tuzla otobüs terminali / Saraybosna - Tuzla Otobüs Bileti | CheckMyBus ile karşılaştır

Tuzla Otobüs Terminali

tuzla otobüs terminali

Otogarı, Tuzla, nerede, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş ile nasıl gidilir?

Tuzla şehrinde Otogarı konumuna Toplu Taşıma

Tuzla, Türkiye'deki Otogarı adresine nasıl gidebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? Moovit, en yakın toplu taşıma durağından adım adım yol tarifi ile Otogarı adresine ulaşmanın en iyi yolunu bulmanıza yardımcı olur.

Moovit, şehrinizde gezmenize yardımcı olacak ücretsiz haritalar ve canlı yol tarifleri sağlar. Saatleri, güzergahları, hareket saatlerini görüntüleyin ve gerçek zamanlı olarak Otogarı adresine ne kadar sürede ulaşabileceğinizi öğrenin.

Otogarı için en yakın durak veya istasyonu mu arıyorsunuz? Hedefinize en yakın durakların listesine göz atın: Çamlik - Tepe Ören Yönü; Eski Ankara Caddesi - Okan Üniv. Yönü; Otoyol Kavşağı; Viaport; Sultanbeyli.

OtobüsHGPKM18

Sizi daha erken zamanda ulaştırabilecek başka güzergah olup olmadığını görmek ister misiniz? Moovit alternatif rotalar veya saatler bulmanıza yardımcı olur. Moovit Uygulamasından veya Web Sitesinden kolayca Otogarı için yol tarifi alın.

Otogarı adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Tuzla konumundaki kullanıcılar dahil milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit'e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur. Moovit, en doğru otobüsü veya metro saatlerini bulmanıza yardımcı olan tüm toplu taşıma araçlarının bir arada olduğu ulaşım uygulamanızdır.

Otogarı için Otobüs ve Minibüs / Dolmuş fiyatları, ve tüm yolculuk ücreti hakkında bilgi için lütfen Moovit uygulamasını kontrol edin.

Havaalanı, hastane, stadyum, market, alışveriş merkezi, kafe, okul, kolej ve üniversite gibi popüler yerlere gitmek için uygulamayı kullan.

Otogarı adres: Tuzla Eski Ankara Asfaltı Caddesi Sokağı

Haber: Erkan YILMAZ

İstanbulTuzla’da, Orhanlı gişelerine çok yakın bir lokasyonda 45 dönümlük arazi üzerine İstanbul Anadolu Otogarı inşa edilmesi planlanıyor. İstanbul Anadolu Harem Otogarı projesine yönelik inşaatı üstlenen Park Group, basına ve Harem esnafına yönelik 7 Nisan Çarşamba günü bir tanıtım etkinliği düzenlendi.

Anadolu yakasına inşa edilmesi planlanan otogarın yılında hizmet vermesi planlanıyor. Harem Otogarı İşletmecileri Acenteleri ve Esnafları Derneği Başkanı Kemal Kolaçoğlu ve inşaatı üstlenen Park Group yetkililerinin verdikleri bilgiler şöyle… 

Burası, İstanbul TEM girişinde Orhanlı-Kurtköy gişeleri arasında yer alıyor. Gişelere bağlantımız trafiğe girmeden 1,5 km. Modern, çağdaş, akıllı sistemlerle donatılmış, kendi enerjisini sağlayan, işletme giderlerini minimize eden bir terminal inşa edilecek. milyon TL’nin üzerinde bir maliyet söz konusu. Şirket, özkaynakları ile bu terminali yap-işlet şeklinde yapacak. otobüs rampa çıkmadan, inmeden tek peronda bir araya gelebilecek, otobüsler yazılım sistemleri ile peronlara yönlendirilebilecek. Terminal içinde kişilik konferans salonu olacak, şoförlerin eğitimi burada yapılacak. Yine bu alanda, koltukların tamamı sökülerek kültürel etkinlikler de yapılabilecek. Acenteler eşit şartlarda kendilerini vitrin olarak sergileyebilecek. Bankalar, araç kiralama, otobüslere bakım sağlayacak alanlar olacak. Kaptanlara yönelik 3 yıldızlı otel konforunda misafirhane olacak. Alışveriş için mağazalar da yer alacak. Ücretsiz servis araçları olacak. Sağlık acil müdahale alanları olacak. Ayrıca bu terminal, engelli ulaşımına yönelik olarak da tasarlandı. Proje belediyeye sunulmuş durumda. Şu anda normal bürokrasi süreci devam ediyor. İnşaat en hızlı şekilde başlayacak. İzinler Tuzla Belediyesi’nden alınıyor. Bu alan hem Pendik hem Tuzla Belediyesi’nin sınırında, iki belediye de destek veriyor. Projenin aktarıldığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz de bu işin içinde yer almak istiyoruz, bize ne görev verilecekse sizin yanınızdayız” dedi. İstanbul içindeki bütün projeler İBB’den tasdiklenir, Anadolu Otogarı’nın projesi de tamamlandığında İBB’ye gidecek. Bütün ön izinler alındı, önce hafriyat işi var ve bir aydan önce tamamlanacak. İnşaat bir yıldan önce bitmese de öncesinde ince işler tamamlanacak. 

