edremit üstek koleji / Akçay Üstek Koleji | Balıkesir

Edremit Üstek Koleji

edremit üstek koleji

BALIKESİR EDREMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Özel Edremit Üstek Okulları Yönetiminden, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup ÖZBEK'e Ziyaret.

Özel Edremit Üstek Okulları Yönetiminden, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup ÖZBEK'e Ziyaret.

          Özel Edremit Üstek Okulları Müdürü İlke EFE ve okul yöneticileri Meral ÇELEBİ, Mustafa BABÜR ve Nezahat YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup ÖZBEK'i ziyaret ettiler. Misafirlerimizi makamında ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yakup ÖZBEK, kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Yayın Tarihi Temmuz

Soğanyemez Mah. Yılmaz Akpınar Bulvarı No9 Edremit/BALIKESİR - () 15 04, () 27 40

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.

Kökeninde Saygı, sevgi ve özveri olan Üstek Ailesinin fikir babası, önderi Atatürk tür. Evlatları onun izindedirler, dolayısıyla O’nun Türk Ulusunda belirlediği ve beklediği özellikleri taşırlar. Çünkü Atatürk demek akıl demektir. Atatürk, üreten insandır ve bu özelliğini hayata geçirmiştir. Üretkenliğini ve çağlar ötesi kişiliğini en iyi biçimden yansıtan devrimlerinin içerisinde en önemlilerinden biriside Eğitim Devrimidir.

“Eğitim ciddi bir iştir, Eğitimi bilmek yetmez ona gönül vermek gerekir”.diyen Sayın Göksel ÜSTEK

, üstün nitelikli ve kaliteli eğitimin çocuklarımızın hakkı olduğu gerçeğinden hareketle, hedeflerini daima yüksek tutmaktadır. Üstek Koleji Okulları Atatürk ilke ve inkılapları ülkemizin değerlerine bağlı, yaratıcı, üretken, dünya ile kucaklaşabilecek, evrensel değerlerle bezenmiş bireyler yetiştirme amacı doğrultusunda hizmet vermeye devam etmektedir.

Günü yakalamak hatta günün önüne geçmek, hep ileride yaşamak demektir. Atatürk’ün izinden yorulsanız dahi, onun tabiriyle “ölmek var, dönmek yok” dönerseniz başkaları sizi kontrol eder. İnsanın en değerli özelliklerinden birisi özgürlüğünü korumaktır. Tüm vasıflara sahip olmak için yapacağınız tek şey vardır. Aklınızı bir takım izlere takmamak, üretmek, açık fikirli olmak, kimlik sahibi olmak, ailenizle, ülkenizle gurur duymak. Atatürk onun için “Türk, öğün, çalış, güven” dedi.

Şunu hiçbir zaman unutmayın ki O’nu ve kurduğu Cumhuriyeti yaşatmak bizim elimizde.


Sahip olduğumuz değerleri ve yetenekleri en üst düzeyde kullanıp geliştirerek, lider eğitim öğretim kurumları arasında yerimizi almak ve bunu en iyi şekilde muhafaza etmektir.


DEĞERLERİMİZ

1- Genellik ve eşitlik

2- Ferdin ve toplumun ihtiyaçları

3- Yöneltme

4- Eğitim hakkı

5- Fırsat ve eğitim eşitliği

6- Süreklilik

7- Atatürk ilke ve İnkılâpları, Atatürk Milliyetçiliği

8- Demokrasi eğitimi

9- Lâiklik

Bilimsellik

Plânlılık

Karma eğitim

Okul - Aile işbirliği

Her yerde eğitim

Güvenirlik

Yeniliklere Açık olma

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir