seni kalbime sakladım oyuncu kadrosu / TRT'nin yeni dizisi "Seni Kalbime Sakladım" izleyici ile buluştu - Son Dakika Haberleri

Seni Kalbime Sakladım Oyuncu Kadrosu

seni kalbime sakladım oyuncu kadrosu

Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları Karakterler Resimli &#;: Seni Kalbime Sakladım dizi konusu nedir, hangi g&#;n, nerede &#;ekiliyor?

Son Dakika Haberler
CaddeSeni Kalbime Sakladım Oyuncuları Karakterler Resimli &#;: Seni Kalbime Sakladım dizi konusu nedir, hangi g&#;n, nerede &#;ekiliyor?

-

Son dakika: Seni Kalbime Sakladım oyuncularının isimleri! Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları ve karakterleri a&#;ıklandı! İşte Seni Kalbime Sakladım oyuncu kadrosu

Yapımını Sev Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu, senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya’nın yazdığı “Seni Kalbime Sakladım” dizisi yakında TRT 1 izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Seni Kalbime Sakladım dizisinin oyuncuları kim?

Seni Kalbime Sakladım  Oyuncu Kadrosu

Seni Kalbime Sakladım dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Seni Kalbime Sakladım oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

Seni Kalbime Sakladım Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Seni Kalbime Sakladım dizisinin oyuncuları arasında; Osman Alkaş, Gülseren Gürtunca, Evren Duyal, Mehtap Bayri, Elçin Afacan, Gökçe Akyıldız, Ali Öner, Berke Üsdiken, Ferhat Baynal, Sibel Aytan, Derda Yasir Yenal, Emre Taşkıran, Evren Duyal, İlayda Yıldırım, Tarık Ündüz, Denizhan Kınacıgil, Özge Akdeniz, Ramiz Mullamusa ve Ayberk Aladar yer alıseafoodplus.info Kalbime Sakladım, 

Seni Kalbime Sakladım Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri 

Seni Kalbime Sakladım Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri açıklandı. Seni Kalbime Sakladım Oyuncuları Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Gökçe Akyıldız ve Elçin Afacan ile birlikte Mehtap Bayri ve Osman Alkaş da yer alacak. Trt 1&#;in yaz dizisi olarak ekranlara getireceği Seni Kalbime Sakladım dizisinin yapımcılığını Sev Yapım&#;ın senaryosunu ise Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya yazacak. Seni Kalbime Sakladım dizisinin yönetmeni ise Şenol Sönmez olacak. Seni Kalbime Sakladım dizisi 30 Haziran Perşembe akşamı yayın hayatına başlayacak ve yaz sezonun ardından şubat &#;e kadar ekranlarda olacak.

Seni Kalbime Sakladım Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Sevda Erginci (Zeynep)

Güzel oyuncu Sevda Erginci 3 Ekim İstanbul doğumludur ve 29 yaşındadır. İlk olarak Karagül dizisinde yer alan Sevda Erginci Hayat Bazen Tatlıdır, Ver Elini Aşk, Yasak Elma, Sevgili Geçmiş ve Uyanış: Büyük Selçuklu dizilerinde başrolde  yer almayı başarmıştır. Son olarak El Kızı dizisinde yer alan Sevda Erginci cm boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. Sevda Erginci Seni Kalbime Sakladım dizisinde ZEynep isminde güzeller güzel bir kıza hayat verecektir.

Zeynep hem zengin hem de zeki bir kızdır. Kendi aile şirketleri olan Yusuf Abdullah isimli kimya şirketinin Ceo&#;sudur. Dedesi ve babaannesinin artık evlenmesi için yaptığı baskılardan yılar ve istemese de hiç tanımadığı Civan Mert&#;i sevgilisi olarak tanıtır. İş hayatına her türlü riski alıp başarıdan başarıya koşan Zeynep paradan çok mutluluğu önem vermektedir. Zeynep dedesine söylediği bir yalanı toparlamak için Civan Mert ile 2 aylık bir sevgililik oyunu oynasa da bu oyun gerçeğe dönecektir. 

Ekin Mert Daymaz (Mert)

Seni Kalbime Sakladım oyuncu kadrosunda erkek başrol oyuncusu olarak yer alacak olan Ekin Mert Daymaz son dönemde Gençliğim Eyvah, Payitaht Abdulhamid ve Savaşçı dizilerinde yer almıştır. Ekin Mert Daymaz 2 Aralık Hollanda doğumludur ve 32 yaşındadır. Ekin Mert Daymaz&#;ın önemli dizileri arasında Çilek Kokusu, Hayat Sevince Güzel ve Ağlama Anne gibi dizilerde vardır.  Ekin Mert Daymaz cm, boyunda ve 78 kg ağırlığındadır. Oyuncu Melisa Şenolsun ile sevgilidir.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Mert eğitim ailesinin geçimini sağlayabilmek için vale olarak çalışan fakir ama gururlu bir gençtir. Civanmert&#;in en sevmediği şey yalandır ama Zeynep&#;ten gelen sevgililik oyunu teklifini paraya ihtiyacı olduğu için vee  ailesi zor durumda olduğu reddedemez ve Zeynep ile sevgililik oyununa başlar. İlerleyen dönemde Civanmert kendini uygun görmese de Zeynep&#;e aşık olacaktır. Mahallede ona Civanmert derler; naif ama mert mahalle delikanlısıdır. 

Elçin Afacan (Reyhan)

Kalbime Sakladım oyuncu kadrosunda Reyhan karakteri ile yer alacak olan tatlı oyuncu Elçin Afacan yılında İstanbul da dünyaya gelmiştir ve 27 yaşının içindedir. İçerde dizisi ile tanınmıştır. Son yıllarda Sen Çal Kapımı ve Bir Aile Hikâyesi dizilerinde başarı ile yer alan Elçin Afacan Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur

Reyhan Civan Mert&#;in kız kardeşi ve Türkan&#;ın da kızıdır. Ajan gibi bir kızdır. Çevresinde olan biteni kaçırmaz her şeyden haberi vardır. 

Gökçe Akyıldız (Deren TOKGÖZ)

Kalbime Sakladım başrol oyuncularından olan Gökçe Akyıldız 30 Ekim Sinop doğumludur ve 30 yaşındadır. Kırgın Çiçekler dizisi ile tanınan Gökçe Akyıldız eşi Mustafa Özyurt&#;tan ayrılmıştır. Bir çocuk annesi olan Gökçe Akyıldız 1,64 m boyunda 51 kg ağırlığındadır. 

Deren güzel ve akıllı bir kızdır ancak aşk hayatında işi bir türlü rast gitmez; 30&#;una merdiven dayamıştır ama hala evlenecek sağlam bir adam bulamamıştır. Kendine ait bir patisseriesi vardır. 

Derda Yasir Yenal (Olcay)

Berlin doğumlu olan Derda Yasir Yenal 31 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi mezunu olan Derda Yasir Yenal oyunculuğun yanında sunuculuk da yapmaktadır. Amerika&#;da oyunculuk ve sunuculuk dersleri alan Derda Yasir Yenal Sevda Kuşun Kanadında ve Yüzleşme dizilerinde başarı ile yer almıştır ve sunduğu Dinle Kazan yarışmasını ile unutulmamıştır.

Olcay da Zeynep&#;in şirkette en önemli yardımcılarından biridir. Aynı zamanda Zeynep&#;in  özel hayatına aldığı ve her şeyini paylaştığı dört kişiden biridir. Suzi ile evlidir. 

Sibel Aytan (Suzi)

Şafak Vakti Filmi ve Hıçkırık dizisinde yer alan Sibel Aytan Seni Kalbime Sakladım dizisinde de yer alacaktır. İstanbul doğumlu olan Sibel Aytan Müjdat Gezen Eğitim Merkezinde oyunculuk dersi almıştır.

Suzi Olcay&#;ın eşidir. Zeynep&#;in dört yakın arkadaşından biridir.  

Mehtap Bayri (Türkan)

Mehtap Bayri 15 Mart de Mardin de dünyaya gelmiştir ve 45 yaşıdnadır. Kalk Gidelim ve Adı Sevgi dizilerin Mehtap Bayri&#;nin yer aldığı önemli dizilerdir.

Türkan Civan Mert ve Reyhan&#;ın annesidir. Türkan iki çocuğuna hem anne olmuştur hem de baba. Türkan&#;ın tek bir isteği vardır oğlu Civan Mert&#;i evlendirmek ve mürüvvetini görmek. 

Osman Alkaş (Yusuf Abdullah)

Son olarak Alef ve Vuslat dizilerinde izlediğimiz Osman Alkaş 3 Hasım Kıbrıs doğumludur ve 67 yaşındadır. Ankara Devlet Konservatuvarında Oyunculuk bölümü mezunu olan Osman Alkaş kendisi gibi tiyatro oyuncusu Deniz Çakır ile sevgilidir.

Yusuf Abdullah Gören Zeynep&#;in dedesidir. Yıllarca çalışmış didinmiş çok para kazanmıştır. Eşi Adalet ile tek istedikleri şey bir torundur.

Gülseren Gürtunca (Adalet)

Seni Kalbime Sakladım oyuncusu olan ve dizi de Adalet karakteri ile yer alan Gülseren Gürtunca Eskişehir doğumludur ve 72 yaşındadır. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Gülseren Gürtunca Seksenler ve Aliye dizileri çok sevilmiştir.

Adalet Zeynep&#;in babaannesidir. Zengin bir kadın olan Adalet&#;in tek isteği torununun mutluluğunu görebilmektir. 

Berke Üsdiken (Güven)

Güvercin Dizisi Müslüm ve İyi Aile Babası dizisinin Doktor Emre&#;si Berke Üsdiken Güven karakteri ile Seni Kalbime Sakladım oyuncuları arasında da yer alacak. İstanbul doğumlu olan Berke Üsdiken cm boyundadır ve 26 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro eğitimi alan Berke Üsdiken&#;in bilinen bir sevgilisi yoktur.

Güven Civan Mert&#;in en yakın arkadaşıdır. Eda&#;ya aşıktır. Aklı bir karış hava da kola yoldan para kazanmak isteyen güvenilmez bir tip olsa da kötü yanlarını asla Civan Mert&#;e göstermez. 

Ali Öner (Mete)

Ali Öner&#;de Mete karakteri ile Seni Kalbime Sakladım oyuncularından olacak. Daha önce Trt 1&#;in 15 Temmuz belgeseli Mahrem&#;de başrol oyuncusu olarak yer alan Ali Öner da Best Model Of Turkey derecesi kazanmıştır.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Mete Zeynep&#;in üniversite yıllarında ki sevgilisidir. Mete Zeynep&#;in kendisine olan ilgisinin farkındadır; fakat Zeynep&#;e karşı bir şey hissetmemektedir. Tamamen çıkarcıdır. 

Emre Taşkıran (Pamir)

Emre Taşkıran İstanbul doğumludur ve 23 yaşındadır. Ankara Üniversitesi oyunculuk bölümü mezunu olan Emre Taşkıran son olarak Gülizar ve Tatlı İntikam dizlerinde yer almıştır. Emre Taşkıran Seni Kalbime Sakladım oyuncusu olacak ve dizi de Pamir isminde genç bir adama hayat verecek.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Pamir Yusuf ve Adalet&#;in Almanya&#;da yaşayan torunudur. Zeynep&#;inde kuzenidir. 

Tarık Ündüz (Canberk)

Tarık Ündüz 4 Temmuz İstanbul doğumludur ve 34 yaşındadır. Oyuncu Gazanfer Ündüz&#;ün kızıdır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Seni Kalbime Sakladım oyuncu kadrosuna son anda seçilen Tarık Ündüz dizi de Canberk karakteri ile yer alacaktır.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Canberk Zeynep&#;in şirkette özel asistanı ve sağ koludur. 

 

Evren Duyal (Firu)

Evren Duyal son olarak Servet dizisinde yer almıştı. Bir dönem Evren Duyal&#;ı Aşk-ı Memnu dizisi ile tanımıştı. Evren Duyal 24 Temmuz İstanbul doğumludur. Evren Duyal 49 yaşındadır.

Firuze Zeynep&#;in evinde ki hizmetlisidir. Zeynep&#;in  küçüklüğünden beri yanındadır. Sadık bir çalışandır; ailenin bir üyesi gibidir. 

Ferhat Baynal (Veysel)

Sana Söz dizisinde Zeki karakterine hayat veren  ve Tutar Mı Tutar isimi Show TV dizisinde yer alan Ferhat Baynal sunuculuğu ile de tanınmıştır. Haliç Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan Ferhat Baynal 29 Ağustos doğumludur ve 37 yaşındadır.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Veysel Civan Mert&#;in mahalleden yakın arkadaşıdır. Civan Mert&#;i çok sever. Eda&#;nın da abisidir. 

 

İlayda Yıldırım (Eda)

İlayda Yıldırım son olarak Ege&#;nin Hamsisi dizisinde Hale KASAPOĞLU karakteri ile yer alan İlayda Yıldırım 14 Haziran doğumludur ve 20 yaşındadır.

Seni Kalbime Sakladım dizisinde Eda Reyhan&#;ın arkadaşı ve Veysel&#;in kız kardeşidir. Civan Mert&#;e aşık ama kimsenin onu görmediğini düşünüyor.

Denizhan Kınacıgil (Oğuz Bilgiç)

Denizhan Kınacıgil 14 Ekim İstanbul doğumludur ve 34 yaşındadır. İzmir Ekonomi Üniversitesinde Reklamcılık ve Halkla İlişkiler eğitimi alan Denizhan Kınacıgil son olarak Kocamın Ailesi dizisinde yer almıştır.

Oğuz Bilgiç ünlü bir dizi oyuncusudur. Organik hayatı seçtiği için Zeynep&#;in markası Yusuf Abdullah&#;ın kolonya reklamında oynamak istemez. Zeynep&#;in planı ile herkes Oğuz ve Zeynep&#;i sevgili sanar. 

Özge Akdeniz (Seçil)

Yüzleşme Dizisinde Hazal karakteri ile yer alan Özge Akdeniz Seni Kalbime Sakladım oyuncusu oldu. Daha önce de Hıçkırık ve Keşke Hiç Büyümeseydik dizilerinde yer alan  Özge Akdeniz 24 yaşındadır.

Seçil Türkan&#;ın Civan Mert&#;e bulduğu kızdır. Almanya&#;dan yeni gelmiştir. Civan Mert&#;i çok yakışıklı bulur ama bu ailenin kendi klasına uygun olmadığını düşünür. 

Ramiz Mullamusa (Osman)

Sekoloji menajerliğin oyuncusu olan Ramiz Mullamusa Beni Bırakma ve Aşk dizilerinde yer alan Ramiz Mullamusa en önemli ekran deneyimini ise Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Aziz karakteri ile yaşayacaktır. Ramiz Mullamusa  doğumludur ve 23 yaşının içindedir.

Osman Veysel&#;in yanında çalışan komidir. 

Ayberk Aladar

Kefaret dizisinin Emre&#;si Ayberk Aladar Ankara doğumludur ve 30 yaşının içindedir. Beykent Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alan Ayberk Aladar daha önce de Umutsuz Ev Kadınları, Avlu ve Doksanlar dizisinde yer almıştır.

Felicia SAĞNAK

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.