Biz icraat ortaya koyduk

Projenin adında Harem isminin de yer almasını isteyen Kemal Kolaçoğlu, “Harem artık bir marka. Biz de bu markayı yaşatmak adına terminal isminde Harem’e yer verdik. Biz esnaf olarak bir bütün olduk. Harem Otogarı’na yatırım yapan esnafın hakkını koruyacağız. Bu proje için söylenenlere değil, icraata bakıyoruz. Kimseye bir söz söylemedik, yerimizi, projemizi göstererek bir icraat ortaya koyduk. Kapımız herkese açık, herkes başımızın tacı. Kim camiadan tutmak istiyorsa destek vereceğiz” dedi. ■

Proje rakamları:

- 45 dönümlük arazi

- Günlük araç kapasitesi

- Peron sayısı

- Yolcu peronu metrekare

- Otobüs park alanı metrekare

- adet araç park alanı

- Alışveriş alanları metrekare

- Yeme içme alanları metrekare

- kişilik konferans salonu 2 sergi salonu 24 stant alanı 

Otobüs kalkışları ve varışları Tuzla

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!

Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!

Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Otobüs peronları: Tuzla

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Doğrudan ulaşılabilen şehirler

45

Otobüs peronlarının sayısı

2

Ülke

Bosna Hersek

Çevre dostu seyahat mi?

Evet

Sıkça Sorulan Sorular

Tuzla Otobüsü

Uygun fiyata Tuzla otobüs bileti satın alın

Tuzla istikametine otobüsle mi gitmek istiyorsunuz? Kamil Koç Tuzla istikametine giden konforlu otobüsler ile hizmetinizde! Tuzla otobüs bileti fiyatları TL’den başlamaktadır. Kamil Koç Anadolu’nun birçok noktasına seferleri aracılığı ile ulaşmaktadır. Bu yüzden her nereye seyahat etmek istiyorsanız, Kamil Koç size uygun bir rota sunar. Otobüs biletinizi alın, rahat koltuklarda ücretsiz internetin tadını çıkartarak seyahat edin. Otobüs biletinizi internet sitemizden, Kamil Koç mobil uygulamasından, ya da Kamil Koç bilet satış noktalarından dilediğiniz zaman kolayca satın alabilirsiniz. İnternetten ya da Kamil Koç mobil uygulamasından aldığınız otobüs biletlerinin çıktısını almanıza gerek kalmadan elektronik biletlerinizle seyahat edebilirsiniz. Size en yakın Kamil Koç bilet satış noktasını mı arıyorsunuz? İnternet sitemiz üzerinden bulunduğunuz semti seçip yakınınızdaki bir bilet satış noktasının bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Neden Tuzla seyahatiniz için Kamil Koç’u tercih etmelisiniz?

Farklı sefer saatleriyle Kamil Koç otobüsleri Tuzla seyahatiniz için en uygun tercihtir. Tuzla içinde 2 adet otogar bulunmaktadır ve bu noktaya 44 farklı bağlantı noktasından ulaşmanız mümkün. Tek yapmanız gereken sefer noktalarımızı inceleyerek ilgilendiğiniz bağlantıyı seçmeniz. Biletinizi internet sitesinden ya da Kamil Koç mobil uygulamasından kredi kartınızla güvenle alabileceğiniz gibi nakit ödeme yöntemini tercih ediyorsanız otobüs biletinizi bilet satış noktalarımızdan da alabilirsiniz. Seyahatinize engel olacak son dakika bir işiniz mi çıktı? Üzülmeyin! Bilet işlemleri menüsünden otobüsünüzün kalkış saatine 1 saat kalana kadar biletinizi ücretsiz iptal edip, dilerseniz paranızı iade alabilir ya da biletinizi yeniden farklı bir tarih için değiştirebilirsiniz. Bilet İşlemleri menüsü ile yapabilecekleriniz yalnızca bunlarla da sınırlı değil. Biletinizde bulunan güzergah, saat, yolcu adı ve iletişim bilgileri gibi tüm detayları bu menüden değiştirebilirsiniz. Seyahat eden siz değil de bir yakınız mı? Tüm Kamil Koç seferleri Otobüsüm-Yolcum Nerede menüsü üzerinden eş zamanlı takip edilebilir.

Araç içi hizmetler

Sizi seyahatinizde yol boyunca rahat ettirmek bizim için çok önemli. Otobüsünüze bindikten sonra arkanıza yaslanın, rahatınıza bakın ve araç içi hizmetlerimizin tadını çıkartın. Otobüslerimiz konforunuz için elektrik prizleri, ücretsiz internet hizmeti gibi olanaklar sunmaktadır ve deneyiminizi daha da özelleştirmek için yol boyunca hostunuz size ücretsiz yiyecek ve içecek ikramlarında bulunacaktır. Böylece siz Tuzla yolunda e-postalarınızı takip edebilir veya en sevdiğiniz televizyon kanalını ikramlarımız eşliğinde izleyebilirsiniz. Seyahat ederken cam kenarından manzarayı izlemeyi tercih edenlerden misiniz? Otobüs biletinizi satın alırken, seyahat için tercih ettiğiniz koltuğu müsait olanlar arasından seçerek ayırtabilirsiniz. Çift kişilik koltukta seyahat etmeyi sevmiyor musunuz? Merak etmeyin sizleri de düşündük. Müsaitlik durumuna bağlı olarak otobüslerimizdeki tekli koltukları da tercih edebilirsiniz.

Bosna Hersek içinde daha fazla seyahat seçeneği keşfedin



Otobüs içi hizmetler mevcut olmasına bağlıdır

Tuzla İDO Bileti

Tuzla İskelesinden Şehir Merkezine Ulaşım

Tuzla iskelesi Cami bölgesinde yer almaktadır. Bu bölgede yer alan nostaljik trene binerek, marinaya ulaşabilirsiniz. Marinada bulunan otobüs durağından geçen otobüslere, taksi ve minibüslere ulaşabilirsiniz.

Tuzla merkeze yakın olan marinadan 10 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda istediğiniz güzergaha ulaşım sağlayabilirsiniz. İstanbul kartla aktarma yaparak, Avrupa yakasına da ulaşabilirsiniz.

Bu ilçede ulaşım imkanları biraz kısıtlı ve belirli bir saate kadar olduğu için, planlı bir şekilde programınızı yapmanız gerekmektedir. İETT otobüslerinin düzenli olarak merkez ilçelere yaptığı seferler sayesinde kısa sürede gitmek istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.

Tuzla tersaneler bölgesinde yer alan iskele çevresinde sosyal alanlar yoktur. Ancak daha geride kalan bölgedeki Viaport Marinada her türlü alışveriş imkanının bulunduğu ve restoranla kafelerin yer aldığı bir alan vardır.

Otobüs ile Şehir Merkezine Ulaşım

Tuzla marina durağına ulaşmak için nostaljik tramvaya binerek 10 dakika içinde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tuzla – Kadıköy, TM Mimar Sinan Mahallesi – Tuzla, KM12 Tuzla Deniz Harp Okulu – Kartal Metro otobüsleri bu bölgeden geçmektedir. Otobüslerde İstanbul kart geçerlidir ve 5 TL karşılığında satın alınabilir.

Bu nedenle istediğiniz zaman dolduracağınız İstanbul kartınızla ekonomik seyahat etme imkanınız olacağından mutlaka kartınızı edinmelisiniz. Büfeler ve kart dolum noktalarından İstanbul kartı satın alabilirsiniz.

Taksi ile Şehir Merkezine Ulaşım

İDO iskelesinde taksi durağı yoktur ama kolay bir şekilde taksi bulabilirsiniz. Merkeze taksi ile kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Duraktan taksi çağırmak için en yakın taksi durağına 13 07 numarasından ulaşabilirsiniz.

Tuzla merkeze taksi 10 lira civarında yazmaktadır ama daha uzak mesafeler için yüksek ücretler ödemek zorunda kalabilirsiniz.


Deniz Yolu ile Şehir Merkezine Ulaşım

İDO iskelesinden Yalova’ya Bostancı ve Kartal aktarmalı olarak ulaşım sağlanan seferlerle bu bölgelere ulaşabilirsiniz. Tuzla’dan genelde Kadıköy’e ulaşım sağlanıp oradan Beşiktaş, Kabataş bölgelerine kolay bir şekilde ulaşılabilmektedir.


Özel Araç ile Şehir Merkezine Ulaşım

İskeleden çıkıp sahil yoluyla Kadıköy’e ulaşılabilir. Bunun için Manastır yolundan Rauf Orbay caddesine bağlanılarak, sahil bulvarından, Caddebostan Pendik sahil yoluna devam edilir. Turgut Özal Bulvarından ilerleyerek, Bostancıya, oradan da Kadıköy’e kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.  Ya da Şehitler Caddesi takip edilerek D karayolu ile ulaşım sağlanabilir.


Minibüs ile Şehir Merkezine Ulaşım

Sabah itibariyle başlayan minibüs seferleri, akşam ’e kadar devam etmektedir. Minibüslerle Pendik’e ulaşım sağlanmaktadır ve her 10 dakikada bir minibüsler kalkmaktadır.  Sık sık minibüsleri kullanan halk, genelde toplu taşıma için bu ulaşım aracını tercih etmektedir. 

Daha Fazla Göster

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir