izmir köpek fiyatları / İzmir Köpek Gezdirme Fiyatları | Armut

Izmir Köpek Fiyatları

izmir köpek fiyatları

İzmir Köpek Oteli

Birkaç dakika içinde teklifler gelsin, detayları mesajlaş ve anlaş.

Hızlı Teklif Al

Şehir Seç

İzmir Köpek Oteli

54

profesyonel sana hizmet vermek için hazır. Hemen teklif al, fiyatları ve yorumları karşılaştır.


İzmir Köpek Oteli için en iyi profesyonel listesi

oy
Köpeklerle Yaşam Atölyesi

Köpeklerle Yaşam Atölyesi

Çevrimiçi

2 yıldır gigbi'de

Konak, İzmir

Merhaba :) Öncelikle ;Özlem Geran, uzun yıllar çocuklarla sahne sanatlarında çalıştıktan sonra hayatına köpek eğitmeni olarak devam etmeye karar vermiş ancak işin özünün köpekler değil bizler olduğunu düşünerek çocuk/köpek/aile eğitimlerine başlamış bir köpek ruhu aşığıdır) 'Sekiz' ise mini ve orta ırk dostlarımız ve aileleri için kurulmuş bir "Köpeklerle Yaşam Atölyesi"dir. içeriğini anlatmak gerekirse başlıklarımız; -Yavru köpek eğitim/danısmanlık -Butik bakım -Köpek Kulübü; *Özel gün / kutlama. *Aile/çocuk/köpek özel Workshoplar. *Günlük / saatlik kreş-sosyalleşme. -Özel dikim kıyafet. -Organik bakım ürünleri 'dir. Atölyemiz dahil herşey organik ve el yapımıdır :) Ziyaretimize bekleriz kahvemiz hazır :)

Köpek Bahçesi

Köpek Bahçesi

Çevrimiçi

2 yıldır gigbi'de

Kemalpaşa, İzmir

Köpek Bahçesi, Kemalpaşa Ansızca Köyü’nde 5 yıldır faaliyet göstermektedir.Köpek otelimiz ve eğitim okulumuzu ziyaret edebilirizsiniz?

Berrin Görgün

Berrin Görgün

Çevrimiçi

5 aydır gigbi'de

Karşıyaka, İzmir

Merhabalar ben berrin. Daha Önceden golden, kangal ve kırma cinsi kopek, ankara kedisi, tekir, scottish cinsi kedilere bakma deneyimim oldu. Onun dışında sokaktan alıp baktığım sahiplendirdigim kedimlerim de oldu.Şuan benimle yaşayan 2 yaşında cocker cinsi köpeğim var. Erkek, kısır ,sosyal ve diğer bütün hayvanlarla uyumludur. Evde kuş ve tavsanla büyüdü. (şuan tavsanim yok) evimde kedi veya kopeginize ait ayrı odam da funduszeue.infoci olan esyalariyla kendini evinde gb funduszeue.infoiniza ilgi ve sevgiyle yaklaşıp sizsiz geçirdiği günleri stressiz, sağlıklı, mutlu ve güvenli geçirmeleri için ben burdayım.

Grande Sole Dog Resort

Grande Sole Dog Resort

Çevrimiçi

2 yıldır gigbi'de

Seferihisar, İzmir

Kurucumuz ve eğitmenimiz Güneş İpekkan, DEU Maden Mühendisliğini bitirmiştir. Motorsporlarında Türkiye Şampiyonu olduktan sonra yurt dışında ülkemizi temsil etmiştir. Offshore yarışlarında genel klasman dünya 4.lüğü bulunmaktadır. Güneş İpekkan, daha sonra köpek sporlarına merak sarmış ve dünyanın sayılı eğitmenlerinden Erdinç SARIMUSAOĞLU'nun öğrencisi olarak eğitmenliğe adım atmıştır. Son teknoloji ile donatılmış İzmir'in en büyük köpek eğitim ve konaklama merkezini kurmuştur. Sadece köpeklere hizmet vermekte olup siz değerli dostlarımızı ev ortamında hissettirip klup aile havası yaratmayı hedeflemiştir. Yarışmacı ruhu ile İzmir'de köpek sporlarının yaygınlaşması adına çalışmalarına devam etmektedir. Her ırk secereli iş ve pet köpeği temin edilmektedir. Grande Sole Dog Resort olarak yaşam biçiminize uygun , doğru ırk seçmenize yardımcı oluyor en az fiziksel özelliklere verilen önem kadar zihinsel sağlığa da önem veriyoruz. Konaklama Tüylü dostlarımızın konforlu, kaliteli yaşamı için m2 alana yerleştirdiğimiz otelimizde, köpeklerimiz rahatça koşturup oynarak sosyalleşebilirler. Butik otel anlayışı ile hazırlanan odalarımız 10m2 villa tipi olup, bitişik düzende değildir. Her bir odanın kendine özel çim bahçesi vardır. Her odada granit kaymaz zemin, granit duvarlar, ısınmayı sağlayan infrared ve hastenelerdeki hijyeni sağlayan mor ışık olan UVC sistemi bulunmaktadır. Köpeğini 7/24 izlemek isteyenler için kameralı odalarımız mevcuttur. Eğitim Klasik köpek eğitiminin yerine davranışçıl iletişim ile sevimli dostlarımızla mutlu kuyruklar, mutlu sahipler ilkesi doğrultusunda hareket ediyoruz. Yanlış bilinenin aksine, eğitime aşıları biter bitmez başlamak istiyoruz(4 ay). Otelimize sadece aşıları tamamlanmış köpekleri kabul ediyoruz. Son sistem teknoloji ile donatılmış tesisimizde m2 uluslararası ölçülerdeki IGP sahamızda köpek eğitimini uyguluyoruz. Sadece köpeklerin değil sahiplerinin de onlarla en doğru iletişimi kurabilecek bilincin verilmesi yönünde eğitim felsefesini edindik.

Melike Araç

Melike Araç

Çevrimiçi

1 yıldır gigbi'de

Buca, İzmir

Profesyonel değiliz sadece abi ve abla hizmeti veriyoruz. Evlatlarınızı kendi evladımız gibi bakmaya çalışıyoruz. 2 köpekten fazlasını kabul etmiyoruz. Kafes ya da oda sistemi değil tamamen ev ortamında bakıyoruz. Günlük fotoğraf ve video gönderimi yapıyoruz.

Güzelbahçe Dog Club

Güzelbahçe Dog Club

Çevrimiçi

2 yıldır gigbi'de

Güzelbahçe, İzmir

'den bu yana hizmet veriyoruz. Güzelbahçe Dog Club olarak tuvalet eğitimi, Temel itaat eğitimleri, koruma ve savunma eğitimlerinin yanı sıra aşırı havlama, ısırma gibi davranış bozuklukları ile ilgili eğitimler de sunuyoruz. Güzelbahçe'de geniş bir alana sahibiz. Kulübümüz aynı zamanda sahil bandına oldukça yakın, buna bağlı olarak eğitim için bize emanet edilen sevimli dostlarımızın bu sürede konforlu ve kaliteli zaman geçirmesi, stres altında olmaması için de uygun koşulları sağlıyoruz. 2 eğitmen ve 1 veteriner hekimden oluşan genç bir ekibiz. İşimizi aşkla yapıyoruz. Köpek dostlarımızla zaman geçirmek bizim için çok keyifli. Aynı zamanda pet kuaförü, köpek oteli ve köpek gezdirme hizmetlerimiz de bulunmaktadır. Teşekkür ederiz. Güzelbahçe Dog Club

Beyaz Ev Köpek Eğitim Merkezi

Beyaz Ev Köpek Eğitim Merkezi

Çevrimiçi

2 yıldır gigbi'de

Karşıyaka, İzmir

Merhaba, Beyaz Ev Köpek Eğitim Merkezi olarak İzmir'de 20 senedir hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Eğitim Merkezimiz Karşıyaka'da bulunuyor. Köpek eğitimi ile ilgili teklif almak isteyen hayvan sever dostlarımız bizimle "Teklif İste" butonu aracılığı ile iletişime geçebilirler. Ek olarak, pet kuaförü, köpek oteli ve köpek gezdirme hizmetleri için de iletişime geçebilirsiniz. Teşekkür ederiz, Beyaz Ev Köpek Eğitim Merkezi

Neşeli Patiler Eğitim Merkezi

Neşeli Patiler Eğitim Merkezi

Çevrimiçi

Merhaba 'den beri deneyimli ekibimiz ile birlikte sayısız dostumuza eğitim verdik. Köpekler için vermiş olduğumuz; Temel itaat, tuvalet, koruma, uyum ve davranış bozuklukları eğitimleri için bizleri tercih edebilirsiniz.

Hachiko Köpek Eğitim Kulübü

Hachiko Köpek Eğitim Kulübü

Çevrimiçi

Hachiko Köpek Eğitim Merkezi olarak 5 senedir siz değerli müşterilerimize ve sevimli dostlarımıza hizmet veriyoruz. Son derece deneyimli eğitmenlerimiz ve veteriner hekimimiz ile konforlu bir alan sunuyoruz. Eğitim ve konaklama hizmetleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler

'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.

Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.

Hemen Talep Oluştur

'den fazla profesyonel sana hizmet vermek için hazır.

Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.

Hemen Talep Oluştur

Köpek Oteli
Talep oluşturarak tüm profesyonelleri görüntüleyebilir, müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsin.

Hemen Talep Oluştur


İzmir Köpek Oteli Fiyatları

İzmir Köpek Oteli fiyatları yılı için ortalama fiyat aralığı TL ile TL’dir. Hizmet kapsamına göre özel fiyat almak için profesyonellerimiz ile iletişime geçebilir, İzmir Köpek Oteli fiyatları ve paketleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsin.


İzmir Köpek Oteli Müşteri Yorumları


İzmir Köpek Oteli Talepleri


Köpek Oteli hizmeti mi veriyorsun?

Profil Oluştur

Fotoğraflarının, videolarının ve hatta geçmiş müşteri yorumlarının olduğu profilini oluştur.

Talepler Gelsin

Şehrine, hizmetlerine ve fiyat aralığına uygun müşteri talepleri ile seni eşleştirelim.

Anlaşma Yap

Teklif ver, detayları görüş, vereceğin hizmetleri sözleşme oluşturarak garanti altına al.

Profesyonel Olarak Kayıt Ol

gigbi-customer

funduszeue.info nedir?

Köpek Cinsleri

Köpek Fiyatları ve İlanları

Sevgisiyle bizlere her daim yoldaş olan ve her daim yanı başımızda bulunan, mutsuz anlarımızda bizleri terk etmeyen aksine patileri ile sarıp sarmalayan can dostunu kim istemez ki!

Hayattaki yaşam enerjimizi katlayan ve dostluk eden patili hayvanları kim sevmez ki! Hayvan besleyenler bu duyguları çok iyi bilirken satılık yavru köpek arayışında olan ve henüz sahiplenmemiş kişilerde tahmin edebilir.

Daha mutlu ve heyecanlı bir hayata bu can dostlarımız ile sahip olabilirsiniz. Hazırladığımız bu yazımız, yavru veya yetişkin köpek almak isteyenler için rehber niteliğindedir.

Köpek Cinsleri ve İlanları son dönemlerin fazlasıyla ilgi gördüğü konulardır. Evcil hayvan sahiplenmek isteyen birçok kişi bu ilanlar üzerinden aklından geçmekte olan patili Köpek Cinslerini kolayca bulabilmektedir.

Köpek Cinsleri Nasıl Anlaşılır?

Köpeklerde Cinsini anlamak İçin Önemli İpuçları

Köpeklerin cinsi ya da sahip olduğu ırkı anlamak sahiplenecek kişiler için önemlidir. Bunu bilmek büyük avantaj sağlar. Bakımı ve beslenmesi konusunda doğru adımların atılmasına neden olur. Köpek Cinsleri farklı davranışlar sergileyebilmektedir. BU sebeple ona uygun sahiplenme gerektirir.

Köpeklerin cinsini anlamak için kullanılan yöntemler şunlardır.;

• Uzmanlaşmış bir veterinerden yardım almak en doğru yöntemdir.

• Alternatif ırk belirleme yöntemleri

Köpek ırkları sahip olduğu özelliğe göre farklı bakım ve beslenme ihtiyaçlarına sahiptir. Fetch adı verilen yapay zekâ uygulaması ile köpeğin fiziksel özelliklerine göre cinsi kolayca anlaşılabilir. Yavruluk döneminde köpek cinslerini anlamak ise daha güçtür.

Hangi Köpek Irkları Size Uygun?

Köpek sahiplenmek olabildiğinde özel bir şey ancak size uygun köpeği sahiplendiğinizde. Bu sayede hayat çok daha kolay ve eğlenceli bir hal almaktadır.

Sayısız cinse sahip olan köpekler kendi arasında farklı özelliklere ayrılmaktadır. Küçük Köpek Cinsleri gibi Büyük Köpek Cinsleri sahiplenmek için fazlasıyla ilgi bulmaktadır. Burada önemli olan etken, size en uygun köpek cinsinin hangi olduğudur.

Evcil Köpek Cinsleri ve İlanları içerisinden sizlere en uygun olan köpek ırklarını kolayca belirleyebilirsiniz. Köpekler ve sahip olduğu tüm detaylar bu özel ilanlar üzerinde yer almaktadır. Sahiplenmek istediğiniz köpek ile ilgili tüm özellikleri eski sahibinden kolayca öğrenebilirsiniz.

 Size en uygun olan köpek ırkını belirledikten sonra ise Yavru Köpek Cinsleri arasından bir tercihte bulunmanız tavsiye edebiliriz.

 Daha yavruluk döneminden itibaren eğitilen köpekler sizlere karşın çok daha itaatkâr ve komutlara uyumlu davranışlar sergileyebilir.

Cins Köpek Fiyatları

Yavru Köpek Fiyatları cins köpek edinmek isteyenler için en uygun alternatifleri oluşturmaktadır. Gelişimini tamamlanmış ve gerekli eğitimleri edinmiş olan cins köpekler ekonomik anlamda daha yüksek fiyatlara satılmaktadır.

Türkiye'de köpek fiyatları cinslerine ve SCR durumlarına göre değişkenlik göstermektedir. Yılında ortalama köpek fiyatları TL ile TL arasında değişmektedir. Burada Köpek Sahiplendirme isteyenler ile alıcılar arasında yapılan fiyat anlaşmasına göre fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir.

Hangi Köpek Irkı Size Uygun?

Köpek ırk seçimi sahiplenme konusunda oldukça önemlidir.  Size en uygun köpeği bulurken “Şu köpek uygun” diyemeyiz. Köpek ırklarının kendine has bir karakteristik özellikleri vardır. Bu sebeple aşağıdaki sorulara vereceğiniz cevaplar sizlere yol gösterecektir.

Bu cevaplar sayesinde ırk özelliklerine göz atarak hangi köpek ırkının size uygun olduğunu anlayabilirsiniz.

• Köpek sahiplenme bütçeniz nedir?

• Köpeğiniz hareketli mi, sakin mi olmalı?

• Köpeğin egzersiz ihtiyaçlarının fazla olması sizi etkiler mi?

• evinizde beslediğiniz diğer hayvanlar ile anlaşabilmeli mi?

• Yabancıl kişiler ile iletişimi nasıl olmalı?

• Kronik sağlık problemi olan hayvanlar size uygun olur mu?

• Tüy döküyor olması sizin için sorun olur mu?

• Koruma içgüdülü mü olmalı ya da oyun sever mi olmalı?

Yukarıdaki soruların cevaplarına göre ırk özelliklerini gözden geçirerek dilediğiniz köpeği seçebilirsiniz. Irk özelliklerini ise; her köpeğin kategorisinde birer birer görebilirsiniz.

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası