizma ile replika saat karşılaştırıldığında, kalibre daha kısa bir güce sahiptir ve kalibre 48 saattir. Ancak Rolex'in çok iyi olduğu şey, ister ister yeni hareketi olsun, seyahat süresi rolex kopyaları standardı aynıdır, hepsi günlük + İsviçre kopyası rolexes 2 / -2'lik Rolex Süper Gözlemevi standardıdır. Seri üretilen tüm saatlerin en yüksek seyahat süresi standardı olan + 2 / -2'nin günlük seyahat süresi standardı, yenilmez olan Patek Philippe'in + 2 / -3 standardını aşıyor. Ancak Rolex, 50'nin aksine her Dewitt Replika zaman dipsiz kalmıştır. kulaçlar, hipokampus hareketi göfunduszeue.infoıca, Rolex Water Ghost tarafından kullanılan seramik bezel 50 kulaç Bathysacaphe ve denizatı deniz evreninden farklı olarak platin spreylenmiştir. Rolex Water Ghost'un tokası uzatılabilir veya kısaltılabilir. hızlı bir şekilde.

Ustalıkla tasarlanmış Milanese örgü kemeri, şüphesiz rolex çakma bu yılın Possession saatinin en önemli özelliği. Yumuşak, pürüzsüz ve lüks altın örgülü zincir kayış el yapımıdır ve benzersiz ve zarif bir doku sunar. Sedef kadran parlaklığı yansıtır. hafif ve klasik dönen çerçeve, akışın ihtişamını replika saat yakalamak için muhteşem elmaslarla dekore edilmiştir.

Reine de Naples Queen of Naples serisi gündüz ve gece sergilenen üst düzey mücevher saatleri, sofistike bir mekanik cihazla güneşi, ayı, yıldızları ve gece ve gündüz şarkı söylüyor. Bezel ve kasanın dış kenarı kare elmasla, kadran ve ucuz çoğaltma rolex küre şeklindeki çıkıntılar replika saat ise pavé elmaslarla süslenmiş. Taç ayrıca damla şeklinde tek bir elmasla süslenmiştir. Queen of Naples serisi için özel olarak bir rolex'in sahte olup olmadığı nasıl anlaşılır yapılmış bir mekanizma ile donatılmıştır. Kadranda saat ve dakikayı göstermenin yanı sıra gündüz ve geceyi gösteren bir yardımcı kadran daha bulunuyor. İki kadran '8' şeklinde serpiştirilmiştir. Güzel anlam dolu olduğunda, sonsuzluğu da simgeliyor

PrevNext

Related Post:

$In stock

Rated /5 based on customer reviews


© All Rights Reserved.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası